Freyja nagyon jó lesz a lakás, a makka pedig tök jó fej!
Edi gartulálok a cukoreredményhez! Hogy csináltad, hogy a terheléses még alacsonyabb, mint az éhgyomri?
Fókaa torta nagyon jól néz ki, a kisfiad pedig nagyon cuki!
Niki! HundM-et én a Camponában tudok, az itt van a mi kerületünkben (XXII., Budafok). Te kisfiad is nagyon cukorfalat! Vörös haja van, vagy csak a kép csalós?
Telefonszám: Azt néztem, hogy Edi és Freyja is „távolabb” vagytok tőlem időben, esetleg küldhetném Nektek a hírt?
Bibar jobbulást Nektek! Remélem holnapra az egész család jobban lesz!
Mamaki hogy Te milyen csinos vagy! Szép nagy pocid van, de amúgy nagyon csini vagy! És ez a kisgatya is rettentő édes!
Niki! Anyukádtól valóban nem szép, hogy a gyerek előtt a másik nagyszülőket szidja.
Tudom, milyen nehéz velük, én is időnként idegzsábát kapok a saját családomtól, de én valahogy azt vettem észre, hogy ahogy ők öregszenek, egyre inkább olyanok, mint a kisgyerekek. Kezdek rájönni, hogy nekem kell sokkal türelmesebbnek lennem velük, mert különben mindig csak a vita van. És nem rosszindulatból csinálják ám, hanem unalom, vagy kötözködési hajlam, vagy a tök tudja. nekik ez a történés az életükben.
Az nem jó, ha úgy érzi, hogy a párod családját jobban szereted, mint őt
Próbálj meg erről nyugodtan, higgadtam elbeszélgetni vele, esetleg kérdezd meg tőle, hogy mért gondolja így.
A picivel pedig nincsen semmi baj, ezt múltjkor nálunk is mondták a szülésfelkészítőn mikor szóba került, hogy simán csinálnak ilyen hisztit a gyereke, hogy verik a fejüket a földbe, meg ahova éppen érik, mert így fejezik ki a nemtetszést. Ott is azt mondta a csajszi, hogy ő ilyenkor berakja a saját gyerekét a kiságyba, ott a puha matracba verheti a fejét, nem lesz semmi baja. Szóval no para, anyukával meg csak türelmesen!
Zsani de jó! Nagyon jól haladtok!!!!! Tényleg szuper ügyesek a fiúk, hogy ilyen gyorsan, hatékonyan és jól dolgoznak!
Köszönöm a ++++++-t, már jobban vagyok, lehet a cukros lötty ment át rajtam csak tényleg! Apának mindkettő volt, igen
Illetve tegnap volt a névnapja (Zsolt), és 15-én lesz a szülinapja (32.)
Anya maci Te már megint nagyon ütőset írtál!!!! Mi a foglalkozásod, ha nem vagyok indiszkrét????
A kérdésre, hogy mi mások lehetünk-e, mint anyáink, a válasz egyértelműen igen. Hiszen az ellenpélda is jó példa arra, hogy milyenek ne legyünk!
Tehát ha Te azt tartod szem előtt, hogy milyen rossz volt az a viszony, ami anyukáddal volt, arra fogsz törekedni, hogy a Te kapcsolatod a gyermekeddel ne ilyen legyen! Amihez teszem hozzá két ember kell, tehát ha a Te gyereked nem olyan lesz, mint Te, akkor akarhastz Te családi összhangot, nem fogod elérni, és nem szabad csalódásként megélni azt sem, ha majd a gyereked nem akar annyira ragaszkodni hozzád, mint Te ragaszkodnál anyukádhoz!
Na ezt jó bonyin írtam le, de remélem a lényeg kihámozható belőle
Edi hát tudod „nagyanyád”….. Jobb is, hogy távol tartod magad tőle, hogy mondhat ilyet bárki is?????
Sakura! Pezsgőtabit én nem nagyon innék, főleg nem napi rendszerességgel, nekem legalábbis azt mondták, hogy a benne levő aszpartám miatt nagyon nem jó a szervezetnek!
Én mindenféle vitaminból Bérest szedek. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, de nekem eddig minden Béres termék bevált, és legalább magyar
Én most ezt szereztem be:
http://www.pirulapatika.hu/8880000165747/adatlap
Nem tudom a pezsgőtabihoz és a többi ilyenhez viszonyítva milyen árnak számít…. Ugyanitt megtalálod a betegtájékoztatóját is a másik fülre kattintva.
Én magnéziumból is Bérest szedek, C-vitaminból is, illetve terhes-vitaminból is a Gravidát szedtem.
Mondjuk nekem egyik kolleganőm férje a béresnél dolgozik, és így jobban meg is bízok az ő készítményeikben. (ha lenne Richteres cucc akkor persze azt szedném, ha már egyszer ott dolgozok
). Nekem azért ilyeneknél is előjön a „magyart veszünk amiből lehet” szemlélet….
Na most nézem, hogy Edi ugyanezt linkelte be
Dodó örülökk, hogy jól sikerült a tegnapi nap
Édes lehetett a kislányod „Badalinnal”
Poci sajnálom, hogy ilyen sokat vagy egyedül
De hát a munka az munka! Hozol majd képet a rövid hajról?
Bébike örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!
Huh, végigolvastam mindent!
Nálunk tegnap megvolt a nagy vendégség, jól el is fáradtunk (igen, Máté baba is, este már nem is nagyon ficánkolt, mondom jó sok dolga volt ám neki is!
).
Mára van még egy kis romeltakarítás, apa a kertet csinálja, aztán megyünk anyósékhoz ebédre, meg szavazni, meg bemegyünk keresztlányomékhoz, mert múlt hét óta nem voltak itthon, így a nyula még itt csücsül az asztalon
Én olyan hülyesége álmodtam ma!
Megszületett a baba (teszem hozzá pikk-pakk, kb. 10 perc alatt:)), és jöttünk hazafele, de nem apa volt velünk, hanem valami nőnemű lény, már nem emlékszem ki volt. És összetalálkoztunk valakivel, aki kérdezte, hogy hogy hívják a babát, mire én mondtam, hogy Máté. Ő meg elkerekedett szemekkel kérdezte, hogy de hát az hogy lehet, mert kislány.... Én meg mondtam, hogy ja, az nekem nem tűnt fel, akkor ebben az esetben Tamara
Asszem megfeküdte a gyomromat az esti pincepörkölt evészet....
Na megyek is, nekiállok a takarításnak, legalább hamarabb túl leszek rajta! Ezt utálom a vendégségben egyébként, az ember takarít előtte, aztán takarít utána! Jövő hétvégén meg a barátok jönnek, mondtam, hogy aztán elég is lesz egy darabig, ne jöjjön senki, most már mi megyünk
Na ja, csak utána meg itt az én névnapom lassan….
Később majd még jövök, szép vasárnapot Nektek lányok!