Beze, Bende, hm, nem azért ,de én is simán elfogadtam hitelbírálatkor a gyedet jövedelemnek..legtöbben meg is kapták..
Betti,én is csak találgatom a alktoherbet, addig sokat ittam ,most csak egy-két bögrét, aztán meglátjuk.Én a szélcsövet talán két-három alkalommal használtam eddig.Napi 5-6 kakis pelus van, néha több, de ma is volt olyan, h pont mikor levettem, villámgyorsan alá kellett vágnom megint, mert csak úgy dőőőőlt belőle..először azt hittem ,h ez hasmenés, de gondolom, akkor más színe lenne, vagy szaga, v mittudomén..de tényleg néha akkorát rotyogtat, h egy felnőttnek becsületére vállna..
))
A másik téma:jó, hát ne legyen az ember teljesen lepattanva, de nyílván itthon akkor is melegítőben leszek, csak nem szakadt -kinyúltban, valószínű, h nem élére vasalt szövetnaciban nyomulok..pedzegettem páromnak a fogyás témát, Ő jobban szeretné a szoptatás témát, mint ,h jövő héten már 65 kilo legyek.
Többiek, Ti hogy voltatok a nőiesség témával?????????
Viszont már bocs,( de érdekelne erről mi a véleményetek), a szex hiányzik neki..szóval kb négy hete, h semmi, de semmi..értitek..
és szeretném, h lenne, de alig élek..és még vmi..mit lehet csinálni a cicikkel ,h ne legyenek útban???Most akkor hónapokig melltartóban??mert ahogy leveszem folyik a tej,elég egy minimális érintés, v csak ,ha rágondolok Kismucira...
és két napja megint nagyon fáj a gátsebem, megnéztem, jaj, csajok, épp úgy gyógyul, mint a hasi sebem, vastag -keloidos heg lesz..lehet egy életre tönkrementem,kb ujjnyi hosszú a metszés,s rágondolni se merek, h az is olyan érzékeny lesz, mnit a hasi.
Szóval ,h lehet újra belekezdeni, v csak majd lesz vmi???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2010.04.10 11:08-kor.