Új privát üzeneted érkezett!

Drága Bibócska!!

Őszinte részvétem!!

Annyira nagyon sajnálom!! Nem tudom, mivel vigasztalhatnálak, hiszen ilyenkor nehéz okosat mondani, és a fájdalmat enyhíteni nem tudom. Pedig hidd el nagyon szeretném! És ahogy a lányok én is arra kérlek, hogy írj ha bármiben segíthetünk. Nem szeretnénk elveszíteni, nagyon jó ember vagy!! Angyalkád vigyázni fog rád és a párodra, és hamarosan, ha újra készen álltok rá küldi hozzátok a kistestvére lelkét, aki veletek marad.

Puszillak és ölellek!! Tiszta szívből kívánom, hogy átvészeljétek ezt a veszteséget!! Olyan emberek, akik ennyire nagyon szeretik egymást, megérdemlik, hogy gyermekük legyen, aki megtanulja tőlük, hogyan szeressék egymást!!
wpetra
Pusztavám

Drága Bibócska!

Őszinte részvétem!

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
És ahogy a Lányok is Én is arra kérlek, hogy írjál nekünk ha tudunk segítünk!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ölellek és puszillak!

Kép
grácus

Drága Bibócska!

Nagyon sajnálom, ami veletek történt. Nincsenek erre szavak, nem is lehet ilyenkor mit mondani... :( :( Nagyon sok erőt kívánok nektek és hiszem, hogy lesz még testvérkéje Lali manónak és boldog kis család lesztek a pároddal együtt!
Remélem, hogy nem búcsúzol tőlünk örökre és hallunk még felőled, mi itt mindig szeretettel fogunk várni téged!

Kép

Kép
daniellla

Bibócska!

Őszinte részvétem!
Nagyon sajnálom ami történt! Csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz! Kitartás, sok eröt kivánok most nektek!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Bibócska!!

Mély fájdalommal olvastam soraid, nehéz, nehéz ilyenkor mit mondani...

Fogadjátok őszinte részvétünket!!

Sok erőt kívánok mindkettőtöknek.
Fogjátok egymás kezét e nehéz időszakban, kitartás!

Ide mindig visszavárunk, és ha bármiben segíthetünk...itt vagyunk.

:cry: :cry: :cry:

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Drága Bibócska!

Nem tudom mit lehetne mondani egy édesanyának, aki elveszítette a gyermekét. Őszinte részvétem, imádkozni fogok értetek! Sok sok erőt kívánok Neked és a te Lajosodnak, hogy átvészeljétek ezt a szörnyű időszakot!
Csak azt tudom mondani, amit a többiek, vigyázzatok magatokra és ne adjátok fel! Remélem ha majd úgy érzed és erősebb leszel egy kicsit, azért jössz közénk!

kiru84

Kedves Bíbócska!

A döbbenet amely letaglózott amikor lvastam a soraid leírhatatlan. Nem lehet ilyenkor igazán okosat mondani, mert ezt csak TI érzitek át igazán Lajosoddal! Akivel még ebben a nehéz időben is itt vagytok egymásnak és együtt át fogjátok tudni vészelni Lali manó elvesztését és még erősebbé teszi a ti nagy szerelmeteket!

Fogadd őszinte részvétemet!

Azért amint úgy érzed kérlek jelentkezz nálunk, mi szeretettel várunk!

Kép
Kép
arte

Drága Bibócska!

Őszinte részvétem Nektek!

Mikor rád gondolok, s behunyom a szemem,
Szeretném hallani, hogy ezt mondod nekem:
"- Anyu ne sírj, itt vagyok Veled,
Nem mentem el, csak megpihenek.
Megpihen lelkem, s visszajövök hozzád.
Te csak bízz bennem, s meglátod,
Újra veled lesz a Te Boldogságod.
Tudom, hogy szerettek, én is Benneteket,
Azt ígértem: Odafentről figyellek Titeket,
És vigyázok Rátok! - ez így is van, tudjátok.
Anyu ne sírj, itt vagyok Veled,
Letörlöm könnyed, s megfogom kezed!
Ha majd mélyen alszol, őrzöm álmodat,
Közben elmesélem mostani sorsomat.
Elmondom Neked, hogy milyen itt élni,
és boldognak lenni.
Béke és boldogság vesz körül,
S örök szeretet, mely sugárzik felém tőletek!
Soha, soha ne feledjetek!

Kép

Nyugodj békében drága kicsi Lali-manó!!!

Kép

Kép
luca81

lányok!

nagyon nagy kincs van a kezünkben, mégpedig ez a fórum, hihetetlen,hogy mekkora együttérzés és összetartozás van köztünk! remélem bibó érzi,hogy vele vagyunk. lucám a vers gyönyörű, én tegnap óta mindig bőgök,ha eszembe jut lali és bibó, most ez a vers....
mennem kell, mert ma van anyu szülinapja, jaj de nehéz ilyenkor...

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Drága Bibócska...

Fogadd őszinte részvétemet.
Egy ilyen szomorú helyzetben tényleg lehetetlen okosat írni.

"Az élet voltál, a nap, az éji csillagok,
mégis elcsábítottak az angyalok.
Örök reménnyel feléd ma könny ragyog,
hiszem, remélem, leszünk még boldogok."

Ne hagyj itt minket, hiszen ahogy a boldogságban, a bánatban is összetartunk, és támogatunk.

Ölellek: Nofertiri

nofertiri

Sziasztok!

Etna, köszönöm a linket. El olvastam Bibócska bejegyzéseit és gondolom mondanom sem kell több részben tudtam csak elolvasni mert annyira sírtam. Nem értem és soha nem fogom megérteni miért történnek ilyesmik. Annyi düh és szomorúság van most bennem hogy azt le sem lehet írni. Annyira szépen írt mindig erről a kis csöppségről.... Nagyon remélem sikerül nekik túl tenniük magukat ezen a borzalmon. Annyira fiatal még és mennyi mindenen ment már keresztül....
Inkább nem ragozom tovább. Annyira megölelném....
Nofi, neked is köszönöm a linket. Természetesen regisztráltam és gyújtottam gyertyát.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bibocskam szeretnek oszinte szivvel reszvetet nyilvanitani neked, es lelekben magamhoz olelni. NEm hiszem hogy vannak szavak, amik ilyenkor vigasztalnak, de tudd, hogy nem vagy egyedul. Ahogy teis irtad az idosegit begyogyitani a sebeket, es a parod, aki teljesen melletted all, o a te tamaszod, es gyogyir a sebeidre. NAgyon sok szeretettel olellek, es kivanom, hogy enyhuljon a fajdalmad, es gyogyuljanak a sebek.

MI jol vagyunk hala Istennek. Bo 2hetunk van meg a kovetkezo vizsgallatig mar nagyon varom. A 24/25heten voltunk dokinal, mert fajt a koldokom, akkor volt 750gramm. Szoval jol fejlodik. Eszterkem tovabbra is nagy kope es egyre huncutabb. FElek kicsit hogy boldogulok mjad, de rendben lesz.

MEG igyekszem bovebben jonni, csak mar nagyon gornyedek itt a szeken. Milllio puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Bibócska: őszinte részvétem a 2010 juliusiak nevében!!!!
erre nincsenek szavak.......

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Sziasztok!

Bimbócska együtt érzünk, és osztozunk gyászotokban. A fájdalomra, a kicsi elvesztésére nincsenek szavak.Én csak annyit kívánok, hogy legyen erőtök újra belevágni, nem félni a bajtól, tom ez nagyon nehéz, de nagyon kell bíznotok.Arra kell gondolnotok, hogy valahol ez a nagykönyvben meg volt írva, valamiért ennek sajnos így kellett történnie,de a kicsi angyalkátok mindig ott lesz veletek és vigyáz rátok és majd a kicsi tesóra is.

Mikor elvetéltem rettentően nehéz időszakon mentem keresztül,nem tudtam feldolgozni ami történt, azt hiszem csak az segített,hogy újra teherbe estem, a mai napig nem felejtem el a kicsimet,annyira apró volt, h szinte nem is látszott még.De ez a fájdalom, amit most Ti érezhettek össze sem hasonlítható azzal amit én érezhettem.

Ölellek: Laar

Nofi!Köszönöm a linket!Gyújtottam gyertyát a kicsiért.

Etna!
Neked is köszönöm, hogy elküldted a naplót, többszöri nekifutásra tudtam csak végig olvasni, majd megszakadt a szívem.

Angyal!
Sok puszi a kis pocaklakódnak.Örülök, hogy minden rendben veletek.

mindenkinek puszika, és jó éjt

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!!

Még mindig felfoghatatlan, ami történt...

Lányok, csak azért írok, hogy holnap elutazunk Vilcsivel anyuhoz, és a rokonaimhoz, jó messzire. Vonattal megyünk, és 7 órás út előtt állunk. Remélem jól fogja Vilcsi bírni. Szerencsére tesóm is jön haza, így Pesttől már együtt utazunk, lesz segítségem.
Viszont netezni nem nagyon fogok tudni, így kívánok mindenkinek minden jót, jó időt, legyetek kint sokat levegőn, és vigyázzatok magatokra, a gyerekekre!

Vasikám: neked azt kívánom, a dokinál menjen mindán simán.

Etna: mire visszajövünk, remélem a lakás gazdára talál.

Nofi: találd meg a legjobb munkát.

Laar: majd összehozunk egy találkát, ha hazaértünk, és hívlak majd vezetékes telón.

Daniella, Kiru, Luca, babázzatok, játszatok sokat. Puszi.

Arte: már nemsoká jössz vissza Magyarországra? Maradnál még?

Mi jól vagyunk, a tanácsadásunk ma elmaradt, majd április végén kell mennünk.
Puszi mindenkinek.Amint lehetőségem van rá, írok pár sort.

tokotimi

Sziasztok Lányok...

Nagyon eltűnt mindenki. Készülődtök a Nyuszira?

Timi, jó utat, szép hétvégét, boldog Nyulat. A vonatozás nagyon izgi tud lenni a kicsiknek, biztos jól fogja Vilcsi viselni. :-)

Lányok, ma olvastam Bibócska új naplóbejegyzését. Hihetetlen erő van ebben a lányban. Ahogy írta, az élet nem áll meg. Őszinte tiszteletem neki és a férjének.

Holnap megyek az oktatásra, nem kicsit tartok tőle. Nem az okt.-tól, hanem a későbbi munkától. De majdcsak belejövök.

Pénteken elkezdem a Nyuszira való készülődést, csinálok fonott kerek kalácsot, diós-birsalmasajtos beiglit, kaszinótojást, sonkasalátát, főtt tarját, kolbászt, festett tojást. Ha lesz időm, még kicsit kreatívkodni is fogok, tojás formájú virágtartót szeretnék csinálni. Ha sikerül, küldök képet. Jah, és hát a lakásdíszítés. Bele fogok fulladni a sok tojásba. :-)

Ti miket csináltok? Babáknak milyen lesz a Nyulazás?

Most megyek, kezdődik a Dr. House. :-)

Puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Én készülődök haza 1000el!!! Már csak egyet kell aludnom és OTTHON leszek :) AzUram ma fejezi be a parkettázást! Aztán már csak a gázosok hiányoznak!!!! És költözhetünk!

Szívesen visszajönnék, de a társaság olyan rossz h arra nincs megfelelő kifejezés! :shock: Holnap remélem minél korábban elindulunk mert azért a 11 órás út az nem rövid....

Legyetek jók Drágáim!

Bibó: a jelenlegi helyzet ellenére: Boldog Születésnapot Drága!

Pusza

Kép
Kép
arte

SZIASZTOK!

Látom nagyon pangás van, mindenki készül a húsvétra, asszem holnap nekilátok én is.
Ma elültettem a kis virágokat, elszórtam a magokat a kertbe, a támfalba.Elkezdtük építeni hátra a macskaköves utat, talán szombaton majd lesz időnk és befejezzük.Kellemesen elfáradtam ma is.Kis tulipánjaim nagy része valószínű , ha ilyen idő marad, húsvétra kinyílik.

Bimbócska!
Nagyon boldog születésnapot kívánok.És sok erőt, egészséget, és kívánom, h hamar túljussatok ezen a nehéz időszakon.
Ölellek

Nofim!
Mostanság nem vagy fent?Mi újság meló ügyben?Te is természetes módszerrel fested a tojásokat?

Ki hogyan festi majd a tojásokat?Én minden évben hagymahéjjal festem, de most h itt a kicsi, lehet h megpróbálok más színűeket is csinálni.Olvastam, h jó erre a spenót, a vörös káposzta, a citrom, narancshéj, csipkebogyó,lilahagyma, paprika, csipkebogyó.

ki-mit süt főz?
Ígértem anyának h sütök többfélét, h majd cserélhessünk, de nem tom mit, vmi ötlet?

Etna!
Van vmi infód, h árban és hasonló hatással létezik e vmi fogyós bogyó?Mióta nem szedem a Redet azóta zabálok és sajna 6 után is, vissza is jött 4 kg már:(

Mindenkinek szép estét.Puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok !

Igyekszem vissza olvasni .

Bibocska annyira nagyon szomoru ami veletek tortenik.Nem is tudom mi okosat lehet ilyenkor mondani ,sok erot kivanok!!!!!!!!!Nagyon szeretunk!

Etna draga akkor most minden oke a kis uraddal?
Csajok bocsi de tokre el vagyok havazva.
KOLTOZUNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majus vegen!
Szegeny uracskam akor fog koltozni amikor mi oda leszunk magyarorszagon.

Mar nagyon varom hogy otthon legyunk!
Az anyosom es a ferejm kozott egyre nagyobb a feszultseg minden este all a bal.
Alex meg ezt erezve es latva egyre makacsabb es kezelhetetlenebb es kiabal mit ok.
Szoval ideje lesz mar hogy kicsit normalizalodjon a helyzet.
swidi05

Nincs tobb idom irni!
Boldog husvetot mindenkinek!
probalok feltenni majd kepeket.
swidi05

Sziasztok!

Swidi, jaj, de jó hogy jöttél kicsit közénk. Már alig várom a képeket. És ugye jössz majd a talira? Direkt májusban szervezzük.

Csajok, NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

Kép

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép Kép
swidi05

Sziasztok!

Látom nagyon pang a fórum!

Képzeljétek, tegnap voltam felvételizni a tanfolyamra. Ma már szóltak is hogy sikerült. Azért nem volt semmi, kb. 60-an voltunk abból max. 22 vesznek fel. A szigetvári kirendeltségről csak 3-an mehetnek, és voltunk tizenegynéhányan, szerencsére bekerültem a 3-ba. Nagyon örültem neki és a család is.

Luca
Azt hiszem te kérdezted még anno hogy hogyan járok majd. A munkaügyön keresztül indul, április 15-én indul és szeptember 2-án lesz az utolsó vizsga. 12 tantárgyból kell vizsgázni, és lesz minden modul után is vizsga. Nagyon összetett, és birni kell az iramot! Nagyon jók lettek a képek a "nyaralásról". Milyen nagyot nőtt a Tamás az utóbbi idöben?!
Puszi nektek!

Swidi!
De jó hogy végre jelentkeztél!!! Nagyon helyes Alex a képeken! Gondolom nagy volt az öröm mikor kiderült hogy költözhettek máshova! Ha jól emlékszem már régóta akartatok máshol lakni!Reméljük veled is találkozunk a talin!
Puszi!

Laar!
Nálunk három féle süti lesz!
Mégpedig: A párom kedvence egy hét lapból álló csokikrémes süti(hétrétü), aztán lesz egy kávésszelet kókuszkrémmel töltve, és lesz sörkifli mert azt mindenki szereti csemegézni kaja után, meg hát lehet kinálni a lócsolókat vele:)
Nálunk még divat hogy jönnek a fiúk és jól nyakon öntenek bennünket, persze a kicsiket nem, meg a kisfiúk kölnivel locsolnak! Látom te is nagyon szereted a virágokat, nálunk már nyilnak a tulipánok, és a jácintok is, nagyon szépek!
Puszika

Na megyek majd még jelentkezem!

Puszi mindenkinek!

Kellemes húsvéti ünnepeket nektek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Lesza!Nagyon boldog születésnapot kívánok neked.

Niki!
Köszike , h leírtad mit sütsz, a csokikrémes jól hangzik, a kávésat nem szereti a párom, a sörkifli is tuti kaja:)

Még várom az ötleteket!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Bibócska, Születésnapod alkalmából sok egészséget kívánok Neked! Ölellek sokszor

Lesza, Neked is Boldog Születésnapot kívánok!

Laar szívem, én elég sok mindent csinálok Húsvétra. Ma már csináltam kétféle tojáslikőrt, egy alkoholosat, és egy menteset. Finom lett, bár az alkeszosba csak egy kiskanálnyit kóstoltam bele. Kétféle beigli is lesz, túrós és diós-birsalmasajtos. Sütök kerek fonott kalácsot, kenyeret, gyümölcskenyeret. Aztán persze nem maradhatnak ki a hagyományos ételek sem. Mivel idén nem kívánom annyira a sonkát, de hát a hagyomány az hagyomány, lesz sonkasaláta kaszinótojással, főtt tarja és kolbász főtt tojással és tormával.
Mivel lesz egy kis vendégség, összedobok egy tárkonyos pulykaragulevest is. Asszem ennyi lesz.
Ma, mivel böjt van, lángost sütöttem. Isteni lett. :-) Holnapra is maradt tésztám, ezért a holnapi "menü" is lángos lesz. De csak este 6-ig. :-)

Laar, próbálj meg lúgosítani. Tényleg hasznos, és még a fogyásban is segíthet. Kicsit olvass utána, érdemes. Én nem nagyon hiszek a bogyókban, csak az agyadat stimulálják, és önbecsapás.

A tojásokat galád módon festékkel festem, nincs idegrendszerem hagyományosan festegetni.

Swidi, de jó, hogy jelentkeztél. Alex nagyon helyes a képeken. :-) Hova költöztök? Ugye számíthatunk rátok a találkozón?

Arte, de jó, hogy hazajössz. :-)

Etnám, hogy vagytok? Nagyon eltűntél te is....

Niki, örülök, hogy sikerült bejutnod. :-) Amélia várja már a Nyuszit?

Nálunk annyi van, hogy voltam csüt.-ön munka miatt, már nem félek ettől a területtől, megmutattak sokmindent. Részletezni nem akarom itt, bonyolult, és majd talikor mesélek, ha úgy hozza.
És a sluszpoén, ma késő délután felhívtak az egyik helyről, ahova kb. 2 hete adtam be az önéletrajzomat. Szerdán megyek oda is. Megnézem, milyen. De ez egyébként vicc, eddig semmi, most meg 2 ajánlat is van. :-)

Na jó, most megyek, nemsokára kezdődik a péntek esti kedvenc sorozatom, a NCIS LA.

Puszilok mindenkit, és BOLDOG NYULAT KÍVÁNOK.

Kép

Nofi

nofertiri

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!!!!!!!! Kép

Kép
grácus

Sziasztok!

Mindenkinek jól telik a nyuszis ünnep?A mi kis csillagunk már alszik a mamánál úgy kifáradt mi meg végre elmegyünk bálba, mióta vágyom már egy kis táncira...remélem jól fogjuk magunkat érezni.

Nofim!Megfogadom a tanácsod, meg már mondtad is ezt nekem, csak olyan nehéz csak olyan dolgokat enni amik lugosítanak.

Ma felhívott a Timi, nagyon jól érzik magukat a szüleinél, megkapták már a hordozót is, és azt mondta szuper.

na, pusza mindenkinek, szép hétvégét.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Látom elég nagy a pangás....

Épségben hazaértem pénteken drága Uramhoz. :D Kicsit hosszú volt az út de a lényegen nem változtat. Végre itthon vagyok! Bármikor szívesen visszamennék, de nem ezekkel az emberekkel... Sok szép helyen jártam, szerencsére :) Most próbálok visszaszokni és próbálom azUram kezéből kivenni a hatalmat, kisebb nagyobb sikerrel :shock: Talán hónap végén költözünk, de ez csak a gázosokon múlik.

Holnap megyek dokihoz h cikluskövetést nézzünk, elvileg holnap leszek a 13. napon!

Képzeljétek keresztszülők leszünk! Drága barátosném felkért minket! :D :D :D Úgyhogy Etna drága nekem is lesz Botondom :D

Kép

Pusszantás

Kép
Kép
arte

Szép délelőttöt csajok...

Nagyon eltűnt mindenki... mi van veletek??????????

Arte, örülök, hogy itthon vagy. :-) Gratulálok a keresztszülőséghez. Nagyon helyes Botondod van :-)

Laar, szívem, ha akarod, segítek az étrend kialakításában, nem csak lúgos dolgokat kell enni, csak az arány a fontos. :-)

Nekünk nagyon jól sikerült a hétvége és az ünnep, nyugodt és békés volt. :-)
Arte, én ma vagyok a 27. napon. 3 napja volt pé-m, csak az a baj, hogy Sada akkor otthon volt, tehát ez a hónapunk kilőve.
Mindig a pasikkal van a baj. :-D

Most puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

még élek ám!

megvolt a keresztelőnk, júni 6-án lesz a bérmálás, addig kéne keresnem egy bérmanevet magamnak. anyu 70. szülinapja is jól sikerült, kisebb-nagyobb malőrök azért voltak, de persze kritizálók mindig is votak, de nem az alényeg,hogy mit, hanem az a lényeg,hogy ki mondja. azt tudom,hogy a szívem lelkem, belem is beleadtam, boti mellett azért nem volt könnyű, 21-en voltunk, volt oldalas, hidegtál, pacal, tyúkhúsleves, aszaltszilvás csmell, torta, diós-habos süti, rágcsikák. boti 7-ig bírta, utána rohanás volt.
a fotókönyv tökéletes lett, mindenki a csodájra járt. a szertartás marha hosszú volt, tiszta ideg voltam, de azért szép volt,hogy még az utcán is álltak a keresztelőnkön. persze a húsvéti nagymise miatt volt ennyi ember, de akkor is látták,hogy keresztények lettünk.
a szülinapon elromlott a fűtés a bérelt helyiségben,ez is több ember szemét szúrta, vizet is melegítettünk, úgy tudtunk csak mosogatni. mosogatószer is elfogyott, én végig güriztem botival a hónom alatt, mert nem maradt el senkivel. a szertartás alatt anyámékra volt bízva, erre anyám beült a templomba, apámra bízta. egész idő alatt tiszta ideg voltam, mert apám nem ért a gyerekekhez. igazam lett. boti ordított, apám cigizett, a gyerekből csöpögött a pisi, 1,5 órás szertartás volt, alig tudtam a gyereket megvígasztalni. utána még engem csitítgattak, hogy nem kiabáljak, hát mondanom sem kell, hogy a fűtetlen helyiségben nyakig pisis gyerek tiszta nátha lett. szóval egy ideig nem fogok semmilyen rendezvényt szervezni az tuti. még ma jutottam el a lakás rendbe tételéhez. rájöttem kua önzőek az emberek. az egyik mikor esszük már a tortát, mert ő siet, a másik még jól volt lakva ne együk. a torta meg csak ovladt, a leves kihűlt, fax kivolt. nekem meg ma kéne megjönnie, de leszakad a derekam, tuti érkezik a drága. megszületett a barátnőm kisfia, hétfőn, megyünk a kórházba hozzájuk, persze boti most aludt el. locsolkodni nem nagyon mentünk, mert nagyon sok helyre vártak minket, egy kettőre elmentünk, de boti bealudt az autóba. persze ezen is volt sértődés. hogy ők nagyon vártak, a norbi dolgozott, ja a buli kivitelezésében nagyon sokat segített, szavam nem lehet.
ja a magyar mentalitás, megint voltak csomagoló rokonok, a k életbe az összes márkás piát elcsomagolta valaki, maradt a dobozos sör, amit utálok. persze én voltam a sofőr, gondoltam este, ha lefeküdt boti és mindennel kész vagyunk, jöhet a mi bulink. hát dobozos sörrel azért mégsem. jó kis csokilikőr, házi tojáslikőr, barackpálesz meg sehol. amúgy is csoda,hogy életünk.

na most elmentem főzni valamit, remélem most már több időm lesz jönni. csók nektek! bibóról van híretek?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

arte!
gratulálok a botidhoz, hiába, botik csak szépek és rosszcsontok lehetnek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Nofi, nem semmi amit te főzni szoktál ünnepekre. Nagyon ügyi vagy. Sajnálom hogy Sada nem volt a helyén amikor szükség lett volna rá. :? Ezek a férfiak.....
Etna, elképesztő egy nő vagy. Basszus, nem tudom hogy bírod, de én már megbolondultam volna ha ilyen tempót diktálnák magamnak. Szerintem még fogsz te ilyen rendezvényeket alakítani és azok is így fognak sikerülni mert ez a te formád. :lol: Gratulálok a keresztséghez, kíváncsian várom a bérma nevedet.
Arte, Isten hozott itthon. Gratulálok a Botidhoz. Jó keresztanya leszel.
Csajok, itt vagyok én minden nap de látom nem nagy a mozgás. Gondolom mindenkinek sok a dolga és várja a jó időt. Mindenkit pusszantok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mielőtt ledőlök aludni ( mivel éjszakás leszek) gondoltam írok pár sort...

kicsit el vagyok kenődve igaz nincs nagy gond. voltam ma dokinál és sok pici apró tüszőt talált és ahoyg kinéz ebben a hónapban nem lesz belőle peteérés. de ettől függetlenül szeretgetni fogom azuram hisz csodák már pedig léteznek :D ha megjön akkor a havi második napján kell elmennem hozzá és ad vmilyen gyógyszert ( nem tudom milyet mert elkapott a para amikor mondta amagáét) meg injekciót. azuramnak meg megadja egy doki elérhetőségét h meg tudjuk csináltatni a spermavizsgálatot. úgyhogy most ezerrel ezen a projekten vagyunk.

bibóról tud vki vmit.... biztos a hoxára ír

legyetek jók

pusza

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Nem igazán jelentkeztem mostanában, nem is nagyon volt mit írnom. Most sem nagyon van, de már éppen illene lejelentkeznem.

A gyerekek nagyjából jól vannak, mindketten náthásak. A húsvét is eltelt. Voltunk bálban, de inkább maradtunk volna itthon... pont egy kalap xart ért.... Már bocsánat. Alig voltak, ismerős senki, szóval nem igazán éreztük jól magunkat, táncolni sem táncoltunk sokat... A fiam volt locsolni, nagyon élvezte a festett tojásokat, segített festeni is. Csak ő kicsit másképp értelmezte a tojásokkal kapcsolatos hagyományokat... nem gyűjtötte, hanem ajándékozta :D A lényeg, hogy élvezte.
Flórácska ácsorog már kapaszkodás nélkül, néha lép egyet és persze esik is egy hatalmasat. Az elmúlt 10 percben itt állt mellette, miközben néztem a Mokka videóját, és kb 2 perc alatt 2x esett neki az éjjeli szekrénynek, aminek persze mind kétszer a fogantyúját sikerült lefejelnie... Tiszta kék-zöld már az arcocskája. Nem sokon múlott, hogy ne a szemét verje ki... Fogunk még mindig csak kettő van. De sok helyen dudorodik, reméljük, hamar kinn lesznek és nem lesznek nagyon kínzóak.

Remélem, hogy jól vagytok mindannyian.
Ne haragudjatok, hogy nem írok nektek valami sűrűn, de az unalmas 7köznapjainkról nem nagyon van mit mesélnem. Azért olvaslak benneteket! Jók legyetek és puszilok mindenkit!!

Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám

Arte! Gratula a keresztszülőséghez!! szép feladat! Remélem, hogy rendben lesz minden és hamar babás leszel, és 3-an költöztök!

Etna! Neked is gratulálok, a kereszténységhez! Jó szórakozást a bérma név választáshoz!! Jobbulást Botinak!

Swidi! Nagyon aranyos Alexed! És örülök, hogy sikerül elköltözni! Anyós marad?! Én még edzem kicsit az idegeimet az enyémmel... :roll: Remélem, már ha visszamegyek dolgozni 2 év múlva nem lesz több akadály!!

Laar! Milyen volt a bál? Remélem, a ti jobban szórakoztatok! Kinyíltak a virágok??

Többiek! Meséljetek!

Most már tényleg léptem, sütni kell a palancsintát(Kornélka szövege!)
!! Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Etnám, nem irigyellek..de nagyon kitettél magadért, annyi mindent főztél még így is, h boti anyás kicsit.
Sértődések nálunk is vannak a gyerek miatt, legfőképpen anyum akad ki állandóan nem tudom mit gondol, teljesen ki akarja közösíteni a gyereket, senki nem foghatja senkihez nem mehetünk, csak vele legyen állandóan és hurcibálja jobbra balra, állandóan a kezében van.Persze mindennel tele akarja etetni amit még neki nem szabad enni, egy pillanatra nem figyelek és már tömi bele a süteményt és a csokoládét.Megőrülök tőle néha.Most a hétvégén az volt a baja, h miért a mamámékhoz mentünk először, nem akartam elárulni de elszóltam magam, na látszott az arcán, h nem tetszik neki, de ha utána megyünk akkor jön velünk, és ott is ő tartogatja a kicsit és nem adja oda senkinek.Hiába mondom neki h tegye le a szőnyegre mintha meg sem hallaná.6kor jöttünk haza, az volt a baja, h miért ilyen korán, hétfő volt, másnap meló,meg nekünk is van tenni venni valónk, de ő ezt nem akarja megérteni, 5x kellett szólnom neki, h indulnánk.Persze ők nem jönnek, de elvárják, h mi állandóan ott legyünk.
Nem is szeretek oda menni már.

Nagyon jó volt a bál vasárnap, olyat buliztunk...végre kicsit kiengedtük a gőőzt.
A virágok még nem nyílnak sajna

Nofim!Köszike a segítséget, most elkezdek egy diétát, kíváncsi leszek:)

Timi holnap indul haza, már nagyon hiányoznak.

Arte!
Üdv újra itthon.Biztos nagyon várod már h költözhessetek.

na lépek, jóban rosszban és kicsi pihi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Visszaolvasni most nem tudok.
A húsvét is nagyon sűrű volt, most pedig Ákos beteg :(
Tegnap egész nap hányt és ment a pocikája. Reggelre egy pici hely nem volt az ágyában, ahol a lepedő látszott volna :( Remélem hamar helyre jön. Semmi nem marad meg benne. Még a tea is visszajön. A doktornéni szerint most van ilyen vírus és 2-3 nap alatt helyrejön. Remélem is, mert alul-felül ereszt a gyerek és egész nap sír és nyűgös a drágám :(

kiru84

sajnos lányok a visszaolvasás nekem sem megy, de azért igyekszem, amint kis levegőhöz jutok. most épp az otp-vel küzdök, mert ez a szemét cég 2x eltűntetett egy formanyomtatványt, ami kell az adójóváíráshoz, nem kis pénzről van szó, már nagyon jól jönne, de addig nem tudom megcsinálni, míg ők ki nem küldik az igazolást. ott a két papír, amit a fiókjukban 2 x vettek át, de a belső postájukban elkeveredett. hát ha én így dolgoztam volna, már rég munkanélküli lennék. hogy keveredhet el a belső postán 2x egy ilyen nyomtatvány? közben már a norbi bevallását leadtam, várjuk onnan is vissza a pénzt, gondolom az apeh nem fog sietni, de a 30 napot tartania kell elvileg, különben kérem a késedelmi kamatot, végül is ők is ezt teszik.

botikám kezd dumálni, olyan édi. sajnos ahogy "öregszik" egyre többet kell vele foglalkozni, hát eddig sem volt piskóta, de most már egy perc nyugtom sincs. képzelétek, ledöbbentem, lépcsőzik! ez kb 2 éves korra jellemző rájuk. a kiscsúszdákon már felmegy a lépcsőn, meg mindenhova fellép. jó nagyot esett, mert a tanulószékre is fellépett és elcsúszott a szék, polcokba végig bevágta afejét, amíg le nem ért a földre. ott álltam mellette, de ő gyorsabban esett. tiszta haidrokkant. a homlokán púp, az arca végig karcolva. hát lányos anyukák, azt hiszem, ti most pihentek, mi meg majd 18 év múlva, akkor ti nem alszotok, hogy hogy a csaj :lol: egyébként alvás kezd helyreállni.

kiru!
jobbulást ákosnak, vegyél a gyógyszertárban az a csomagot, amit hasmenés, hányás esetén kell adni, valami só és ásványi anyag van benne, mert ez a nagyon intenzív dolog hasonlít a rotára, annak vannak ilyen tünetei. beoltattátok?
náunk megint torokgyuszi volt, hát csajok úgy lefogyott a kis véznám, eddig sem volt egy szumós alkat... utána fog megint.. most kezd eszegetni. csoda,hogy éhen nem halt. napokig szinte csak tea. mindenre mondta tisztán, hogy nem nem. ezt mondja nagoyn szépen, én is :lol:

laar!
tudom,hogy miről írsz, én is gutaütést kaptam anyámtól néha. a duma, te már ennyi idősen ezt+azt már rég ettél. mondom én nem adok, erre titokban tömi csokival. hát jó evészavaros lett az én jól evő gyerekem, mert csak édeset enne. jól elcseszte. egyébként a red nekem is nagyon hiányzik, de kicsit megijedtem ,mert a belgyógyász elmondta a teljes frankó betiltási listát, hozzászokást okoz, én is észrevette, ha hítam rögtön pár bogyó és aztán mikor abbahgyatam jött a farkasétvágy. sajnos pcos vagyok megint ezért az összes leletemmel együtt kell mennem hozzá.

arte!
üdv itthon, kíváncsi vagyok a fejleményekre ciszta ügyben. majd írj.

bocsi lányok feljöttek a fiúk. majd jövök

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna!Én is azóta zabálok, mióta abbahagytam,...mondjuk mióta van gyerek miután leteszem tudok enni apával és az már 9 óra után van,egész nap meg ugye semmit, estére meg éhes vok mint a farkas...szóval ami visszajött ennek is köszönhetem, de semmi pénzem diétához meg nem kell pénz uh most megpróbálom..

Kiru!
Jobbulást a kicsinek, reméljük nem rota...én nem oltattam be a kicsit ellene, a dokim nem ajánlotta...

na megyek csinálom az ebédet, puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Etna: ez cisztásodás? Csak mert neekm a doki ilyet nem mondott (vagy már én nem hallottam....).

Holnap délután nagytakarítás. Délelőtt még a küszöböket meg a karnist fel kell rakni a helyükre, aztán jöhet a dobozolás :D

Fura jra itthon, nem akarok nagyképüsködni, de ott 4 hétig egy szobában voltam és most minden olyen nagy. Na meg kedden éjjel a munkahelyen megfáztam így most táppénzen vagyok kedden megyek vissza a dokihoz. A tököm aki betegen is dolgozik, úgy folyik az orrom, meg a fülem is és a torkom is fáj.

Most lépek mert megjöttek a konyhabútorhoz a fogantyúk :D

Olvastam Bibó naplóját a Hoxán. Lányok ez a csaj nagyon erős!!!

Pusszzantás!

Kép
Kép
arte

Ákos ma már jobban van, nem hányt! Most én vagyok dögrováson :( Most 2 hányás között írok nektek :(
Tiszta nyűgös a kismanó, és én meg sem merem puszilni, nehogy nagyobb baja legyen :( Szerencsére itthon van az apja! Puszika mindekinek!

kiru84

Sziasztok, csajok!

Etna, nem semmi amin állandóan keresztül mész. Nem tom honnan szeded az energiát, de ha van valami jó szered akkor adj nekem is. :lol: Örülök hogy Boti meggyógyult, majd össze szedi magát ne aggódj. A gyerekek már csak ilyenek.
Arte, jobbulást neked. Sajnálom hogy megbetegedtél. Akkor most nem szolidalitasz velünk az éjszakás műszakban?
Kiru, sajnálom hogy ennyire megbetegedtetek. Ezek szerint hamar átment Ákoson a vírus. Reméljük holnapra neked sem lesz semmi bajod. Nehéz betegen a gyerkőcre figyelni.
Petra, sajnálom hogy nem sikerült a bál és hogy Flórácska összetörte magát. Van ez így, nem kell elkeseredni. Te is jót bulizhattál volna, már biztosan rád férne.
Laar, neked sikerült kitombolnod magad a bálon. Tök jó. Anyukádra meg ne haragudj ennyire hiszen lehet hogy érthetetlenül viselkedik, de vannak ilyen anyukák. Őket már nem lehet megváltoztatni. Megértelek én, csak azt is tudom hogy nagyon szerethet téged is és az unokáját imádhatja. A hülyeségeit pedig el kell viselni hiszen ezek az anyukák is elég sok mindent elviseltek már tőlünk. Többször rá kell szólni, oszt ha megsértődik, hát ez van. Majd elmúlik neki. :wink:
Luca, merre jársz? Jöhetnél néha mesélni mit csinál Tamás.
Csajok, én is olvastam Bibócska bejegyzéseit és végig bőgtem az egészet. Már fent van az urnáról is a fotó. Borzasztóan sajnálom szegényt, de ahogy Arte is, én is észre vettem hogy hamar talpra fog állni. Nagyon erős ez a csaj.
Képzeljétek, kaptam egy levelet az emil címemre valakitől. Az első levél angolul van és utána van egy szörnyen sikeredett fordítás. Szerintem programmal fordította. Állítólag itt a babaneten látta a profilomat ami nagyon nagy hatással volt rá és szeretné ha írnák neki és küldeni akar fényképet magáról és ..... a lényeget bemásolom "Ez azért van, mert én dont tud lehetőségek
maradó fórum sokáig."
Na? Mit szóltok ehhez? Ha esetleg nem jönnék akkor majd írok Etnának emilt vagy felhívom. Nem tudom ki lehet ez és nem is szeretnék vele levelezni és ismerkedni. Már kaptam érdekes leveleket, de ez viszi a pálmát. Kérem a véleményeteket.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Én nem tudok angolul, de Vasi tud valamennyire és azt mondja hogy nagyon xar a fordítás. Inkább bemásolom az angol verziót is ennek a résznek.
....This is because i dont know the possibilities of
remaining in forum for a long time....
Vasi szerint nem engem akar kirakni a fórumról ha nem írok neki hanem ő nem marad.
:? Ez lökött. Azt nem értem hogy miért a babaneten akar ismerkedni?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasikám!
ha olvassa a fórumot, akkor mi az anyja pics...ját ír angolul :D magyarul fórumozunk, a marhája!szerintem ő sem tud angolul, mivel ez tényleg google fordítás, így első ránézésre. de ha van egy milliomos 35 év körüli tesója, aki a maldiv szigeteken él és bírja az eleven gyerekes, tele adóságos, kissé dagadék, nagyszájú nőket, akkor írjon nekem is :lol:

csajok! elmúlt boti szívzöreje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beforrt a lyuk!!!!! van isten!!!! most rohanok, csak ezt akartam megosztani veletek, mert jön egy ingatlanos.

vasi, szólj, ha gyantázzak, mert jön a maldivos csávó!!
pusszantás

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jaj arte bocsi, de én így értelmeztem, sok kis valami amit látott a doki talán utalhat pco-ra is. majd írd meg a gyógyszer nevét, amit kapsz. de nehogy biztosra vedd, ez csak az én agyam szüleménye a leírtakból. jó takarítást! már lassan szűkös lesz a ház, mivel mi megyünk a pinyóba, persze csak akkor, ha nem jöm a maldivos csávó.

bibócska naplóját nincs erőm elolvasni, annyira együttérzek vele.

luca!
tesód még nem szül? már csak pár hete van, ugye? kispasi?

daniella!
te tesód? alexa várta a locsolókat?

megszületett a barátnőm kisfia, akinek én ajánlottam a meddőségis orvosomat, olyan büszke vagyok magamra ilyenkor! :shock: vasi nálad is az leszek, bár nem tudom,hogy hol leszel kismama, de akkor is.

kirukám!
jobbulást neked, ebben a szép időben nem rókázni kéne, mert aztán jön a hideg, akkor kéne ezt csinálnod. pihizzél amennyit áki enged.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló Lányok!!
:lol: :lol: :lol:

De hiányoztatok!!
Tegnbap szerencsésen visszatértünk Pécsre, a régi kerékvágásba! Nagyon jól éreztük magunkat "otthon". Anyu a nap minden percében elvolt Vilcsivel, hagytam, hadd imádják egymást, sajna csak ennyire van lehetőség. Nagymamám is odavolt teljesen, húzta-nyúzta Vilcsit, az első dédiunoka nagy kincs!! :D
Sokan megnézték, volt egy nap 20-30 új emberrel is találkozott, estére szegényem ki is feküdt, úgy elfáradt. Jól aludt, igaz egy ágyban aludtunk, ez biztonságot nyújtott neki. Sajnos voltak napok, amikor taknyos volt, szívni kellett az orrát, de mára jól vagyunk. Jó sok ajándékkal tértünk haza, alig bírtam a bőröndöt. A férjem Pestre felutazott elénk, Vilcsinek kellett egy fél óra, míg megismerte. Itthon is szépen elvan, tartottam tőle, hogy megint szokatni kell az alváshoz, az itthonléthez, de nem...hamar visszazökkent. Jaaj, lányok, nekem is olyan jól esett anyunál. Főztünk, sokat beszélgettünk, jókat ettünk, neveltük, tanítgattuk Vilcsit...megígértem, hogy majd nyáron megyünk ismét, de ez az út, olyan hosszú...7 óra, még engem is megvisel, nemhogy egy pici emberkét.

Nagyjából visszaolvastalak benneteket...
Jobbulást kívánok a picúroknak.

Arte: megint Magyarországon :) Lassan lehet készülődni, pakolászni a költözéshez?!

Etna: én sajna nem vagyok otthon a keresztelőkben, nálunk névadóztatva vannak a gyerekek, de biztos hálás, és szép feladat.
Miért kell nevet választanod?

Laar: jöhet a tali, annyit gondoltam rátok :D :D Tuti nagyot nőttetek!!

Most mennbem kell, felébredt Vilcsikém, mostmár vagyok, jövök, puszi mindenkinek!!

tokotimi

Sziasztok csajok!

Nem sok idom van, 19 nap es indulunk haza, addig egy csomo mindent el kell adnom csianlni kell egy garage salet es dobozolni mint Tohtek, es akkor meg nem si csomoagoltam.
Mikor haza jovok meg rohangalhatok uj gyerekorvos es nogyogyasz utan.
Kicsit zuros napjaim lesznek de probalok jonni.
Mikor es hol lesz a tali?
En debrecenbol fogok tudni jonni.
Mar nagyon varom!
Alex annyi mindent mond mar hol angolul hol magyarul.
Mikor lab alatt van azt szoktam neki mondani sipirc erre tegnap reggel pakolok ki a hutobol jonn furakodik majd megrangatja a nadragom lenezzek ra erre halal komoly ppofiva ramszol : pipirc.
Azt hittem meghalok a rohogestol.
olyan edes.
Minden nap jarok futni es igyekszem a feherje dietat csinalni 3 het alatt 2 szamot ment le a naci meretem. Vegre egy kis sikerelmeny.
Na mennem kell
ebredezik a kis torpe gengszerem. :wink:
swidi05

Sziasztok Lányok!

Visszaolvasnom most esélytelen, csak jöttem pár hírrel.

Először is, ma 19.24-kor, császárral megszületett a húgom kislánya: Léna, 3080 g-mal és 51 cm-rel. Minden rendben velük, jól vannak. Úgyanúgy 38+5-nél szült mint én és ugyanúgy egy kos kiscsajszit, mint én! :D :D

Nálunk az egész családot elérte sajnos ez a hasmenéses-hányásos vírus, komolyan mondom, ezt senkinek nem kívánom, iszonyú volt. Nálam csüt. délután kezdődött, éjjelre be is kerültem a kórházba, kaptam infúziót, másnap délelőtt a gyerek miatt a saját felelősségemre hazajöhettem. Éjjelre a párom és a szüleim is rosszul lettek, egész éjjel felváltva ment a w.c.-re mindenki. Most már jobban vagyunk, de elég gyengén, koplalunk. Alexa 2 hete szed antibiotikumot a torka miatt, köhögött meg rettentően náthás volt, az antibiotikumtól sajnos hasmenése lett, naponta 8-10 x teszem tisztába kb. képzelhetitek... :(
Ma du. sajnos ő is hányt egyet, de azóta jól van, remélem, nem kapta el tőlünk, úgy félek! :cry: Kapott dedalonetta kúpot és A vitamin injekciót szájon át a hányás miatt. Ma költöztünk volna a házhoz, de emiatt elmaradt az egész, eltoltuk 1 héttel. Viszont csütörtökön már a cuccaink 99 százalékát odapakoltuk, most hozhattunk vissza annyi cuccot, hogy legalább 1 hétre való tiszta ruhánk legyen. Apámat szerdán megműtötték a térdével, szóval nem telnek unalmasan a napjaink....

Ha rendbe jöttem egy kicsit, írok majd hosszabban is meg reagálok, rendesen visszaolvasok, addig is sok-sok puszi mindenkinek, nagyon hiányoztok csajok!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: