Sziasztok Lányok...
Bibócska, Születésnapod alkalmából sok egészséget kívánok Neked! Ölellek sokszor
Lesza, Neked is Boldog Születésnapot kívánok!
Laar szívem, én elég sok mindent csinálok Húsvétra. Ma már csináltam kétféle tojáslikőrt, egy alkoholosat, és egy menteset. Finom lett, bár az alkeszosba csak egy kiskanálnyit kóstoltam bele. Kétféle beigli is lesz, túrós és diós-birsalmasajtos. Sütök kerek fonott kalácsot, kenyeret, gyümölcskenyeret. Aztán persze nem maradhatnak ki a hagyományos ételek sem. Mivel idén nem kívánom annyira a sonkát, de hát a hagyomány az hagyomány, lesz sonkasaláta kaszinótojással, főtt tarja és kolbász főtt tojással és tormával.
Mivel lesz egy kis vendégség, összedobok egy tárkonyos pulykaragulevest is. Asszem ennyi lesz.
Ma, mivel böjt van, lángost sütöttem. Isteni lett.
Holnapra is maradt tésztám, ezért a holnapi "menü" is lángos lesz. De csak este 6-ig.
Laar, próbálj meg lúgosítani. Tényleg hasznos, és még a fogyásban is segíthet. Kicsit olvass utána, érdemes. Én nem nagyon hiszek a bogyókban, csak az agyadat stimulálják, és önbecsapás.
A tojásokat galád módon festékkel festem, nincs idegrendszerem hagyományosan festegetni.
Swidi, de jó, hogy jelentkeztél. Alex nagyon helyes a képeken.
Hova költöztök? Ugye számíthatunk rátok a találkozón?
Arte, de jó, hogy hazajössz.
Etnám, hogy vagytok? Nagyon eltűntél te is....
Niki, örülök, hogy sikerült bejutnod.
Amélia várja már a Nyuszit?
Nálunk annyi van, hogy voltam csüt.-ön munka miatt, már nem félek ettől a területtől, megmutattak sokmindent. Részletezni nem akarom itt, bonyolult, és majd talikor mesélek, ha úgy hozza.
És a sluszpoén, ma késő délután felhívtak az egyik helyről, ahova kb. 2 hete adtam be az önéletrajzomat. Szerdán megyek oda is. Megnézem, milyen. De ez egyébként vicc, eddig semmi, most meg 2 ajánlat is van.
Na jó, most megyek, nemsokára kezdődik a péntek esti kedvenc sorozatom, a NCIS LA.
Puszilok mindenkit, és
BOLDOG NYULAT KÍVÁNOK.
Nofi