Jó reggelt!
Fürti
Sajnálom pirit, de ha itt lesz az ideje, akkor majd mi is meglepődünk azon a második csíkon!
Beze
Sajnálom, hogy így alakult, de legalább már történik valami a további gondok ellen.
"akkor lehet nem is fertozes csak felfaztal" "
Lányok!
A legkisebb felfázás is nagyon veszélyes.
A
felfázásból lesz/lehet húgyuti fertőzés, amit jelez a véres pisi. Ha pedig ezt nem kezelik ki, akkor továbbterjedve okozhat vesegyulladást és
petevezető-elzáródást!!!!! is.
Utállom a gyógyszereket, de ha véres a vizelet, akkor nincs apelláta: antibiotikum!
(tudom, vannak kivételek... de ez már mérlegelés kérdése)
Bridget
1. a régen ismert topikokba írtam (megjegyzem többe is!), de sajna nem érkezett 2 napig válasz. Kissé inaktívak a régi topikok, ahová írtam, de oda húzott a szívem.
2. nagyon is megváltoztál!
1 év alatt kihalt a babanetes vendégszeretet??? Anno mikor én kezdtem, eredetileg 2006-ban! az volt a szokás, hogy a frissen érkezetteket útba igazítottuk, ha inaktív topikba érkezett.
Aki még ismeri ezt a szokást, annak pedig megtiltod???
Az egyik topikban nem szólnak az emberhez, a másikban a kismamák még köszönésre
sem méltatják a meddő lányokat! Nagyon hamar elfelejtették egyesek, hogy milyen is volt a ló túloldalán lenni.
Hát mi történt itt?
3. "hát ezért jöttem el" Akkor meg mit érdekel téged, hogy mit gondolnak azok, akik elüldöztek? Nem gondolod, hogy másnak is jó onnan eljönni?
4. "A te topikod" - onnantól kezdve már nem a te topikod, hogy Zsófi megérkezett. Te nyitottad, amiért bizonyára nagyon hálásak neked a lakók, de a topik azoké, akik lakják. Ha felépítessz egy társasházat, akkor hálásak neked a lakói, amiért megcsináltad, de attól még az az övéké.
És szerintem lényeges, hogy a LAKÓK jól érezzék magukat! Ne mindig felhánytorgassák nekik, hogy "
én építettem" ........... "
enyém"...........
"azt csináld, amit mondok neked" ..........."
különben már nem lennél itt"
5. te hogy éreznéd magad a helyemben?
A jelenlétemben odasúgod másnak, hogy
"mi a fenének hivtad ezt ide?"
a "fülem" hallatára, de mintha ott sem lennék.
Mellesleg egyetértek Fürtivel. Ez vele szembe már személyeskedés.
6. 3 különböző topikba írtam mielőtt Fürti megkeresett
Ezért csak kisakkozni tudtam, hogy melyik topikról beszélsz.
Egyébként azzal a topikkal nem az a baj, hogy "be fognak szólni", hanem hogy
NINCS OTT SENKI!!!
7. ezen esetek elkerülése végett kiirathatnád a topiknévbe, hogy "belépés csak engedéllyel" és kérhetnél külön önéletrajzot és motivációs levelet.
Vagy kiirathatnád, hogy "korábbi ..... topiklakók kíméljenek"........... de akkor te sem illessz a topikba. Ez talán még sem jó megoldás.
Bocsássatok meg, hogy felzaklattam a hétköznapjaitokat! Tényleg sajnálom.
Nagyon köszönöm a marasztalást!!!
Azonban én nem tudom elfogadni a szobaparancsnok utasításait, ill. a szobaszabályzatot. Én is segítek az "eltévedt" lányoknak, akik hiába várják a választ a kétségbeesett kérdéseikre. És mivel a "saját" "lakóhelyemre" nem hívhatnám, marad az a megoldás, hogy "figyelj, itt nem fog válaszolni neked senki, írj máshová, de hozzánk ne gyere! vagy ha jössz csak az ajtórésen osonj be".
Én ha meghívok valakit, akár topikba, akár az otthonomba, akkor azt vagy szívesen teszem vagy nem teszem.
Ugyanígy a kívánságaim is őszinték, ha teszem azt csak szívből, másképp nem megy!
Részemről a vitát lezártnak tekintem. Nem hiszem, hogy ebbe jobban bele kellene folyni, hiszen a topiknak, úgy gondolom nem ez a célja. De persze te vagy a főnök, te tudod.
Persze akár szavazást is meghírdethetsz az egyes pontokkal kapcsolatban, a későbbi viták elkerülése végett. Így a szavazás eredményeképpen készíthetsz egy szabályzatot is. Te vagy a szobaparancsnok.
Na mindegy. Én jól felhúztam magam. Nem az volt a célom, hogy másokat bosszantsak. Be is fejeztem.
Ami igazán elkeserít, az amit már az 1.) pontban megfogalmaztam. Hatalmi harcá fajul ez az egész fórum és lassan kihal a vendégszeretet? Talán ezt gondold végig.
Lányok!
A többiektől még egyszer elnézést kérek, mind a kirohanásom miatt, mind pedig azért mert felzaklattam a topikéletét.
Kívánom a hétvége további részére, hogy kellemesen teljen, a pocakosoknak kellemetlen tünetektől mentes boldog babavárást, a babára váróknak, hogy mihamarabb teljesüljön az álmuk és ők is mihamarabb átélhessék az igazi csodát!