Új privát üzeneted érkezett!

Beze :D
Most nézem, hogy írtad... pé-kor kaptad a fertőzést.
Az a 13 nap még nagyon sok. Egy kikezeletlen, ilyen makacs fertőzés nagyon ronda dolgokat tud művelni. Nem kellene orvossal konzultálnod?
Vendég
 


Laptetűűűűűű!!!
Jajj nekem... már megint annyit beszéltem, hogy betelt egy lap!!!
Kép
Vendég
 


Minnya jovok csajok!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Megerkeztem csajok ut szupi volt...minden nap telezabalom magam a jobbnal jobb kajakkal amiket csak itt lehet kapni,mint amikor valaki bekerul egy kozertbe 1havi kajamegvonas utan :lol:

Az ido tegnap szep volt 8) 20fok lesz ma is megyunk setalni lesz sok foto es indul majd a naplom is csak kerdes mikor lesz idom :oops:

Hotel szupi apacska pedig 1het mulva jon :wink: Vettem egy telot 8) ilyen feltolthetos es egy csomo ismim mar megkeresett aminek ngyon orultem ezek szerint hianyoztam itt :) Ma megyunk kirugunk a hambol 8)

Latom nem voltatok olyan hude sokan :roll: Koszonom a jo utat uziket 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Beze
Nem ertem miert nem kertel gyogyszert ha csak ped volt?ilyenkor meg nincs baba sooot meg meg se termekenyultek be sem agyazodott nincs koldokzsinor es folytassam meg?6hetes terhessegtol mar szamit a dolog addig nem viszont egy kikezeletlen fertozestol siman elvetelhetsz ha esetleg most nem kezeled ki es osszejonne a baba :?

Kitty
Orulok,hogy hasznat lattad :roll: megjott mar? :oops: Latom jon meg az "eszed" en nem gyozom hangoztatni,hogy a nogyogyaszok 80% nem ert semmihez de lehet meg tobb :roll:

Dorka
A szarul vgyok az a baba miatt van vgy esetleg mas? :roll: Remelem csak a baba :wink:

Noci
Most mar tenyleg kerem szepen meggyogyulni sziveskedjenek ez parancs!!!!!!!!!!!!! :twisted: :lol: Es kerunk uj kepeket 8)

Furti
Bar nekem nem irtal en azert irok neked.Ha 3hete voltatok egyutt azt mar kikene mutassa a teszt :roll: Es ne dm-ben vegyel tesztet hanem nekem van egy ismim ha sokat kersz (realtive mi a sok 75/db :wink: es azok 20-asok 10es lh-teszteket mar kivontak a forgalombol :idea: most nem vita kepp de megint abbol a bizonyos topikbol invitaltal ide valakit :roll:

Kata
Neztem iwiw-en a kepeket am...ngyott nottetek ez a kiscsaj ngyon szep mar igazi noci :lol: Nektek is mostmar keretik meggyogyulni!!! :twisted: :lol: Vonalzikat nem gyartassz en nem latok a tieden semmit :oops:

Cherry
Kép
Nappal nem merunk hot!!A reggeli szamit nekem pl meg az elso piris napokon reggel is magas marad es csak par napra ra esik le :idea: nappal az ember mozog csinalsz ezt azt siman feljebb mehet...szovetdarad nem attol van ha nincs pe....sokszor darabos neha ilyen neha meg olyan...minden menzi nem ugyanaz de nem tudom mitol lehetett doki sem tudna erre okosabbat mondani :?

Mindenkinek drukkolok... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridge :shock:
Mi már egy néhány éve ismerjük egymást, de ezek szerint te nem emlékszel rám.
Ha ennyire zavarok, nem muszáj nekem itt lennem...
Volt idő mikor nagyon jókat beszélgettünk, vacsoráról, melegítős haspárnáról miegymás...

Volt idő, amikor te is máshová irogattál. Nem itt kezdted.
Tudod, több mint egy évig nem tudtam beszélni a problémáimról senkivel, szó szerint senkivel, képtelen voltam rá.
Több mint 1 évig nem olvastam a babanetet és nem is írtam ide semmit.

Most rászántam magam, hogy visszajövök. Anno volt néhány aranyos lány, akik segítettek tanácsokkal, lelki támaszt adtak és én is aggódtam értük. Te is közéjük tartoztál. Én soha nem bántottam senkit, semmilyen formában. Még csak most érkeztem, de máris megbélyegzel. De miért is?

Nem akarok zavarni...
Ha nem fogadnak szívesen, inkább elmegyek... :cry: :cry: :cry:

Sziasztok!


utóirat:
- én a mai napig emlékszem arra a valentin napra, amit nem tudtatok idejében megtartani és a meglepid nem sikerült, annyira izgultam érted!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 626d617fcc

Szia
Vendég
 


Cherry
En neked nem irtam semmi rosszat!!!! :shock: Nem ertem mit vettel magadra :roll: Furti meg tudja mit miert irtam egyaltalan nem rolad szol vgy feled iranyulo :roll: Csak tudod ha onnan invital valakit akkor mindig megjegyzik az ottaniak :? Nekem meg nem kell a balhe azert is jottem el onnan es vgyok itt mar ha erted mire celzok...Nem veled van a bajom!!!Neved ismeros...hasmelegitoparna meg plane 8) Tudom en,hogy nem itt kezdtem :roll: es legyszives ne vedd magaddra amit irtam mert ha veled lesz bajom majd akkor azt neked cimezem 8) mindjart visszakukkantgatok a masik topikba mikor is beszelgettunk,hogy kicsit kepben legyek :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaaaaj igy mar emlexem huuuuh ez nagyon reg volt... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: uristen milyen furcsa igy visszaolvasni a dolgokat :oops: :lol:

Ne menj mar el :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget

"Nem ertem mit vettel magadra"
"Furti meg tudja mit miert irtam"
ezek szerint csak tudod, hogy mit vettem magamra.

"onnan invital valakit akkor mindig megjegyzik az ottaniak"
"azert is jottem el onnan"
tehát te jöhetsz?

Tudod, én nagyon megörültem, amikor megláttalak és rögtön az a V-napi beszélgetés jutott eszembe, ill. a melegítőpárnás beszélgetés.

Nem kellett különösebben invitálni, hiszen 2 napig a kutya nem szólt hozzám.

Mindegy. Hagyjuk. Nem hiányzik a cívódás.

. . . . .

Dorka :D
Remélem mihamarabb elmúlnak a kellemetlen tüneteid és tökéletesen élvezheted a pocakosodás örömeit.

Beze :D
Nagyon veszélyes egy ilyen színtű fertőzés, szerintem menj el orvoshoz!!! Persze a te döntésed.
Nócika :D
Kívánok nektek mihamarabbi gyógyulást. Nagyon remélem, hogy a kislányod már jobban van. Küldök egy kis gyógyító energiát nektek+++++++++++++++++++

Furti :D
Sajnálom, ha kellemetlenséget okoztam. Annyira kívánom neked, hogy már növekedjen a pocakodban egy kis csoda!!! Légy boldog!!!


Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, mihamarabbi babásodást és kellemes babavárást!
Vendég
 


Bridget
Nem haragszom.
Vendég
 


Cherry
Olyan dolgot vettel magadra ami itt tobb,mint egy eve tema...semmi "kozod" ugymond hozza mert nem rolad szol es semmit nem is tudsz rola :!: En eljottem onnan....es kinyitottam ezt a topikot igy igen en jottem!Es barki johet es szeretem is ha jonnek csak amikor o onnan invital abbol mindig balhe van kissebb nagyobb de van...ezekrol mivel te nem tudsz nem nyilatkozhatsz....azert nem ertem mit vettel magadra mert neked nem irtam semmi olyat!Most en vgyok a hulye? :roll:

Most nem mondom olvasgass vissza de te kb a 4.lany tuti vgy ha nem 5 de mashonnan sosem jon csabit senkit csak onnan....na talan igy mar erthetobb leszek :wink:

Es en sem haragszom sot Furtinek is mindig mondom,hogy ra sem haragszom csak ne csinaljon ilyet legkozelebb erre mindig es mindig jon ugyanaz a dolog en meg mar kinottem a vitatkozasokbol piszkalodasokbol...azert is nyitottam meg ezt a topikot beszlegetni szeretnek itt mindenfelerol az elet dolgairol amig a csoda velunk is megnem tortenik :wink: Ennyi :) Es orulok,hogy nem haragszol en sem de nekem ami a szivemen az a szamon tovabbra sem valtoztam effelol...de bunko nem vgyok soha!! :!: :roll:

Na es inkabb arrol irj,hogy miert tuntel el vgy irogattal csak mashova? :idea: Na meg arrol,hogy hol tartotok a kivizsgalasokkal :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Amugy meg nem vgyok am en ilyen harapos :oops: Rosszul jott ki a lepes,hogy ugy erzed rajtad csattant :oops: Tenyleg boritjunk mar ra fatylat jo?Mikor arra gondolok,hogy te az idok kezdete ota "ismersz" nem tul jo erzes,hogy esetleg megbantottalak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Cherry, ne menj el, örülök, hogy jöttél, a tanácsokat pedig köszönöm.

Bri, nem én elleneztem az antibiót, hétfőn még nem akartam, az igaz, de szerdán voltam dokinál, közölte, hogy nem adhat semmit. Ma megint elmentem ügyeletre, ahol u.az a dokinő végül felírta u.azt, amit szerdán nem akart, mert már a vesém és a hasam is fáj, és a vizelet se volt negatív. Ááá, nem voltam pipa, rég túl lehetnék az egészen! :evil:
Örülök, hogy rendben megérkeztetek! Mikor kell legközelebb drukkolni? :wink:

Fürti, mi újság?

Nóci, hogy vagytok?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Cherry, lombikhoz már most drukkolok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! :)

Cherry :D Üdv itt!!! :lol:

Hú, Beze :? szegénykém!!! :(

Brid :) Már ezer éve nem zaklat senki minket, nem is kell :lol:
Csak ott szegény Cherry hiába várt volna, úgysem kapott volna válszt. :? És én is emlékszem rá.
Pont az apró betű a leg figyelemfelkeltőbb.
Örülök, hogy rendben megérkeztél. :)
De ha valakinek baja van ezzel a dologgal, akkor különbenis nekem fognak jelezni, nem neked :wink:

Hát sajna nekem megjött ma reggel :?
Egyébként észrevettem, hogy Marcinak nem kell a cici annyira, mint kb. egy hete :D Amíg szopi van, szerintem nincs nagy esély :?
Ma lenyírtuk a haját 7 mm-re.Olyan édes kis kopasz lett :lol: Mint az apja :lol: Nem baj, a Fürtöske név rajtam ragad már :)

Rossz hír, hogy apukám sajna rosszabbul van, mint a műtét előtt :? Páromnak még mindig stagnál a munkahely :?

Többiek???
Vendég
 


Most visszaolvastam újra, Brid, hát inkább rajtam csattant :?
Na, befejeztem......
Kezdem úgy érezni, hogy valamiért szúrom a szemed :?
Vendég
 


Kép


Beze
Basszus :? Hat igen..reg tullennel rajta :roll: na de jobb,mint soha :wink: Hogyhogy mar a vesed is faj?akkor lehet nem is fertozes csak felfaztal :shock: Mielobbi gyogyulast!!!Mit szedsz most?

Hogy mikor kell drukkolni hat majd nyaron...de az az igazsag lehet a kovetkezo harcot szeretnem "rivaldafeny" azaz drukkok es minden fele info es lombikrol beszeles nelkul vegigcsinalni :roll: Szal en nem akarok kamuzni mert azt ugysem tudok :oops: :lol: megmondom ekkor es ekkor kezdek es semmi tobbet majd ra 4hetre elovesszuk a dolgot es elmeselem sikerult-e :wink: Azt hiszem most igy szeretnem mert olyan nyugis igy nem mindig arra gondolni(es persze ugyis tudom,hogy drukkoltok) 8)


Furti
Tenyleg nem vitatema...egyetlen 1dolgot kertem toled...nem egyszer nem ketszer sokszor!!!Ne legyen onnan csabitva senki ide ennyi!Az utolso "megjegyzes a szokes integetos a masik topikban az is rank szol....nem reszletezem...ngyon jol tudod ez az egy marhara zavar!!!Nekem szurod a szemem?Ha igy lenne mar reg nem lennel itt! :roll: Inkabb en mondhatnam ugy erzem mindig csak ramhozod a bajt :? Vgy legalabbis szitod a tuzet ami engem nem is erdekel amig mi meg az en topikom kimarad belole....egy szonak is 100 a vege...te eddig meg mashonnan nem "csaltal at senkit csak onnan aminek mindig volt legalabb egy beszolas reagalasa ott...orulok mindig mindenkinek Krisztit pl januarban csabitottad at...ott is van utana a szokes ikon...orulok Cherrynak is es neked is ha jossz de nem lehetne vegre bekesen?(Mondjuk pl en ha mar idecsabitanek valakit onnan megirnam neki ne mondja itt hogy en hivtad csak jojjon,mintha maga talalt volna ide)Mar mashogy alla a dolog.Reszemrol temat lezartam...azt hiszem en teged soha nem bantottalak!Es sosem kevertelek bajba sem! :roll:

Sajnalom pirit... :( Nekem is valoszinu pont jovoheten jon mg majd mikor is jon a parom :x marha jo lesz :twisted: Apukad meg,hogyhogy rosszabbul van? :shock: nem volt sikeres a mutet? :roll: Azert en szoritok!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid :)
Igazad van, én is érzékenyebb vagyok, apum miatt is :cry: és úgy érzem olyankor, hogy mindenki bánt.Hisz te is voltál már így :?
Még jó, hogy annyira azért ismerlek, hogy megbékélek :) :wink:
Cherry meg tök jó hogy jött, én is ismertem őt régebbről.És gondolkodtam is, hogy felajánljam-e neki.Meg csak felajánlás volt, egy lehetőség, hogy jöjjön :)
És milyen jó, hogy nektek még közös storytok is volt :)

Na, hát akkor a jövő hónap a tiétek!Vagy addigra már a gyógyszerek nem hatnak?

Hát, apunál a műtét sikeres volt, de van még egy nagy gond a szivnél, amit viszont már nincs idő megcsinálni. :cry: így csak fenntartani lehet valameddig ezt az állapotot :(
Vendég
 


ja, és ölelős smiley-t nem találok, de gondold úgy :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Fürti :D
Sajnálom pirit, de ha itt lesz az ideje, akkor majd mi is meglepődünk azon a második csíkon! :wink:

Beze :D
Sajnálom, hogy így alakult, de legalább már történik valami a további gondok ellen.

"akkor lehet nem is fertozes csak felfaztal" "

Lányok!
A legkisebb felfázás is nagyon veszélyes.
A felfázásból lesz/lehet húgyuti fertőzés, amit jelez a véres pisi. Ha pedig ezt nem kezelik ki, akkor továbbterjedve okozhat vesegyulladást és petevezető-elzáródást!!!!! is.

Utállom a gyógyszereket, de ha véres a vizelet, akkor nincs apelláta: antibiotikum!
(tudom, vannak kivételek... de ez már mérlegelés kérdése)



Bridget :D
1. a régen ismert topikokba írtam (megjegyzem többe is!), de sajna nem érkezett 2 napig válasz. Kissé inaktívak a régi topikok, ahová írtam, de oda húzott a szívem.

2. nagyon is megváltoztál! 1 év alatt kihalt a babanetes vendégszeretet??? Anno mikor én kezdtem, eredetileg 2006-ban! az volt a szokás, hogy a frissen érkezetteket útba igazítottuk, ha inaktív topikba érkezett.
Aki még ismeri ezt a szokást, annak pedig megtiltod???

Az egyik topikban nem szólnak az emberhez, a másikban a kismamák még köszönésre sem méltatják a meddő lányokat! Nagyon hamar elfelejtették egyesek, hogy milyen is volt a ló túloldalán lenni.

Hát mi történt itt?

3. "hát ezért jöttem el" Akkor meg mit érdekel téged, hogy mit gondolnak azok, akik elüldöztek? Nem gondolod, hogy másnak is jó onnan eljönni?

4. "A te topikod" - onnantól kezdve már nem a te topikod, hogy Zsófi megérkezett. Te nyitottad, amiért bizonyára nagyon hálásak neked a lakók, de a topik azoké, akik lakják. Ha felépítessz egy társasházat, akkor hálásak neked a lakói, amiért megcsináltad, de attól még az az övéké.

És szerintem lényeges, hogy a LAKÓK jól érezzék magukat! Ne mindig felhánytorgassák nekik, hogy "én építettem" ........... "enyém"........... "azt csináld, amit mondok neked" ..........."különben már nem lennél itt"

5. te hogy éreznéd magad a helyemben?
A jelenlétemben odasúgod másnak, hogy "mi a fenének hivtad ezt ide?"
a "fülem" hallatára, de mintha ott sem lennék.

Mellesleg egyetértek Fürtivel. Ez vele szembe már személyeskedés.

6. 3 különböző topikba írtam mielőtt Fürti megkeresett
Ezért csak kisakkozni tudtam, hogy melyik topikról beszélsz.
Egyébként azzal a topikkal nem az a baj, hogy "be fognak szólni", hanem hogy NINCS OTT SENKI!!!

7. ezen esetek elkerülése végett kiirathatnád a topiknévbe, hogy "belépés csak engedéllyel" és kérhetnél külön önéletrajzot és motivációs levelet.
Vagy kiirathatnád, hogy "korábbi ..... topiklakók kíméljenek"........... de akkor te sem illessz a topikba. Ez talán még sem jó megoldás.


Bocsássatok meg, hogy felzaklattam a hétköznapjaitokat! Tényleg sajnálom.
Nagyon köszönöm a marasztalást!!!

Azonban én nem tudom elfogadni a szobaparancsnok utasításait, ill. a szobaszabályzatot. Én is segítek az "eltévedt" lányoknak, akik hiába várják a választ a kétségbeesett kérdéseikre. És mivel a "saját" "lakóhelyemre" nem hívhatnám, marad az a megoldás, hogy "figyelj, itt nem fog válaszolni neked senki, írj máshová, de hozzánk ne gyere! vagy ha jössz csak az ajtórésen osonj be".

Én ha meghívok valakit, akár topikba, akár az otthonomba, akkor azt vagy szívesen teszem vagy nem teszem.

Ugyanígy a kívánságaim is őszinték, ha teszem azt csak szívből, másképp nem megy!

Részemről a vitát lezártnak tekintem. Nem hiszem, hogy ebbe jobban bele kellene folyni, hiszen a topiknak, úgy gondolom nem ez a célja. De persze te vagy a főnök, te tudod.

Persze akár szavazást is meghírdethetsz az egyes pontokkal kapcsolatban, a későbbi viták elkerülése végett. Így a szavazás eredményeképpen készíthetsz egy szabályzatot is. Te vagy a szobaparancsnok.

Na mindegy. Én jól felhúztam magam. Nem az volt a célom, hogy másokat bosszantsak. Be is fejeztem.

Ami igazán elkeserít, az amit már az 1.) pontban megfogalmaztam. Hatalmi harcá fajul ez az egész fórum és lassan kihal a vendégszeretet? Talán ezt gondold végig.

Lányok!

A többiektől még egyszer elnézést kérek, mind a kirohanásom miatt, mind pedig azért mert felzaklattam a topikéletét.

Kívánom a hétvége további részére, hogy kellemesen teljen, a pocakosoknak kellemetlen tünetektől mentes boldog babavárást, a babára váróknak, hogy mihamarabb teljesüljön az álmuk és ők is mihamarabb átélhessék az igazi csodát!
Vendég
 


Sziasztok!

Cherry
én is üdvözöllek köztünk, remélem, Te állandó tag maradsz :wink:
Sajnálom, amiken keresztül mentél, és még ennyi év után se találtad meg a megfelelő dokit, de igazad van, előre kell nézni :wink:

Bridget
végre te is előkerültél!
Klassz az új dizájn :wink:
Látom, nemsokára találkozol Apával! Évforduló ünneplés megvolt már?

Fürti
sajnálom pirianyót :(
Apukádnak kitartást, amúgy mire is műtötték? bocsi, nem emlékszem :oops:
Fürt nélküli Fürtöskéről kérünk képet :wink:

Beze
helyrejöttél már? Dokinál voltál?

Nóci
remélem, minden rendben!

Én az utóbbi pár napban nem voltam itthon, csüt. mamánál voltam, gyúrtunk tésztát Kép , tegnap meg itthon volt párom, és a kertben vetegettünk, aztán voltam a barátnőmnél, kapott egy szibériai huskyt Kép , ma még elvileg! semmi nincs nekem, párom meg autót szerel.
Nekem még pirianyó nem jött meg, holnap fogy el a gyógyszer, úgyhogy kb jövő hét közepe, vége felé jön meg...
Vendég
 


Cherry :shock: de ugye nem fogsz elmenni most?
Látod, megbékélt mindenki!!!! :)
Bridgetet még nem ismered eléggé, én is először kiakadtam amikor "olyant" írt, de ismerem és tudom, hogy egy rosszul kijött lépés ez, és nem akart bántani senkit.Rám haragudott különbenis :? de már mi is megbeszéltük!
És tényleg ne vitázzunk, ne adjunk okot "azoknak", hogy csámcsogjanak rajtunk :)
Legyünk egymással toleránsak, szeretetteljesek.
Tudjátook, énm azt szeretem ebben a topicban, hogy olyan jó kis "olaszos" stílusunk van, tehát kiadja magából mindenki, ami bántja és nem megy az agyjátszás, nem megy a sznobság!!!!!!!!Nincs fej homokba dugása, stb.!Őszinték vagyunk, na!És ez az igazi összetartás!Nekünk nincs félnivalónk, nincs egetverő titkunk.Akinek van, az bújik el....
Így a jó! És aki olvassa ezt és nem tetszik neki, az tehet egy szívességet!!!!! :lol:
Vendég
 


Cherry
nem elmenni ám :wink:

Nem tudom, miről van szó, de veszekedjünk, jó?

Eddig is egy nagy család voltunk, maradjon ez így :wink:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Cherry, ne menj el, csatlakozom Fürtihez, Bri-vel megbeszélték a dolgokat, megbékéltek, mi mindannyian örülünk, ha jönnek újak!
Szerintem nem zaklattál fel senkit, maradj velünk, kérlek!

Bri, oké, tiszteletben tartom a kérésed, nem foglak faggatni, te tudod, mi a jó neked. :wink:
Tuti nem felfázás volt, mert sehova se ültem le hideg helyre, mindig jól felöltöztem, és rögtön a 2. napon már véreset pisiltem, ami szerencsére csak 1 napot tartott, és nem egyfolytában. A portól, amit kaptam, máris jobban vagyok. :D

Fürti, Marciról én is kérek képet!!!
Apukádat nagyon sajnálom, meg azt is, hogy megjött, drukkolok mindkettőtöknek, ezután már csak jó dolgok jöhetnek!
Szopi alatti nem teherbeesésnek én vagyok az élő példája, sajnos...Ha úgy látod, hogy Marcinak már nem kell, próbáld meg fokozatosan elválasztani, nálam bevált, és jól láttam, hogy már nem igazán volt Lexinek a szopira szüksége, simán elfogadta, hogy nincs, nem sírt, semmi nem volt.

Kitty, endokrinológusnál van időpontod? Remélem, elküld vv-re.
7. évfordulót megünneplitek?

Kati, meggyógyultatok?

Enis, te is olyan ritkán jössz, Anyci meg nagyon régen volt. :roll: :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
még nincs időpontom, mert vv-re a helyi kórházba megyek, utána endohoz.
Sztem nagy ünneplés nem lesz, csak úgy megemlékezünk róla :wink: (főleg hogy aznap megyünk több száz km-re ballagásra :roll: ).
Vendég
 


Cherry
Legyszives szalljal mar le rolam...nem neked irtam amit irtam az meg,hogy te most Furtit veded nem erdekel te nem voltal itt az elmult xidobedn,es nem voltal itt amikor engem emiatt vgy a topikomat tamadtak!Nem egy ev mert 2eve nem lattuk egymast :!: Van egy mondas akinek nem inge ne vegye magara :!: van egy masik is aki a kakan is mindig csomot keres...johogynem mar meg en leszek a hibas :lol:

Nem muszaj itt lenni mar az elso irassal is tudattam nem veled van bajom miert lovagolsz meg mindig ezen...menjetek es beszelgessetek furtivel mashol miert kell itt balhezni?

A lakok jol erzik itt magukat eddig senki nem panaszkodott de vannak haziredjei is a lakohazaknak ha nem tudnad es ha folyamatosan 1szemely mindig megszegi...az kikerul a "szegyen falra" az "en" hazamban meg igy is eleg turelmes vgyok a hazirendbontoval mas mar kirakta volna...ugyhogy nem tudom te honnan veszed ezt a sok okossagot de most mar nem hagyom szo nelkul a piszkalodasodat :twisted:


Abba meg tenyleg ne szolj bele kinek mit irok mint irtam te nem voltal itt az elozmenyeknel :!:

Nem ugy irok,mintha itt sem lennel csak tudod ezt hivjak oszintesegnek nyilt beszednek!!!Amikor valaki nem a masik hata mogott magyaraz meg privizik meg msn-en targyalja ki hanem itt szemtol szemben...ez az amit sokan nem tudnak elviselni...ebben is mi a rossz ? :?: Lehet van akinek faj az igazsag :?

Milyen lo tulso oldalarol beszelunk?En sem vgyok sem babas sem anyuka!Es nem felejtek de te osszevissza beszelsz es teljesen mast veszel ki a soraimboil mit amit mondanak azok!A mashol kapott serelmeidet miert enram fogod?

An "en topikom" kijelentest nem ugy ertettem...sosem sajatitottam ki :wink: Es nem magamnak hanem nekunk mindenkinek nyitottam.Es hogy jon ide a Zsofi? :shock

Olvasd mar el miket irtam...mert te kevered a szezont a fazonnal aki itt felborzolta a kedelyeket az te vgy de nem fogod elvenni a kedvem attol,hogy ne jojjek es annyira rossz itt mostansag a forgalom hogy mondhatni a "topikomat" sem rontod :lol:

Sot most majd lesznek itt latogatok majd figyeld meg hogy felugrik a nezettsegi szam...mert a vitakra mindig annyian kivancsiak :lol:
Itt nincs se szobaparancsnok se utasitas...nekem volt egy keresem Furti fele!!Nehez felfogni?Nem onnan nem johet senki hanem o nem invitalhat onnan senkit...miert ?Leirom megint mert ebbol mindig az ottaniak megszoltak nem azert mert onnan nem johet senki?Te tenyleg nem erted vgy csak tenyleg ennyi idod van,hogy szomabton nincs jobb dolgod,mint itt piszkalodni egy nem letezo dolgon? :roll:

Te hogy segitessz a lanyoknak? x ideje nem is irtal :roll: Mirol beszelunk? :?

En is lezarnam a vitat de nem megy...mert tulsagosan is melyrol astad fel a kakit olyan helyre nyultal amihez neked nem sok kozod volt :twisted:

Te mindig igy rontassz be egy topikba?Nem gondolod,hogy most magadat jaratod le?Mert olyan dolgokat allitassz ami nem igaz es osszevissza beszelsz rolam :shock: Hat szep bemutatkozasra sikeredett :roll:

Most mondhatnam,hogy atadom neked a stafeta botot aztan "iranyitsd" a topikot de ezt az oromet nem adom meg neked...kulomben is a topiknyitot mindig mindenhol ugymond "tiszteletben" tartajak....mar mindent idezojelben kell irnom mert meg megint kifogasolod amit irok :oops: 8)

UI.:Ha ismerned a bnet szabalyait epp most vetettel ellene :roll:



Kitty
Koszi igen jottem mert hianyzott hogy kicsit parancsolgassak a topikomnak es a paracsnokoskodas is :wink: :lol: Minnya csinalok meg egy vonalzit...evfordulo unneples hoooogy? :roll: majd ha jon akkor unnepelunk 8) :lol:

Furti
Latod ebbol vgy igy vagy ugy de kalamajka lett...nem is erdekel :roll: Ismetelten csak azt tudom mondani ne hivj onnan senkit se barhonnan csak onnan ne...es vegre nyugodjon meg a lelked avval a topikkal kapcsolatban :wink: Tovabbra sem haragszom rad mert te tudod en mirol beszelek mint ahogy mindenki kiveve egy szemelyt :? Igen itt oszinteseg van de ez ami egy kicsit feljebb ment nem arrol szol...

Beze
Meg nem biztos mit es hogyan is szeretnem :roll: majd ugyis szolok :wink: addig meg mondhatni sok viz lefolyik a dunan :roll:


na en mentem mert nekem ilyenekre nincs idom...plane nem szombat delutan 8) Legyetek jok aztan beszelgessetek en meg majd jovok ha akarok elvegre en vgyok a parancsnok 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Örülök, hogy adtam okot arra, hogy nézettebb legyen a "topikod".
Hát, így is el lehet érni.


"kiveve egy szemelyt "
Szerencsére most már nem csak topik van, akinek "nem mondjuk ki a nevét", hanem személy is. Örülök, ennek a "megtisztelő" posztnak.

Kívánom, hogy rólad beszéljenek úgy mintha ott sem lennél, olyan formában, hogy mit keresel itt?

Kész szerencse, hogy nincs időd erre szombaton... mennyit írnál, ha lenne?
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Épp most bénáztam egy nagyot :D Írtam nektek, majd amikor el akartam küldeni leesett az egér, és csodák csodája eltűnt az irományom :twisted:

Kitty, pont valamelyik nap, amikor főzni akartam rád gondoltam,hogy tuti főzöl, meg kertészkedsz, hogy ilyen szép az idő.
Kölyökkutyust kapott a barátnőd?Nincs róla kép?
7..év az már jó sok, vízválasztónak mondták régen, de múltkor hallottam, hogy a mai világban már a 3 év játszik.Mondjuk én ebben nem nagyon hiszek.
Kertészkedés lesz a hétvégén?


Beze, ááá, a kamillásfürdőről ,már én is hallottam, de lehet, hogy ehhez már tényleg gyógyszeres kezelés kell, nehogy komolyabb következménye legyen.

Brid, örülök, hogy végre megérkeztél.Biztos jó lehet a régi barátokka.
Nagyon hiányzik már apácska ,igaz?Én nem tudom, hogy bírnék ennyi időd Andris nélkül.Jó az új vonalzó.
Ja, a szarul vagyok, az a hányinger és társai, de nem baj, én ennek is örülök.

Fürti, nagyon sajnálom apukádat, sok sok gyógyító energiát küldök felé.
Marci nagyon édes lehet, nincsen róla kép?Olyan kíváncsi lennék rá.
Sajnálom, hogy megjött, de majd a következő hónap!!!!

Cherry, neked is üdvözletem!Köszi a biztatást a tüneteket illetően, de igazából én nem bánom


:D


Csajok, kaptam a végbélkúpot hányás ellen, hát én inkább a hányást választom :D Úgy döntöttem.
Mi most megyünkAndriska anyukájához kajálni, aztán anyáért, aztán megyünk Győrbe, de mi nem vásárolunk, csak anya szeretne venni néhány felsőt, olyan tuti leárazások vannak.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Bridget :D

"Te hogy segitessz a lanyoknak? x ideje nem is irtal Mirol beszelunk?"

Ja, rég nem jártam erre, de akkor pl. veled is "éjszakáztam", amiért nem jött haza a pasid és rosszul érezted magad. Igazán hálás vagy.

"Legyszives szalljal mar le rolam...nem neked irtam"
rólam!!!!


"nem fogod elvenni a kedvem attol,hogy ne jojjek"
kicsit üldözésimániád van.


""en topikom" kijelentest nem ugy ertettem"
"az "en" hazamban meg igy is eleg turelmes vgyok "


"Sot most majd lesznek itt latogatok majd figyeld meg hogy felugrik a nezettsegi szam...mert a vitakra mindig annyian kivancsiak" -
azt hiszem ez önmagáért beszél.

Nem így szoktam nyitni a topikokban, de nem is így szoktak fogadni.
Önként távozok a "topikodból".
Vendég
 


Dorka
Szia 8) Orulok,hogy csak rokakoma emleget :lol: a kupot enis kihagytam volna :shock: :oops: Apacska hianyzik nana,de meg mindig van mit elinteznem igy addig ismet elfog jol telni az ido 8)


Tovabbi szep hetveget 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok :)

Na az előző hozzászólásokhoz inkább no comment.....kár volt minden felhajtásért, a kutya sem volt ránk kíváncsi :lol:
Mindegy. Na, nem tud senki semmit Nóciékról? Mi lehet velük?Úgy volt, amikor utoljára írt, hogy hazajöhetnek.Ennek már kb. 3 napja. :? Remélem nincsen baj :roll:

Dorka :) pocifotót nem akarsz rakni?vagy még nem nagyon van mit?

Brid :) mikor mentek vissza NY-ba?Vagy meddig lesztek Japoban?

Fürt nélküli Fürtöskéről sajna nem tudok képet rakni még, rossz a gép, örülök ha 2 új elemmel 5 képet sikerül csinálnom.Az aksi nagyon odavan :?
Vendég
 


Sziasztok!

Nóciékról semmi hír, de ma Regi "bejelölt" az iwiw-en :D
Úgyhogy reméljük minden rendben.

Brid, még az a szerencse, hogy van mit tenni venni, mert így tényleg jobban telik az idő.

Fürti, pocakos képet még nem nagyon tudok rakni, mert nem nagyon látszik még. Pedig olyan jó lenne már.
Meg már egy u.h is olyan jó lenne, már lassan 1 hónapja nem láttam :(

Azt hiszem, holnap meg holnapután itthon maradok szabin, mert már megint dögrováson vagyok sajnos, vagyis nem sajnos, nem bánom.
Annyira nem akarok táppénzen lenni.

Nagyon sűrű volt a hétvége, egyátalán nem tudtam sajna pihenni.


Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Nociekrol en nem tudok semmit :roll: De pl multhet hetvegere is hazaengedtek :roll: csak nincs baj :?

Furti
Hat 25en utaznank vissza de epp tegnap mondta parom,hogy lehet nem is tud jonni mert melo van :? tegnap is dolgozott es ma is ment be csak,hogy keszlegyen es tudjon jonni :? szal ha nem jon nem hiszem,hogy maradok 3hetet :roll:

Dorka
Telik hat ma pl egy Japan kertben voltam es este meg labmasszazson 8) Egy a franya rosszullet kicseszett veled szepen...lehet megis csak megkene probalni a kuppot? 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Nóci tegnap bejelentkezett, azt hittem, írni fog, de sajnos nem. Remélem, jobban vannak! :roll:

Dorka, a 2 napot otthon gondolom pihenéssel töltöd. :D

Bri, ha nem jön, akkor mikor utazol vissza? Szép a gólya! :D

Fürti, nem baj, jó lesz a kép később is. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
Nem tudom ilyenekrol meg nem beszelunk majd jovoheten meglatjuk majd addig meg van 1het :wink: Te,hogy allsz most...menzi elott utan? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mensi előtt 9 nappal. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
En meg menzi elott 2-4nappal :roll: 28-30napos leszek :? pont mire jon parom jo nem? :x :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget
cuki a gólya! A faluba is megjöttek már :lol: (remélem, hozzánk is eltalál egy :oops: ).

És most én is írhatom, hogy mensi előtt x nappal vagyok, elvileg hét közepe-vége felé kéne megjönnie, aztán két hétre jár vv... majdcsak haladunk már vmerre.

Nóciékról én se tudok semmit, de remélem, csak ideje nincs :roll:

Mi hétvégén kerteztünk, csináltunk fóliasátrat, abba is vetettünk, meg még veszünk majd magot, és azok is mennek bele.

Olyan szutyi idő van :? Hideg, esős, sötét :x Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Bri, hát ez nem jó időzítés valóban. :(

Kitty, én drukkolok, neked és mindenkinek! Vv-re kíváncsi leszek. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kitty
A vv hogyhogy 2hetre ra lesz menzi utan?Azert mert hosszuak a ciklusaid? :roll: Foliasator?Latom ngyon keszultok 8) Itt is esett egesz nap :x kisem mozdultam a hotelbol :roll: :oops:

Beze
Hat most nem tom mit tenni legalab osszebujhatunk majd meg atkarolva egymasbafonodva aludhatunk...nekem most ez is megteszi majd :wink:

Tobbiek?Enis gyere ma teis :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Beze
én is drukkolok neked!

Bri
azért lesz a 16. napon, mert egyrészt hosszú a ciklusom, másrészt gyógyszerrel jött meg, és annak ki kell ürülnie, hogy használható eredményt kapjunk.
Itt is rossz idő van, már be is gyújtottam a kandallóba, mert fáztam :oops:

Mindenki nagyon eltűnt: Enis, Anyci, Zsu, Csucsu :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Csajok! igen itt voltam egy kicsit, de annyira nem volt kedvem ehez az úgy moind kcsike kis vitához! Nem olvastam el tőviről hegyire, hogy mi is volt és inkább úgy döntöttem nem írok!

Kedves Cherry és Brid! Istenem muszály nektek a multat felhánytorgatni?????

Cherry! Én nagyon örülök, hogy írtál és, hogy drukkolsz nekünk, de ami volt az a mult és most jelent írunk! Kérlek gyere és hagyd a multat a francba!!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Nyugi! Te vagy az anyukája e topiknak, mert Te nyitottad!
Sajnálom, hogy nem jött össze a mostani talink se ilyen olyan okból kifolyólag, de remélem, hogy majd a nyáron minden tuttis lesz!!!! :wink:

Kitty! Nektek már olyan csudi szép lesz a kertecskétek, hogy már fotoval is megajándékozhatnál minket!!!! De komolyan!

Dorka! Végbél kúp hányásra??????????????? Ilyet még nem is hallottam??!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Totál furán érzem magam, de tényleg! És tudod mit? Én is inkább a róka rudit választanám mint sem a popomból csináljak perselyt!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi már jól vagyunk! Köszönjük a ránk gondolást és a drukkokat! Ránk fért! Azt mondjátok szörnyű volt olvasni??? És szerintetek milyen volt át élni?? az inkább sokkolo volt sem mint szörnyű!!! És remélem az életben ilyen többé nem lesz, mert akkor tuti olyat teszek, hogy magam is megbánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beze! Hogy van a kis Lexike??? Képek nincsenek??

Fürti! Sajnálom, hogy édesapád nem lett jobban a mütét után! És amugy erre mit mondanak a dokik??? Megfelelő gyogyit kap rá???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci, örülök, hogy jöttél, és hogy jobban vagytok! Regit és téged is puszillak!
De vannak új képek, de lusta vagyok kicsinyíteni, de valamikor megcsinálom, megígérem. :oops: :)

Bri, hát igen, nem lehet ellene mit tenni, de a lényeg úgyis az, hogy hamarosan megint együtt lesztek. Tervezel romantikus vacsit kettesben? :wink:

Kitty, akiket írtál, tényleg nagyon eltűntek, főleg Anyci. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Egy képet hozok, a legújabb hobbi, amitől persze a hajam égnek áll...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Nóci, nagyon örülök, hogy jól vagytok, és annak is, hogy jöttél.
És Boldog 9 hónapnapot Reginek!!!!!!!! :D :D
Bizony, végbélkúp, csúnya, igaz? Nem is alaklmazom.

Beze, húúú nagyon édes Lexi!És tutira nagyon élvezi.
A konyhabútorod is nagyon szép.
Jobban vagy már?Gyógyulgatsz?

Kitty, ez az idő engem is nagyon kiakasztott. Tényleg tehetnél fel képet már a szépséges kertetekről, már a fák is virágoznak :D

Brid,Jaj elfelejtettem írni neked, hogy szuper a gólyád!!!
Kipróbáltam a kúpot, de inkább nem részletezem.Annyira volt jó, hogy nem hánytam, viszont a hányinger és a rosszullét megvolt. De ezt csak kb 14 óráig tudom elmondani, mert utána ugyanaz ment tovább.
Ott is eset ma az eső?Akkor úgy néz ki, hogy mindenhol ramaty!

Én ma maradtam itthon szabin, meg holnap is.de holnap megyek védőnőhöz, meg az OEP-hez.

Fürti, merre vagy?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Dorka, köszi, aranyos vagy. Meggyógyultam, köszönöm a kérdést. Te hogy érzed magad?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nóci
végre jöttél :D Örülök, hogy jól vagytok, és nem lesz ilyen többet, ez nem fordulhat elő!!!
Boldog hófordulót tegnapra Reginek! (barátaink Reginája tegnap volt egy hetes :D ).

Beze
szóval a szekrényben tároljátok a gyereket? :lol: Nagoyn édes!

Dorka
meddig dolgozol még? vagy így azért elviselhető, hgoy pár nap munka, pár nap szabi?

Kép lesz, ígérem, de most csak a csupasz földet tudnám fényképezni, a fák még elég csenevészek, de nyáron lesz kép!!! Nem felejtettem ám el ;)

Pirianyó még sehol, de most már csüt. vagy pénteken jöjjön, mert ha ma v. holnap, akkor pont akkor kellene menni vv-re, mikor ballagásra is Pécsre :? Tudom, körülményes vagyok :oops:

Így lépek is takarítani Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Kitty, haláli vagy. :lol:
Pirianyónak üzenem, jöjjön meg gyorsan! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mire felkeltem mar volt fel 1 ugyhogy neki is indultam,biztositasom intezni,bevittem a laptopom a szervizbe ahol nem fogjatok elhinni ugye kepernyocsere kene ami 200ezer ft :shock: ujjonan a laptopom meg 300ezer :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: szerintetek?Normalisak ezek?200ezerert barmilyen laptopot kapok :roll: na mind1 utana irany cipoket nezni fulbevalot is vettem meg gyuruket(ugyhogy a gyurus ujjam mar nem ures :oops: :lol: )Az egyik magyar lannyal taliztam o jott velem aztan o ment haza en meg felmentem Patihoz aki csinalt vacsit igy naluk vacsiztam neki van a lassan 10honapos babaja.

Embor felhivott itt 6orakor delutan ami ott NY-ban hajnal 5 :shock: es aszongya keltsem mar fel 3ora mulva :shock: basszus csori,hogy ez mennyit dolgozik :roll: alig varom mar itt legyen es kicsit pihenjen :roll:

Most ertem haza es meg mennek el de mar holnapra is va program ugyhogy lehet csak tusolok aztan agy :oops:

De mar visszaolvasni is almi vgyok lattam irtatok 8) Ugyhogy ha ma mar nem is jonnek vissza reggel irok nektek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri, holnap várunk. :wink: A gyűrűre és a fülbevalóra kíváncsi lennék. :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?