Sziasztok!
Vagyok én is, csak elromlott jó 2napig a net, tegnap meg vendégek voltak, és mire géphez jutottam volna, megint elszállt
De legalább most megy
Julcsi, tessék tesztelni!!!!!! Mire tetszik várni? Szerintem én jobban izgulok, mint te!
Csip, mindenképp menj el drhoz, mert ez nagyon nagyon nem normális dolog, hogy ennyi ideig nem jön meg, de persze, ha baba van a dologban, akkor storno ez.
Nem tudom mi lehet ez sajnos
Jaj neked meg a lánykéréseden izgulok
Suzytunder, tessék feltölteni az adaptert (gondolom a fényképeződben merült le...) Ha te nem tudsz elmenni a tesódhoz, jöjjön ő! Családlátogatás:) messze lakik amúgy? Nekem emberem fotós
Iner, szép nagy babád van, mint nekem
ne aggódj miatta. A drim azt mondta nekem, hogy én csak ilyen nagy bébiket tudok szülni... Sajna az uhu csak egy becsült értéket tud adni. Pl lizinél kb 34 hetes voltam mikor 3200gt mértek, rá két hétre 3100gmal született. Aztán már nem is mesélem a 6kgos bébit amit aszem 3800ra becsültek, de ott a nő hormonzavarral és cukorral küzdött, de ő drasztikus páciens volt! Neki nem segített a diéta
Tünde, naaa, legalább van már 1 név
aranyos név! Időtök mint a tenger név ügyileg, ráér a szülőágyon bemondani a nevet
Jaj nagyon jó lesz a 4d! meglásd! Várjuk a képeket!
Folyt köv minnyá, mert csak ezt az oldalt sikerült elolvasnom