Sziasztok
Na, egyszer veszem a bátorságot, hogy ne olvassak, máris millió hozzászólás
Akkor előlről, szépen sorban:
Hajni
Remélem a macskáid még élnek, nem haltak éhen...
Conti
Én is a Marabut használom
A kép, amit anyukádnak csináltál, szerintem tök jó! A színe elsőre tényleg érdekes, de nagggyon megtetszett! És a rózsás tálcád...hmm
Krimo
Mikor vékonyan kentem a festéket a lakkra, akkor kicsi lett a repedés, ha vastagon, akkor meg jóóó nagy
Esetleg ezzel is próbálkozz.
Melinda
Köszönöm a jókívánságot, majd meglátjuk, hogy 80.-at is együtt ünnepeljük. Csak akkor már nem biztos, hogy szép egyenesen tudunk festeni a vonal mentén
Abby
Aztaaaaaa.....Tök jókat csináltál! Ez a kis szekrény tényleg telitalálat lett! De nekem a többi is tetszik!! Láttam lámpát, fényképkeretet, kenyértartót...mikor volt időd? Eladtad a lányokat??
Anyko
Szépek a képek! Nagyon tetszik, ahogy, ahol tárolod és szárítod őket
Annnnnyira ügyes vagy, hogy el tudod adni őket!
Paat
Itt vagyok drága barátném
Csak megmondom őszintén, semmi ihletem sincs..és ilyenkor inkább nem is kezdek bele semmibe. Amikor viszont eszembe jut valami, ezerrel beindulok. Sajnos most alkotói válságban szenvedek
És igazad van. Ha a temperát plextollal kevered, szerintem nem kell utána lekezelni lakkal. Így is szép fényes lesz. Na de kinek mi tetszik
És a bicajhoz gratulálok! csak vigyázz a gyerekekre!! Én soha nem merném ezt kipróbálni..olyan félős vagyok..
Ági
Tuti lett az órád! Nekem semmi ötletem sem lenne óra ügyben..Nagyon ügyes vagy
Jubi
Hát már te is!! Mindenki ilyen ügyes, hogy eladm vásározik? Akkor az én készülélkemben van a hiba??
Miszike
Nézd csak, ez kis cinkvödör, már régebben csináltam:
http://babanet.hu/album/albumimages/3247/79300.jpg A "titok" az, hogy le kell alapozni legalább 2 vagy 3 rétegben. Erre a legjobb a gesso (alapozó, hobby boltban, művészellátóban beszerezhető). Ha felvitted az első réteget, akkor várj legalább 2 órát, és ekkor jöhet a 2. réteg gesso. Ha kevesebb vársz, akkor a 2. réteg feszedheti az elsőt....Ha minden réteg mgstáradt, akkor mehetsz rá mindenféle festékkel. Én special krétáztam ezt a vödröt.
Húúúúú...de elfáradtam
Koda