Új privát üzeneted érkezett!

Tünci mizu? :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

A soknapi zabálás után ma reggel már a fogyi kenyeremet eszem és hozzá lefőztem egy nagy adag mályvateát is. Kicsit elszaladt velem a ló, mert egész nap csak zabáltam... :oops:

Csokiraktárt fogok kialakítani valahol a házban, mert a Nyuszinak csokifosása lehetett. Sztem ki fog tartani Mikulásig a készletünk. Nem akarok Mazsolának minden nap adni, de annyira tudja a kis "büdös", hogy van...ha pedig rámondom, hogy nincs, azt mondja: "Megnézem!". :) Lehet elsütöm valami extra csokitortába.

Érdekes volt, hogy mikor meglátta az ajándékokat, nem mert odamenni, inkább szégyenlősen viselkedett. Aztán pedig elkezdte mondogatni, hogy mikor fogja megenni a csokikat - ebéd után, uzsi után... A biciklinek abszolút sikere volt, bár a tekerés még nem megy, de nagyon élvezi, ha toljuk és közben ügyesen kormányoz.

Betti!
Sztem sokkal tovább ki fog tartani a tejcsid, mint 1 hónap!


Winchi!
Engem is ledöbbentett a Daróczi öngyilkossága. Sose szívleltem, de most azért sajnáltam. Milyen elkeseredettség vezérelhet valakit, hogy ilyenre képes. Az is elgondolkodtató, hogy milyen kapcsolata lehetett a szerelmével? Nem ítélek, mert nem tudom, hogy mi játszódik le ilyenkor, de nem lehet észrevenni ha valaki ennyire padlón van? És ezt tényleg kérdezem...

Mancsa!
Remélem nemsokára lesz már netetek!!!!

Anyany!
Anyósodnak jobbulást!

Kép
jaffa4
 
 


Lányok!
Nagyon nagyon szépen köszönöm!
Igyekszem szép sorjában mindent kipróbálni! Valami tuti segít! :wink:
Szerintem, fel is kerekedem és beszerzek néhány dolgot, ami nincs itthon a nagy akcióhoz :lol:
Amúgy este ettem egy almát egy gyümis joghurttal lefekvés előtt és ma reggel volt öröm, igaz kis falkaparás közepette, de végül is volt eredmény, úh. nem vagyok reménytelen eset!

Holnap megyek a nővédelmibe... gondoltam bejelentkezem (tudom, h. nem kell, de gondoltam inkább, mint egész délelőtt ott üljek), persze pénteken elfelejtettem, ma reggel meg közölték, h. Szőke drnőnél egész héten nincs szabad hely, úh. reggel befészkelem magam, aztán egyszer majdcsak sorra kerülök :roll:
Csak ne lenne ilyen idióta idő :( Mikor lesz már szép meleg tavasz...?

Naspolyácska, szerintem se pánikolj! A fiúcskák nem olyan gyorsak... de ezt te is tudod, nyilván! Az én öcsém, akinek állandó jelleggel a szájában lógott a cumi, is későn kezdett el mindent! Bili, beszéd, stb., de aztán amikor elkezdte... hát elég durva volt és azóta is tart! :lol: És a barátnőim körében is ált. a fiúk sokkal lassabbak, de eddig mindegyik elkezdte a dumálást!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 

 
 

Sziasztok!

Katinka: Mi bejelentkeztünk holnapra. Ti?

Lara: Voltatok házat nézni?

Réka pár napja kezdte el, hogy felmászik mindenhova! Engem meg a szívbaj kerülget állandóan! Egyik nap le is bukfencezett a fotelről! Hogy lehet megelőzni ezeket a lepottyanásokat! Az egész lakás veszélyes! :roll:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Mi is hazaértünk, vasárnap-hétfőn Sopronban voltunk. Vasárnap anyósommal voltunk, sétáltunk egy nagyot meg játszótereztünk, mondjuk a szél majd levitte a fejünket. Tegnap meg barátoknál volt elvileg kerti buli, gyakorlatilag a srácok a verandán sütötték a csülköt a kemencében, mi anyukák meg bent voltunk a kisebbekkel, a nagyobbak meg ki-be járkáltak. Jó sokan meg is locsoltak minket, még játék tűzoltóautóból is kaptunk illatos vizet. :) Lányok örültek az ajándékoknak, Lili is úgy várta a nyuszit, lelkesen díszítettük a lakást, hogy tetsszen majd neki. Ma meg már szedhetek le mindent...

Navared, hát akkor enni-inni vigyél magaddal a nővédelmibe, nem irigyellek. :roll: De utáltam ott várakozni, ráadásul a táppénzes papírért is oda kellett mindig menni.
Ja, nem tudom, a lenmagot is ajánlották-e a többiek, én azt kevertem az activiába anno. Émelygés-hányingerrel hogy állsz mostanában?

Naspi, de helyes Miló (meg az Anyukája is). Sokat nőtt szerintem. 8) Beszéd miatt meg tényleg ne aggódj, nincs se vele, se veled semmi baj, nemsokára majd nem győzöd leállítani, úgy mondja majd.

Jaffa, nálunk is mindig állt a csoki halmokban húsvét/mikulás után, már egész jól "megneveltem" a nagyszülőket-rokonokat, hogy csak kevés édességet vegyenek, max. kinder-féléket. Nálunk Lili mondjuk elfelejti, úgyhogy mi szülők esszük meg, de az sem jobb. :wink:
Lilinek is volt egy ilyen időszaka, amikor nem mert odamenni az ajándékokhoz, ő is szégyenlősködött. Most meg már mindnenkiét ő szeretné bontani.

Ja, nagyon jó képeket tettetek fel. Zsófi, nagyon szépek a lánykáid. :) Lotti meg Oli is édesek, nagyon hasonlítanak egymásra szerintem.

Mancsa, gyere minél hamarabb, hiányzol!

Lara, mi tavaly februárban voltunk a Kolpingban a sógornőmékkel. Mi jól éreztük magunkat, bár Nati akkor még elég pici volt, ő még igazából csak a vizet élvezte. De a nagyok nagyon jól elvoltak meg persze mi is.

Szösz, Winchi, Csupamóka holnap????

Olyan méres vagyok, a postás az előbb hozta az adóvisszatérítésemet (ennek persze örülök), de még csak be sem csengetett, csak bedobta az értesítőt. Pont láttam az ablakból, amikor jött, tényleg semmit sem várt. Most mehetek sorbaállni a postára. :evil:

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Szösz, látom közben írtál, mi is megyünk!

Kép
Kép
katinka31
 
 


Köszönjük a dicséreteket.

Napsi: Lotti donga lábbal született és most csináltak neki egy korrekciós műtétet. L alakban felvágták a lábát. Megnyújtották az achilles ín és a belső lábfején az izmokat. Vagy valami ilyesmi. Nagyon jól birja a gipszet, de holnap már leveszik!!! Már alig várom. most már órákban mérem az időt, hogy mennyi van vissza.

Katinka, de irigyellek, hogy ilyen jó kis baráti társaságotok van. Jó lehetett a hétvége.

Anyany: biztos jó volt babázni.

Múltkor mondtan a sogornőmnek, hogy ha a párja nem ér ide Fehérvárra akkor bemegyek vele szülni. ( a fiánál is bent voltam ) most 20-21 hetes. De a férjem nem enged, nehogy kedvet kapjak egy 3. gyerekhez :lol: . Mert 3 éve mikor bent voltam vele, úgy jöttem ki, hogy nekem lesz még egy gyerekem. :lol: ÁÁÁ, három gyereket már nem vállalnék.

Én nagyon birom Liptait. Láttam reggel a Mokkában. Keményen össze van törve

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


A danone activia csodákat tesz. Olivért legalábbis rendbe rakta. Iszonyt szorulásos volt. Már mindent kipróbáltunk, mikor elkezdtem adni. Már végbéltükrözéssel ijesztgetett az orvosunk.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


A gagyi csokikat én is sütibe szoktam elhasználni. Általában kitart húsvéttól mikulásig :lol: És mikulástól húsvétig

Anyósomnak nyomtatunk ki képeket a gyerekekről. El volt ájulva, hogy mennyit nőt a Lotti. Karácsonykor látta utóljára, pedig a szomszéd lépcsőházban lakik. Ő még mindig gőgős, és tartja magát, mert megvan sértődve. Én nem mehetek hozzá. A férjem meg nem viszi át a gyereket. gondoltam irok neki egy sms-t, hogy ha képes túllépni a gyerekek kedvéért a sértődöttségén akkor az ajtónk nyitva áll elötte. De még gondolkozok rajta. Nem tudom mit szólna hozzá.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Katinka, köszi a kérdést és a lenmagos tanácsot is! Arról tudom, h. jó, van is itthon normál és őrölt formában is!
Hányinger enyhébb sokkal, bár azért néha próbálkozott ma is, de nem vészes... kop-kop-kop :D
Az egyik barátnőmet megkértem, aki közel dolgozik a nővédelmihez, h. húzzon nekem reggel fél 8 körül sorszámot, kérdezze meg, h. kb. mikorra lehet bekerülni és szól, h. mikor menjek... szóval így talán spórolok magamnak 1-1,5 órát! :wink:

Amúgy vettem kiwit, Danone Activiát, korpát, szilvalekvárt, aszalt szilvát és kamillateát... szóval azt hiszem felkészültem a harcra :lol:

Kriszta (nem tudom, h. hívnak itt a többiek :oops: ), köszi neked is!
Óóóó szegény kislánykád, remélem, hamar túlvészeli! Vagy inkább neked kell a biztatás...?!
Azért az kemény, h. egy köpésnyire lakik anyós és nem találkoztok, mert sértődés van... persze nem tudom, mi a gond nálatok, de sosem értettem, h. a családtagok hogy tudnak 1-2 napnál tovább haragudni egymásra... ez nem szemrehányás, remélem nem érted félre, csak nálunk sosincs harag sokáig, szerencsére!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Jaj már alig vártam, hogy legyen net nem volt egész nap :evil:

Jaffa nem tudom mi lehet a válasz arra, hogy miért tesz valaki ilyet. Pedig sok sorsot láttam ismertem, tanultam de kevés az én tudásom ehez...
Szerintem még a profi pszihológusok is csak tippelgetnek ilyenkor a múltkori szörnyű családmészárlásnál sem tudtak jobbat...

Csoki az nálunk is van bőven én is a sütésen gondolkozok de majd csak hétvégén, most még tele vagyunk.
Bár van olyan vacak mini tojásunk amit lehet, hogy kidobok :oops: Mikulás is volt amit inkább kidobtam mert olyan car volt az íze :oops:

Navared a keresztneved elárulod??? :wink:
Ahogy elolvastam mennyi mindent beszereztél eszembe jutott, hogy azért egyszerre ne edd meg mindet :lol: :lol: :lol:

Kriszta és a pároddal minden ok mostanában?
Holnap gondolok rátok, de jó! :wink:

Szösz Matyi is mindenhova felmászik, mindenhol ott van. Mai próbálkozása a bicaj volt, elővettem és a falnak támasztottam, hogy mindjárt megyünk a boltba és a cipőmbe meg a kabátomba nem tudtam beleugrani, mert a Matyi már mászott volna fel rá, h beüljön az ülésébe...

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon sajnálom, hogy D. öngyilkos lett, nyilván a szerettei milliószor felvetették a kérdést, hogy mit tehettek volna még. :roll:

Szösz, ezt én se tudom, nálunk most a fiókba ülés, állás a menő, én is attól félek, hogy onnan kizuhan a kőre, szereltetek arra is zárat.

Kriszta, anyósod tényleg nagyon durva!

Navared, sikerült elintézni, amit akartál?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma visszavittem a leletem a dokinak minden ok,de megint egyre jobban fáj bal lent a hasam úgyhogy elküldött gastroenterológiára

Jaffa Dorka is kapott bicajt,de le se...... :cry:

Milu biztos nagyon ügyes :D

Kriszta nagyon sajnálom,hogy ilyen anyósod. Nálunk párom családja ilyen pl nővére még Zsófit sem látta mert mikor 1 hó volt ugy karácsony táján meg mertem mondani mikor lenne jó a látogatás,de nem,hogy ekkor és se előtte se utána csak a napszakot körülbelül amit én jogosnak éreztem a mai napig az ilyen nem szeret igazán senkit szerintem.

navared hát te tényleg felkészültél. :wink:

szösz nagyon nem lehet lesznek esések csak leshetjük,hogy ne legyen nagy baj és szoríthatunk,hogy csak rájön és óvatosabb lesz.

Winchi én is dobok ki. Odafigyeltem mit veszek nem vásároltam nekik sokat,de kaptunk máshonnan .....

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


nah hazaértünk.
nem volt rossz otthon. bár anyummal mint szokásos, feszült volta légkör.
kaptunk egy rakás kaját, úgy kellett beletaposni a fagyasztóba. keresztanyámék kitettek magukért.

csoki: jajj ne!
nyuszicsomag 5, plusz még kaptunk kb 2 kiló szaloncukrot. :D húsvétkor szaloncukor. vicces, de nagoyn finomakat szerzett anyós fillérekért. konyakos meggyeset meg trüffelkrémeset. meg persze még egy adag zseléset is. szavidő, íz rendben. :)
ellenőriztük.

anyós: szívritmuszavara lett tegnap reggel, a vérnyomija lent volt 70-80 között, az alsó érték is hasonló volt, a pulzusa meg 110-130 között ingadozott.
ügyeletet hívtunk, kb 2 óra alatt oda is értek. :(
addig bármi történhetett volna, de nem engedtük felkelni, csak enni meg wcre.
aztán jött az ügyelet, infúziót kapott, meg ekg-t csináltak, kettőt, meg ellenőrizték az összes leletét, aztán még egy ekg, utána infúzió után még egy ekg.
aztán hívták a mentőt, bevitték. ma vizsgálták, mert lehet, hogy újra kell indítani a szívét, mert már így is kb 50 szem gyógyszert szed naponta, +inzulin, ha azt meg tudják csinálni, akkor nem kell még kb 5 féle gyógyszert szednie.
szóval lehet, hogy nem is lehet, mert ugye reumás, cukorbeteg, magas a vérnyomása, magas a koleszterinje meg a trigliceridje, és ugya kb 50 kiló túlsúly...

durva... ahogy rosszul lett és nem akart javulni, felhívtam a mentőtiszt hugomat, aki mondta, hogy ügyelet, vagy mentő.
ügyeletet küldtek. de jobb lett volna a mentő.
ma ultrahangozták, minden irányból, még nyelőcsövőn keresztül is.
Vendég
 


képek:
ezek augusztusban, az esküvőn készültek, bár az iwiwen is fent vannak. :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Martinról is!
szőke, nagyon szép kék a szeme, remélem marad is :D
cukorborsónak nevezem, mert olyan kerek a fejecskéje.
amikor felvettem, Zsófi nagoyn féltékeny lett. azonnal bújni akart. és hogy tegyem le a babát.
egészséges baba, örökké fáj a hasa, szépen szopizik és még eszik tápit is. tesómank elég kevés a tejcsije. most kb 4kg.
Kép Kép
Vendég
 


na, hogy navared se legyen zavarban, kezdem én.
Annamária vagyok.
a szüléssel kapcsolatban kezdtem el ide jönni. nagoyn paráztam. :D
Vendég
 


szosz!
biztosan lesz jó néhány esés. nem lehet mindent megakadályozni.
Zsófi is esett, kóválygott utána, kórház. akkor fejre esett a fotelből.
de ez nem az utolsó eset volt. jó párszor volt olyan, hogy esett, és én a fejét elkaptam. a kezem majd eltört, de a tenyeremben landolt a buksi. az ijedtség persze nagyobb volt.
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is kaptunk egy halom csokit. :D Pedig P. nem is ehet. :D:D Azzal kezdtem, hogy a "kakaós tejbevonókat" kidobáltam. Szerencsére nem volt sok. :D A többiből majd lesz valami csokis muffin. :)

D.-t én is sajnáltam. Szörnyűek ezek a lelki betegségek. :( Főleg, hogy sokan nem veszik komolyan, hogy ilyen van. :(

Krisztina: Anyósod nevetséges ezzel a sértődés dologgal. Gondolhatna az unokáira.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Anyany: Már az iwiwen is néztem, nagyon szépek ezek a képek! :D

Kriszta: Ha úgy gondolod, írd meg azt az sms-t, rontani már ugyse tudsz a dolgon.

Navared: mi ez a sorszámhúzás? Ez valami új dolog?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


kriszti!
lehet, hogy ez az első lépés.
de azért szerintem ne ezekkel a szavakkal írd meg neki, mert úgy besértődik, hogy megpukkad... :oops:

akartam kérdezni, hogy a férjeddel rendeződtek a dolgok?
Vendég
 


Any, Martin nagyon szép!
Ahogy olvasom, tesóddal sok közös élményről tudnánk beszélni...tej, hasfájás. :D

Képzeljétek tegnap adott hangokat olyan öööööö, meg gööööö. Ez eddig nem volt, csak a kiabálás meg a morgás.

Szegénynek reggel este ki kell porszivóznom a nóziját, mert tele van fikuccal, ami az éjjel beleszárad és nem kap tőle levegőt. A fülpucolóval csak bentebb toltam, még jó, hogy vettük ezt a szívót is, bár nem a kedvence, de sokat használ.

Bevált az éjjel tápi módszer, etetés is könnyebb, ő sem szenved félálomban, én meg jövök utána kifejem és nappalra kész arzenál van kiegészítésnek. Éjjel meg legalább többet alszik a tápival.
Arra figyelek, hogy egy etetésben ne keverjem össze a kettőt, vagy ez, vagy az, mert attól kicsit jobban csikart a hasa.

Megvettem a gripe watert........számolom a napokat vasárnapig, akkor adhatom neki. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Betti már a múltkor is akartam írni csak elfelejtettem: Ha kitakarítod a nóziját akkor fülpiszkálóra tegyél babaolajat és azzal kend meg a nóziját belül. Védi a bőrét és nem ragad bele olyan könnyen a cucc, nálunk bevált!

Én is jó vagyok kérdezek én meg nem írom meg engem hogy hívnak :lol: Szóval én Eszter vagyok csak már sokan tudják :lol:

Any Néztem már az iwiwen én is a képeket Zsófi képei nagyon tetszettek, annyira szép abban a ruciban :lol: Ti is szépek voltatok! :lol:
Martinnak tényleg cukorborsó bucija van :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Katinka, köszönöm a meghívót, a képek csúcsak!!!!!!Nagyon tetszett mindegyik!

any, én is láttam a képeket, szépek vagytok! :wink: Martin nagyon édes!

Betti, sab simplexet nem próbáltátok? Nekünk bevált, és nem kellett várni vele.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Azta Anyany de nagyon szépek vagytok. A hintás tetszik a legjobban. Meg persze ahol ott van Zsófi :)

A zurammal rendbe jöttek a dolgok. Beszélgettünk erről a témáról, majd ő fogja neki mondani.

Voltunk reggel az okmányirodába. Megcsinálták Lottinak a parkoló kártyát. Nem is voltak sokan. Pedig felkészültem a tömegre.
Mindjárt indulunk pestre. Hú, kezdek izgulni.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Ja és Martin baba is csodaszép. Tényleg milyen gömbölyü a buksija :) Szőke herceg

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Anyany nagyon édi Martin baba :lol: Anyósodnak jobbulást!

Kriszta,de jó,hogy végre leveszik a gipszet.

Ma voltunk bevinni a papírokat az oviba. Kint voltak az udvaron Dorka egyből ment játszott, Szedte a virágot az óvónéninek látta mástól :shock: meg is lepődtem. És már csak két jelből lehet választani a kancsó és a karika hát a lányom a kancsót választotta. Hétfőn lesz családlátogatás és kedden már megyünk is :wink:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Winchi, én Edina vagyok... kitaláltad volna? :D
Hát ja, elég jól felszerelkeztem és tegnap ettem is müzlit, meg lefekvés előtt almát (ezeket amúgy is szoktam), reggel pedig kamillatea és kiwi... na ezeket nem kellett volna :lol: miután nekiálltam normálisan reggelizni 1 pohár narancslé és fél zsemle után éreztem, h. minden come back és futás a klotyóra, volt ne mulass :oops: :lol: Szóval a kis listámról kihúztam a ma reggeli dolgokat!

Beze, a picúr a fiókban mászik és álldogál? Azt hiszem engem is kiverne a víz! Hát ja olyan lesz a mi kicsink, mint én voltam, akkor egy perc nyugtom nem lesz! :wink:

Zsófi, megkérdezhetem, mi a problémád a hasaddal, ami miatt menned kell a gasztróra?

Anyany, nagyon édes a kis Zsófi!!! Szépek a képek... azaz ti vagytok rajta szépek :lol:
Anyósnak jobbulást kívánok én is!
Martin a tesód kisfia? :oops: Nagyon gyönyörűséges!!!

Szösz, őszintén szólva én ezer éve voltam a nővédelmiben, úh. nem tudom mióta kell sorszám, de nincs kijelző, hanem kijön az egyik asszisztens (mert hát a dokin kívül kell kettő :roll: ) és mondja a sorszámot, mire te meg a nevedet és akkor egyszer csak behívnak...
Szerencsére a barátnőm átballagott reggel és hívott, h. fél 10 körül menjek és 10 után már bent is voltam, pedig rengetegen voltak... ülni nem lehet, levegő nincs!
Meg is uh-ozott a dokinő és 21 mm-es a kicsike és dobog a szívecskéje ezerrel! Holnap megyek laborba aztán meg majd 3 hét múlva újra a nővédelmibe uh és kombinált tesztre! Szóval haladunk! De örülök, h. láttam h. jól van! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


November,december elkezdett összevissza megjönni ami cisztától volt az elmúlt,de utána elkezdett bal lent fájni plusz néha gyomortájt is fájt. Doki szerint nőgyógyászati,de elküldött hasi uh-ra nehogy epe meg azért adott gyógyszert amitől elmúlt egy időre,de utána visszajött. Uh nagyon jó szerinte csak az ucsó bélszakasz érzékenyebb mivel néha szorulok néha meg pont az ellentettje. Házidoki szerint semmi komoly lehet valami érzékenység stb.,de nézzük tovább. Azért érdekes ha le vagyok kötve és pörögnöm kell nem is érzem csak ha pihizek.
Felhívom őket,de közeli időpontra nem számítok. Sima hasi uh volt 1.5 hó várakozás amit nem vártam meg.
Volt már valaki ilyenen? Mit csinálnak?

Hát igen jó érzés látni ahogy dobog a kicsi szívük :lol: Én még Zsófival a kötelező uh oda is el kellett mennem,de akkor még nem volt csak reggel 7-re már mentem és volt 10 mire kijöttem.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Any: Most látom a képeidet! Biztos "párhuzamosan" írtunk. :) Nagyon szépek vagytok! :) Martin pedig nagyon fiús, igazi kis vasgyúrónak látszik! :) Anyósodnak jobbulást kívánok! Nagyon ijesztően hangzik, amiket így leírtál! Remélem, azért találnak rá valami elfogadható megoldást!

Winchi: Köszönöm én is a fülpiszkálós babaolajos tippet! Kipróbálom! :)

Betti: Úgy néz ki akkor, hogy az anyatej, meg a tápi "ütik" egymást? Ez érdekes, akkor megjegyzem, hátha még szükségem lesz rá. :)
Erről jut eszembe, nekem már a hétvégén elindult a tejem. Még igencsak ráért volna. Feszül a mellem, és az egyik kicsit szivárgott is.

Krisztina: Ott nincs időpont az okmányirodában? Mindenhol máshogy van? :? Mi nemrég csináltattunk személyit. Egy percet sem kellett várni, de időpontra kellett mennünk.

Navared: Akkor probléma megoldva... :lol: :lol: :lol: Örülök a kis picurkádnak! Ez volt az első "találkozásotok"? Adtak hangot is a szívdobogásához? Én még emlékszem Petiére, majdnem bőgtem, pedig nem vagyok elérzékenyülős. Annyira gyönyörű érzés!

Tudnátok nekem egy kicsit segíteni priviben? Most keresem épp a szülésznőt, és érdekelne, hogy pontosan hogy is megy az anyagi oldala a dolognak. Az orvosnak itt is úgy van, hogy kismamagondozás a magánban X 10? Vagy kérdezzem meg, mert mindenkinek más? A szülésznőnek? Szintén megegyezés kérdése? Mintha mondtatok volna olyat, hogy az anesztest is meg kell fogadni, ha esetleg szeretnék fájdalomcsillapítást. Az mivel jár, és hogy zajlik? Mi van, ha csak esetleg szeretnék, ha nem bírom. Olyan nincs? És mi van császár esetében?

Kép

Kép
nikuc
 
 


nikuc!
sajnos nem tudom, hogy is van, mert nekem nem volt dokim.
abból vettük a babakocsit. :D
tök jó az a pici kép! mikorra vagy kiírva pontosan?

lehet, hogy anyóst nem kell kiütni, mert túl rizikós. most keresnek alternatív megoldást. most egy 24órás ekgra van kötve, mert azóta nem volt ritmuszavara.

zsófi!
milyen vizsgálat? remlélem nem tükrözés...


már nem tudok mit csinálni.
megittam a kávémat, sztem megyek családot ébreszteni.
még mindig alszanak. Zsófi 3 és fél, apja másfél órája...
Vendég
 


jah és végre meggyógyultunk! megint egy bő hétig tartott a megfázás. de nem adtam neki antibigyót. van recept, de nem váltottam ki. a köptetőt kiváltottam, de végül maradtunk a lándzsás útifűnél. meg a sok vitamin.
Vendég
 


jah és a slussz poén:
a lányom most nem mesét néz kaja közben, hanem klippet.
a kedvencei:

http://www.youtube.com/watch?v=hTdhXxxWREo

http://www.youtube.com/watch?v=2T6e_mk0O24

közölte otthon anyuéknál, hogy nem akar holmi pompomot nézni ebéd közben.
ő klippet kér, néniset.
meg amiben a bácsi becsukja az ajtót.

az utóbbi pár hétben nagyon sokat fejlődött.
képzeljétek, az apja megtanította és 5ig el tud számolni.
ahogy jöttünk tegnap, elkezdte számolgatni az ujjait a kezén. hangosan. utána ökölbe szorította a kezét és közölte, hogy nulla.
:D

apja azt mondta, hogy jövő héten már az összeadás kivonás jön.
( :lol: 15 évesen meg már a fraktálok is mennek)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Anyany:Örülök hogy meggyógyultatok :D Gyönyörűek vagytok a képeken :D :D :D :D Martin baba is nagyon szép :D :D :D :D Te nem kaptál kedvet a kistesóhoz? :lol:
Anyósodnak jobbulást kívánunk!

Kriszti:Jaj de jó akkor Lottika már gipsz nélkül van :D :D nagyon örülök neki :D :D :D :D
Nagyon helyes a képen :D :D :D :D Oli is és milyen nagyfiú már :D :D :D :D


Nikuc:Nálunk 20 ezer volt a szülésznő.A többi kérdésre sajna nem tudom a választ mert én csak most voltam elöször a fehérvári kórházba és a dokimon kivül mást nem ismerek.

Zsófia:Dorka hogy bírja cumi nélkül?
Várja már az ovit?Remélem minden rendbe lesz a vizsgálaton.

Navared:Az én nevem Elizabet.
Akkor legalább beváltak a praktikák :wink: csak nem kell mindent egyszerre.

Beze:Jók lettek a kolpingos képek :D :D :D :D helyesek vagytok :wink: Sajnos Hannus is folyamatosan olyan dolgokat csinál hogy égnek áll a hajam.A múltkor a müanyag kiskonyha tetején állt.

Betti:Jaj de aranyos hogy már beszélget is :D Kérünk ám képeket :wink: Orrszívás elött használtok orrsprayt?Mi sterimart szoktunk.
Vendég
 


Zsófia:Nagyon édesek a lánykák :D :D :D :D :D

Szösz:Neked írok egy privit :wink: Réka nagyon édes a képen :D :D :D :D

Winchi:Matyi is nagyon édes a képen :D :D :D
Vendég
 


Beze, az mi? Az is hasfájásra való?

Nem használunk semmit orrszívás előtt, odadugom az orrához és kijön. ez még nem taknyosság, csak a napi fikuc.

Holnap délelőtt megyünk csípőszűrésre is.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Szösz Katinka:Milyen volt a csupamóka?

Betti:Jó hogy írod a csípőszűrést nekünk is vissza kell menni.

Tünci?
Vendég
 


Cumit elég jól! Az első nap még kicsi hisztisebben kérte utána csak kérdezte,hogy szabad mire anya nem és ennyi. Déli alvás azóta ma sikerült először és hajnalban úgy 5 percre felébred nyűszög kicsit és alszik tovább.
Csípőszürés az nem 6 hetesen van?

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Zsófia:Örülök hogy ilyen jól viseli cumi nélkül,nagylány már :D
Igen 6 hetesen van de nekünk azt mondták hogy elindul akkor vigyük vissza.
Vendég
 


Lara, köszi, aranyos vagy! :wink:

Betti, igen, én nagyon jó szívvel ajánlom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


lara, dehogynem. de hova tennénk?
túl pici ez a lakás.
majd ha lesz saját. remélem pár éven belül. 35éves korom után már nem akarok szülni.
Vendég
 


Anyany: Zsófi nagyon keményen nyomja! :lol: És miket tud már! :shock: Elképesztő! Én meg annak is örülnék, ha Réka mondana már valamit, bármit!
35 év után miért nem? Én már valószínű 35 után fogom a következőt. :cry:

Lara: Tök jó volt, nagyon élvezte Réka! Kihagytuk most pár hetet, de bepótolt most mindent, teljesen be volt pörögve! :lol: Ti valamikor nem tudtok eljönni?
Miért kell mennetek csípőszűrésre?

Igen, én is úgy emlékeztem, hogy 6 hetesen kellett mennünk csípőszűrésre. Akkor jól emlékeztem. Úgy látszik ez is mindenhol máshogy van?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz:Nekünk vissza kellett menni csípőszűrésre mert picit kötött volt az izomzata,akkor monndták hogy minden ok de ha elindul akkor menjünk vissza.
De aranyos lehetett Réka :D :D :D
Szerintem 10-re nem érnénk le fehérvárra.

Anyany:Azért addig még van jó pár év. :wink:
Amúgy most már sokan 40 évesen szülnek.Én is úgy szeretném hogy mire kistasó lesz addigra már nem itt lakunk,dehát majd kiderül.
Hannus is számol 10-ig Elmóval is számol olyan édes :D

Beze:Jövő héten megyek a doki bácsihoz ellenőrzésre :wink: Te nem voltál nála mostanába?

Ancsi:Hogy vagytok?
Mindjárt kezdődik a film :D :D :D :D Gyorsan oda is bújok Hannus mellé mert a kis francos kihozatta magát.
Vendég
 


Lányok!

Köszönöm szépen a priviket! Szeretnék szülésznőt választani, de ötletem sincs, hogy ki legyen. Vagyis egy barátnőm ajánlott egyet, aki a doktornőm asszisztense, de még nem döntöttem, hogy őt akarom. :)
Fájdalomcsillapításra milyen lehetőségek vannak? Úgy tudom, gáz is van, ahhoz kell anesztes egyáltalán? Én azt szeretném választani, csak császár esetén fog kelleni más. :)

Any: Nagyon édes lehet a lányod! :D:D Jót nevettem ezen, hogy videóklippet akar nézni. :D:D

Mi úgy terveztük, hogy kb. egy idős legyen a két gyerkőcünk. :) Eddig még nem bántam meg. :D:D:D

Megyek aludni most már, holnap majd válaszolok mindenkinek, mert ilyen állapotban csak elfelejtek mindent. :oops: :lol:

Kép

Kép
nikuc
 
 


nikuc!
nekem a gázt az arcomba nyomták, hogy szívjam azt és ne kiabáljak.
nem vagyok az a fájdalmat elsóhajtós típus. rendesen ordítottam, pláne akkor, amikor jött a fájás, nem lehetett nyomni, de kellett...

jó a kis korkülönbség. az egyik hugom 1év4hónappal fiatalabb a másik pedig 6 évvel. az idősebb hugommal sokkal jobb a kapcsolatom.

szösz!
ne aggódj! Zsófi is másfél évesen max 20-30 szót mondott.
most olyanokkal törögeti a nyelvét, hogy lesek.
kedvencem a belőle. "bejejőjee" így mondja.

lara!
nagyon bírom, ahogy számol! 10ig! ejha!!!
Vendég
 


képzeljétek!
párom kapott egy kis bónuszt a tavalyi munkájáért és vettünk egy tévét. nem nagy szám, egy tescos lcd. tesco színes, technika.
beállítottuk, nagyon jó. szép képet is ad, a hang is jó.
na és persze nem egy használt vacak. 48cm-s. pici lakás, a nagyszoba is pici, bőven elég ez a méret.
de a legjobb hogy működik!!!
juhéjjj!

ezek a rokc számok...
párom gyakran hallgat rock zenét. én is szeretem, régen sokat hallgattam, de már nem. aztán néha együtt klippeztek.
aztán most ezeket kéri. :D
joban szeretem, ha valami normálisat néz, de ha ezzel etethetem meg, akkor ezt nézzük!!!
mert elmúlt a megfázás és megint eszik!!!
de kopp kopp nem akarom elkiabálni.
Vendég
 


Nikuc, nekem nagyon bejött a Szülés, ahol én irányítok című könyv, bár nagyon szkeptikus voltam vele először.
Tanulható és jól alkalmazható légzéstechnikák vannak benne, én fájdalomcsillapítás nélkül szültem, csak a kitolásnál volt egy kis erőlködés, így utólag a légzésnek tulajdonítom, hogy szinte hang nélkül kijött a kisfiam.
Tudatosan figyeltem arra, hogy az arcom izmai lazák legyenek, és képzeletben fújtam nagyra a kék lufit és engedtem el, mikor jött a fájás. Nem mondom, hogy egyszerű koncentrálni, mikor elborít a fájáshullám, nekem segített még, hogy sokat relaxáltunk a pszicho dokival, minden héten, és azt is tudtam alkalmazni.
Tényleg ajánlom a könyvet, mert a gyakorlatokat időben érdemes elkezdeni, egyébként ha nem vált volna be, nem ajánlanám, én is meglepődtem rajta, milyen jól hasznosíthatóak az ott leírtak, a puding próbája meg az evés ugye.

Szép tavaszi nap lesz ma, mindenkinek azt kívánok.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Kriszta milyen az élet gipsz nélkül? :wink:
Tegnap voltunk a Piac téri bababolt helyén lévő turiban ahol kilóra megy a játék és vettem a Matyinak egy nagy fa traktort 610 forintért. Majd körülnézek a neten de egy ilyesmi újonnan több ezer forint :lol:
Úgyhogy kösz a tippet!
Matyi a hátamon volt így nem nagyon tudtam végigböngészni de sokminden volt!

És tegnap találkoztunk a virágóránál Tründikével és Biussal! puszilnak mindenkit akik még emlékeznek rá!
Bius nagyon helyes szép kislány lett, kis pehelysúlyú :lol:

Anyany nem semmi milyen zenére eszik Zsófi! :lol:

Meg hogy már számolnak a lányok? Ezen ledöbbentem :shock: :D :D

KépKép
winchi
 
 


jó reggelt, jó reggelt!

betti!
jó neked, hogy ennyire tudtad tudatosan csinálni.
nekem ha fáj, hiába a tudatosság. voltam szülésfelkészítőn, ott is tanultuk a légzéseket, de nem tudtam alkalmazni csak az elején. amikor nagyon fájt már, nem ment.

winchi!
a fa játékok nagyon drágák.
én egy vonatot néztem ki Zsófinak. piszok drága.

na megyek, utolérem a házimunkát.
Vendég
 


Sziasztok!

Betti, azt hiszem, én is megveszem majd a könyvet, nekem a légzésről fogalmam se volt. :oops: Amúgy nem kiabáltam, csak 1x, de az se volt szándékos, a nyomás után kijött. :oops:

Nikuc, nekem a gáz sz.rt se ért, 3 szívás után megköszöntem, hogy nem kérem.

any, Zsófi nagyon ügyes. Örülök az új tévének! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?