Sziasztok!
Mi is hazaértünk, vasárnap-hétfőn Sopronban voltunk. Vasárnap anyósommal voltunk, sétáltunk egy nagyot meg játszótereztünk, mondjuk a szél majd levitte a fejünket. Tegnap meg barátoknál volt elvileg kerti buli, gyakorlatilag a srácok a verandán sütötték a csülköt a kemencében, mi anyukák meg bent voltunk a kisebbekkel, a nagyobbak meg ki-be járkáltak. Jó sokan meg is locsoltak minket, még játék tűzoltóautóból is kaptunk illatos vizet.
Lányok örültek az ajándékoknak, Lili is úgy várta a nyuszit, lelkesen díszítettük a lakást, hogy tetsszen majd neki. Ma meg már szedhetek le mindent...
Navared, hát akkor enni-inni vigyél magaddal a nővédelmibe, nem irigyellek.
De utáltam ott várakozni, ráadásul a táppénzes papírért is oda kellett mindig menni.
Ja, nem tudom, a lenmagot is ajánlották-e a többiek, én azt kevertem az activiába anno. Émelygés-hányingerrel hogy állsz mostanában?
Naspi, de helyes Miló (meg az Anyukája is). Sokat nőtt szerintem.
Beszéd miatt meg tényleg ne aggódj, nincs se vele, se veled semmi baj, nemsokára majd nem győzöd leállítani, úgy mondja majd.
Jaffa, nálunk is mindig állt a csoki halmokban húsvét/mikulás után, már egész jól "megneveltem" a nagyszülőket-rokonokat, hogy csak kevés édességet vegyenek, max. kinder-féléket. Nálunk Lili mondjuk elfelejti, úgyhogy mi szülők esszük meg, de az sem jobb.
Lilinek is volt egy ilyen időszaka, amikor nem mert odamenni az ajándékokhoz, ő is szégyenlősködött. Most meg már mindnenkiét ő szeretné bontani.
Ja, nagyon jó képeket tettetek fel. Zsófi, nagyon szépek a lánykáid.
Lotti meg Oli is édesek, nagyon hasonlítanak egymásra szerintem.
Mancsa, gyere minél hamarabb, hiányzol!
Lara, mi tavaly februárban voltunk a Kolpingban a sógornőmékkel. Mi jól éreztük magunkat, bár Nati akkor még elég pici volt, ő még igazából csak a vizet élvezte. De a nagyok nagyon jól elvoltak meg persze mi is.
Szösz, Winchi, Csupamóka holnap????
Olyan méres vagyok, a postás az előbb hozta az adóvisszatérítésemet (ennek persze örülök), de még csak be sem csengetett, csak bedobta az értesítőt. Pont láttam az ablakból, amikor jött, tényleg semmit sem várt. Most mehetek sorbaállni a postára.
Katinka