Sziasztok Lányok!
Nekünk most nem volt túl jó az éjszakánk
… Apa és én sem tudtunk visszaaludni, miután a TV előtt kb. este 10-kor bealudtunk, és éjfél körül betámolyogtunk a hálóba. Szóval olyan 2 óráig ébren voltunk, beszélgettünk a sötétben, aztán a párom úgy döntött felkel és dolgozik inkább, úgyhogy leült a szgép elé. Én már nem is tudom meddig nézegettem az órát, de sokáig…
Úgyhogy most mosogatórongy effektus van
.
Bibar, köszi, majd megkukkantom őket
! A pocim hála az égnek ma sokkal jobb már (remélem így is marad), este még bevettem egy magnéziumot…
Most meg ezerrel kapálózik a kis drágám a pocakban! Tegnap nagyon csendben volt.
Meme, ilyen keresztbe kalimpálás-rugdosás nekem is szokott lenni
, de én ezt úgy értelmezem, hogy az babucinak nem jó, és akkor próbálok kicsit arrébb-, vagy átfordulni. A háton fekvést már nem is nagyon kísérlem meg, azt utálja a legjobban. Csak hát néha olyan jól esik kinyújtani a lábam, azt meg oldalfekvésben nem nagyon lehet
.
Ja, és mostanában van, hogy arra ébredek, hogy a forgóim, vagy a medencém két oldala szinte görcsben van
! Húúú, nagyon hülye érzés, és alig bírom kinyújtani is a lábam.
Zsofka, nagyon szuper vagy, hogy ilyen lazán átvészelted a cukorterhelést, és örülök, hogy jó az eredményed is
! Tök rendesek, hogy megnézik kütyüvel is, mielőtt megitatnák a löttyöt! Hiszen tényleg akár rosszul is lehetne az, akinek már eleve magas a cukra!
Köszi a jövő heti programot is! Este meg is beszéltem a férjemmel, hogy akkor jövő kedden papás-mamás előadás. Erre ma reggel jutott eszébe, hogy pont aznap 17.15-re van egy megbeszélés időpontja, amire 2 hete kérték fel
… Szóval, ha ő nem is lesz esetleg ott, majd én valahogy eljutok. Annyira kár, hogy nem tud jönni, pedig ő is nagyon akarna, de majd még meglátjuk, hátha át tudja rakatni az időpontot! Csak az a baj, hogy elég sok embernek kellene így miatta átszervezni a programját…
Párod aranyos lehetett
! Nem semmi, hogy felbátorodott! Tök jó!!!
Szerencsére nálunk soha nem is volt kérdés, hogy ott lesz-e velem, mindig is úgy készült, hogy jön ő is
.
Emi, tündéri a kis picurkád pofikája
! Örülök, hogy rendben vagytok! Nem semmi, milyen nagy már a lánykád
!
Freyja, nagyon nehéz ebben az ügyben jó tanácsot adni
. Szegénykém, próbálj megnyugodni. Talán annyit mondanék én is, hogy próbáljátok higgadtan, veszekedés nélkül megbeszélni a dolgot. Ha a párodnak te és a kis babucitok tényleg fontosak vagytok, akkor neki kellene a sarkára állnia a csajjal szemben, és közölnie vele a tényeket, hogy neki van egy kismama párja, akit szeret és nem kíváncsi másra…
Edi, hős vagy te is! Végre túl vagy a cukros lötyin, a „varázsszó” biztosan hatott
! Én is már túl szeretnék lenni rajta, de majd csak jövő szerdán kell mennem
…
Kicsit irigykedem a fodrász miatt, de jó neked
!
Én tavaly augusztusban voltam utoljára fodrásznál, a fodrászom pedig decemberben szült, így azóta fogalmam sincs, hol engedném meg, hogy „kísérletezzenek” rajtam
. Pedig babuci érkezése előtt én is még meg akarok majd kicsit szépülni, mert aztán egy darabig biztos nem lesz nekem sem időm erre…
Barbuss, örülök, hogy nagyidat hazaengedik
! Mielőbbi felépülést kívánok neki!!!
Üdv. köztünk Maccs!
Zsani, szegénykém
! Azért örülök, hogy már kilábalóban vagy ebből a dologból! A hányás és hasmenés miatt próbáld mielőbb pótolni a folyadékot is a szervezetedben! Igyál sokszor kicsiket! És tényleg egyél tésztát, kenyeret, amit Dodó is írt!
Manorka, remélem már te is jobban vagy kicsit!
Dodó, jól hangzik az improvizációd
!
Poci, szerintem jól tetted, hogy beszereztél mindent, ami a kórházhoz kellhet! Én is olyan 28-30. hét környékére tervezem…
Húúú, most megyek ebédelek, aztán folytatom a visszaolvasást.