Új privát üzeneted érkezett!

Jóóó reggelt!

Jót aludtam:) Már boltot is megjártam:)
Tegnap este jót nevettünk Nócin apával! :D Nem tudom, hogy nálatok van e olyan, hogy ha oldalt fekszetek, a jobb és a bal oldalatokat is egyszerre rúgja a gyerek? Nálunk van. Sztem tök keresztbe fekszik olyankor, és a kis kezével meg a lábikájival egyszerre püföli anyáját :) De olyan gyorsan, hogy az elképesztő :) Mintha lüktetne mind a két oldalam :) Apa rátette a kezét az oldalamra, azt mondja, olyan mintha izomrángásom lenne. Pedig tuti babaó volt!:) Minden este ezt csinálja. :D

Freyja: Sajnálom, hogy zaklat ez a nőcske! Tényleg próbálj higgadtan beszélni apával, hogy jó lenne ha beszüntetné ezeket a hívásokat, sms-eket, maileket! Nem hinném, hogy lenne köztük bármi is! Most költöztök, jön a babóka, nem hiszem, hogy ezt mind kockáztatná egy futó kalandért! Lehet neki tényleg nem tűnik fel, vagy csak jó barátok! Nálunk apa volt féltékeny, amikor a legjobb barátom egy pasi lett. Együtt dolgoztunk egész nap. Itthon meg mindig meséltem, hogy mi volt a cégnél. Apa meg kezdett kombinálni, hogy mindig róla beszélek. Aztán mondtam neki, hogy mivel egész nap csak vele vagyok, ki másról tudnék mesélni?? Aztán bemutattam őket egymásnak, azóta ők is nagyon jó barátok, és apa megértette, hogy a srácot testvéremként szeretem, nem pedig mint egy olyan férfit, akinek farka van.:) Aztán megismertük az azóta már feleségét, (aki eljön velem hétfőn cukiterhelésre). Mindenki tudja, hogy bármi közeledés van a másik nemű egyedhez, az pusztán baráti! A srác imád ölelgetni, a férjem meg már megszokta. Tudja, hogy mi a szituáció. (meg őt is ölelget a srác..:D )
Lehet hogy nálatok is valami ilyen barátságról van szó, és a párodnak eszébe sem jut, hogy félrelépjen, vagy kifelé kacsingasson. Lehet, hogy a fotó egy baráti ölelést örökít meg. (Bár nem láttam, hogy milyen pózban vannak..), de szerintem mindenképp beszélj a pároddal először, mert ha a csajjal beszélsz, és visszajut a párodhoz, akkor nagy botrány lesz, hogy nem vele beszélted meg!
De persze ez csak az én véleményem! A lényeg, hogy nyugodj meg, és bár tudom, hogy nehéz, próbálj higgadt maradni, és nem számonkérni, hanem megbeszélni! Hatalmas ölelés neked!! +++++++

Niki: sajnálom, hogy nem derült ki még semmi...:( Pedig nagyon drukkoltam!! De addig amég ott a kütyü, addig van remény!! Amég nem mondják, hogy nem hiba okozza a bajt, addig ne stresszelj. Ráérsz akkor, ha már kiderült hogy tényleg nem az! De ez még nem is biztos!!! Nyugi neked is!! Minden jó lesz!! Hidd el!! ++++++

Zsani!!! Hogy vagy?? Remélem elmúlt a fejgörcs, és nem kellett a kórházba menni!! Várlak nagyon, hogy hogy telt az éjszakád!!

A többit elfelejtettem, hogy mit akartam..:( Bocsi!!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Bibar, Niki: Örülök, hogy manóitok jól aludtak az éjjel!! :) Lehet hogy elmúlt a front! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme
nekem szerintem még mindig ugy fekszik hogy fej fönnt lábacska lennt :oops: :oops: cuki lehet ahogy bokszol mindenhol :lol: :lol:

Mamaki
az új képekbe raktam egy pár gyönyörű,hibátlan 3-6 hóst,a multkori helyett hátha találsz valamit :wink: :wink: aztán a zöme hét végén jön :lol: :lol: :lol: hogy vagy???keményedés????

bibar
 
 

 
 

Hatalmas Jo reggelt Lanyok! :D :D :D :D :D

Remelem mindenki jol aludt, es a betegek is gyogyulgatnak.

Zsani: sokat gondoltam Rad az este, bizom benne, hogy jobban vagy..majd irj, hogy hogy telt az ejszakad.

Freyja: ez a no.....komolyan ehhez mar pofa kell, nem szegyenli az ilyen magat???grrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pocaklako
 
 


Bibar: Nóci szerintem olyan mint a ringlispíl :) Reggel let szöszmötöl, délelőtt a gyomromnál tólja ki a lábát, este meg keresztbe...nem tudom eldönteni, hogy hogy fekszik :) Remélem hétfőn ki tudok sírni egy UH-t, és akkor kiderül :) Meg szeretném, ha végre megmondanák, hogy mekkora a drágám!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Emi: Gratula a kicsilányhoz!! Csodaszép nagy már!! És több mint 1kg!! :) Nem saccolta a doki, hogy mekkora lesz mikor születik? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


hellóóóka

Emi
ez ééédes ez a kép :) Tökéletesen látszik a pici pofija, cukiiiiii :D
Szuper, hogy minden rendben :)

Mi túl vagyunk a glükózon, jó, hogy jött Anyu velem, mert hááát az utolsó 5-6 korty már majdnem jött visszafelé.... Anyukám mondta, hogy gondolj Botira, muszáj meginni miatta.... Na a varázsszó, sikerült is, nem volt gond :D

Fél 10-re kell visszamennem, 10-re meg fodrászhoz megyünk :D:D:D:D
Vendég
 


Edi: De jó hogy te is túl vagy rajta!! :) Ügyi vagy!! :)
Akkor ma szabin vagy? Te is mész fodrászhoz?? :) Engem meg eszeget a penész, az irigységtől...:( :D

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme
hát az iváson vagyok túl, meg az első szúrkán.... fél10-re megyünk vissza az újabb szúrira, az lesz a 2. vétel....
Aztán 10-re fodrász jaja :D:D:D:D:D
Vendég
 


Niki!
De jó, hogy nem kelt Manó!! Akkor gondolom jól aludtál!

Edi!
Szupi, hogy tul vagy a lötyin!! Én tuti nem tudnám meginni. Miért nem lehet ugyanebből kakaót csinálni! :) Az jobban lecsúszna.

Pocak!
Szupi, hogy ilyen vidám vagy ma reggel!! :lol:

d.dodó
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.28 09:22-kor.
Vendég
 


Szia maccs!!
Üdv köztünk!
De jó, egyre több "zugolvasó csatlakozik".
Én is júli 23-ra vagyok kiírva.

d.dodó
 
 


Annamari üdv! :)

meme! Ezt nekem is szokta csinálni Máté baba, de tök érdekes, hogy csak akkor, ha a jobb oldalamon fekszek, úgy valahogy sokkal aktívabb. Bal oldalon még sosem csiálta...
Kisfiú ruhácskák lesznek mostanság szerinted?

Freyja :( Tényleg kellene jelezned a párod felé, hogy bár bízol benne, de ez azért nem túl vicces szitu....

Edi örülök, hogy túl vagy rajta! Végül maradt a 3 dl víz? Neked is nézték az éhgyomri cukrot kütyüvel is?

zsofka83
 
 


sziasztok, jó reggelt! nagyon köszönöm a kedves szavakat, igazán jól esik!

tegnap apa kért kölcsön egy vérnyomásmérőt, már 153/95re ment fel... megint hánytam, hasmenésem volt és szegény apa elől elbújtam zokogni..bevettem egy vérnyomáscsökkentős fájdalomcsillapítót, doki adott külön pár szemet, beborogattam elöl és tarkón a fejem és apa elvitt több, mint egy órát sétáltunk... aztán még este egy panadol és több-kevesebb sikerrel aludtam éjszaka. ma reggel szerencsére már csak 119/75 a vérnyomi, érzem a fejem, de nem görcsöl... remélem nem jön vissza!
levittem reggel pisit a védőnéninek, most is acetont mutat és kért, h próbáljak mihamarabb bemenni a mávba diabetológiára. azt mondta, h a szervezetemnek lehet túl kevés a szénhidrát és ez azért veszélyes, mert be lehet kómálni :shock:
most próbálom kicsit összeszedni magam és akkor felhívom a rendelőt, de egyenlőre nem merek így kocsiba ülni.

Kép
zsani78
 
 


freyja: sajnálom a dolgot, de a lányoknak igazuk van és finoman apával kellene beszélned! sztem nem jó ötlet nekiesni a csajnak, de csak apa miatt, nem miatta! ő megérdemelné!!!!

edi: örülök, h te is túlestél a lötyin és én is irigy a fodrász miatt :lol:

poci: nagyon ügyes vagy!!! tegnap én is eldöntöttem, h ha ennyi hüleség van állandóan, akkor jobb, ha összepakolom a motyót :cry: csak sajna rengeteg dolgot kell még hozzá összeszednem. apát nem akarom zaklatni most, szegénynek elég a házikót építeni!

meme: manócska is játszik ilyeneket, a múltkor már olyan szinten, h elgondolkodtam biztos egyedül van-e odabent? :lol: :shock: több helyen látszik egyszerre, olyankor szívesen megkukkolnám, h mit csinál és hooooggggyyyannnn?????

emi: naggyon aranyos a picike!!!!! :lol: :lol:

manorka: szegénykém, neked sem telt jól az éjszaka! remélem jobban vagy már!!!!!!!!!! neked is ++++++++++

maccs: üdv közöttünk!

Kép
zsani78
 
 


zsani!
Jaj, vigyázz magadra!! Tessék kenyeret, tésztát enni.

d.dodó
 
 


Maccs: Üdv köztünk!

Zsofka: igyekszem beszerezni még fiú rucikákat! Sztem sacc 1-2 héten belül lesznek!! :)

Zsani: Örülök, hogy jobban vagy, és hogy végül nem kellett kórházba menni! Ma pihizz sokat, és nyugodj meg!! +++++

Manorka: Most néztem csak, hogy mikor írtad a hsz-t! :( Szegény!! :(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Ki mit főz ma??

Nálunk ma karfiol leves lesz, a második meg improvizáció! :) (Saját kitalálmány). Kifőzők penne tésztát.... egy serpenyőben pirítok csirkemell filé kockákat, dobok rá baby spenótot, csak hogy összerogyjon, fűszerek (só, bors, szerintem fokhagyma is), majd morzsolok rá feta sajtot, aztán tejszínnel felöntöm, és belekeverem a kifőtt tésztát.

d.dodó
 
 


Maccs, udv koztunk! Jo, hogy Te is csatlakoztal.

Zsani: orulok, hogy egy icipicit jobban vagy. Igen, ugy dontottem, hogy lehet meg koran van, de a borond legyen osszekeszitve. A ferjem sokszor nincs itthon, ha megis Anyoseknak kellene bevinni, o azt sem tudja mit hol talal, inkabb ilyen meggondolasbol tettem. Meg nekem is par hianyzik par dolog a borondbol, de a nagyja kesz.

Emi: meg Neked akartam irni, cukipofi a kicsi lanyod :D

Barbuss: merre jarsz, meg ma reggel asszem nem voltal, vagy csak nekem kerulte el a figyelmemet?

Na, Edi mar tulvan a masodik szurason..
pocaklako
 
 


Huuuu Dodo, ez jol hangzik. Konnyebbet es kettot, szerintem nem csinalok nagy ebedet, Apa megy ma San Marinoba, 13 orara, igy nem is lesz itthon ebedkor. Ott fogjuk megkotni a szerzodest az ossejtek levetelere. Mivel Olaszorszagban ez az allam altal nem elismert dolog, a miniallamba kell mennunk. Vannak irodak es kepviseletek akik orszagszerte foglalkoznak ezzel, de a tarolast mind kulfoldon oldjak meg. San Marino viszont nem Olaszorszag resze, egy kulon allam. Igy ott tarolas is van, es szerencsere csak 60 km tolunk. Ma megy beszelni veluk, en sajna nem tudok menni, nem vallalok be meg egy 60 kmes utat sem :cry:
Na mentem Lanyok!
pocaklako
 
 


sikerült beszélnem a diabetológiával, mostmár aztán tényleg totál elegem van!!!! azt mondták, h 7,4 cukorral nem kezdenek diétáztatni, csak 7.8 fölöttivel foglalkoznak! ha nem magas a cukrom, akkor ne diétázzak, csak egyek naponta többször keveset és a napi 2litert szigorúan meginni! egyedül a cukros dolgokra kell figyelni, h ne tömje magát az ember - ez meg nálam nem áll fenn, szerencsére... mondta, h az aceton attól is lehet, ha kicsit kevesebb folyadékot iszik az ember, de ilyen cukorral (mondtam, h itthon miket mértem) semmi értelme a 150-180as szénhidrát diétának! :shock: :shock: :shock: hétfőn nyugodtan menjek be, ezeken ne idegesítsem magam, nyugodtan töltsem a hétvégémet!!!!

Kép
zsani78
 
 


ennek örömére most megpróbálok nyugodtan szundikálni egyet, hátha be tudom pótolni az esti kieséseket! apáék közben remekül haladnak, készül a tető - majd este mutatok képeket!

Kép
zsani78
 
 


Zsani: Örülök, hogy jó híreket kaptál! :) Akkor most már tényleg nyugi!!! És pihizz egy jóóóó nagyot!! :) Várjuk a képeket!! :)

Dodó: mi ma maradékon élők leszünk:) Van még székely káposzta, meg tegnapról kakaspöri. :)

Zsofka és pasis kismamik!! Jövő 7en lesznek új pasis rucikák!! :) Majd szólok, ha megjöttek!! :)

Poci: Ricsinek nincsenek új szerzeményeid?? Tegnapi vásárlás alkalmával nem kapott semmit?? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


megyek, kajálok valamit, mert naggggyon éééhes lettem :(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme köszi, izgatottan várom!

Zsani örülök, hogy jobban vagy! Egyél tényleg sokszor keveset!!!!

Nálunk ma sóska van krumplival, tükörtojással, és fasírtgolyócskákkal :D

Viszont beparáztattak egy másik fórumon :( Egyrészt az intimtornára is volt akinek azt mondta a gyógytornász, hogy terhesség alatt tilos, másrészt azzal, hogy ha fehérje van a vizeletben az lehet toxémia jele is....
SZóval délután hívom a dokit, hogy ő mit mond....

zsofka83
 
 


zsofika!
Jaj már ezek a paráztatások.... a toxémiának más jele is van...zihálás, nagyon magas vérnyomás, és erős vizesedés. szóval nyugi.

d.dodó
 
 


Köszönöm a kislányom pofi-dícséretét mindenkinek! :)
Akkor tényleg nem vagyok elfogult! :lol: :lol: :lol:

Freyja: Nem csak neked furi...szerintem mindenkinek az lenne.
A nő egyértelmű, hogy nyomul. A párod meg vagy rosszul kezeli, vagy...???
Na de ebbe bele se gondolj!!!

Manorka: Szegénykém!!! :( Remélem reggelre javult valamicskét a köhögésed!
Hát igen-igen...takargatni kell a kiskutyimat. :)
Nagyon szereti, ha a feje be van takarva (így nem megy a fény a szemébe :wink:), így amikor felébred...vagy megoldja magától a saját betakarását, vagy felkelt.
Szuper lesz, ha felváltva kelt majd a picinkkel! :lol: :lol: :lol:

Niki-Bibar: Egy rugóra jártok? :lol: :lol: :lol: :lol:

Hmeme: Az oldaltfekvéses rugdosás ismerős! :) Mindkét oldalt egyszerre... :)
Nekem tegnap este óceánost játszhatott odabent, mert úgy hullámzott kívülről a pocak, hogy csak na!
A férjem kikerekedett szemekkel figyelte...valahogy így :shock: :)
A pici születési súlyát nem saccolta a dokibá...de szerintem 3,5 kg körül lesz!

Edi: Örülök, hogy azért végülis a varázsszó megtette a cukros lötyivel a hatását! :) Biztos rendben lesz az eredménye is!
Fodrááász??? Tényleg melír... :)
Tudod Edi, hogy beleültetted a fülembe a bogarat?
Az ajakhasadékkal kapcsolatban...ezen gondolkodtam, hogy vajon látná-e a genetikus dokibá, hogyha gond lenne a pici szájával, vagy sem? :roll: Bizti nincs gond!!! Bizti nincs...nincs...hess-hess! :lol: :lol: :lol:

Maccs77: Üdv közöttünk! :) Gondolom, hogy már nagyon kíváncsi vagy a nemére! :) Mesélj magadról...

Zsani: Nem értem ezt a cukros-acetonos dolgot! :( Sajnálom, hogy most ez a problémád...de jobb, hogy előbb kiderült!!!
Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani!
De egy biztos...ne aggódj!!! Bár a diabetológián sem nyugtattak meg... :?
Ne paráztasd túl magad!
Tudom...könnyű mondani (én is hajlamos vagyok rá)...de mi téged nyugtatgatunk...te meg minket!
No para!!! Csupa-csupa ++++++++++++++

Emi

Emi



email4
Budapest
 
 


Meme: de igen, vettunk Riccardonak egy ket kis rucit. Igazabol nem nagy szerzemenyek, nem is tetszenek annyira, mereg dragak volta, de sajna a korhaz ezt irja elo. Ket kis nagyon vekony tiszta pamut egyuttest kapott, kis felso es talpas gatyesz. A mi korhazunknak ez a maniaja :roll: . Meg kapott ket icipici pamut ingecsket, amit majd body ala ( :shock: ) adnak ra a korhazban. Ennyit kapott a draga.
Amitelkoltottunk erre a negy darabra egy fel szekrenyi ruhat tudtam volna neki venni az ebayen, de mar mindegy, a szabaly az szabaly.

Lanyok, egy buta kerdes: ti isztok coca-colat, es ha igen milyen rendszeresseggel es mennyit? (csak mert vilag eletemben utaltam a kolat, most meg neha nagyon jol esik, ugy hetente 3-4 x megiszok egy poharkaval) Szerintetek ez gaz?

Zsani: orulok, hogy vegre mar valami jot is mondtak Neked. :wink:
pocaklako
 
 


Hú, az ebéd nagyon finom lett!! :) Még jó, hogy Ati nem szereti a spenótot (főzeléknek egyáltalán nem), de ebből kétszer is evett!! :lol:

d.dodó
 
 


pocak!
Sosem szerettem a kólát igazán....de most valahogy van olyan nap, hogy őőőőőrülten megkívánom! És akkor iszom 1-2 pohárral...bár én megbolondítottam, és tettem bele facsart grape fruit levet, és igy isteni finom!!! Nem olyan édes, hanem kellően savany-keser utóíze van!

d.dodó
 
 


Zsofka: A fehérje miatt ne aggódj! Ha nincs rohamos hízás és magas vérnyomás mellette, akkor lehet simán csak attól, hogy ilyenkor a hormonok miatt bővebb folyás előfordulhat. Ez bekerül a vizeletbe, és azt mutatja ki. Nekem már vagy 4 hónappal ezelőtt mondta a védőnő, hogy fehérje van a vizeletembe. Aztán megkérdezte, hogy nincs e bővebb folyásom most, mint egyébként. Mondtam, hogy de, nagyobb mennyiségű, mint szokott. A vérnyomim jó (104/60), nem hízok sokat egy hónap alatt, ugyhogy azt mondta, hogy ne aggódjak, csak a folyás miatt van! Lehet nálad is ez a helyzet! Te viszed a pisit, vagy ott kell pipilni? Mert ha viszed, akkor próbáld ki azt, hogy mielőtt pisilsz, tusolj le. Utána pisi, és azt vidd! Nekem akkor nincs benne, ha közvetlen előtte letussantok!

Emi, és a többiek, akiknek a pici kincsük oldalt fekve party-zik:) : Megnyugodtam, mert már arra is gondoltam, hogy talán neki nem jó úgy, és azért tüntet, de akkor ezek szerint másnál is van, ugyhogy nem hinném hogy rossz neki. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


pocak!
Heti 3-4x meg abszolút nem gáz. Én van hogy egy nap 2 pohárral megiszok, de nem rendszeres. mittudom én....2 hetente egyszer van ilyen nap talán.

d.dodó
 
 


Pocak: Ilyen igényei vannak a kórháznak?? :shock: Te jó ég!! Én pont tegnap néztem utánna, hogy mi az amit kell vinnem, és mit adnak a kórházba...hát sokkal okosabb nem letttem, emrt csak a kórház szábályzatát találtam. Ugyhogy nem tudom, hogy azt mennyire követelik meg...de azt írták, hogy kórházi cucc lesz a gyereken, csak hazafelére kell rucit vinni. De azért hétfőn utánna járok ezeknek a kérdéseknek, mert lassssan el kéne kezdeni összecsomagolni. Hiszen már csak 3 hóóónap :)
Ami viszont megnyugtatott, mert nagyon frusztrált, hogy majd megszületik, és ugye a látogatók (erről már kifejtettem a véleményem) összetapperolják, meg nyüzgölik szegény gyereket! Éssss!!! Azt olvastam, hogy nem hozzák ki a gyereket közprédára, hanem CSAK ablakon keresztül lehet megkukkolni!! :) Ez megnyugtatott.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Poci: Én is szoktam inni néha-néha kólát...1-2 pohárral húsvétkor is lecsúszott. Mondjuk én kikeverem belőle a szénsavat. :)
Szerintem kis mennyiségben nem árt!

Emi

Emi



email4
Budapest
 
 


Poci: annyi cola nem gáz!! Max kicsit felpörög tőle Ricsi! :) Én annó volt, hogy 2 litert megittam egy nap! :oops: Kérdeztem, azt mondta a doki, hogy nem gáz, ha ne minden nap iszom! Viszont azt mondta, hogy ha iszok, akkor NE LIGHT-ot!!! Mert abban olyan édesítő van, ami jobban árthat a babókának. Ha meg baj lenne a cukkerral, akkor inkább ne igyak!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Húúú edinek már kész lehet a sérója! :) :D

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.28 09:24-kor.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Nekünk most nem volt túl jó az éjszakánk :roll: … Apa és én sem tudtunk visszaaludni, miután a TV előtt kb. este 10-kor bealudtunk, és éjfél körül betámolyogtunk a hálóba. Szóval olyan 2 óráig ébren voltunk, beszélgettünk a sötétben, aztán a párom úgy döntött felkel és dolgozik inkább, úgyhogy leült a szgép elé. Én már nem is tudom meddig nézegettem az órát, de sokáig…
Úgyhogy most mosogatórongy effektus van :oops: .

Bibar, köszi, majd megkukkantom őket :wink: ! A pocim hála az égnek ma sokkal jobb már (remélem így is marad), este még bevettem egy magnéziumot…
Most meg ezerrel kapálózik a kis drágám a pocakban! Tegnap nagyon csendben volt.

Meme, ilyen keresztbe kalimpálás-rugdosás nekem is szokott lenni :D , de én ezt úgy értelmezem, hogy az babucinak nem jó, és akkor próbálok kicsit arrébb-, vagy átfordulni. A háton fekvést már nem is nagyon kísérlem meg, azt utálja a legjobban. Csak hát néha olyan jól esik kinyújtani a lábam, azt meg oldalfekvésben nem nagyon lehet :roll: .
Ja, és mostanában van, hogy arra ébredek, hogy a forgóim, vagy a medencém két oldala szinte görcsben van :( ! Húúú, nagyon hülye érzés, és alig bírom kinyújtani is a lábam.

Zsofka, nagyon szuper vagy, hogy ilyen lazán átvészelted a cukorterhelést, és örülök, hogy jó az eredményed is :D ! Tök rendesek, hogy megnézik kütyüvel is, mielőtt megitatnák a löttyöt! Hiszen tényleg akár rosszul is lehetne az, akinek már eleve magas a cukra!
Köszi a jövő heti programot is! Este meg is beszéltem a férjemmel, hogy akkor jövő kedden papás-mamás előadás. Erre ma reggel jutott eszébe, hogy pont aznap 17.15-re van egy megbeszélés időpontja, amire 2 hete kérték fel :oops: … Szóval, ha ő nem is lesz esetleg ott, majd én valahogy eljutok. Annyira kár, hogy nem tud jönni, pedig ő is nagyon akarna, de majd még meglátjuk, hátha át tudja rakatni az időpontot! Csak az a baj, hogy elég sok embernek kellene így miatta átszervezni a programját…
Párod aranyos lehetett :D ! Nem semmi, hogy felbátorodott! Tök jó!!!
Szerencsére nálunk soha nem is volt kérdés, hogy ott lesz-e velem, mindig is úgy készült, hogy jön ő is :) .

Emi, tündéri a kis picurkád pofikája :D ! Örülök, hogy rendben vagytok! Nem semmi, milyen nagy már a lánykád :shock: :D !

Freyja, nagyon nehéz ebben az ügyben jó tanácsot adni :( . Szegénykém, próbálj megnyugodni. Talán annyit mondanék én is, hogy próbáljátok higgadtan, veszekedés nélkül megbeszélni a dolgot. Ha a párodnak te és a kis babucitok tényleg fontosak vagytok, akkor neki kellene a sarkára állnia a csajjal szemben, és közölnie vele a tényeket, hogy neki van egy kismama párja, akit szeret és nem kíváncsi másra…

Edi, hős vagy te is! Végre túl vagy a cukros lötyin, a „varázsszó” biztosan hatott :wink: ! Én is már túl szeretnék lenni rajta, de majd csak jövő szerdán kell mennem :(
Kicsit irigykedem a fodrász miatt, de jó neked :) !
Én tavaly augusztusban voltam utoljára fodrásznál, a fodrászom pedig decemberben szült, így azóta fogalmam sincs, hol engedném meg, hogy „kísérletezzenek” rajtam :roll: . Pedig babuci érkezése előtt én is még meg akarok majd kicsit szépülni, mert aztán egy darabig biztos nem lesz nekem sem időm erre…

Barbuss, örülök, hogy nagyidat hazaengedik :) ! Mielőbbi felépülést kívánok neki!!!

Üdv. köztünk Maccs!

Zsani, szegénykém :( ! Azért örülök, hogy már kilábalóban vagy ebből a dologból! A hányás és hasmenés miatt próbáld mielőbb pótolni a folyadékot is a szervezetedben! Igyál sokszor kicsiket! És tényleg egyél tésztát, kenyeret, amit Dodó is írt!

Manorka, remélem már te is jobban vagy kicsit!

Dodó, jól hangzik az improvizációd :wink: !

Poci, szerintem jól tetted, hogy beszereztél mindent, ami a kórházhoz kellhet! Én is olyan 28-30. hét környékére tervezem…

Húúú, most megyek ebédelek, aztán folytatom a visszaolvasást.

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


Csajok, koszi a velemenyeket. A szensavasat alapbol nem szerettem, mert marta a torkom, inkabb az icetea volt a mindenem, ami most egyaltalan nem kell. De egy-kep pohar kola az bizony idonkent jol esik, pont a szensav miatt.
Delben is ittam egy poharral, hat megtette a hatasat, Ricsi most aludt el ujra, de vagy egy fel oraig mocorgott.

Nalam az ebed nagyon egyszeru volt, egy pitat ettem es gorog joghurtot, estere pedig spargas rizotto lesz.

Tovabbi szep napocskat mindenkinek! :wink:
pocaklako
 
 


pocak!
Ez tök jó...én is ICE tea mániás voltam....leginkább barackos ;) Meg sok narancslevet ittam, de az most nem megy. Csak a grape friut lé, víz és néha cola.

d.dodó
 
 


A kóla szerintem sem gáz, ha nem napi több litert iszik az ember! Az egyik ismerősömnek még ajánlották is a terhesség elején hányingerre :D

Meme a védőnő még sosem talált fehérjét a vizeletben, pedig minden alkalommal nzi, és mindig ott pisilek nála....
Most ezt a laborvizsgálat mutatta ki, gondolom az azért érzékenyebb, minr a gyorsteszt.
Remélem tényleg csak a bővebb folyástól van, mert az aztán tényleg van :( Megőrülök tőle, mjár nem tudom mit kezdjek vele! :( Hiába teszek be tisztasági betétet, semmit nem ér, mert valahogy mindig előrébb lesz olyan a bugyi...
bocsi ez lehet gusztustalan, de a komfortérzetem így nem túl jó, és már nincs nagyon ötletem.
Szerintetek van olyan tisztasági betét, ami nagyobb esetleg?

Holnap szabin vagyok, tartjuk Zsolti név- és szülinapját szombaton, gondoltam így azért kényelmesebb lesz előkészülni, mintha szombat délelőtt kelelne pörögnöm ezerrel! :D

zsofka83
 
 


Zsani,
azért az a magas vérnyomás nem semmi,
jó lenne valami meditatív zenét hallgatnod, meditálgatnod, amiben
CSAK TE ÉS A GYERMEKED szerepel!
Senki és semmi nem fontos, csak TI KETTEN!

Képzeld magad egy virágos rét közepére, csörgedező patak, napsütés ... és középen fehér ruhában vagy, a gyermekedet öleled és csak ti léteztek!

Amennyire tudod, meditálj, "álmodozz" erről, minél részletesebben, annál jobb ... kezdetben több "gyakorlás" kell, de aztán menni fog magától is!

Pl. ilyen zenére jó meditálni:
http://www.youtube.com/watch?v=QQHuhcBz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=43yvlrNl ... re=related
...
stb.
Vigyázz magadra, vigyázz magatokra!
Vendég
 


Zsofka: Ment privi neked! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Upsz a gyerek megkívánt egy puncsos boci jégkrémet.....

zsofka83
 
 


anya maci: nagyon szépen köszönöm, ezeket nagyon szeretem!!!! van egy cd-m hasonló zenével és próbáltam már másikat kreálni, de nem tudom hogy kell letölteni a gépre, csak hallgatni tudom... sajna ez nem működött tegnap, mert ki-és le kellett kapcsolnom mindent, nagyon zavart! mára sokkal jobb, kezdek én is csillapodni :) és manócska is mocorog, így a kedvem is jobb :)

poci: a kolát én is megkívánom néha! eddig csak akkor vettünk, ha vendégek jöttek, de terhesség óta néha magunknak is veszek! sajnálom, h ilyen drágák a kötelező cuccok, de hát ha ez az elvárás......

a vizeletet nálunk is a védőnő nézi és az elején elmondta, h mielőtt "leveszem" a mintát, mosakodjak meg mert totál más eredményt képes mutatni!

Kép
zsani78
 
 


Sziasztok!

Zsani: ííígy van, relaxálj és koncentrálj babóra!!!!!

Meme: a közösre küldtem az adatokat!

Poci: én nem a kólát hanem Sprite-ot vagy a 7Up-ot kívánom meg néha....de ártani nem árt hanem viszed túlzásba!

Edi: séród kész van..???
ügyi voltál terhelésen!!!

milyen szar nektek....én annó megúsztam a zsömle+iskolatej kombinációval.... :oops: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Móki
A táblába csak a kinti számod írom, ok?

Elvileg én is zsömle + tejjel leszek hétfőn :) Remélem hogy nem járok úgy, mint manorka. Mondják, aztán mégsem úgy lesz... :( De remélem hogy nem variálnak!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Már csak Heni hiányzik a tábláról, és Mercy telszáma!

Még 3/4-ed óra, és itthon van apácska. Addig valami rendet kéne csinálnom a szobában, mert már 3napja ígérgetem, de nem jutottam semmire vele :(
És a gyomrom is fáj picit :(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


így állnak most a fiúk :lol:
Kép

Kép
zsani78
 
 


meme: rend???? hát, jobb, ha hozzám most nem jönnek vendégek! ma annyi erőm volt, h zellerkrémleves és sült debrecenit csináltam a fiúknak ebédre, tálaltam, utána elmosogattam és leszaladtam a barkácsboltba nekik vmiért... ennyi, semmi több! szerintem most apácskák elnézőbbek - legalábbis remélem, h tényleg

Kép
zsani78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?