Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok! Azt nem tudjátok véletelnül, hogy a Bioptron lámpát hány percig jó használni és hányszor naponta? a sót már melegítem is, de egyedül inhalálni nem merek, egyrészt a fekvés miatt, nem akarok emelgetni, meg nehogy leforrázzam magam :roll:

Edi, de örülök, hogy megnyugodtál, sajnálom az éjszakát :cry: És nagyon helyes, tessék elfelejteni a júniusi munkát!! Benivel én a 32.hétig melóztam, de nekem a végén már sok volt, szerintem addig bőven elég, utána kell a ráhangolódás!

Zsani, pihizz csak, az idegesség okozta a fejfájásod, huss, gyorsan múljon el :twisted:

Lányok, egy kérdés, nektek szokott olyan lenni, hogy belenyilall, beleszúrkál ott alul, nem a szeméremcsontba, hanem egészen a hüvelybe :roll: nekem néhány naponta van,e z mitől lehet?

Anyamaci, köszönöm a telszámot priviben, sikerült felhívnod a kórházat a felkészítő miatt?

Kép

Kép
bébike4

Anyamaci, köszi a tanácsokat Neked is :D ráadásul tanulnom kellene, ez sem boldogít, de most képtelen vagyok rá :roll:

Meme, tényleg, még nálunk is van sonka, talán én is azt eszek!!
Szerintem amúgy a lakhelyed szerinti egészségbiztosító az illetékes, ott kell ügyintézni a bébike papírjait! de pl. a születési anyakönyvi kivonatot nálunk már a kórházban elintézték, ott meg is kaptuk :D Házasságiból pedig Beni születésekor nekünk is 30 napon belülit kértek :roll: (pedig amúy az apasági vélelem tényleg 300 napra szól a születéstől visszafelé számítva)

Niki, sajnálom a macerákat, volt már a szerelő?

Kép

Kép
bébike4

Bébike
de igen, nekem is szokott ilyen lenni... Heti 1-2x , állítólag kisugároz, ahogy nyúlnak a szalagok....
Én is 32+2 leszek az utolsó munkanapon, és már jeleztem is, hogy köszönöm, de nem tudok maradni Júniusban már, mert muszáj lesz pihennem is kicsit, meg babarucit mosni stb stb... Érzem, hogy a 37. hét felé már jönni fog Boti, totál fura, de hallgatok rá, mert Bálintnál meg éreztem, hogy később fog jönni, hát így is lett, a 43. héten bújt ki.....
Vendég

Bébike ilyen nekem is van, én azt olvastam h idézem: :D
" a hirtelen oldalába hasitó fájdalom vagy az olyan éles fájdalom amely az alhasból indul és egészen lefelé sugárzik a kerek méhfüggesztő szalag fájdalmát jelentheti. ilyenkor azok a méhszalagok nyúlnak meg amelyek a méhet felfüggesztik. ha a fájdalom fokozódik vagy tartós forduljon orvosához."

mit nevezünk tartósnak? :D nekem minden nap fáj és nyilal :oops:

Kép
freyja

Azért megnyugtató, hogy másnál is van ilyen, még ha kellemetlen is!

Edi, érdekesek ezek a megérkézések, de még ha jön is 37 hetesen az már teljesen okés!! Én ráparancsoltam babukára, hogy július 7-én szülessen, nekem valahogy ez a nap ugrott be már többször is :roll:

Freyja, azért csak óvatosan a pakolással!

Kép

Kép
bébike4

Én ugy képzeltem el, hogy július 22-én a házassági évfordulónkon fog születni....és akkor csak 1 nappal előbb jön! :lol:

d.dodó

Bébike
Boti nálam úgy érzem, hogy Július 7-10 között fog születni, valamiért ezt érzem... Ez igazából 14-16 nappal előbb, az már nem vészes, addígra már erős férfi lesz :)
Fogalmam nincs, hogy miért, de pl. ha kérdezik mikorra várom már azt is mondom, hogy Július elejére....
Még azt is érzem, hogy valahogy 3100g körül lesz és 52cm :D:D:D:D Felírtam magamnak, kíváncsi leszek bejön-e :P
Vendég

Dodó
Unokahugom Július 18.-ra volt kiírva, de azt érezte, hogy Július nagyon eleje lesz.... 4-5-re gondolta. 07.03.-án született Martin :D :wink: Jók ezek a megérzések :D:D:D
Vendég

:twisted: :twisted: ezt a r...dt Brendon-t nem tudom elérni telefonon grrrrrrrrrrrr..... Hogy a fenébe engedheti meg magának egy ekkora áruházlánc, hogy ne lehessen elérni telefonon őket....
grrrrrrrrrrr :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

edi!
Rendelni akartál valamit Brendonból??

d.dodó

Én is fel fonom irni magamnak ezeket...mármint ami a megérzés... júli 22-én reggel fél 10. :lol: Max 3 kilo lesz és 50 cm. :P

d.dodó

Hú csajok, kár volt rátalálnom erre az ujfajta Pringles chipsre (tengerisós-borsos). Azóta folyamatosan azt ennék.

d.dodó

Edi, képzeld, én ezzel ugyanígy vagyok :D én is július elejét mondok és én sem értem, hogy miért :D csak nődögéljenek még bent szépen :D

Dodó, neked is kívánom, hogy bejöjjön a megérzésed :D

Kép

Kép
bébike4

Veszélyes ez a lista dolog, sorra vásárolgatok a teszveszen :lol: Mondjuk jó áron, de azért nem ártana már leállítani magam :oops:

Én egy 2010.07.07-tel kiegyeznék :wink: Az csak 1 nappal korább mint a kiírt időpontom :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Dodó
nem, nem rendelni akartam, azt szoktam tőlük....
Infó kellene nekem, mert szeretnék egy Concord Neo vázat rendelni, de csak a vázat... Akarnám tudni, azt tudnak-e, stb stb.... De telefonon elérni őket lehetetlen, kapcsolatfelvétel címszó alatt meg csesznek válaszolni, nem érdekli őket grrrrr :evil:
Vendég

Barbuss
miért mit vettél ami eddíg nem volt ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem igazából magamnak kell csak vennem, egy nyári köntöst, mást nem... Minden megvan belőle :)
Vendég

Lányok, én most olyan hülye babonás lettem, mióta fekvésre ítélt a doki :oops: ugye nem lesz semmi gond? :roll: 11 nap múlva kell visszamennem, de muszáj, hogy rendben legyen a méhszáj. :D NEm is írtam, hogy szerencsére már teljesen megszoktam az izomlazító gyógyszert, nincs már semmi mellékhatása.

Barbuss, és mit rendeltél?

Edi, akkor a Concord mellett döntöttél?

Kép

Kép
bébike4

barbuss!
Lizym 2008.07.07.-én született :). 2 nappal a kiírt előtt!!

d.dodó

Sziasztok!

Poci: sajnálom a savat :( Azért a kiruccanásnál vigyázz magadra! Csak óvatosan!

Niki: lehet, hogy azért tartott tovább, mert más az állaga. Az AR-es tápi sűrűnek kellett lennie (akár egy hígabb tejbegríz), a HA-s meg mint a tejcsi. Pedig 2,5-3 dl-ket már akkor is megivott reggel is és este is.
Remélem, tényleg csak a tápi volt a gond és visszaálltok a rendes kerékvágásba.
De jó!!! Jól teszed, hogy visszamész a Bátorfyhoz. És hogy megy Veled Dani is. Jupppiiiiii! Rikit nem viszitek?
Barátnődnek szorítok, hogy benn maradjon a baba még jó pár hétig!

Meme: gratula Apácskának, csak így tovább!!
A "dolog"-ról még semmi hír? Van valami konkrétum, hogy mikor derül ki? Továbbra is drukk érte!
Szuper egy ilyen jó barinő, aki szabit vesz ki és elkísér!!
36.-ig koraszülött, de azért maradjon csak bent Nóci baba, amíg kell, az jó neki.

Babruss: A pisi téma ismerős. Szokott nálam is lenni. Szerintem nyomja ilyenkor a manó a hólyagot és azért van.
De azért kérdezz rá a dokidnál, ha nem hagy nyugodni és sokszor kellemetlen. Fertőzésnél is előfordulhat az ilyesmi, de akkor meg fájna, így ez nem téma.
A hírtelen éhség ismerős, szerintem olyan lemegy a vércukor, vérnyomás és azért. Próbálj meg többször kicsit enni. Ne hagyd, hogy kiürüljön teljesen a pocid.

Edi: a pocakkeményedés ilyenkor előfordulhat, amire figyelni kell, de gondolom, hogy Te is nézted, hogy mennyire rendszeres, milyen időközönként van.
Dodó is ezt írta, most látom. Szóval, ne ijedj meg. Jól tetted a magnéziumot is!, szedd rendszeresen, ha van keményedés, ha nincs, ezt nem lehet túladagolni. Készül a méh már ilyenkor. Hipsz-hopsz és kezedben lesz a kis Herceged!
És a júniusi munka tényleg felejtős, jobb ha akkor már nem pörögsz ennyit. Sok nyugira, pihire van Neked is szükséged!
Most olvasom azóta már beszéltél a szülésznőddel is. (bocsi de órák óta olvasok, írok... és még Nonó is szekál ma.)

Zsani: ez azért már durva. Azonnal menj betegácsiba és onnantól ne foglalkozz a munkával. Nyugodj meg kérlek!!
Felmondást írásban lehet eszközölni. Bárki bármit mondhat. Ha ő írja meg a kilépő papírjaidat, akkor ő mond fel neked, amit nem tehet meg, mert védelem alatt állsz.
Jól tetted, hogy írtál egy feljegyzést. Így innentől szépen menj el dokihoz még a mai nap és ne törődj semmivel, csak a pici Babóval a pocidban és a pároddal.
Ölellek!

Bébike: :( jobbulást!!! Én is sajna hasonlóan vagyok most. De bízom benne, hogy holnapra jobb lesz (tegnap is ezt mondtam :? )
Iszonyatosan köhögök, folyik az orrom egyfolytában. :(

Na, nem bírok végig olvasni.... egyszerűen nem hagy békén Nóri. Nem tudom, ma mi van vele, nem tud meglenni nélkülem, én meg már sík ideg vagyok, mert még a teámat is alig tudom meginni, hogy ne nekem adjon valami feladatot. :( Majd este még jövök.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Edi, hát ugye mi sok cuccot katunk kölcsön, saját az nem volt annyi, pár db bodyt meg rugit vettem eddig, meg ami Emmáról megmaradt. Most viszont vadásztam kantáros nacit meg cuki pulcsikat, pár rugit... :D

Bébike! Minden rendben lesz :wink: Csak becsülettel feküdj! :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Bébike
Én babonás szerencsémre nem lettem (még az kéne), de parás az nagyon. Szerintem is minden rendben lesz. Igenis a méhszáj szuperül zár, szerintem is programozd csak.... :wink:

Barbuss
jaaaaaaaaaa, értem már :) Azt hittem a kórházi listát vetted össze.... mert oda nem sok minden kell végülis:P
Szerintem jól teszed, legyen csak Zalán Őnagyságának szuper új szerkója, amit Anyája csak neki vett :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.07 13:50-kor.
Vendég

Manorka
Naná, ki vagyok hegyezve rá, de ma még nem volt, és remélem nem is lesz már... Figyelgetem, és szedem a Magne B6-ot rendszeresen most, nem is hagyom abba már, mert a frász jön rám...

Boti olyan cuki, mintha tudná, hogy Anyája aggódik, ma édesen rúgkapál nekem... az is lehet, hogy érzi a jó időt megint és jobb kedve van neki is :D:D:D:D
Vendég

Lassan nekem is le kéne néznem a pincébe, van e még ott is valami ruha...mert ha nincs, akkor venni kell rugikat.... nem tudom hova tűntek....

de nem aggódom, Ati azt mondta ma ugyis megnyerjük a 6-os lottót!! :lol:

d.dodó

Na! Pihiztem, meg a kaját is feltettem! :)

De jó, hogy ti érzitek, hogy mikor fog kibújni a babóca! Én lehet hogy rossz anya leszek, mert semmit nem érzek...Az sem volt jó megérzés, hogy fiú lesz, aztán Nóci lett! Amit nem bánok egy cseppet sem!Apa azt mondja, hogy szerinte előbb fog jönni. 37-39.hét között. Én nem lennék ellene :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Ez butaság ám... miért lennél attól rossz anya, mert nem érzed mikor fog kibújni Nóci???? neeee máááár.....
Ráadásul hidd el sokan vannak, akik azt hiszik fiúk lesz, aztán mégis kislány, vagy akár éppen fordítva.... Ettől még szupermami leszel, ezen ne aggódj :P
Vendég

Ja igen, nem voltam egyértelmű :lol:
Amiket kaptunk, az téli gyerkőcről való, úgyhogy nem mindenből van úgy/annyi amennyivel én nyugodt lennék :wink: egyenlőre 68ig nézek, ma még a tecsóba is elmegyünk :D azzal nyugtatom magam, hogy eladtam Emma cuccai közül egy csomót, úgyhogy csak visszaforgatom a lóvét :D
ezt most ütöttem le:
Kép
Next pulesz, csak levágtam az eladó nevét :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme!
Én is tökre azt érzem most, hogy kisfiu lesz, aztán közben lehet hogy Alexandránk lesz! :lol:

d.dodó

Manorka: tényleg szupi az ilyen barátnő, csak az a kár, hogy ő van, és slussz! Meg a férje, akivel előbb lettünk barátok, mint a csajjal:) Imádom őket! Ők lesznek a névadó szülei Nócinak! :) Csak még nem tudják :)

Tényleg! Ilyen feladatra mikor illik felkérni őket? Még Pocak Nóci idejében, vagy már Született Nóci korában?? :) Apával ezen filózunk már egy ideje...csak nem jutunk nevezőre vele!

Manorka: A DOLOGRÓL még semmi hír, de ELVILEG a héten kiderülhet. Hát remélem hogy így lesz! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Barbuss
Botinak ugyan ilyen pulesza van :lol: :lol: :lol: 3-6 hós
Élőben még sokkal klasszabb a színe :D:D:D:D Imádni fogod :P
Vendég

Meme!
Ha a keresztszülőségre gondolsz......hmm....mi még nem is tudjuk, hogy a pocaklakónak ki legyen. Bár asszem Lizyvel is csak a születése után találtuk ki, és kértük meg barátnőméket....hisz ugyis csak ha hazamegyünk decemberben akkor lesz otthon a keresztelő!!

d.dodó

Jajjj! Ma délelőtt belemerültem a babakocsik világába! :) Fájdítottam a szívem! :( Olyan jókat találtam, de amihez van mózes, meg hordozó, meg sport kocsi, plussz még könnyű is a váz...70-nél kezdődik. :( Annyi meg tutira nincs rá. Ugyhogy inkább cipelem a 20 kg-os babakocsit fel-le a lépcsőházban....legalább lemennek a plussz kg-ok. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi, komolyan? :D :lol:
Még licitáltam egy rugi szettre, egy másik naggggyon cukker next pulcsira meg 2 next hosszú ujjú pólóra - remélem a végén nálam kötnek ki azok is :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Dodó: végülis igen, a keresztszülőségre gondolok, de Nóci nem lesz megkeresztelve, csak névadója lesz. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Botinak a Kerimamija, már fel van kérve.... :)
Szerintem változó, sokan felkérik már ilyenkor, mert elég korán megkeresztelik a babát.... Én is annak vagyok a híve, hogy még pocaklakóként illik felkérni, hogy rá tudjon készülni az illető... :)
Vendég

edi: Én is erre gondoltam, de apa meg úgy vélekedik, mint Dodó...szóval lehet gyufaszálat húzunk :) Én szívem szerint már felkértem volna őket...de hát apa visszatartott! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, nem belepofázás, de miért akarsz szettet? Most az én véleményemet írom, úgy olvasd :wink:
Mi merev mózes + sportkocsival kedtünk, hordozó nem volt. A mózest be lehetett kötni a kocsiba. Amikor kinőtte Emma a mózest, akkor eladtuk és abból a pénzből vettünk egy hordozót :wink: PL. egy megoldás :)
Vagy szerintem a textil mózes is bőven megteszi (ráadásul sokkal könnyeb is :wink:), annak is merev a fala+alja és sokkal olcsóbb még ha külön-külön is veszed meg!
Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy könnyű kocsit (amit pl. Te is keresel) nem lehet olyat kapni, ami szettben van vagy önmaga mindent tud :roll:
Ha megírod, hogy mik a szempontjaid (pl. kerék méret, ilyenek), akkor szívesen segítek bogarászni :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

meme!
Én csak azért vélekedek igy, mert nem itt lesz keresztelve.... szóval ugyis 5 hónapos lesz mire keresztelve lesz, mert előbb nem jutunk haza. Ha otthon lennénk, akkor kb 2 hónaposan meg lenne keresztelve, és akkor már felkérnénk mostanság.

d.dodó

Basszus: Most gondoltam csak bele...már "csak" 90 nap, és Nóci kibújik! Persze ha a kisasszony nem szándékszik előbb körülnézni idekint :) 3 hónap! Belegondolok, és olyan fura, eddig általam sosem érzett érzés fog el...Félelem, aggódás, öröm....minden egyszerre. Az lehet az, amikor kezdem anyának érezni magam??? Kicsit rémisztő, ugyanakkor megnyugtató...:D Asszem kissé dilis vagyok :) Nézzétek el nekem! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó: Ja értelek! :) Bocsi, néha kimegy az agyamból, hogy nem itthon vagytok :(

Barbuss: Nem akarok szettet igazából, mert hordozónk van! Textil mózesünk is van. Csak az a baj, hogy ami a mózeshez van váz, az 18kg...és kiba...ott nehéz felcipelni a 2.-ra. Olyat keresek, ami esernyőre csukható, bolygósítható, fékezhető, vízszintesig dönthető, könnyű és olcsó. :) A kereke mindegy, hogy mekkora, mert jó az út, ugyhogy tólni lehet bármekkora a kereke.
Igazából csak nézelődök egyelőre, mert ha nem jön össze a dolog, akkor le van fújva az egész. Megköszönöm, ha segítesz! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

bejelentkeztem 4d re jövö csütörtökre,pofinézés lesz :lol: :lol: :lol:

Meme
nem vagy dilis :lol: :lol: nekem is ijesztő egy kicsit,hogy fogok megbirkózni 2 gyerekkel???? :shock: :shock: de nagyon várom milyen lesz a kislányom :lol: :lol:

Barbus
cuki pulcsi :lol: :lol: melyik tescóba mentek??majd mondjad milyen volt a kinálat!!!

bibar

Bébike
A hordozónk Concord, és van egy merev Mózesünk is ami Concord, így gondoltam, ha tudnék szerválni egy Neo vázat, akkor bepakolom a kocsiba a vázat és a mózest, az kényelmesen elfér a csomagtartómban, meglenne az "útravaló" babakocsink :D:D:D:D
Vendég

Akkor jól emlékeztem, hordozótok van :) A textil mózes meg passzol ám többféle kocsiba is :wink:

Én Chicco-ra esküszöm :wink: na most próbáltam volna neked belinkelni kettőt, de nem találom ott ahol én is néztem anno :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sztetek ha kb 175fokig dönthető a támla, az már jó??

Mert egyet találtam, igaz, még mindig közel 40000, de talán ha a hordozó nélkül vesszük, akkor olcsóbb. Már ha lehet annélkül is venni...

Ez az:
http://www.babakocsik.net/?q=pierre-car ... -babakocsi

Meme

Kép
hmeme
Németország

találtam hordozó nélkül 24-ért

Meme

Kép
hmeme
Németország

Megyek, jön Apukám, de majd még jövök :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme!
Ha veszel bele külön textilmózest, akkor szerintem jó...én anélkül tuti nem raknék icipici babát ilyen kocsiba.

d.dodó

dodó: textil mózesünk van :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Barbuss: Neeeem-neeeem...nem a kertben szöszmötölök, csak pihiztem kicsit. Az éjszakám nekem is rosszul telt, férjem horkolt, a kutyim vakarózott egész éjjel.
Ismét biztos van valami pollen, bár a kutyim mindenre allergiás (fű, fa, por, bokor). :shock:
Ma megyünk a dokihoz! :) Hurrá!
Nagyon cuki a mai pulcsika! :)

Poci: Sajna nálam is elő-elő jön a savasodás. :( Nagyon úúúúúútálatos!

Edi: Sajnálom a pocakkeményedést! :shock: Ahogy leírtad nagyon gáz lehetett!!! :( Én biztos annyira beparáztam volna, hogy mentem volna egyből az ügyeletre.
Hogy milyen rendes a szülésznőd!! :)
Igaza van...TILOS a munka május után!!!
Olvasom tovább...jól döntöttél. Oldják meg a munkahelyeden! :)
Én úgy érzem, hogy júniusban már megszületik a babánk.
Június végén...
Szép kis házassági évfordulós ajándék lesz (lehet megkésve ugyan)! Mert hát 06.16-án lesz a 4-dik házassági évfordulónk...

Zsani: Szóhoz sem jutok a történtek miatt!!!
Ne feledd...mindenki azt kapja majd az élettől, amit megérdemel!
Sajnálom... :(
Nektek a kisbabátok a legfontosabb, de ezt te is tudod!!!

Freyja: Jóóóó, csomagolást! :)
A NŐ hívása, illetve a párod első szava azért meglep...azzal kezdi, hogy itthon vagyok!???

Niki: Sajnálom a barátnőd! Remélem tényleg nem indul meg a szülés. Drukkollok nekik is!

Zsofka: Szupi, hogy szimpi volt a szülésznő! :) Mindenkitől azt hallom a környezetemben, hogy egy jó szülésznő nagyon-nagyon sokat ér!!! :D

Maki: Nálunk a kórházban is 300 napos házassági anyakönyvi kivonatot kérnek...

Bébike: Remélem jobban leszel honlapra!!! Sok-sok gyógyító energiát küldök!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok, megjöttem a fodrásztól.
Hááát ma sem lettem szép, de legalább oda a töredzett vég, és jól kipletyóztam magam. :lol:
Most visszaolvasok, várom a villanyszerelőt, anyuék meg elmentek manóval.Anyuéknál még tanítási szünet van, úgyhogy mindent erre a hétre időzítettem. :D Most tud segíteni.Jajj úgy izgulok, csak jönne már a szerelő, és találjon valamit!!!!!!Drukkoljatok légysziiiiiiiiiiiiiii!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

megjöttem a házidokitól! most nem tudok visszaolvasni, szűntelen a fejgörcs :twisted: vérnyomásom magasabb, mint délelőtt és sajnos a vizeletem sincs rendben. acetont talált benne, erre megkérdezte éheztetem-e magam :shock: mondtam neki, h a cukor miatt diétára fogtak, erre most azt mondja, h ki van éheztetve a szervezetem, egyek :shock: :shock: :shock: és hiába veszek be fájdalomcsillapítót, a magas aceton okozza a fejfájást. most megitatott egy pohár szódabikarbónás vizet, elvileg az pillanatnyilag közömbösíteni fogja, de mennem kell diabetológushoz. a cukromat megmérte: 5.2, tehát nem magas. én már totál nem értem az egészet!!!!

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?