Sziasztok!
Poci: sajnálom a savat
Azért a kiruccanásnál vigyázz magadra! Csak óvatosan!
Niki: lehet, hogy azért tartott tovább, mert más az állaga. Az AR-es tápi sűrűnek kellett lennie (akár egy hígabb tejbegríz), a HA-s meg mint a tejcsi. Pedig 2,5-3 dl-ket már akkor is megivott reggel is és este is.
Remélem, tényleg csak a tápi volt a gond és visszaálltok a rendes kerékvágásba.
De jó!!! Jól teszed, hogy visszamész a Bátorfyhoz. És hogy megy Veled Dani is. Jupppiiiiii! Rikit nem viszitek?
Barátnődnek szorítok, hogy benn maradjon a baba még jó pár hétig!
Meme: gratula Apácskának, csak így tovább!!
A "dolog"-ról még semmi hír? Van valami konkrétum, hogy mikor derül ki? Továbbra is drukk érte!
Szuper egy ilyen jó barinő, aki szabit vesz ki és elkísér!!
36.-ig koraszülött, de azért maradjon csak bent Nóci baba, amíg kell, az jó neki.
Babruss: A pisi téma ismerős. Szokott nálam is lenni. Szerintem nyomja ilyenkor a manó a hólyagot és azért van.
De azért kérdezz rá a dokidnál, ha nem hagy nyugodni és sokszor kellemetlen. Fertőzésnél is előfordulhat az ilyesmi, de akkor meg fájna, így ez nem téma.
A hírtelen éhség ismerős, szerintem olyan lemegy a vércukor, vérnyomás és azért. Próbálj meg többször kicsit enni. Ne hagyd, hogy kiürüljön teljesen a pocid.
Edi: a pocakkeményedés ilyenkor előfordulhat, amire figyelni kell, de gondolom, hogy Te is nézted, hogy mennyire rendszeres, milyen időközönként van.
Dodó is ezt írta, most látom. Szóval, ne ijedj meg. Jól tetted a magnéziumot is!, szedd rendszeresen, ha van keményedés, ha nincs, ezt nem lehet túladagolni. Készül a méh már ilyenkor. Hipsz-hopsz és kezedben lesz a kis Herceged!
És a júniusi munka tényleg felejtős, jobb ha akkor már nem pörögsz ennyit. Sok nyugira, pihire van Neked is szükséged!
Most olvasom azóta már beszéltél a szülésznőddel is. (bocsi de órák óta olvasok, írok... és még Nonó is szekál ma.)
Zsani: ez azért már durva. Azonnal menj betegácsiba és onnantól ne foglalkozz a munkával. Nyugodj meg kérlek!!
Felmondást írásban lehet eszközölni. Bárki bármit mondhat. Ha ő írja meg a kilépő papírjaidat, akkor ő mond fel neked, amit nem tehet meg, mert védelem alatt állsz.
Jól tetted, hogy írtál egy feljegyzést. Így innentől szépen menj el dokihoz még a mai nap és ne törődj semmivel, csak a pici Babóval a pocidban és a pároddal.
Ölellek!
Bébike:
jobbulást!!! Én is sajna hasonlóan vagyok most. De bízom benne, hogy holnapra jobb lesz (tegnap is ezt mondtam
)
Iszonyatosan köhögök, folyik az orrom egyfolytában.
Na, nem bírok végig olvasni.... egyszerűen nem hagy békén Nóri. Nem tudom, ma mi van vele, nem tud meglenni nélkülem, én meg már sík ideg vagyok, mert még a teámat is alig tudom meginni, hogy ne nekem adjon valami feladatot.
Majd este még jövök.