Edi sajnálom a keményedést!!!Vedd nagyon komolyan tényleg!!!!!
Barbuss!Nálam is van mindkettő! Az okokat nem tudom, de gondolom az,amit a ányok is leírtak. Te akkor nálam is kutyább vagy, ha magadról van szó!
Zsani, szóhoz sem jutok!!!Ez nem apa, már megbocsáss!!!!Mondjuk az enyém sem különb, de az én szüleim elváltak, és nem ő nevelt,szóval fogalma sem lehet milyen apának lenni. Ő engem 18 évesen beperelt és visszakövetelt egy fél évnyi gyerektartást, mert felfüggesztettem nappali tagozatos tanulmányaimat.Azt a f... bírót meg nem érdekelte, hogy közben elvégeztem egy számítógépes tanfolyamot, megcsináltam a nyelvvizsgát,és felkészültem egy matek közösre, ami 15-ből 14 pont lett.De ez mind semmi volt.Azóta utálom a jogászokat. Tisztelet a kivételnek(Edi
)
Képzeljétek, szegény barátnőm most van a 30. hétben és bekerült most a kórházba, mert begörcsölt, meg elkezdett vérezni. Már hetek óta mondja, hogy sokat keményedik, én meg hetek óta mondom, hogy akkor abba kéne hagyni a munkát. De nem, mert kell a pénz. Hozzáteszem, ha Dani annyit keresne, mint az ő férje a fejünk nem fájna.Sőt!!! A lényeg, most infúziót kap, meg megfigyelik. Nagyon remélem nem indul azért be a szülés, mert kicsike még az a baba.Szóval most aggódok érte is. Ha kikerül a vajúdóból,akkor bemegyek hozzá.
Felcseszett a közösképviselő is. Mondom neki, hogy délután jön a villanyszerelő, megnézi a villanyórát is,ami lent van egy közös helyiségben és csak neki van hozzá kulcsa. Erre rögtön elkezdett tiltakozni, hogy ahhoz ő nem engedhet senkit hozzányúlni.Erre nagyon felcsesztem magam.Azt mondja szóljak az Eonnak.Na persze, mondom,de akkor a 20e Ft-ot kiszámláztatom a háznak,mert én azt ki nem fizetem. Különben sem szedi szét, hanem valszeg csak rátesz egy műszert. Fúúú.Én már arra is gondoltam, hogy svindli van itt a dologban, hogy ennyire tiltakozik. Mert ha az óra közös tulajdon, akkor oké, hogy nem nyúlhat hozzá senki, de akkor a ház fizesse ki a bemérést. Ha meg az én tulajdonom, és nekem kéne kifizetnem,akkor az nyúl hozzá, akit csak akarok. Hú, de pipa vagyok rá!
Bocs, hogy panaszkodom, de teljesen kiborít a dolog.