Új privát üzeneted érkezett!

Edi: nyugodj meg, a kemenyedes most normalis. Nem vagyunk egyformak, nalam pl. tobbszor rovidebb idore kemenyedik, na foleg meg ha allok. Mindig is mondtam, hogy hosok vagytok. Nekem egyedul ugy jo, ha fekszek az agyban akkor nem kemeny a pocak. Mar elore parazok a mai vasarlastol, hihetetlen, hogy mar egy ilyen piti kis bevasarlas is gondot jelent. Pedig csak ide megyunk 3 km-re, autoval es Luca is jon velem.
Visszaterve e tegnapira, majd meglatod, hogy hogy leszel, csak akkor vallald be a plusz 1-2 hetet ha tenyleg nagyon jol vagy es osztva szorozva megeri neked. Ha nem akkor nem, maradj csak otthon es vard a kis Boticsellidet.

Barbuss: nalam is ismeros ez a pipi tema, foleg olyan szokott lenni, hogy menten osszepisilem magam, de csak 2 csepp jon.

Meme: gratu Apanak!

Na megyek Csajok, tusi es elindulunk.
pocaklako

anya maci!
Azt is ki lehet bírni, végig lehet csinálni.....leánykám is 16 hónapos volt, mikor ismét várandós lettem. És imádom ahogy jön, simogatja a pocit, és mondja, hogy szeretem, aranyos tesóbaba....néha nehéz is, de ugyanolyan jó!

d.dodó

Anya maci
Nem feltétlen ám... Én Bálinttal nem voltam parás, azóta vagyok csak rémesen félős mióta Ő nincsen :oops: :roll:
Lehet még álom terhességed a második babával. Nekem Bálinttal az volt, egy álom....

Dodó
Hááát, nem rendszeres, de több órás volt tegnap, ma reggel is kicsit.... Azért rákérdezek, mert a para belémült rendesen...
Hogy kislány vagy fiú, legkésőbb 3,4-4 hónap múlva megtudjuk :wink:
Az a fontos, hogy ne érezze a manófej odabenn a pocakban, hogy csak akkor kell, ha kisfiú... Aztán meg biztosan súgnak az ösztönök... :) Nekem is egészen tutira súgták, hogy Boti fiú :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.07 08:21-kor.
Vendég

sziasztok! bocsánat, de most csak panaszkodni tudok, sajnos nagyon kivagyok!
tegnap óta bőgök, mint egy hülye, egész éjjel nem aludtam, pocim keményedik, fejem görcsöl-hiába vettem be gyógyszert, hányás-hasmenés....
ma reggel hazajöttünk a munkából, de vissza kellett vinnem a párom céges egyenruháit és azzal fogadott a kollega, hogy elmesélte telefonált nekik a főnök (nevezhetném apámnak, de minek?), hogy a kerítés vonalán ne engedjék betenni a lábunkat :shock: csajok én annyira kivagyok, h nem térek magamhoz! szegény párom kint dolgozik a tetőn én meg itt bujkálok a házban görcsölve és zokogva, h fel nem foghatom hogy lehet ilyen szemét a saját apám!

Kép
zsani78

azt mondta nekik, h azonnali hatállyal felmondtam, pedig nem ezt mondta neki a párom... most írtam egy feljegyzést, amit átvetettem a kollegákkal: leírtam a tegnap történteket és hogy a gyerekem érdekében megyek orvoshoz. most fogalmam sincs mi van, lehet, h már a kiléptető papírjaimat írja vagy nem tudom.... de képtelen vagyok felhívni és beszélni vele! szerintetek elég, ha az irodában átvetettem az írásos bejelentétst, h elmegyek orvoshoz? vagy kell valamit még csinálnom??? csak délutántól van a háziorvos, fogalmam sincs mit csináljak???

Kép
zsani78

és annyira sajnálom manót, mert képtelen vagyok megnyugodni és szegény csak gubbaszt a bal sarokban, meg sem moccan....

Kép
zsani78

Zsani
basszus... nem semmi apád van ne haragudj.....
Semmit NE írj alá!!! Semmit.... Hiába írja a kiléptető papírjaidat, cseszheti, mert nem fogsz kilépni, fizesse csak a dolgokat utánad, sos táppénz még ma, aztán menjen a fneébe!!!! Az ilyen apa NEM apa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Zsani
Próbáld ne tragikusan felfogni, kirúgni nem tud... hiába szeretne. Persze az anyagiak miatt nem mindegy gondolom, de az ilyen ember kirúgott volna bármikor, csak az alkalmat leste... nem tud mit csinálni, ha a feje tetéje áll és forog akkor sem.....
Szegény kicsi fiad, gondolj rá, és akkor is nyugodj meg.
Ez most tényleg muszáj....
Vendég

Zsani, én pl. azzal szoktam magam nyugtatni (éppen most is), hogy már csak 15hét és a karomban van Boti. Neked még annyi sem, ez már elrepül nagyon gyorsan :) Emlékezz mennyire vártuk az elején, hogy legyen már a 12. hét :) Semmi nem olyan fontos, mint Ő a nagy Ő a pocakunkban.... :)
Vendég

köszönöm edi, próbálok! 10-re mennem kell a védőnőhöz, tus alatt megpróbálom rendbetenni magam. eddig is volt jó pár szemét húzása, de ez most végképp kiütött!!!

Kép
zsani78

Zsani! Jajj Istenem :( Csak egy tipp: vetesd magad tegnaptól betegállományba! Mindig hétfőn adják le hivatalosan az előző heti adatokat, úgyhogy hét közben még lehet garázdálkodni :wink: Ha rendes a doki, akkor tuti megteszi! :) Apukád no comment... :( Hogy tud vki így viselkedni a saját gyerekével??? :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Poic, Dodó, nem pont nem azt írtam, hogy úgy érzem kell, de közben nem is. Hanem, hogy kell, tényleg kell, csak vmiért nem tud kijönni :roll: Na mindegy, nem részletezem tovább :lol: Anyamaci, köszi a tippet a vízhajtóval! :wink:

Na összeirogattam, hogy mink van, nem is kell már sokmindent beszerezni :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsani: egy jó trükk:) keresd elő manó ruhácskáit és hajtogasd át...
nekem tök remekül eltereli a gondolataim ha gond van. :wink: de mindenképp nyugodj meg mert még a végén rosszul leszel mint én :(
aztám kórház és benn tartanak. nem ér annyit... nyugodj meg léccives...

Pisi téma.: lányok az azért van sztem mert a manó vizágynak nézi a hugyhólyagunkat :) nekem is van. de én húzom, és csak akkor megyek pisilni ha már majd össze.... :D és akkor jön rendesen.
de van h ha sokat iszom pl h óránként zuhatag van. :)

Edi: vigyi magatokra te is... sajnálom a rossz éccakát. :( de már jobbu gye? :D

én csomagolok ma már ezerrell....

Kép
freyja

Zsani!
Basszus! Erre én is azt tudom mondani, hogy milyen apa az ilyen??? Ha nem is a lányát, de az unokáját tarthatná szem előtt, de ezek szerint az se mérvadó nála.
És igy van, ne irj alá semmit. Elolvasás nélkül meg végképp ne!!!!

d.dodó

Freyja
igen, most jobb... De mától 3X2 magne b6 csúszik megint, nem szeretnék még egy ilyen éjszakát.....

Jó pakolást :D
Vendég

Sziasztok Lányok,

próbálok lépést tartani veletek, legalább olvasásilag, de nem semmi, tegnap is mennyit tertmeltetek...bár sajnos nem túl kellemes témákkal tűzdelve :oops: .

Zsani, borzasztóan sajnálom a történteket :cry: , Barbuss-hoz csatlakozva én is azt javasolnám, hogy még a tegnapi naptól menj táppénzre, tuti kiír a doki!!! Szegénykém, próbálj megnyugodni :oops: !!! Pici fiacskád a legfontosabb! A munkaügy meg lesz, ahogy lesz, te, már táppénzen vagy!!! Tudom, nem könnyű... Drukkolok, hogy mielőbb lenyugodjanak a kedélyek, reméljük nem tartalékol még valami "kellemes" meglepetést az édes jó atyád :evil: !

Edi, neked is már kevesebbet kellene "pörögnöd" szerintem, úgyhogy jól gondold meg a júniusi 1-2 hetet :roll: ! Vigyázz magatokra! Sajnos én is tudom, milyen rémisztő a keményedés, heti 1-2 nap szoktam érezni én is :oops: ...

Pipilés nálam is hasonló, akkor megnyugtattatok :wink: !

Freyja, csak óvatosan a csomagolással :wink: ! De azért tök jó, hogy nemsokára az új birodalmatokban lakhattok :) !

Emi, de jó, hogy már a kertetek is szépül!!! Mi még sajnos egy jó darabig "építési területen" fogunk lakni, asszem :( ... Most a belső munkákkal akarunk meglenni mielőbb, de sajnos a festő elég lassan halad, főleg, hogy húsvét miatt kihagyott 3 napot :roll: .

Anikó

Kép
mamaki73

Zsofka, nagyon örülök, hogy szimpi volt tegnap V.Zsófia szülésznő, és nagyon jó híreket hoztál a szülőszobákról is :wink: !
Most már tényleg megnézem a jövő heti szülésfelkészítő előadás témáját én is, aztán hátha rászánom én is magam, csak hát olyan körülményes bejutnom a városba :oops: .

Edi, nagyon köszi, én is örülök, hogy megírtad a "kórházi listádat", el is mentettem :D ! De azt hiszem én is kérek majd a védőnőtől, meg majd a dokival is beszélek, miket kell vinni, tuti vannak helyi sajátosságok :roll: ... Egy dologhoz szólnék hozzá így hirtelen még ezzel kapcsolatban: a házassági anyakönyvi kivonatból én úgy tudom, hogy 30 napnál nem régebbi kell! Azt hiszem Meme 300 napot írt :wink: ! Szóval ki kell kérni a polgármesteri hivatalból mindenkinek, aki 30 napnál régebben házasodott a baba születésétől számítva :oops: ! Jó kis program lesz apáknak ez is, a többi babapapír intézéssel együtt.

Anikó

Kép
mamaki73

Edi sajnálom a keményedést!!!Vedd nagyon komolyan tényleg!!!!!

Barbuss!Nálam is van mindkettő! Az okokat nem tudom, de gondolom az,amit a ányok is leírtak. Te akkor nálam is kutyább vagy, ha magadról van szó! :lol:

Zsani, szóhoz sem jutok!!!Ez nem apa, már megbocsáss!!!!Mondjuk az enyém sem különb, de az én szüleim elváltak, és nem ő nevelt,szóval fogalma sem lehet milyen apának lenni. Ő engem 18 évesen beperelt és visszakövetelt egy fél évnyi gyerektartást, mert felfüggesztettem nappali tagozatos tanulmányaimat.Azt a f... bírót meg nem érdekelte, hogy közben elvégeztem egy számítógépes tanfolyamot, megcsináltam a nyelvvizsgát,és felkészültem egy matek közösre, ami 15-ből 14 pont lett.De ez mind semmi volt.Azóta utálom a jogászokat. Tisztelet a kivételnek(Edi :) )

Képzeljétek, szegény barátnőm most van a 30. hétben és bekerült most a kórházba, mert begörcsölt, meg elkezdett vérezni. Már hetek óta mondja, hogy sokat keményedik, én meg hetek óta mondom, hogy akkor abba kéne hagyni a munkát. De nem, mert kell a pénz. Hozzáteszem, ha Dani annyit keresne, mint az ő férje a fejünk nem fájna.Sőt!!! A lényeg, most infúziót kap, meg megfigyelik. Nagyon remélem nem indul azért be a szülés, mert kicsike még az a baba.Szóval most aggódok érte is. Ha kikerül a vajúdóból,akkor bemegyek hozzá.

Felcseszett a közösképviselő is. Mondom neki, hogy délután jön a villanyszerelő, megnézi a villanyórát is,ami lent van egy közös helyiségben és csak neki van hozzá kulcsa. Erre rögtön elkezdett tiltakozni, hogy ahhoz ő nem engedhet senkit hozzányúlni.Erre nagyon felcsesztem magam.Azt mondja szóljak az Eonnak.Na persze, mondom,de akkor a 20e Ft-ot kiszámláztatom a háznak,mert én azt ki nem fizetem. Különben sem szedi szét, hanem valszeg csak rátesz egy műszert. Fúúú.Én már arra is gondoltam, hogy svindli van itt a dologban, hogy ennyire tiltakozik. Mert ha az óra közös tulajdon, akkor oké, hogy nem nyúlhat hozzá senki, de akkor a ház fizesse ki a bemérést. Ha meg az én tulajdonom, és nekem kéne kifizetnem,akkor az nyúl hozzá, akit csak akarok. Hú, de pipa vagyok rá!

Bocs, hogy panaszkodom, de teljesen kiborít a dolog.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsofka, nagyon örülök, hogy szimpi volt tegnap V.Zsófia szülésznő, és nagyon jó híreket hoztál a szülőszobákról is :wink: !
Most már tényleg megnézem a jövő heti szülésfelkészítő előadás témáját én is, aztán hátha rászánom én is magam, csak hát olyan körülményes bejutnom a városba :oops: .

Edi, nagyon köszi, én is örülök, hogy megírtad a "kórházi listádat", el is mentettem :D ! De azt hiszem én is kérek majd a védőnőtől, meg majd a dokival is beszélek, miket kell vinni, tuti vannak helyi sajátosságok :roll: ... Egy dologhoz szólnék hozzá így hirtelen még ezzel kapcsolatban: a házassági anyakönyvi kivonatból én úgy tudom, hogy 30 napnál nem régebbi kell! Azt hiszem Meme 300 napot írt :wink: ! Szóval ki kell kérni a polgármesteri hivatalból mindenkinek, aki 30 napnál régebben házasodott a baba születésétől számítva :oops: ! Jó kis program lesz apáknak ez is, a többi babapapír intézéssel együtt.

Anikó

Kép
mamaki73

Zsani: Sajnálom, hogy ilyen apukád! :( Nyugi nyugi nyugi! Babó a legfontosabb, apád meg pukkadjon meg!

Maki: Én kaptam egy papírt a védőnőtől, ott 300 nap van írva. Még mondta is, hogy már mehetek is kikérni, mert már annyi úgysincs vissza:) De lehet ez is helyi sajátosság :)

Edi: Örülök, hogy jobban vagy, extre sz@r éjszakád lehetett!! :( Szegény:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Maki: Neten azt írják, hogy régen 30 nap volt, az új törvény szerint 300 nap :) Na, akkor most döntse el az ember, hogy melyik az igaz.... :roll:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na, most nem hagy nyugodni ez a házassági...

http://babainfo.freeblog.hu/archives/20 ... ules_utan/

Elvileg Pécsett nem is kérik, ha Pécsett házasodtak a szülők...de mivel mi Szigetváron szülünk...így kell :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Erről eszembe jutott egy kérdés!! Hátha ti tudtok rá válaszolni!!

Ha mi Pécsett lakunk, DE Szigetváron szülünk...akkor az oké, hogy a születési anyakönyvi kivonatot Szigetváron kapjuk meg! DE a többi papírját (lakcím, taj, gyes...stb) intézhetem Pécsett?? Vagy ahhoz is át kell járnunk Szigetvárra??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jaj, csajok!
Még 1 infót megosztanék veletek, hátha valakit érdekel: tegnaptól ápr. 11-ig gyermek- és babaruha leárazás van a Tesco-ban! 25%-kal le van árazva minden ruci :wink: !!! Sajnos mi voltunk olyan balekok, hogy pont szombaton vettünk pár édes darabot a Tesco-ban, így kiszámoltam, most 3 ezerrel fizettünk volna kevesebbet :evil: ! De azért tegnap is vettem egy kis kapucnis felsőt a kis drágámnak, így már akciósan :wink: !

Niki, megértem az áramos bosszúságodat! Egy bevizsgálással nem tudnak ártani a mérőórának, nem??? Akkor mi baja a közös népviselőnek :wink: ?
Barátnődnek drukkolok, hogy minden okés legyen! Sajna látszik, nem vette komolyan :oops: ...

Anikó

Kép
mamaki73

Niki
uff, akkor a te apukád sem teljes értékű... :( Sokan utálnak minket ügyvédeket, de bevallom, sokszor van is okuk rá... dehát nekünk az a dolgunk, hogy védjük akit kell, még ha szerintünk nem is teljesen van igaza.... :roll: Azért jó, hogy nem tartozom az úúútálom listába :P

Szegény barátnőőőőd :shock: Na most meg aztán már teljes mértékben tuti vagyok abban, hogy dehogy dolgozom még júniusban, a fenéket.... Boti a legfontosabb, ha sokszorozódik a keményedés még előbb is abba hagyom az tuti.... Neki rendszeresebb volt és sokáig tartott???? vagy kezdjek el mégjobban parázni a tegnapi nap miatt?????

Maki
Örülök, hogy segített a lista :D ééés köszi az infót, megtámadjuk a Tescot, a Cherokee babarucikat kedvelem :)
Vendég

Meme, most elbizonytalanítottál :wink: ! A beillesztett link 2008-as, nem lehet, hogy azóta változott 30 napra :roll: ???
De hátha a lányok is hozzászólnak majd ehhez! Meg majd én is rákérdezek a védőnőre kb. 2 hét múlva...
Sajna abban nem tudok segíteni, hogy intézhetitek-e a többi papírt Pécsett? Még itt sem tudom pontosan, hogy az állandó lakcím szerinti polgármesterinél, vagy a kórház szerintinél kell majd kikérni babóka papírjait :roll: !

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, ez a beszéd :wink: !!! Ne menj szerintem sem már júniusban dolgozni!!!
Képzeljétek, engem februárban megkerestek a melóhelyemről, hogy arra gondoltak, hogy márciusban visszamehetnék táppénzről kb. 1 hétre dolgozni, mert rájuk szóltak, hogy egy régi (asszem 2006-os) dolgot rendbe kellene tenni. (Csak megjegyzem, hogy akkor még egyikünk sem dolgozott ott a "csapatbl"). Tehát az elődeink sz@rát jó lenne, ha rendbe tenném :evil: ! Komolyan madárnak néztek!!! Én persze megírtam, hogy nem véletlenül vagyok táppénzen, a dokim sem javasolja a munkát és a munkába járást továbbra sem (BKV-ztam, egy irányba 1,5 óra az út :oops: !!!) Az bántott a legjobban, hogy tisztában vannak a kollégáim azzal, hogy veszélyeztetett vagyok...
Legfrissebb hír tegnapról: a MÁSODIK(!!!) utódom is távozott a cégtől 8) ! Ledöbbentem, de remélem most rájönnek, hogy rám minden sz@rt rámsózhattak, tudták, hogy lelkiismeretesen megcsinálom, szinte bármi legyen is az, akár túlórák árán is! Na ennek asszem vége, főleg, ha már itt lesz velünk a kis csillagvirágom :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Edi: Jól teszed, ha nem húzod tovább a melót! Megérdemled te is a pihit, és a páhangolódást a szülésre! És gondolom az az 1-2 plussz hét pénzben sem annyira számít. Viszont az egészséged, és Boti egészsége a legfontosabb!! Volt idejük felkészülni a távozásodra, elég időben szóltál...oldják meg! :)

Maki: Az a legtisztább ha megkérdezed!
A papírokkal meg elciekben mindegy, hogy hová megyünk, nem?? Mert az OEP országos..az állam kincstár állami..tehát elvileg mindegy melyikbe megyünk. Nem?? A gyest is az állam fizeti, nem az önkormányzat, vagy igen??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, persze az állam fizeti a gyest, de annyi rigolya van ezekkel a "területileg illetékes" ügyintézésekkel, hogy a fene sem igazodik el ezen :( . Tényleg jobb, ha hozzáértőt, vagy nemrég szült kismamát kérdezünk meg erről!
Pl. szabad kórházválasztás is van, de csak a 36. héttől, így terhesgondozásra, csak a "területileg illetékes" rendelőbe járhatna az ember (állami alapon), vagy fizetheti a magándokit (mint pl.én is), aki nem a "t.i." rendelőben rendel. Röhejes, nem? Nem lenne mindegy, hogy hol kezelnek "állami alapon" ??? Vagy félnek, nehogy egyszerre 2 helyen vegyem igénybe az állami orvosi ellátást :lol: . Hahahahaha... :(

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok! Hát sajna a takonykórságom ha lehet, még rosszabb, egyszerűen nem ürül ki, már izomláz van a hasamban a sok fújástól, köhögéstől, ha meg jön is valami, az sűrű, gennyes váladék :roll: A doki holnapig adott haladékot, ha nem jobb, akkor kell az antibio :roll:

Zsani, próbálj megnyugodni, jaj, szegénykém, ez tényleg irtó gázos ügy, hihetetlen, hogy mit képzel apukád, de tényleg :shock: Eszedbe ne jusson aláírni vagy átvenni akármilyen papírt, Te védett vagy, nem rúghat ki, ezt tudnia kell, valószínűleg csak gonoszkodni akar, nagyon sajnálom :cry:

Jaj, még jövök, apukám hív, van egy ügye, megőrjít vel :roll: :D

Kép

Kép
bébike4

Maki:
Nekem nem kell fizetnem a kórházban, pedig nem a területileg illetékes dokihoz járok. Én csak akkor fizetek, ha délután megyek a dokim magánrendelőjébe. Egyébként Szigetvárra járok hozzá, de se vizsgálatért, se UH-ért vérvételért, semmiért sem kell fizetnem. TB alapon megy az egész...
Milyen jó hogy egységes eü- rendszer van! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

....pár hozzászólással feljebb beduplázódtam! Hogy csináltam ezt, nem is értem :roll: !
Azt hiszem, megyek most ebédet gyártani, mert lassan megkordul a gyomrom!

Anikó

Kép
mamaki73

bébike: sajnálom, hogy nem javulsz, de ha már gennyes szutyi jön a nózidból, akkor kezd ürülni..nem??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bébike: jobbulást!

Minden betegünknek jobbulást kívánok!!

Követem Makit! Nóci már kongat, hogy mindjárt dél van...:)

Eszem pár falatot :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi, a júniusi munka már szerintem is felejtős :wink:

Maki, na igen.. Nálam is hasonló a helyzet melóhelyen :evil: Mármint ahogy ők azt elképzelték, hogy majd olyan tapasztalattal keresnek embert mint ami nekem volt (van), na ennyi pénzért nem vállalták :twisted:
Jó hogy mondod a Tescos akciót, pont most írtam össze, hogy mi kéne még :wink:

Niki, azta micsoda egy rokon nálad is :shock: hogy lehet ilyet csinálni??? :(

HAKK: a kórházat hívjátok fel, ők megmondják, hogy mit kérnek majd :wink: ez is lehet eltérő :twisted:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na, felhívtam a szülésznőmet....

Azt mondta, hogy nincs semmi baj azzal, ha keményedik a pocak. Amíg nem egész napos, (gondol itt arra, hogy mondjuk óránként jelentkezik és hosszan tart) addíg csak szimplán készül a szervezet, és napi 3X2 Magne B6 1 hétig, utána 3X1 elég, de mostantól rendszeresen szedjem a 36. hétig, utána már nem szabad.
Azt mondta fejezzem be a parázást, és megtiltotta, hogy május 31. után dolgozni merjek. Azt mondta, hogy szó sincs róla, onnantól pihenés, henyélés van, nem munka.... :D Imádom :)

De legalább megnyugodtam kicsit :)
Vendég

Meme, ez érdekes, valóban :wink: ! Engem egyenesen elküldtek a kórház rendelőjéből (csak telefonon, szerencsére), hogy oda nem vagyok jogosult terhesgondozásra járni, miután megkérdezte, hol is lakom. És ott mondták, hogy a "t.i" rendelőbe kell mennem :oops: ! Persze azóta a kórházban dolgozó dokihoz járok, aki kiállítja a beutalót, és így mégis a kórház laborja és UH-ja csinálja a vizsgálatokat :wink: (csak hát "magán" úton megyek a dokihoz, még a kórházba is...)
Szóval, szerencsés vagy :wink: !

Bébike, még neked gyorsan:
Orrspray, orrspray, orrspray!!!! Én már sokszor javasoltam régebben is az AquaMaris-t, amit kismamák is használhatnak!!! Tengeri sót tartalmaz, így tisztítja és nyugtatja az orrnyálkahártyát, és az arcüregedet is!!!
Szegénykém, mielőbbi gyógyulást :oops: ! Reméljük megúszod antibio nélkül...

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike! Jajj nehogy elkezd az antibiot! Nekem is ez volt! Ugyanez! Mivel semmi gyógyszert nem szedhetünk, lassabban javul/ürül, de megy az!! :wink: Nekem is 4-5 napig ilyen szutyok jött az orromból, meg nem múlt a köhögés sem, sőt már sokszor öklendeztem tőle - na és akkor kezdtem el azt a homeós bogyeszt: Cephaelis Ipecacuanha napi 2-3 x 5 golyó és 2 nap alatt rendbe tett!!!

Edi, nekem is ezt mondta a dokim: ha nem folyamatosan keményszik, egész nap, óránként többször is, akkor ne aggódjak :wink: De ha érzem, akkor lepihi, folyadék, magnézium :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

és én is ezt akartam még írni: orrspray vagy én használtam rendes orrcseppet is! Annyira lokálisan szívódik fel, hogy tuti nem árt a babának :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Örülök, hogy segíthettem a Tesco-s info-val :D !

Barbuss, akkor melóhely dettó :evil: ... No comment...

Na, tényleg eltűnök ebédet készíteni, meg már amúgy is velem lett tele ez az oldal :oops: :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Köszi lányokk a tanácsokat, orrcseppet használok, olyankor kb. 20 percig jobb és utána megint iszonyat bedugul és az arcüregem is nagyon feszít :cry:

Kép

Kép
bébike4

Zsani,

AZONNAL MENJ TÁPPÉNZRE,
már csak azért is, mert a testi tüneteid alapján felettébb indokolt lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apukád ...
Sajnálom, hogy ilyen dög!
Valszeg nem kis teher nyomja a vállát és éppen fontosabb neki az anyagi túlélés, mint az emberi tényezők ...
Nem vígasz, de sajna van ilyen típus!
Nem kívánom neki, de ilyenkor vágja az embert pofán egy jó kis betegség, baleset, hogy észhez térjen, aztán majd te leszel az egyetlen támasza.
Vendég

Bébike,
forró tussal melegítsd át az arcüregedet, forró toját is görgethetsz rajta, meleg sóra is feküdhetsz (alufóliába tedd a sót, majd be a sütőbe, végül törcsibe, aztán irány az ágyikó), plusz, itt a jó öreg gőzölés és a forró teát nem kell gondolom megemlítenem!
Nekem egyszer így sikerült gyógyszer nélkül 3 nap alatt kikúrálnom az arcüreg gyulladásomat, nem láttál még olyan dió nagyságú méregzöld labdát nóziból kifújni, ami nekem anno így kijött (már bocsi), ha nem kúráltam volna ki magam, jó pár szurit kaptam volna ... mindent a cél érdekében!!!
Vendég

na, megvolt a fejedemi ebéd:) Sült sonka, tüksi tojcsival :) Apával majd eszek kakaspörit krumplival! :)

Csajok! Sacc mennyi idő, amég elkészül a cukiterhelés eredménye?? Mert én arra gondoltam, hogy elviszem a kis cukkancs mérőm, és miután levették, én is megmérem magamnak...akkor talán nem idegeskedem x napig, hogy milyen lett az eredmény! És leellenőrizhetem, hogy mennyire még pontosan a kütyü :) :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

még=mér :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

megjöttem védőnénitől! nem csoda a fejgörcsöm, vérnyomásom felment sajnos 110/60 helyet 130/85 hiába a fájd. csill., nem múlik. azt mondta azonnal felvesznek táppénzre, csak délután rendelési időben hívjam fel a dokinkat, le sem kell mennem a betegek közé...
adok a fiúknak ebédet és kicsit ledőlök, mert megőrjít a fejfájás :(
köszönöm a nyugtatást. sajnos nekem ég a pofám apám helyett, még a párom előtt is :oops:
niki: ugyan ez a cipő, 5éves koromban elváltak, anyu nevelt minket.... és neki is volt kirohanása gyerektartás kapcsán.... van az új feleségének egy fia, sajnos ő az isten, meg az ő gyereke... őt tekinti apám igazi unokának, pedig a nővéremnek is van egy lánya.... hosszú történet. csak rohadtul fáj az ember lelke....

Kép
zsani78

asszem bedobok ma is egy kis szunyát! Aztán nekilátok a pörinek! :)

Este majd jövök! Fogdoki után!

További szép napot csajoK!!

Edi: örülök, hogy megnyugodtál!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Meme: nekem megvolt már aznap délutánra az eredmény.mondjuk nekünk gyorsan kellett....de szerintem amúgy sem sok idő.
Este mostmár tényleg küldöm neked pü-ben az adatokat!! :oops:

Zsani: neked meeeg nyugi!! Szavak nincsenek apukád viselkedésére....de ez van! nem tudsz mit tenni...csak a babádra vigyázz!!!!! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Sziasztok!
Megjöttünk a piacról! Még jó hogy odáig kocsival mentünk le, és csak ott mászkáltunk, mert ez is elég volt, keményedik a poci. Már veszem is be a magnéziumom!

Niki!
Szegény barátnőd......de hogy a pénz ennyire fontosabb legyen neki, mint a babája egészsége...na meg hogy ezt a párja se veszi észre, az durva!
Közös képviselő meg......no comment!

edi!
Örülök, hogy a szülésznőd megnyugtatott!!

zsani!
Vigyázz magadra, pihizz amennyit tudsz!!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?