Sziasztok Lányok!
Jöttem gyorsan egy gyors bekukkra!
Hát reagálni azt hiszem nem nagyon tudok mindenkinek, ezért előre is bocsika aki kimarad, mert hát írhatnék akkor még hétvégén is, de azért igyekszem!
Hmbori:Örülök, hogy jó a modemetek!Teljesen igazad van!Már küldöm is a képeket!Múltkor is megírtam a levelet és eltűntem!Addig el sem megyek a gép elől, míg a kis Tündérkémről fel nem teszek képeket!
Dorcsinak is nagyon tetszenek a színes újságok!Ha megyünk a Rossmanba külön kell neki is vennem egy újságot!Olyan kis arin tudja nézegetni!
Igaz egy kicsit meg is gyűrkésszük!
Hála Istennek, hogy nem sérült meg senki a kocsiban!
Sissi1837:Jobbulást kívánok a fiúknak!Én Dorcsinak először a brokkolit banánnal adtam, de szerintem aműgy sem lett volna gond!
Angelita:Nagyon kis helyes Emma nyuszi!
Én is szoktam a gyógyszertárba Babapatikát venni!Nálunk ki is van téve, de ha nem vennénk, akkor a gyógyszertáros lányok tennének félre!
Tényleg sok hasznos dolog van benne!Én is előszerettel olvasom!
Dbea:Jobbulást kívánok a kis MArcikának!
Tényleg
jobbulást kívánok a kis Zsombinak, Tündinek, Mirának is!
Csajok:És milyen sajtot adtatok a kicsiknek!?Csak simán lereszelve adtátok?
Linácska:Nagyon ari a kis Levike a keresztelői képei!
Nálunk sincs még fogacska!Azt mondja nekünk a doki néni, hogy ez örökletes dolog lehet!Rákérdeztem Anyukáméknál és azt mondja, hogy nekem is 8 hónapos koromnál előbb nem volt fogacskám!Szóval ezt Anyától örökölte!Bár ennek vannak előnyös oldalai is!
Hozzátápi:Ezzel kapcsolatosan hála Istennek nem panaszkodhatom!Dorcsi nekem eddig mindent megevett, amit elé adtam!Egyszer volt egy olyan, hogy a kelkáposzta nem akart lecsusszani, de egy kis banános ízesítéssel már nem is volt gond!
Nálunk nagy favorit a répa, alma és a sütőtök!
Madaran:Én is úgy csináltam meg a májat, mint ahogy Angelita leírta!Dorcsi hihetetlenül oda van érte!
Húvétkor Anyukáméknál voltunk és a husi levesből vettünk ki neki!Úgy cupákolta a kis Tündérke, mint a kis Angyal!
Hozzákevertem neki répit, meg egy kis fehér répit, krumplit és cupákoltuk!
CSajok!Nincs valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan tudnám rábírni a kicsi Lánykámat, hogy a földön lét mennyire jó dolog!Ha leteszem inkább elkezd sírni, minthogy el legyen!Tudom, hogy fontos dolog, hogy minél többet legyen lenn a földön és lenn is van!Fenn a nappaliba még el van, de lenn a konyhán szinte letenni sem szabad, mert máris sír!Volt, hogy ott voltam mellette, de az sem nagyon jött be!Szóval én már tanácstalan vagyok!