Kicsigesztenye
Tényleg jó kis pörgés volt nálatok, csőtörés és vendégjárás!
A csőtörés nagyon kellemetlen tud lenni, habár én még nem igazán éltem át ilyet (kopp-kopp-kopp). Nyáron, amikor eladtuk az egyik lakásunkat, utána nem sokkal mikor beszéltem az egyik ottani szomszédunkkal, hogy mi újság hogy van, hogy vagyunk, mesélte, hogy akik megvették tőlünk a lakást, októberben a fölső szomszédtól beáztak.
(Mi kb. 6 évet laktunk ott és egyszer sem áztunk be tőlük).Ott nem csőtörés volt, hanem a fölöttük lakó csajnál házibuli volt és reggelre mire elmentek a barátok, haverok, a csaj engedett magának egy kád vizet, hogy majd megfürdik. Míg folyt a víz, a csaj bealudt és a kádból kifolyt a víz, a lakásba és a lépcsőházba lefele a lépcsőkön és a falakon. A lakók szóltak neki, hogy keljen már fel!
A vendégjárást én is szeretem, habár amióta elköltöztünk azóta sokszor csak magunk vagyunk.
De most valahogy nem is bánom, mert régebben annyian jöttek-mentek, voltak körülöttünk, hogy csak arra gondoltunk, hogy milyen jó lesz majd egy nyugodt helyre elköltöznünk.
Twist
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagytok mindannyian!
Dorottya baba nagyon aranyos és mennyit nőtt már a kis hölgy?! Tündéri mosolygós baba!
A baráti körben született kisfiú biztos nagyon aranyos lehet!
Nem sok korkülönbség lesz a kisfiú és a kislányotok között.
A sógornőd hányadik hétben van? Nála a pici nemét még nem lehet tudni, ugye?
Remélem, sokat vagytok kint Dorottya babával, pároddal a levegőn. Nagyon szép idő kezd lenni!
Kispatak
Jól kipihented magadat vidéken ugye?! Gondolom szíves maradtál volna még!:D Olyan rossz szabi után visszamenni, dolgozni.
Az embernek valamelyest hiányoznak a munkatársai a mindennapi tevékenykedés, de a korán kelés és az állandó robotolás nem annyira.
Az elvégzett vizsgálatok mindegyike jó lett?
Egyszer vagy kétszer voltam lent az ambulancia részen, ultrahang vizsgálaton, hány nem volt egy leányálom. Engem is nagyon megkínoztak, a csaj úgy mozgatta az ultrahang vizsgálót, mintha gumiból lennék.
Szomorúan olvastam a munkahelyi problémákat, mi a baj?
Ezt, hogy értetted: „a másik lombikos fórumon olvasottak kissé megnehezítik a napokat”?