Na visszaértem!
Tenci!
Nem mondanám, hogy Adri túlságosan sietett, mert április 3-ra voltam kiírva.
De hát az erős egyéniségek/vezérek állítólag 1-jén születnek!
Ez meg is van Neki rendesen!
Egy nyilas anyuval megspékelve nem is egyszerű Neki (sem)!
Igen, néztem F1 bandát és jól beszívták a nagy szájúak!
Remélem holnap is szakadni fog az eső Malajziában!
Autónál meg nem arról beszéltünk Krisztivel, hogy mi vezetés közben nézzük/néznénk az autó elejét, hanem arról, hogy itt nem látod/nincs a látószögben. Próbáld majd ki egyszer! Megengedem!
Aztán dumáljál!!!
Igaz Kriszti?!
És nagyon érik Neked (is) egy meglepetés!
Gigi!
Miért ne fogadnánk be? Fel se merüljön Benned ilyen, okés?!
Nagyon sajnálom, hogy valakivel afférod volt és nem raksz képeket meg vonalzót!
Azóta is "követ"? Vagy ennyire azért már nem gáz a dolog?
Én is kíváncsi lennék Rátok akárcsak Tenci!
Én is kaphatok privit? Engem is megkukkolhatsz wiwen!
Én szülésznőt sajna nem tudok ajánlani, mert akivel Adrit születem Ő még Gyesen van, a másik akit meg ajánlani tudnék nagyon jó szívvel....Vele Jázmint szültem.....Ő meg nem marad a Kútban.
Én is sajnálom, de azt hittem, hogy Pocilakó már pocakban van!
De ha már mindketten.... Tencivel ....azt hittük, akkor biztos nem is kell már sokat várni Hármaskátokra!
Azért azt a kis infót is köszi, amit írtál a fiúkról!
Szülésznőről és orvosról is mindenki tudna itt írni pro és kontrát. Még a legtöbbször agyon dicsért V. dokiról is vannak rossz tapasztalatok. Szóval tényleg nehéz ezekről a dolgokról írni. Van aki jót tapasztalt az egyikkel a másik meg nem. Evvan. Ilyen az élet, de hát szerintem így van ez az élet más területein is.
És még ha nem is raksz fel képeket és nem csinálsz vonalzókat, azért gyere és írjál, ha van időd.
Ja és a szülésznőket is megtalálod wiwen, onnan talán megtudhatod, hogy hány évesek!
Orsi!
Fiúk nagyon cukorkák!
Látom Noel szintén zenész, akárcsak Tomi és Zoárd, Ő is az éhezők közé tartozik!
Rita!
Kellemes húsvéti ünnepeket Neked és Családodnak is!
Köszönjük, hogy írtál egy pár sort.
Vero!
Ha Te egész nap a konyhában sürögsz-forogsz, akkor nem csodálkozom, hogy a Csajszik szétszedik a házat!
És mán ne haragudjál a kérdésért, de kinek főzől-sütsz ennyit!
Amit felsoroltál egy hadseregnek elég lenne!
Mehetek én is?
Vagy Zsófinak főzted ezt a sokat?!
Eszik majd Apja helyett is?!
Akkor jó utat Lacinak! És sógort hogy hogy viszi magával?
Na, Lánykák kidőltek legkésőbb fél 8-kor?
Remélem igen és vannak most este szabad perceid!
Igen, Adri kibérelte a hátsó sort.
Bár egy ülésen elfér nem díjazza, ha valaki mégis mellé ül!
Ki érti ezt?!
Én csak tiramisut csináltam közkívánatra meg sonkát főztem meg túrós csuszát meg zöldség levest a tojást viszont csak holnap festjük és holnap még sütök valami sütit.
Mert bár én uuuuutálom a locsolást
azért annak a 3-4 pasinak, aki meglocsol....szigorúan csak vízzel engedem!!!!......mégis csak kedveskedem egy kis finomsággal......na jó, meg egy kis itókával!
Egyébként Zizi is most egy kicsit...nagyon....taknyi lett. (Adri volt oly kedves és hozott valamit az oviból.)
Csütörtökön még láza is volt este, ezért levittem pénteken doki bácsinkhoz. Torka kicsit piri meg tényleg nagyon taknyi, de csak Cataflamot kapott meg van még itthon HP-s orrcsöpi, úgy hogy azt csöpizem Neki. Tegnap meg tegnapelőtt lent aludtam Vele a szobájában, mert untam, hogy két óránként le kell Hozzá másznom, így inkább leköltöztem. De olyan érdekes, mert amint lementem Hozzá aludni, többet nem ébredt fel éjszaka/hajnalban csak reggel!
De hál'Istennek Ő is anyja lánya
és láza csüt. este óta nem volt és taknyi is kicsit alább hagyott mára. Nem lenne túl jó, ha valami nagyobb bacit elkapna most, mert ugye hónap végén orrmandi műtét.....
Lányok!
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MI IS!
Aki szereti a locsolókat, Nektek sok locsolót akik meg nem.....na akkor Nektek kevesebbet!
Na jó, mára lelövöm magam, mert elfáradtam. Szép álmokat és nyugodt éjszakát Mindenkinek!
Pussz!