Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, nem is meséltem, tegnap a nagy bevásárló KP-zás közben láttunk egy annyira jó babakocsit...még Ati is mondta, hogy ez igen, ez jó lenne...de hát nincs munka, nincs rá pénz! :(

d.dodó

Kórházi listának Én ezt tudom, de szerintem ez egyénenként biztosan eltérő is lehet, legalábbis ami a babcuccokat illeti....

Papírok:
- Személyi Igazolvány
- Taj kártya
- Terhesgondozási kiskönyv
- Leletek
- Házassági anyakönyvi kivonat + Apasági papírok (már akinél van apuka, nekünk ugye ez nem kell :roll: )

Ruhák magunknak:
- Hálóing 4db minimum (1-ben szülünk :) 3db meg a 3 napra )
- Köntös egy vékonyabb
- Papucs
- Törölköző legalább 2db , plussz legalább 2db kéztörlő
- Szoptatós melltartó legalább 2db
- Melltartóbetét csöpögésre, ha valakinek kell... Én textil pelust szokatm használni, Bálinttal is azt vittem magammal.
- Bimbókiemelő vagy Bimbóvédő... Nekem kiemelő nem kell, de védőt viszek, mert Bálintnál nem vittem és úgy kellett hozatnom, mert sebesre szívta a cicim.
- Tena betét, eldobható bugyi.... Én ezt Bálinttal nem vittem, de most fogok, mert lehet kell. Bálinttal anno 2 betéte használtam csak el, utána semmi, de van akinek több napig is kell a Tena....
- Tustfürdő, szappa, krémek, intim mosakodó, fogkrém, fogkefe, ami nagyon fontos az a WC ülőkére az a védő papír.
- Mobiltöltő :lol: :lol: :lol: :lol:

Babónak:
Hát itt változó, mert van aki a saját ruciba öltözteti a babát azonnal, nekem Bálint akkor még kórházi cuccban volt, hazafelé hoztam csak sajátban.

Én viszek:
- 2db Bodyt 56-62 ki tudja mekkora lesz :D:D:D:D
- 2db vékonyabb rugalozó 56-62
- 1db vékonyabb sapi
- Pelenka, popsikrém
- cumi :lol: :lol: :lol:

Részemről ez a kórházi listám :D
Vendég

Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha abban a városban szülsz, ahol esküdtél, akkor nem kell házassági anyakönyvi...ha meg nem ott, akkor 300 napnál nem régebbi kell! (Persze nekünk kell, mert Pécsett esküdtünk, Szigetváron szülök...ha Nóci is úgyakarja..) :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

jajj..neki kéne állnom a dolgaimnak, de annyira lusta, fáradt vagyok..:( Pedig aludtam, csak mégis...

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nekünk semmilyen kórházi lista nincs, mert a hazahozós rucin kívül semmi nem kell se anyának, se babának. :lol:

d.dodó

Jaj, de tusfürdő, fogkefe és fogrém kell :)

d.dodó

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:34-kor.
Vendég

Koszi Csajok a listat...en gondoltam hogy viszem a szamitogepet is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy tudjam Veletek tartani a kapcsolatot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De lehet megsem viszem... :lol: :lol: :lol:
Igazabol akkor nem kell nagy lista.
Edi: a bimbovedo az egy krem? :oops: opszzz eleg tudatlan vagyok ilyen teren :oops:
pocaklako

Dodo: en mar lattam ezt a kocsit eloben, sved gyartmany. Esztetikailag nem fogott meg, de egy alom...annyira konnyu a kezelese, hogy hihetetlen. A kisujjaddal eltolod, forditod, szerintem a legkonnyebben kezelheto babakocsi amit kapni lehet. A masik, hogy a svedek nagyon nagy hangsulyt fektetnek az anya-gyerek viszonyra, ezert van benne olyan magasan a hordozo, hogy az anya-baba arca kozt a leheto legkisebb tavolsag legyen. Kiokitottak a boltban !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

pocak!
A bimbó védő az egy műanyag "kupak" a cicire...de saját váleményem, az hogy nem jó...oké, az első napokban fáj ha a baba szopizik, nem is kicsit, de pont ez "edzi" hozzá a cicit, hogy később ne fájjon... unokatesóm felesége mondta azt hogy 3 napig probálkozott szoptatni (kb egy hétig fáj.....), de feladta, és inkább fejt 1,5 éven keresztül.... mondtam ekkora marhaságot....mondom igy nem is mehet el akárhova ugy hogy ne kelljen mindig fejőt vinnie, stb.....

d.dodó

Koszi Dodo a frappans valaszt... :lol: :lol: :lol: :lol: lovesem se volt a temarol :lol: :lol: :lol: Nezzetek el nekem...
pocaklako

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:35-kor.
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:03-kor.
Vendég

edi!
Ok, te nyertél...

Nekem cici sebesedésre bejött a Pure Lan kenőcs, amit minden szopi után rákentem, és le se kellett mosni szopi előtt...

d.dodó

Dodó
és azt lehet vajon itthon kapni???? Nekem valami Garmastan vagy mi volt, már nem emlékszem annyira..... :roll:
Vendég

Edi: Köszi! :) Átpasszolom Pocinak a linket! :) Ő kérdezte :D

Kész a mosogatás! Már csak a takarítás, a mosás, főzés van vissza, meg elbaktatni a boltba...de nincs humorom hozzá!

Nóci szét rúgja az albiját! :)

Este megszeretgettük egymást apával :) De azt hiszem ez volt az utolsó...sehogy nem volt kényelmes! Az meg olyan vágyölő, hogy "várj, nyom a pocak" aztán 2 perc múlva" Várj, beállt a derekam" "várj, begörcsölt a csípőm"...stb...apa persze nem haragudott, de nekem kellemetlen volt, hogy 2 percenként valami nem volt jó.Ugyhogy arra sem tudtam figyelni, ami jó lehetett volna..:( De sebaj! Így is jól bírtuk! Ezt a 3 hónapot már féllábon is kibírjuk! :) Na jóó...4-et! :)
Persze Nóci utána meg se moccant! :) ma meg..erezd el a hajam van a pocakban! :)
Pedig a napokban kevesebbet mocorgott, mint szokott, de ma asszem megint beindult! Éssss! Sztem megfordult, mert eddig mindig lefelé rúgott, most meg a köldököm felett nyomakodik ki a lábával! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi!
nekem még a kicsinél is kisebb volt, mert a korházban kaptam minta tasakot, és bőven elég volt, pedig kentem minden alkalommal egy jódarabig. Jó zsíros, egy nagyon kevés kell belőle, és tényleg nem kell lemosni szopi előtt. Most vettem én is egy kistubusost!

d.dodó

Sziasztok!

Bocsi a bepofátlankodásért.

Eladó bébé confort high treck oxigen red babakocsi,
hordozó,mózeskosár, pelenkázó táska külön-külön vagy szettben .
Kitűnő állapotban, alig használt.

Eredeti ár:

Mózes:69900 Ft
Hordozó:44900 Ft
Babakocsi: 79900 Ft
Táska:16900 Ft

Eredeti ár szettben durván 212 000 ft.
Én eladom 130 000 forintért!

Külön:

Mózes:50 000
Hordozó:30 000
Babakocsi:60 000
Táska:10 000

concord ultimax gyerekülés 0-18 kg-ig használható. Alig használt, kítűnő állapotban van. Eredeti ár 64900

Irányár: 45 000ft

Érdeklődni lehet:
Liegl Attiláné: 0630 381 7904
liegl@invitel.hu
Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabi1 2010.04.06 10:07-kor.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy van velem 1 idős mami is, mert a többség igencsak fiatalka :lol: Ármin lesz, a bébi persze a vonalzóm még sehol én vagyok béna az fix, Este ha lesz időm megcsinálom. Láttam valahol egy tökéletes kórházi listát asszem edinél... én ugyanigy viszek mindent kivéve az eldobható bugyi! A bimbóvédőt sztem mindenki szerezzen be, de van olyan kórház ahol lehet venni a töredék árért mint egyébként!Nekem bevált... igaz csak 2-3 hétig lehet használni, nehogy hozzászokjon a baba, mert állítolag vele könnyebben szívja és levesszük belustizik és noszogatni kell.
Az idő valóban katasztrofa és sajna én is nyomom még a melot :lol: pedig ilyenkor aludnunk kéne :lol:
krisz74

Hello csajok!

Anyamaci! Kinevezlek tábori lelkésznek, sámánnak és pszichomókusnak! :)
Olyan jókat tudsz írni! Köszönöm, Neked is!

Sajnálom a tegnapi általános levertséget.... Én nem éreztem magamon különösebben, hogy gáz lenne, de azért estére megint sikerült belekötnöm a páromba és Ő felvilágosított, hogy ez aznap a harmadik dolog, ami miatt morgok.... :oops:

Bibar! Mizújs Olival??? Meggyógyult már?

Barbuss! Sajnálom a görcsöket. :( Pihizz sokat!!!

Isabo, Krisz! Üdv a fedélzeten! Meséljetek magatokról!!!

Dodó! Én nemrég váltottam szőkéről barnára, mivel ez közel áll az eredeti hajszínemhez, azért kb. 3 havonta festek csak, de azt mondják, hogy a mai hajfestékek (főleg a "sima" boltban kaphatók) nagyon enyhék, ezért sztem ne aggódjon a párod (bár az enyém is folyton ezzel nyesztet ám)! :D:D:D

Freyja! Múltkor írtad, hogy bejelölte a párod klubtulaj barátját a csaj.... Ez alátámaszthatja azt, hogy munkaügy!!! Persze azt nem, hogy miért nem veszi fel, DE vannak levakarhatatlan emberek (főleg nők:D:D:D) és lehet, hogy tényleg máskor sem veszi fel....
Szerintem bízz a párodban! Ne kombinálj (bagoly mondja... :lol:)!

Manorka! :( Jobbulást!!!

Meme! Nagyon fogunk drukkolni Nektek.... bízz a sikerben és tartsd apában a lelket! ++++++++++++++++++

Na.... egyelőre idáig jutottam a visszaolvasással! Nem hagy békén Boti, úgyhogy megyek játszani. (Szabin vagyok, mert ma még nincs suli.)
Aztán ebéd után megyünk a barátnőmékhez, megnézni végre Lőrinc babát (akiért együtt drukkoltunk).... Sajna beteg volt a drága, úgyhogy csak most kaptunk zöldet a látogatással!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Poci: A kórházi lista jó ötlet!!! Tényleg...van valakinek olyan?

Edi: Akkor egy véleményen vagyok a többiekkel, akik szöszi Edit akarnak! :)

Manorka: Remélem jobban vagy már!!! Sajnálom, hogy így alakult a húsvétod. :(

Meme: Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok...de ismered a mondást! Egyszer lent, máskor fent! :wink:
Nálunk is vacak az idő! Utálom! :( Olyan lehangoló!!!
Babu viszont nagyon aktív...éjszaka is éreztem a rugdosást, reggel is, és most is. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

poci: nálam megint jön a sav hullám, tegnap nem tudom hány renniet megettem :( pedig nem volt zabálás, reggeli-vacsi sima vajaskalácsot ettem, ebédre meg husileves és párolt zödség két fasírttal... aztán ma reggel megint rókakoma :( remélem csak ideiglenes és nem marad itt!

meme: drukkolunk, tuti lesz még két ember :wink: :lol: +++++++++++

a kicsi rucijait tegnap én is átnéztem, h kell-e még venni vmit kezdéshez. én is elgondolkodtam, h lassan össze kellene pakolni a cuccot, legalább saccra.... úgy látszik testünk mellett a lelkünk is kezd készülni :lol: :lol:

Kép
zsani78

Hali. Na haladok, csak lassacskán. Sebaj, mindjárt kezdem pucolni meg tenni el az almát manónak.
Edi! Pure Lan-t lehet kapni itthon is, én is azt használtam.Nagyon jóóó!!!Asszem 6 hónap alatt csak 1x repedt ki egy kicsit. Nekem a csomókkal volt gondom. Akárhogy fejtem is, csomósodtam. :cry:
http://teddybababolt.hu/index.php?cPath=21_24_38 Nekem valami hasonló volt arra a célra, hogy még az egyik ciciből szopizott Erik,addig a másikból nem csöpögött, folyt a tej. Simán elázott egy textilpelus.Szóval ez a kagyló összegyűjtötte. És hozzá tudod tenni a lefejthez, vagy kiönteni, ahogy tetszik. Csak javaslat.De szerintem aki gondolja, annak ráér megvenni, ha kiderül, hogy mennyi tejcsije van. Nekem ez egy álomcucc volt.
:D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csajok,
nagyon pofára fogok esni, ha a szülést könnyűnek képzelem az etetéssel együtt?
Cicisebesedés?
Hát erről egy romantikus lányregény sem írt, ergo, nem is létezik! Jól gondolom?
Mert ugye kérem szépen, én úgy nőttem fel, hogy mindenki azt mondta, az anyaság a világ legszebb dolga ... namármost, akkor ennyi nyügi honnan kerül elő?
Vagy anyának lenni jár egy kis elhülyüléssel is?
Remélem, mert néha olyan dolgokról írtok, amit elképzelni se tudok (vagy csak nem akarok) ...

Na pusssz, megetetem a kislányomat, ma elfelejtettünk reggelizni :)
Vendég

Ja, én majd a 34-36 hét között kezdek el összekészülni. Persze megnézem, hogy megvan-e minden, de addig nem csomagolok. Úgyis bent marad addig Lara baba!! :lol: :lol: Erik utasította! :P
Edi listája tök jó!!!!!! Nekem is hasonló van, igaz még csak a fejemben, hisz nemrég volt(egy éve), hogy legutóbb pakoltam. Nálam annyival egészül, hogy +1 papucs zuhizni, meg két kispárna.Egyiken alszok,másik pocak alá. Sajna csaszi után kell a támaszték, ha oldalra fordul az ember lánya, és sajna lassan húzódik vissza a pocak.Legalábbis akiket én láttam, majdnem akkora pocakkal jöttek ki, mint amekkorával bementek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dóri,
pszichomókus?
Mint a fürge mókus?
Fürge bálna most jobban illene rám :)
Vagy csak szimplán a bálna ... a vizet belül hordom a bokámnál ...
Vendég

Anyamaci!A lányregény az akkor jön elő,amikor ránézel az alvó vagy csendben nézelődő babádra. A többi része kicsit sem hasonlít rá. Van ami kellemetlen, van,ami fájdalmas és olyan is ami gyötrelmes. Nem egyszerű az etetés, néha a szimpla ellátása sem. Jóformán semmit sem fogsz tudni (bárhogy is készülsz rá), sokmindentől megijedsz. Mégis mindent megoldasz.De ez így tök normális. De az egész összességében a legcsodálatosabb. Szóval ha nem részletében nézed,akkor lányregény! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Anya maci!
Hát nem biztos hogy nagyon pofára fogsz esni, de inkább készülj ugy, hogy hu mi lesz, és akkor ott a "jóélmény" ha mégis jobb volt mint az elképzelt. Fordított esetben (álomnak képzeled el, és közben meg nem jól éled meg) nagyot csalódhatsz! Összességében az egész szuper, és a fájdalom meg hidd el, hogy elhalványul. De azt nem lehet kijelenteni, hogy nem fog fájni!!

d.dodó

LÁnyok otthon maradt a lista amit védőnéni adott, így nem tudom begépelni. De nagyon hasonlít az Edi által leírtakra, erre azért emlékszem :)
Este nem biztos, hogy lesz időm, mert későn érek haza a felkészítő után, de ha más nem, holnap leírom, hogy mi van rajta.

Én is rettegek ezektől a fent említett dolgoktól, ilyen cicisebesedés, meg az első napok, meg úgy egyátalán a szülés, de egyrészt mindenki túlélte eddig az ismerőseim közül, másrészt meg úgy gondolom, hogy az életben minden felmerülő problémáűt jól kezelünk, és elég szépen kialakított kis életünk van, amiért mi magunk tettünk, hogy olyan legyen, így nem gondolom, hogy HOSZZÚ távon problémát fog okozni, hogy egy babát is beillesszünk a napirendünkbe :D Először máég biztos nagyon furcsa, és szokatlan, és időnként nyűgös lesz, de én úgy gondolom, hogy ez ezért kialakul. Van olyan ismerősöm, aki mondta, hogy az első hetekben folyamatosan ki volt borulvba, és sírt, és nem tudta mit csináljhon, aztán átlendült ezen.

Most nevetni fogtok, de pl. tavaly mikor megkapta a férjem szülinapjára a kutyusunkat, én rettegtem vele otthon maradni. FOgalmam nem volt róla, hogy mi a fenét kezdjek vele, mert sosem volt még kutyám (na jó anyuéknál igen, de az más, arról ők gondoskodtak), és alig vártam már, hogy párom hazaérjen, pedig csak egy órára ment el otthonról. El sem tudtam képzelni, milyen lesz, hogy mindig ott lesz velünk, és mennyi macerávalfog járni, aztán most már eltelt egy év, és minden így jó, ahogy van, és el sem tudnám képzelni, hogy ne legyen :)
Tudom, hülye példa egy kutyát egy gyerekkel összehasonlítani, de nálunk a kutya is szinte gyerek.... :D

zsofka83

Nálam már megint csuklás van odabent! :) Olyan jó érzés! Napok óta legalább egyszer csuklik szegényke. :P

d.dodó

Sziasztok,

üdv az újaknak :D

....valahogy nem így képzeltem a 7fordulóm...tegnap, miután megjöttünk anyóséktól, ami természetesen "fenomenális" volt, rosszul lettem (hasmenés, hányás)....majd annyira legyengültem, hogy mentőt kellett hívni...bevittek a szülészetre...ahol mielőtt bármit csináltak volna 1000 papírt alá kellett írnom, hogy mi lesz a gyerek vezetékneve, engedek- e ezt azt amazt a szülésnél...pedig mondtam, hogy eszem ágában nincs szülni, csak egyszerűen már semmi erőm....aztán nagy nehezen adtak infúziót, amitől jobban lettem, de így is ma délelőttig benn tartottak a nőgyógyászaton...facca éjszakám volt...most valamivel jobban vayok, de azt nem mondanám hogy tökéletes....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Dodó
köszikeee :)

Krisz
:lol: :lol: fiatalka :lol: :lol: de réég mondták ezt rám, jóóóól esett köszikeeeee :P

Anya maci
Mivel nem volt még babád, így gondolom, hogy van ami fura.... de hidd el, hogy mindennek ellenére csodálatos érzés lesz minden az anya szerepben, még az is, mikor szuszmákol a cicin, és piszkálgatni kell, hogy egyen végre, mert muszáj... óóóó de várom :roll: meg az is, amikor nem akar aludni, nehogy lemaradjon valamiről alapon.... imádnivalók. De úgy is megtapasztalod az egészet :D
Én ezért szeretnék min. 4 gyereket :)
Vendég

Mercy
:( jobbulást Neked....
Vendég

Merci pihenj sokat, és igyál akkor sok-sok folyadékot! Jaj de szörnyen hangzott, amit írtál! Remélem azért már jobb a helyzet!!!!

zsofka83

merci!
Jaj, nagyon sajnálom!! Remélem hamar jobban leszel, és nem lesz több ilyen!!

d.dodó

Merci: Sajnálom a történteket!!! Jobbulást kívánok!!! Remélem, hogy azért már jobban vagy!
Sok-sok gyógyító energiát küldök neked! +++++++++++++++

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Talán mintha egy fokkal jobban lennék, de lassan ránő a zsebkendő az orromra, egész nap úgy járkálok :( A mellkas és hátfájdalom eltűnni látszik, helyette most be van dugulva a fülem a náthától :(
Remek. Remélem, egy-két nap és tényleg jobban leszek. :?

Zsani, Poci, Barbuss, Dóri és mindenki: köszi jó kívánságokat! :) Így már feltétlen meg kell, hogy gyógyuljak :D

Bibar: óóó, szegényem, hát ebben is megeggyezünk?! El sem hiszem! Jobbulást Neked is!!! És jó vásárlást mára! :) Majd mesélj, miket szereztél be :)

Kórházi és kelengye listám nekem is volt, megpróbálom előkotorni valahonnan.

Meme: sajnálom, remélem, a köv. tárgyaláson fordulni fog a kocka! Drukk Nektek!!!!!!!!!!!! És drukk a másik dologhoz is!!

Poci: örülök, hogy minden okés köztetek! Legyen is szent a béka! :)

Niki: jó kozmizást délután :)
Sajnálom, hogy Riki sírva ébred éjszaka. Lehet, hogy tényleg a tápi okozza. Milyet használtatok régebben és milyet most?

Edi: köszi Neked is! Cetebe, az jó ötlet! Hozatok is haza. Köszi az ötletet!
Azért csak óvatosan a munkával! Jól öltözz fel! És a hátadon mindig legyen egy melegebb holmi.
Nálam ez már 4-5 napja tart :( Előtte viszont nem is tudom, mikor voltam beteg utoljára. Úgy látszik, most bepótolom a lemaradást.

Dodó: milyen jópofi ez a kocsi, nem láttam élőben még, de könnyen kezelhetőnek tűnik

Mercy: Szegényem!!!!! Vigyázz magadra!! Mitől lehetett, nem mondták? Igyál sok-sok folyadékot!

Mennem kell, lánykám alvás helyett társasozni szeretne :?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Na jóóó reggelt!! :)

délelőtt ledőltem egy fél órára! Ez úgy 11 felé lehetett...most ébredtem :)

Se mosás, se takarítás, se bolt, se főzés! :( De beszéltem apácskával, azt mondta, inkább aludjak, majd együtt elmegyünk boltba, meg eszünk valamit a városban. A többit meg majd apránként megcsinálom a 7en. :) Hát nem egy tündér?? :) Imádom!! Azt mondja, ó is szarul van, ugyhogy sztem ez a hülye idő megint. Nóci is lenyugizott kicsit az alvás alatt :)

Beszéltem a muksival a DOLOGGAL kapcsolatban! Úgy néz ki, hogy a 7en derül ki a végleges válasz! És ha igen, akkor még ebben a hónapban lebonyolítható lesz az egész! :) Jajjj! Nagyon bízom!! MOst megint kicsit pörgök, mert pici fényt látok az alagút végén...:) Remélem apácska is jobb kedvre derül tőle! :)

Ha nem lenne ilyen hüly idő, akkor elrángatnám sétálni egy nagyot, kiszellőztetni a gondolatainkat! :)

Holnap megyek fogorváshoz, leszedik a fogkövem. Sokat javult a fogínyem, bár a stressz nem nagyon tett neki sem jót, megint jobban vérzik egy kicsit, de sztem az ideg miatt érzékenyebb, és sérülékenyebb vagyok.

Mercy! Jobbulást! Szörnyű, amiket írsz!:( Szegény :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok! Én is csatlakozom a betegeskedőkhöz :cry: vasárnap óta vacakul vagyok, orrdugulás, fejfájás, ami tegnap délutántól még olyan köhögéssel társul, hogy úgy érzem, kiszakad a hasam :cry: Ez most nagyon hiányzik a méhszáj-bajok mellé, ugye a köhögéstől nem nyílhat tovább a méhszáj? :roll: remélem én is hamar túlleszek rajta, minden betegecskének gyors gyógyulást kívánok! :wink: Köhögésre nincs valami jó tippetek? a doki lándzsás útifüvet ajánlott, de nem tudom, hogy elég-e, tényleg nagyon sokat köhögök és száraz, még nem akar felszakadozni :cry:

Mercy: ez nagyon nem hangzik jól, szörnyen sajnálom, mitől lehetett a hányás-hasmenés? szegénykém, sok sok folyadék!!

Dodó, nekem is nagyon tetszik a babakocsi, irtó praktikus! Nekünk Peg Perego van, azt is nagyon szeretem!

Bibar, Niki, sajnálom az éjszakai ébredéseket, remélem már jobb a helyzet! a tápszer is tényleg bekavarhat, talán a pocija fáj?

Edi, sikerült babakocsi szerelőst találnod? :D

Freya: azért jó, hgoy rákérdeztél párodnál, szerintem sincs semmi a háttérben, de elhiszem, hogy zavar :roll:

Poci: hogy vagytok? mindig úgy irigyellek, hogy Te két héttel előrébb jársz :D Én ma töltöm a 26 hetet, 13 nap múlva megyek vissza dokihoz, szuggerálom a méhszájat, hogy jól zárjon és jó kemény legyen, így lesz és kész! :D Most éppen fekve próbálok levest enni, áááá :D

Barbuss, képzeld, úgy néz ki, hogy nekünk is Zalánunk lesz :D (nem bánod? :oops: ) Most egyelőre ez az egyetlen közös többszörös név a talonban (totál eltérő neveket preferálunk 8) ) és ez nagyon tetszik mindkettőnknek! most Zazának hívjuk éppen :D bár tudom, Te nem szereted becézni :lol:

Anyamaci, hányra mész 19-én? én most is 15.20-ra

Képzeljétek, Anyukám jövő héten feljön segíteni, úgy örülök neki, mert segít takarítani is és főzni fog fincsiket meg Benizik, én meg nyugodtan tudok tanulni! Mégiscsak milyen rendes :D

Kép

Kép
bébike4

Manorka, Bibar, bébike: Nektek is jobbulást!! Tessék hamar meggyógyulni!!!

hétvégén elhoztuk a babahordozót a sógornőméktől! Meg tesóméknál megnéztük a babakocsit. Nagyon tetszik még mindig. Kicsit lehet nehézkes lesz fel le cipelni a lépcsőházban, de már kitaláltam a megoldást, és hát nem én vagyok az egyetlen a Földön, aki társasban lekik, lift nékül, és pici babókája lesz...ugyhogy valahogy megoldjuk.:) Apa nagyon ellene van a babakocsinak, mert nagy, nehéz, és nem mindig lesz itthon hogy segítsen lecuccolni. (sajna a tárolóban nem lehet semmi, mert koszos, és nem kimondottan kedves népcsoport önkényuralmat gyakorol rajta :) ) De mondtam neki, hogy KELL, pont azért, mert ha nincs itthon, és a védőnőhöz, vagy orvoshoz kell vinnem, akkor nem fogom a hordozóban cipelni 3-4 km-t gyalog! Ugyhogy arra a kompromisszumra jutottunk, hogy mivel nem kerül semmibe elhozni, így elhozzuk, és ha nagyon nem válik be, akkor visszavisszük! :)

EDI!!! Néztél már esernyőkocsit a Botinak? Megmutatnád, hogy az hogy néz ki? Mert ami nagyobbaknak van, azt tudom, de újszülöttnek valót még nem láttam. Most azon gondolkozom, hogy ha a DOLOG összejön, lehet benevezünk egy olyanra, amit tényleg fél kézzel fel tudok hozni, nem úgy kell felvontatni! :) Így apa is megnyugszik :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: na, látod :D örülök neki, de hogy mi az a DOLOG? :lol: :lol: arra konkrétan nem jöttem rá, de nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!!

Kép

Kép
bébike4

bébike: ha már tuti fix lesz, bármelyik kimenetele a Dolognak, akkor elárulom, csak nem akarom elkiabálni! :) De köszi a drukkot!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hát sziasztok!

itt olvasok már órák óta :D de csak most jutottam a végére :) jókat rötyögtem itt magamban :D:D:D pszihomókus és leányregény :lol:

Mercy: nagyon sajnálom de remélem jobban vagy már.
mit mondtak? mit csinálj? miért lettél rosszul? valami kaja és csak gyomor vagy más?

Listák: én a napokban szedtem le egy listát.
mert ahogy Bibar közölte mennyi rucit gyülytöttem össze rájöttem h eszesen kéne shoppingolni :D :lol: már több ruháka van egy két hétre mint nekem összesen :D szóval most tervezek és kivitelezek és ésszel shopingolok és kordában tartom a mamit aki szintén olyan mint én, teszveszezik és napi 10-12 kirucit lecsap :D ugy h még azt se tudjuk mik vagyunk... ( ugye h csajos, most már muszáj h csajos legyen, fiúra nem adhatok rózsaszin ruhát :lol: )
Hétvégén költözünk :) JUHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJ
állitólag nagyon szép a lakás, már a lámpákat rakják fel, én nem láttam mert az ágyat hozzám köztözik ha felkelek :oops: be lettem fenyitve... de ha átköltöztünk és ott is bekötik a netet, teszek fel képeket, akkor már lesz manó birodalom is. kiságyat anyuék elhozták tegnap, és a hordozót is. lassan a babakocsi is jön... szóval talán alakulunk :roll:
még egy két apróság hátra van. ablakcsere :roll:
a fürdőbe lesznek polcok, de az is csak 2hét múlva. na meg mire kicsomagolok :shock: még be se csomagoltam :D:D:D

Meme: én azt hittem az ilyen perekben mindig a munkavállalót védig.épp azért mert szörnyű milyen kihasználások mennek!
DRUKK NEKTEK és sok sok +++++++++++++++++++++++ és nem lesz gond, kivánság topic és nyertek mert mi aszontuk :wink: :D

hűde pozitiv vagyok ma :shock: :D
a csajos témát "félre dobtam" kicsit. várom a következő alkalmat...
de figyelek. szemem nyitva... :twisted:

Krisz te irtad h a délpestiben szülsz? én is oda tartoznék...
erre felé laksz ezekszerint? :)

Kép
freyja

na csajok! Megvan a babakocsink! :) Egyelőre csak messziről, szemlélem, de ha lesz rá keret...ilyet vennék Nócinak! Ebbe apa is belemenne, és nem is drága! 30ezer újonan!
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/29 ... AClRyQ.jpg
Rögzül a babahordozó a vázhoz, és esernyőre össze lehet csukni! Van hozzá: váz, hordozó, lábzsák meg még valami, de azt elfelejtettem :)
vélemény?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jajj Mercy, ez nagyon ijesztően hangzott!!!! Vigyázz magadra, és jobbulást!!Küldök egy nagy-nagy gyógy ölelést.++++++++++++++

A betegeskedőknek is jobbulást. Ez a fránya idő!!!! :evil: Nem csodálom, hogy megfáztatok!!!

Manorka.Eddig Milumil-t evett, most Bebát kapott. Lehet, hogy ma megpróbálok, veszek megint Milumilt, és éjjelre azt kap, reggel meg Babát.Mert délelőtt nincs gond. Hátha ez a baj....

De jó nekem!!!!!! :lol: Holnap megyek fodrászhoz!!!!Örülök, hogy túl leszek rajta. Nagyon ritkán járok mindkét helyre. Kozmetikushoz fél évente, fodrászhoz évente 3x. Nem szeretet járni, mert sose olyan a hajam, amilyennek megálmodtam. És tudom ez nem a fodrász hibája, merthogy sz..ból várat építeni nem lehet. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Meme széééép!!Az biztos, de mivel véleményt kértél, én nem vennék ilyet. Illetve igen, ha van hozzá a vázra tehető mózes. Ez egy fél év körüli, bundazsákba csomagolt babának kényelmetlen szerintem. A fekvő felülete jó, ha klassz nagy. De ez csak az én szerény véleményem volt. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Lányok ma megyünk a szülésznőhöz!!!!! Drukkoljatok légyszi, hogy szimpi legyen! :)

zsofka83

még egy ilyen sz@r napot :( bejött ma egy hülye ügyfél felmondani a szerződést, itt veszekedett velem, h szóban miért nem fogadom el (ilyet én még nem is hallottam) ezért felhívtam a főnököt (aki mellesleg az én apám). ő megbeszélte a felmondást a nővel, meg hogy mennyit kell még fizetnie... aki ezután nekem esett, mert nem volt itt váltópénz, nem tudtam neki visszaadni, ezen kívül a mi irodánkban nincs fénymásoló, nem tudtam neki fénymásolni.... jól nekem esett, itt kiabált meg hozzám vágta a pénzt, h akkor tegyem el a 300 ft-ot borravalónak... én mondtam, h tán nem velem kéne veszekedni, mert nincs itt váltópénz és nincs fénymásoló, és nekem nem kell a pénze.... később elmondtam a főnöknek (aki még mindíg az én apám), ő felhívta a "hölgyet". majd később visszahívott a főnök (aki még mindíg az én apám) és kiabált velem a telefonban, h az ügyfél mást mondott neki és viselkedjenek normálisan, beszéljek tisztelettel az ügyfelekkel...mondtam neki, h hozzám aztán senki ne vágjon pénzt és üvöltözzön velem jogtalanul... na én jól kiakadtam, bőgtem mint állat, begörcsöltem... jött a férjem és felhívta a főnököt (aki még mindíg az én apám), h akkor reggel hazamegyünk és holnaptól oldja meg nélkülünk a céget ahogy akarja. vele is megpróbált kiabálni és hogy ez nem telefontéma, de a férjem elmondta neki, h fontosabb a gyereke (aki mellesleg az ő unokája) és csináljon amit akar. most itt tartunk.... ezek szerint holnaptól egy munkahelyem lesz még egy darabig.... nem így akartuk, most ő is kilépett miattam... de felhívta egy ismerősét, akár holnaptól tud neki másik munkát ajánlani...
szegény kicsikém úgy meg volt rémülve, h a poci bal oldalára összegubózott, befeszítette magát a görcsös méhembe és meg sem nyikkant... aztán már azért zokogtam, h neki ártok más bunkóságával.... párom kicsit megnyugtatott és bevettem magnéziumot is, kicsim most kezdi kiengedni magát, már rúgott párat, szerencsére...

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?