Sziasztok! Én is csatlakozom a betegeskedőkhöz
vasárnap óta vacakul vagyok, orrdugulás, fejfájás, ami tegnap délutántól még olyan köhögéssel társul, hogy úgy érzem, kiszakad a hasam
Ez most nagyon hiányzik a méhszáj-bajok mellé, ugye a köhögéstől nem nyílhat tovább a méhszáj?
remélem én is hamar túlleszek rajta, minden betegecskének gyors gyógyulást kívánok!
Köhögésre nincs valami jó tippetek? a doki lándzsás útifüvet ajánlott, de nem tudom, hogy elég-e, tényleg nagyon sokat köhögök és száraz, még nem akar felszakadozni
Mercy: ez nagyon nem hangzik jól, szörnyen sajnálom, mitől lehetett a hányás-hasmenés? szegénykém, sok sok folyadék!!
Dodó, nekem is nagyon tetszik a babakocsi, irtó praktikus! Nekünk Peg Perego van, azt is nagyon szeretem!
Bibar, Niki, sajnálom az éjszakai ébredéseket, remélem már jobb a helyzet! a tápszer is tényleg bekavarhat, talán a pocija fáj?
Edi, sikerült babakocsi szerelőst találnod?
Freya: azért jó, hgoy rákérdeztél párodnál, szerintem sincs semmi a háttérben, de elhiszem, hogy zavar
Poci: hogy vagytok? mindig úgy irigyellek, hogy Te két héttel előrébb jársz
Én ma töltöm a 26 hetet, 13 nap múlva megyek vissza dokihoz, szuggerálom a méhszájat, hogy jól zárjon és jó kemény legyen, így lesz és kész!
Most éppen fekve próbálok levest enni, áááá
Barbuss, képzeld, úgy néz ki, hogy nekünk is Zalánunk lesz
(nem bánod?
) Most egyelőre ez az egyetlen közös többszörös név a talonban (totál eltérő neveket preferálunk
) és ez nagyon tetszik mindkettőnknek! most Zazának hívjuk éppen
bár tudom, Te nem szereted becézni
Anyamaci, hányra mész 19-én? én most is 15.20-ra
Képzeljétek, Anyukám jövő héten feljön segíteni, úgy örülök neki, mert segít takarítani is és főzni fog fincsiket meg Benizik, én meg nyugodtan tudok tanulni! Mégiscsak milyen rendes