Halihó! Na megen elmaradtam.
Éjszakázás, rohanás, és még a gépünk is bedöglött 3 napra…
Orsi! 2 séta úgy megy, hogy egyrészt a kaját még hozatom
, nem főzök (csak a fiamnak főzni igen kis mennyiségeket kéne, én meg alig ehetek egyenlőre valamit…), másrészt úszom a házimunkával, állandóan rohanok, illetve reggel 6-kor vagy este 9-fél 10-kor állok neki pl vasalni. Nem csoda, hogy ki vagyok purcanva, de a fiam nagyon igényli a levegőt, sokat be voltunk zárva. És nekem is könnyebb Rékát a babakocsiban ringatni, mint ölben.
A tápszeres babák valóban gyorsabban gyarapodnak, de egyébként se aggódj, ha a lányod kiegyensúlyozott, mosolygós, akkor nincs gond, max tényleg modell lesz belőle.
És szerintem tök jó mennyiségeket eszik.
Evaczak! Hogy állsz a beszerzéssel? Szerintem nem kell parázni, de azért lassan nem árt összepakolni, attól Te is megnyugszol!
Kis Csillag! Fiam kb másfél évesen hagyta el az éjjeli szopit! Bár akkor már azért nem 2-3 óránként kellett kelni hozzá, mégis néha fárasztó volt. Csak reménykedni tudok, hogy Réka ebben is az ellenkezője lesz a tesójának, és mondjuk 2 hónaposan át fogja aludni az éjszakát!
De kis ügyes Máté a szopival!
Meg persze Te is!!!!
Alvás…. Hát ebben nem tudok segíteni. Mi ringatunk általában, és csak akkor tesszük le, amikor már érződik a levegővételén, hogy mélyen alszik. (Lányok! Így kell elrontani a babát!
) Viszont máskor elelszik szépen magától a kiságyban… De valóban felébredhet a kalimpáló kezektől-lábaktól. Gézánál hasonló volt a helyzet, őt 3 hós korától napközben hason altattam, és onnantól jó volt.
Éva! 4 hósan szemüveg? Erről még nem hallottam. Meg a hamarabbi szűrésről sem… Egyáltalán mikor nézik egyébként a gyerkőcöket? Én is voltam szemüveges, csak műtötték a szemem, azóta nem.
Kriszta! Drukkook nagyon, hogy még visszataláljon a bébi a helyes útra!
Sószegénység sokat segít a vizesedés ellen! Meg az almanapról tudok. Nekem az bevált. Illetve petrezselyem. Én csalánteáról nem nyilatkoznék, mert ellenkezőjét tudom, kihajthatja a magzatvizet is. Szóval csínján vele, de nyilván mennyiségtől is függ. Én azt inkább nem ittam.
Erika! Fárasztó a séta, de legalább nincs harc az alvásnál, és nekem is nagyon jót tesz!
Anita! Apuka látogatónak számít-e? Ez tényleg ari!
Mézeskalács! Üdv a fórumon.
Nekem az előző szülésnél volt szerencsém Járányi doktornőhöz, nekem nagyon szimpinek tűnt! De ugye ez sok mindentől függ. Szerintem félidőben még nem késő váltani! Magánban jártál hozzá?
Genetikait nekem az ÁEK-ban csinálták.
Most olvasok tovább. Akkor azért már a kezdetek sem voltak tökéletesek a dokinővel.
Drukk megy Mecsérhez!
Melinda! Drukkolunk Kristóf szemének! Nekünk is fenn állt a lehetősége még Gézunál, de asszem 3 hós korra megoldódott magától, nem kellett átmosásra menni!
Hajni! Mi is nagyon pötyik voltunk, illetve még most is van. Amikor nagyon csúnya volt már, dokinéni írt krémet, azzal 2-3 kenés után javult a helyzet.
Éjjel az elején melltartóban aludtam, de már leszoktam róla, már nem folyik a tej állandóan, szerintem már beállt a kereslet-kínálat.
Fildi! Szijjja!
Gyere írogatni néha hozzánk!
Mondom én, aki annyira el vagyok mindig maradva a fórumozással.
Móni! Gratulálunk Zsófihoz, nagyon bájos kislány!
Varva! Gratulálok Neked is a kicsi lányodhoz! Azért tényleg szuper, hogy a súlyotok megvolt és így nem kellett plussz napokat tölteni a kórházban és hamar megkaphattad!
Buba! De ügyes volt Dorina az oltásnál! 3 hósan is van?
Már úgy kiestem belőle…
No go, ez így is csoda, hogy vissza tudtam kicsit olvasni.
Jah, nálunk nem nagyon van húsvét most, csomó mindent terveztem, de Gézu lerobbant tegnapra, minden elmaradt, örülünk, hogy élünk, és mára jobban van a drágám. Remélem, Réka nem kapja el.
Dolli