Sziasztok, nem tom mennyi időm van, ami eszembe jut...
Tigris, Rota ár igaz, gyerekenként kétszer 17.000, plusz valahol felszámoltak valami beadási díjat is, ami egy rohadt aljas dolog, így majd 20e-re rúg. Én is az ára miatt hagytam ki, ill. a dokim hasonló véleményen volt, mint Vandáé. A táblázathoz egy nagy-nagy gratula!!! Nekem kettőnél is írni kellett mindent, mert sokszor arra sem emlékeztem, kit melyik ciciből szoptattam utoljára. A kakikban is sokat segített. Na de ez a tábla egy profi dolog az én kis firkálmányomhoz képest!
Nyuszi, nem hajlandók elfogadni a darabos kaját. Hihetetlenek. A babán megy még összenyomkodva, de ha darab marad a krumpliban, már meg akarnak fulladni. Pénteken darabos üveges kaját akartam nekik adni, hát a 2. kanál után úgy ahogy volt, kiköpködték. Turmixolhattam össze, úgy bezabálták.
Mivel az enyémek nem jó evők én már leszoktam a kiflicsücsökről (amivel esetleg meg tudnák tanulni a darabos kajálást), és a DM-ben kapható bulátát adom nekik. A kölesgolyó mellett van a polcon
. Az ilyen hosszúkás és könnyebben megfogható, farigcsálni tudja a fogával azt is. Tömik magukba. Míra fél perc alatt pusztít el egyet, Emma nyámmog rajta egy ideig.
Ja és én úgy szoktam sétálni indulni velük, hogy alvásidő előtt egy órával. Addig nézelődnek, míg van kedvük, aztán ha bealszanak sem gond, sokat nem csúszunk. Max korábban ébrednek a délutáni alvásból, így könnyebben bealszanak este.
Minden elismerésem az egyedül alváshoz. Iszonyat jók vagytok!!!!!
Olvasva Katát asszem kicsit korai azon elképzelésem, hogy nyár vége felé megpróbálkozom a lányok szobatisztaságra nevelésével
Gondoltam kiengedem őket az udvarra, aztán vagy összejön, vagy nem. Nem kellene? De két és fél évesen nekiállni meg olyan későnek tűnik nekem.
Labkat, gyönyörű gyerekeid vannak. Még ha kicsit most nehéz is velük. Én sógornőmnél nézem végig a nagyobbik csajszi hisztérikus viselkedését az öcsi születése óta. Még a cumira is visszaszokott a lányka
Baromi nehéz lehet
Remélem a tapasztaltak tudnak itt Neked jótanácsokkal segíteni.
Edit, elnézésedet kérem, de én is jókat kacarásztam. Apa is olvasott, ő kevésbé. Az ő fején a riadalmat láttam. Próbáltam nyugtatni, hogy Nálad nem kettő van
Nem semmi felfogással élsz. Nyugtass meg, hogy ez szép lassan a gyerekek mellett, az ő hatásukra alakult ki, és nem ilyennek születtél.
Vanda, hát akkor szerencsére Rékát sem kell visszavinned a Kaáli-ba reklamációval.
Ja, és nem tudom írtam-e már, de Emma a Babylove-os tápszerért sem rajong. Illetve elég nehezen diktálok bele 150-200ml-t lefekvés előtt. Nem tudom mi az oka, vacsi 6-kor van, fürdés utáni tápi meg fél 9-kor. Nem olyan sűrű, meg hát az a tápszer meg annyira már nem is laktathatja őket. Másra nem tudok tippelni, csak hogy nem szereti. Mi a fenét tegyek? Anélkül mégse tehetem le. Míra bezzeg majd szét üvölti a házat, ha nem kapja meg pancsolás után azonnal, mert hát véletlenül forró még, és hűteni kell.
Holnap bőrgyógyászhoz megyünk. Míra lábán hatalmas kiterjedésű - mások szerint ekcéma - piros bőrkiütés van. Másfél hete kezdődött kis területen, bíztam benne, hogy elmúlik, de az ünnepek előtt már tudtam, hogy nincs kecmec, vinnem kell arany maszatomat. Emma arcán az állandóan pirosodó kis pöttyök persze pont most simultak le, nehogy egyszerre tudjam megnézetni őket
És az ünnepek szenzációja; Míra fogja az ujjamat az egyik kezével (én teljesen felegyenesedve, pedig nem vagyok egy alacsony ember), és hatalmas, diadalittas mosollyal mászkál fel-alá a házban. Asszem tényleg nincs már messze az edzőcipős korszakom
Ma megmértük őket apával hosszra (súlyra majd szülinapjuk előtt a védőnő), és 5 cm-t nőttek, így 77cm-ek most. 6 hónapos koruk óta szinte alig nőttek, csak 2-3 centit, most meg hirtelen, múlt hónap óta 5-öt. Azt hiszem kereshetem elő a 80-as rucikat