Új privát üzeneted érkezett!

és utolag is boldog nyuszit mindenkinek: :lol:
krisz74

isabo, krisz!
Üdv nektek itt!!

d.dodó

Nagyon szeretnék 1 vonalzót, tudtok némi útmutatást... adni mit kell tegyek!?Köszi :P
krisz74

Üdv isabo és krisz!

Vonalzó ...
Az enyém itt készült: http://lilypie.com/
Elkészíted, én a PROFIL-nál az Aláíráshoz illesztettem be a megadott kódot.
De azt hiszem, ha átnézitek a többiekét, majdnem mindig van rajta valami "jel", hogy hol készült, hol érhető el hasonló formátum.

Ilyen időben nem csodálom, hogy mindenki "vegetál", plusz a "tavaszi fáradtságot" sem hiszem, hogy véletlenül találták ki :)
Állítólag szerdától jó idő lesz, de már holnap is javulgat!
Na pusssssssssz, megnézem ezredszer is a Karib-tenger kalózait :)
Tegnap a Bridget Jones két része kifogott rajtam, a második rész közepén már nem bírtam tartani a fejem, persze aludni sem tudtam, de ez más tészta :)
Vendég

nagyon köszi, probálkozom:-)

krisz74

Sziasztok lányok!
Isabo Krisz üdv nektek.

vonalzók: http://www.ticker.7910.org/eng
http://vonalzo.picibaba.hu/
http://www.csaladinet.hu/vonalzo/varandos

pl.de bármelyik stilusú vonalzó tetszik katt rá és bejön az oldal ahol csinálták :wink:

menek visszaolvasok ... aztán mesélek :cry:

Kép
freyja

Poci grat!!! :lol:
Mercy: örülök h jobban vagy! napocska is kisüt és már minden heppi lesz :D:D:D
Hajfestés: ki is irta? :? én régen havi szinten festettem a hajam, vörös és árnyalati :D amióta manó van a pocakban nem mertem.melir van a kopott barnás vöröses hajamban. de iigy nem vészes...
Isabo,Krisz: hol fogtok szülni?

na hát ma megtörtént a telefon... :shock: csörög,nem veszi fel.
mondom "ki az szivem?" áhh csak a szokásos...
"kicsoda? " (értetlenkedtem...) "hát az a csaj....
"Milyen csaj" (még mindig értetlenkedve) "az az évi...tudod munkaügyben.

hmm. mondom érdekes h sose veszed fel ha itthon vagy és hiv...
nem jó érzés. erre azt mondja" máskor se veszem fel :shock:
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nem tudtam erre mit mondani csak annyit h nem jó érzés.
erre rámförmedt h kombináljál csak megint.
multkor irtam neki egy smst mert lett volna munka,h hivhatom e és most szól vissza.
mondom jóóóó de miért nem veszed fel?
mert már nem aktuális a munka.

hmm. :( hát nem tudom csajok.
és még én vagyok a dilis mert ugye kombinálok.

Kép
freyja

és most megint csörög a telefon... :evil:

Kép
freyja

Sziaztok!

Megvolt a locsolkodás!!!Manó annyi játékot kapott megint!!!! :shock: :shock: :shock: Lassan tényleg nem lesz hová tenni. Meg anyóséktól kaptunk egy zsák ruhát, most válogattam ki, holnap még egyszer átnézem. Apósom hatalmas turis, és a márkás cuccokra van ráállva.Mind szinte Next meg MandS. Egész jók is vannak köztük, bár más az ízlésünk azért.
Meg egy zacskó tojás és nyuszi is összegyűlt.Szóval van mit enni és miből sütni muffint is. :lol:
Mára elteszem magam.
Krisz, Isabo üdv közöttünk!!!!!! :D
Jó éjt!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

A Délpestiben, elég lepra kórház :lol: de az 1-öt is ott szültem és a doki a lényeg nekem, legalábbis!!!Azt a 7 napot meg kibírom valahogy. freyja, mivel olvaslak titeket rég óta igy ismeretlenül irom, nem kombinálsz.. hanem, az átlagnál is érzékenyebbek vagyunk igy hát nem csoda ha megérzel minden bagatelnek tünő dologot! Az előző terhességemet én sajnos ugy csináltam végig, hogy 3-an voltunk + a bébi. Persze, ez csak késöbb derült ki! Remélem nálad ez nem áll fent!!! Nagyon remélem!!! ui. azóta persze férjet cseréltem :lol:

krisz74

Krisz,Isabo üdv itt!!! :D

Boldog nyuszit utólag is!!

majd holnap jövök!!! :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Sziasztok!

Dodó: Én csak melíroztatom a hajam.

Merci: Pedig nem igazán bonyolult elkészíteni egy krumplipürét! :D
Na de rendes tőled, hogy viszel neki finomabbat! :)
Vigyázz, mert lassan a rántott husit is neked kell vinned! :)

Edi: Jól teszed, hogy átváltasz szőkére...szerintem jobban is áll neked! :) Na meg nem is lesz vele annyi macera.

Anyamaci: Kívánom, hogy a könnyű szüléses álmod valóra váljon! :)
Én a múltkor azt álmodtam, hogy beindult a szülés, és csak azt láttam, hogy a pocakom baloldalán kinyúlt egy kéz teljesen (fura álom!). Odanyúltam, és megfogta a kezem, és kinyúlt a másik kezével is! :)
Próbáltam visszatolni, és mondani neki, hogy nem kiszakadni kell a pocimból, hanem alulról kibújni! :D

Én is azt az álláspontot vallom, hogy aki menni akar (egy kapcsolatból, házasságból) az menjen!!! Nálam az ajtó mindig nyitva áll!
Egyébként nem vagyok egy féltékeny típus, s a férjem sem az.
Megbízom benne, de mindig mondom neki, ha menni akar...nyitva az ajtó. :)

Poci: Igen-igen...ezt a kis időt már ágyban fekve is kibírjuk!
:lol: :lol: :lol:
Nagyon helyes! Csak pozitívan!!! :)

Üdv közöttünk isabo! Gratu a kisfiúcskához! :) Mesélj magadról...

Bibar: Köszi a harisnyás nézelődést...lebeszélem Szonjával! :)
Irigyellek a csokimérgezés miatt! :D
Bárcsak ehetnék...olyan fini csokikat kaptunk a férjemmel!!! :(

Üdv krisz74! :) Te is mesélj magadról!

Freyja: Fura lehetett a pároddal a szitu! :shock: És tényleg...még te kombinálsz???
Mondjuk én még megkérdeztem volna, hogy az Évi gondolatolvasó??? Mert ha nem veszed fel a telefont, és nem mondod neki, hogy már nem aktuális a munka...akkor magától rájön??? :D

Gratula a hétfordulókhoz! :)

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Hello Lanyok!

Isabo, Krisz: udv koztunk. Milyen jo, hogy ma ket uj taggal is gyarapodtunk...

Pont ma olvasgattam a neten, hogy lassan mar a korhazi listat is meg kellene csinalnom. (en mar minden percben indulnek a szuloszobara, csak fekudni ne kelljen...mmmmaaaaarrrrrrr uuuggggyyyyy uuuunnnooooommmm :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Van esetleg mar valakinek kesz listaja, vagy ossze is keszitette mar korhazi cuccosat?

Freyja: nekem eleg furi ez a dolog, valahogy bujtasd mar ki a szoget a zsakbol. Te figyi mar es ha te hivnad fol a csajt??? Parod elve megenne?? Csak nem talan...
pocaklako

isabo, krisz: üdv közöttünk! írhatnátok magatokról, hogy mi is kicsit megismerjünk titeket :wink:

apa segített, rendbetettük fent a szekrényeket, ruhákat. közben vendégek is jöttek, így takarítás már nem lett.... majd legközelebb.
úgy fújtatok, mint egy bálna, még magamat is rossz hallgatni "munka" közben! lehajolni nem nagoyn megy, mert manó nagyon nyomja fel a gyomrom, sztem a tüdőmnek is kisebb a helye :shock: és nem múlik a népvándorlás, fogalamam sincs hogy bírja még mindíg ez a kis csöppség!!!!! :shock:

niki: kerek 100 :lol: :lol: :lol:

freyja: sajnálom! tuti engem is megőrjítene a dolog!

már mi is beszéltük milyen jó lesz jövő ilyenkor apa viszi manót locsolkodni :lol: :lol:

Kép
zsani78

Meme: merre jarsz, nagyon eltuntel?
pocaklako

Zsani, annyira megertelek en is valahogy terpeszallasban probalom a lepotyogott dolgokat osszeszedni.
Epp valamelyik nap nevettem Apan. Mivel neki nagy a pocakja mindig lekajalja magat es a fold is csupa morzsa, neha ugy eszik, mint egy kismalac. Na Zsani, miota Babo van a pocakba en detto ugyanilyen lettem, de ugy, hogy fel sem tunt. Most mar megertem a pocakosok miert esznek ilyen kis malac modjara.
Ja....(nekem ujdonsag, de aki nem az elso babajat varja annak bitos nem az mar) Az elkovetkezo hetven Manofalvi meg fogja duplazni a sulyat...mar igy sem ferek magamtol....hat meg akkor...
pocaklako

poci: azért annyira még ne akarj oda készülni!!!! biztosan nagyon rossz a fekvés, szívből sajnálom, de Riccardonak még sokat kell nőnie, erősödnie!!!!!! kár, h ilyen messze vagy, néha átugorhatnánk felvidítani! főleg edi +++ energiái :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Asszem elkoszonok, nagyon nagyon almos lettem, jo ejt mindenkinek, sav, rosszullet es hulye alom mentes nyugodalmas jo ejszakat kivanok mindenkinek!
pocaklako

Asszem elkoszonok, nagyon nagyon almos lettem, jo ejt mindenkinek, sav, rosszullet es hulye alom mentes nyugodalmas jo ejszakat kivanok mindenkinek!
pocaklako

poci: hát az én ruháim is szoktak maszatosak lenni kaja után :lol: volt, h kétszer öltöztem át kaja után! egyszer ahogy főztem, úgy maszatoltam a pocit, h észre sem vettem, aztán átöltöztem és ebédeltünk..... hát várhattam volna a tiszta ruhával, mert totál telibe kajáltam ismét :lol: :lol:
másik: ma reggel kitakarítottam a konyhaszekrény alsó részét, aztán délután leültem a földre az ágy mellé, h megnézzem manócska ruháit mire van még szükségünk: minden alkalommal apa kapart össze a földről, önerőből nem tudtam felkelni :cry: mondjuk hozzájárul a két térdműtét is...

Kép
zsani78

én is elköszönök, jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Sziasztok!

Csak gyorsan az utolsó pillanatban kívánok mindenkinek Kellemes Húsvétot és nyulat, holnap jövök bővebben :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Nagyon köszi, hogy még bevetettek igy az utolsó harmadban :lol: Magamról, dióhéjban annyi:, hogy pokolian vágytam még 1 bébire és sokáig kellett várjak arra, hogy legyen akinek megszüljem. Hosszú hosszú évekig éltem egyedül a kisfiammal, de mi nagyon jó csapat vagyunk, mindent megoldottunk együtt! És ha rajtam múlt volna már a 3-ik vagy a 4-ik gyerköcnél tartanék. De hát ez volt megirva.... nagyon boldog vagyok, legalább annyira mint Ti :lol: mert nyáron, mindenki mami lesz és ez a legfontosabb 1 nő életében és szuper dolog, ezt az első babás mamiknak irom :lol: Lassan én is abba hagyom a munkát és lesz időm irogatni is nem csak olvasni titeket! Bár, nekem az is jó volt, mikor még mindenki rókázot és émelygett hetekig :lol: ugy dec-jan körül :lol:

krisz74

Krisz,
te máshol készítetted a vonalzódat, másként kell beilleszteni, vagy más kódot ...
Na, megnéztem, vagy a BBCode-ot, vagy a HTML kódot illeszd be. Nekem a BBCode van beállítva.
Ezt is a profilnál tudod beállítani, az Aláírás alatt kell ezt is bejelölni.
Próbálgasd!
Hajrá!

Emi,
ilyen álmom is volt :)
Kidugta a kis kezét, megsimiztem és jött a másik keze ... és egyszer csak kint volt :)
De ez már több verzióban előjött :)

Mostanában annyit nevetek, néha olyan kis púpok keletkeznek a hasamon :) attól függ, hogy a kis hercegnőm hova fészkeli be magát :) Szombaton a hasam jobb oldala 3 cm-vel magasabban volt, ma lett rajta egy dudor ... vagy a sarka, vagy a könyöke lehetett, mert kisebb volt, de annyira helyes ...
Volt már, hogy nagyobb púp vándorolt ide oda, ami vagy a buksija, vagy a popsija lehetett - buksira szavaztam :) Olyan jó volt simizni :)
Annyira élvezem ezeket a pillanatokat :))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Észrevettem ám.. :lol: valamit totál elbénázok, de ez már holnapra marad. jó éjt, annak aki még itt van
krisz74

Még egy esti gyors beköszönés, aztán megyek, mert filmet nézünk!!

Freyja!
Ez mindenesetre továbbra is érdekes szitu...ha tényleg munka miatt hivja, akkor miért nem mert felvenni? :roll:

krisz!
Mi lesz a pocaklakó neve??

pocak!
Kitartás!!!

Köszi mindenkinek a hajfestéses hozzászólásokat!! Én már untam, hogy valahogy a tövét megfogta, de a végéből 2 mosás után kikopott...gondoltam esetleg a festék márkája nem jó a hajamra....és tegnap befestettem Brillace-val, de abból nem volt ez a mahagóni árnyalat ami tetszik, lángvöröset meg nem akartam, igy padlizsán lett...de végre egységesen befogta a hajam, meg talán nem is fog anniyra látszani a lenövés, igy elég lesz már 1-szer festeni manó születése előtt!!

d.dodó

lányok.lehet tényleg én kombinálok. :(
végül is itt van.és most h feküdnöm kell többet van itt. igaz maximum őrnek, mert mosdni főzni nem tud. :D de itt van. - és bűvöli a számitógépet. Velem van "házasélete" összebújva nézzük a tv-t stb...
épp csak ez az "apróság" h nem veszi fel ha a csaj hivja ...
gondoltam már h én felveszem :D de élve megenne a párom :(
talán kerek perec rákérdezek a barátjánál. ki ez a csaj...hiszen most már ő is ismeri. :oops:

Kép
freyja

Látom ma mindenkinek ilyen nyomi hangulata volt, nem baj lányok, majd holnap jobb kedvünk lesz :D:D:D:D:D

Nekem már alakul...

Isabo, Krisz üdv. itt.....

Freyja
háááát nem tudom erre mi lenne a jó válasz... igazából megértelek, hogy nyugodt vagy. Végülis nincs még ok az aggodalomra, azt leszámítva, hogy oké oké már nem aktuális a munka, de akkor miért nem veszi fel és mondja el neki.... nekem ez picit fura, hogy miért nem lehet előtted beszélni vele... pláne, hogy csak munkáról van szó... :roll:

Emi
köszi :lol: :lol: Mindenki ezzel piszkál, hogy sokkal jobb a szőke, miért kellett barnára festeni.... hááát most már mindegy, jön csütörtökön a melííííír :P

Pocak
aaaazt elhiszem, hogy már mennél is szülni... :) és már nincs is olyan sok hátra:P persze gondolom azért egész nap fekvésben, nehezebben mennem a percek....
Luca megnézte a másik sátrat, az maradhatott ???

Holnap is még nyomi idő lesz, de csütörtöktől jön a jóóóidőőő :P

Jó éjt lányok, holnap jövök :D:D:D:D

Holnapra jókedv puszi :D:D:D:D
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagálok Nektek most, illetőleg nem mindenkinek. Bár olvasgattalak Titeket esténként... ágyból.... ugyanis sikerült a húsvétot majdnem végig ágyban töltenem. Borzalmas torokfájással mentem neki a hétvégének, majd hát- és mellkasfájdalommal folytattam és mára az orrom is elkezdett folyni, de még mindig nem vagyok jól :((
És igazából csak citromos teát vagy csak magában frissen facsart citrom levét iszom, mézet nem szeretem... így lassú gyógyulásnak nézek elébe, ahogy látom.
Nóri kezdte, de már tegnap is egészen jól érezte magát, még egy kicsit folyik a nózija, de torokfájást nem észleltem nála.

Szóval így telt nálam a húsvét. :( Persze a locsolás nem maradt el, de nagyon megkíméltek idén :D

Edi, Te jobban vagy? Még a hétvége előtt írtad, hogy fáj Neked is a torkod. Volt valami csodaszered?

Bibar: úgy emlékszem, én írtam utoljára. :)

Isabo és Krisz74: üdv mindkettőtöknek! Fiúk terén erősítitek a csapatot :)

Lányos zúgolvasók Ti is gyerteeeek! :D

Poci: ismerős a kismalac módra való evés. :) Nekem szinte mindig sikerül, ha nem asztalnál eszem, amióta megnőtt a pocóm :)

Freyja: sajnálom, de próbálj nyugodt maradni, amennyire tudsz.
Szerintem az nem túl jó, ha a párod barátjánál kérdeznél rá. Egyrészt mert egy barát ugye nem fogja elárulni, ha még lenne is valami, másrészt pedig, ha visszajut a párod fülébe, akkor meg megharagudhat, hogy nyomozol utána.
Légy résen és a köv. ilyen alkalommal már tényleg joggal és kerek perec kérdezhetsz rá, hogy mi újság. De remélem, hogy nem lesz köv. alkalom. Drukkolok Neked, hogy minden a legynagyobb rendben menjenek a dolgaid!

Anyamaci: Ugye milyen jó érzés egy púppal szembesülni?! És valóban picit megmosolyogtató, hiszen hihetetlen amorffá válik ilyenkor a már megszokott pocak formánk. De én is úúúúúúgy élvezem, mikor kidug a kis maszatka ezt-azt :) Most, hogy a hétvégén többet feküdtem, többször is jelentkezett a kis púpom :)

Jó éjt Mindenkinek, megyek pihenek egy nagyot, hátha sikerül ma éjszaka, mert az elmúlt éjszakáim extra rosszul teltek :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

jó reggelt!
reggeli műszak???? végre mindenkinek sikerült jól aludni? remélem!!!!!!

manorka: remélem kialudtad ezt a frányaságot!!!!! gyógypuszi neked!

Kép
zsani78

Jó reggelt!
Én tiszta depi vagyok már ettől az időtől :( És most nézem: egész áprilisre ilyet mond :(
Megyek, elindítom a családot, aztán jövök...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Manorka
ne mááár ebben is hasonlitunk??én is elkaptam Olivértől de nem annyira mint te!!!jobbulást :wink: :wink: :wink: akkor majd irok holnap,mert ma ujpalotán leszek,ázsia center és társai vásárolgatás!!!

Freya
én is kombinálnék,utálom az ilyen helyzeteket!!!persze tuti nincs semmi de azért idegesitő!
mondjuk én felvenném a telót,aztán legyen mérges az uram :lol: :lol:

Krisz
látom egy évben születtünk,már ha a nevedben az van!!örülök hogy összejött a várva várt :lol: :lol: :lol:

Pocak
nekem annó volt kórházi listám,de már nem találom,olyan jó lenne ha valaki felrakna ide!!!!!na majd én is megnézem a neten ha lesz időm!!
bizony én is tegnap mondtam az uramnak hogy most már kellene vásárolni Kamillának,nem ruhát mert az megvan,hanem cumisüveget,szekrényt stb... :oops: meg Olivér szobáját akarjuk festeni hogy szépen várja az új lakóját :lol: :lol: :lol:

bibar

nekem ez van elmentve + a védőnőtől kaptam egy listát, de még nem "fésültem" össze őket:
http://209.85.135.132/search?q=cache:eS ... clnk&gl=hu

akinek már volt rá szüksége átnézhetné, h jó-e?! :lol:

Kép
zsani78

Sziasztok! JÓ reggelt mindenkinek!

Köszi a hiányolást! Kissé magunk alatt voltunk, de most már kezdjük túltenni magunkat rajta. Bár apácska még mindig nagyon padlón van, ideges, feszült...:(

Edi: munkaügyi bíróság, tanulmányi szerződés megszegése. A kérdés, hogy ki szegte meg előbb. A férjem, mert felmondott azért, mert annyit dolgozott, hogy reggel elment 6-ra, éjjel 2-re hazaért, 6-ra vissza....ezt heteken keresztül, és mellette nem jutott ideje a sulira, meg betegeskedett a kimerültségtől, az utcán esett össze,...vagy a főnöke, aki beperelt minket, és félholtra dolgoztatta a férjem??? Csak persze ment a fusi, a 2 blokkoló lap, zsebbe fizetem a túlórát...stb. A férjem igazára meg nem nagyon van bizonyíték, csak a tanúk. Akikből már 3-at felvonultattunk, de a bíró még mindig nem hiszi el, hogy tényleg rengeteget melózott....ugyhogy most még két tanut kéne vinni, de már nem maradt senki, aki elmerne jönni, mert sajnos meg lettek félemlítve :( Ez a paraszt mindenkit megfenyegetett, hogy ha eljön tanuskodni, akkor felnyomja az apeh-nál (németből csokikat hoz, és árulja), vagy véletlen történik vele, vagy a családdal valami. Egy köcsög paraszt sok pénzzel...és persze nem hiányzik neki az a rohadt pénz...de mi nem tudom, hogy honnan szülünk 2 millát, ha elveszítjük a pert... Na mindegy...majd lesz valahogy!

Üdv az újaknak! :)

Ma hallottam a rádióba reggel, hogy ha ápr.6-án esik az eső, akkor szűkös lesz az esztendő...még a tavalyinál is szűkösebb???? :(

Itt is nagyon sz@r idő van...esik be van borulva. Olyan sötét van, mint hajnali 4-kor szinte.

Ma megint hívom a muksik a DOLOG ügyében, remélem meggyógyult, és tudok vele beszéni...ha ez nem jön össze, akkor lehúzhatjuk a redőnyt, és várhatjuk a végrehajtókat....:(

Na de nem depizek itt nektek tovább!! Inkább itthon csinálom a dolgom. Mosás, takarítás, mosogatás. Aztán délbe meg főzök. Kakaspörit.

Szép napot csajok!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt!!

Bibar, köszi a kérdést. Nehezen aludt el, mg egyszer felsírt egy picikét. Már mindenre tudok gondolni, de ha rendszeressé válik, megyünk dokihoz. Most az új ötletem, hogy mi van, ha a tápija okozza, amit már napja kezdtünk.Kb az első ébredésnél. Lehet vennem kéne a régiből, és kipróbálni, hogy azt adom éjjelre. :roll:

Randa idő, pfúúúúúj!!!!!!! Útálom.Ma megyünk Danival kozmetikushoz! Ránkfér már egy alapos tisztogatás. :D

Remélem haladok délelőtt jól, mert megint sok mindent terveztem.Megyek is.Mindenkinek szép napot!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jajj Meme!!Fel a fejjel!!!Hiszem, hogy megoldódik. Bár igaz, hogy egy ilyen dolgot nagyon nehéz bizonyítani!De kitartás!!!!!! És hidd el, rendbe jönnek a dolgok!!!! A munsóhoz megy a drukk!!!++++++

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Lanyok!

Remelem Ti es a kicsi puklik is jol aludtak odabent. Nalunk is viszonylag jo ejszaka volt.
Szerettelek volna Titeket kerdezni (Zsani, Barbuss, Dodo) akik velem osztoztatok egy par hete a savassag oromein, most hogy alltok. Nalam viszonylag most turheto, bar este ha eszek veszek be savlekotot, de napkozben (azaz minden egyes kaja utan) nem szukseges mar..egyenlore...kopp...kopp...

Bibar: ja tudsz hozni listat annak orulunk.
Zsani: atnezem majd a tiedet is.
Manorka: javulast Neked, kuldjuk a gyogyenergyket +++++

Ugy dontottem, hogy lassan osszekeszitem a korhazi cuccost, igaz van meg ido (nem is keves :lol: ) de jo az, ha mar elkeszult.

Edi: igen tegnap meg elment megnezni a masik satort, ott minden rendben volt, leszamitva, hogy szakadt az eso, de legalabb nem volt tor-zuz. Sajna nem kedvezett nekunk a hetvege idojaras szempontjabol, de egyaltalan nem aggodom, hiszen, mar ott a kesz kitoltott csekkem az asztalon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Hogy van Boti babad?

Este mar dorgolozott... :lol: :lol: :lol: :lol: igy szent a beka :lol: :lol: :lol:
Nem tudok mar ra haragudni, ilyen es kesz, de van sok mas nagyon jo tulajdonsaga..bar kicsit kemenyfeju.

Fodrasz: mivel agyhoz vagyok kotve azt talaltam ki, hogy keritek egy fodraszt aki eljon es levagja a hajam, keptelen lennek most barhol is orakat ulni.
Egyenlore a melirt elfelejtem, de amint Riccardo meglesz az lesz az elso. Most marad a sima hajszinem, de kelle egy kis jo, konnyen kezelheto sero.
Kulonben erdekes, amikor terhes lettem voltam fodrasznal, volt, festes, melir, vagas minden..kijottem es semmi nem latszott a hajamon...persze azt gondoltam a fodrasz csajszi nem csinalt valamit jol, de egyaltalan nem latszott semmi a hajamon. Lehet az mar azert volt, mert Riccardo ott lapult a pociban, csak en nem tudtam rola.

Na mentem, tovabbi szep napot mindenkinek, kesobb meg benezek.
pocaklako

Meme: kitartas es meglasd minden a jo iranyba fog fordulni. :wink: :wink: :wink: Tudod csak pozitivan+++++
pocaklako

Jó reggelt mindenkinek!!
Itt is sajna borongós idő van! Mondtam is, hogy remélem nem ilyen lesz egész héten, míg szabim van.

Ma délután jön Lizy kis barátnője, Mira, és elvileg mi vigyázunk rá, anyukájának már van sulija, apukája dolgozik!

Memem!
Jaj, nagyon sajnálom!! Utálom a "görény" embereket...gerinctelenek.
Remélem legalább a másik DOLOG összejön!! Drukk!!

Megy mostanában valaki UH-ra??

Kinél mi lesz ma az ebéd?? Nálunk a sonka főzőlevéből készült babfőzelék apró pici fehér babból.

d.dodó

Köszi csajok a drukkokat! Pozitív vagyok én, csak hát elég nehéz, ha minden negatívan sül el....

Csajok! Lassan kész a tel+ mail tábla, már csak heni és móki neve, tel+ mail címe hiányzik, és mercy telszáma. Ha gondoljátok küldjétek, és akkor elküldöm a közös mail-re!

Meme

Kép
hmeme
Németország

ja, és dobok egy rendes táblicskut ide, mert van, akinek még nincs benne a választott babóneve!! Lehet hogy már írtátok, 1000 bocsi, de kissé szét vagyok hullva mostanság...Ugyhogy légyszi mégegyszer, és akkor beírom! Köszi!

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki!
Jó szépülést a kozmetikusnál!!

Pocak!
Igen, a haj lehet azért nem látszott "elkészítettnek", mert már ott lapult Riccardo!! A hormonok miatt máshogy viselkedik a haj. De egy tavaszi felfrissülés neked sem árt!! Szerintem keress egy fodrászt, aki elmenne hozzád.
Én majd ha Manócska megszületett, akkor valamikor ősszel daueroltatni akarok!!

Savasodás: szerencsére nincs (lekopogtam), csak nagyon ritkán, ha Lizy hajnalban megébred, és nem aludtam egyhuzamban eleget, akkor jön elő...meg reggel most már rögtön reggeliznem kell, mert olyan éhes vagyok. Most is épp kalácsot ettem, és tejeskávét. De pl tegnap este 10-kor a filmnézéshez még ettem tengerisós-borsos Pringles chipset....ez a legujabb, de nagyon jó. És a bors se készítette ki a gyomromat. :) Persze lefekvés előtt még mindig kell a Renni.

d.dodó

Manorka! Jajj szegény, mielőbbi jobbulást!!!

Meme! Nem semmi sztori... Gondolom ő perelt be Titeket... Fú gyomorforgató az ilyen :evil: Nagyon drukkolok, hogy végül jól alakuljanak a dolgok!!! A múltkor összeállt a kép, hogy a DOLOG mit is takar és nagyon drukkolok ahhoz is :wink:

Poci, nekem elvileg van kórházi listám, meg inuló lista is a piciknek kommentekkel - még a barátnőmnek készítettem az alapján, hogy nekünk mi jött be :) Majd előkotrom átlövöm a közösre!
Egyébként pont azt mondtam reggel Gábornak, hogy Emmával ilyenkor már szinte minden kész volt, alig hiányzott pár dolog, most meg azt sem tudom, hogy mi hiányzik még és a késztól elég messze vagyunk :oops: Na de még van idő, csak hát sose lehet tudni, meg nekem anno nagyon jól jött, hogy nem azzal a bazi nagy pocakkal kellett utána járni a dolgoknak a végén :wink: Mindenesetre úgy döntöttem, hogy ma összeszedem a sajűt és kölcsön rucikat és megnézem, hogy hol tartunk :D
Ja igen, sav - napközben viszonylag jó a helyzet, de este nagyon rossz :( Na meg ha édességet eszem, akkor bármikor :? Most nyomtam be a kakaóscsiguszból párat, úgyhogy várhatom is a hatást...

Dodó! Én tegnap a sonkaléből tökfőzit csináltam, abból még maradt mára pici, nekem az lesz az ebéd :)

Niki! Nagyon sajnálom a sírós éjszakákat :( Emma is egy hete kb szarul alszik, pedig rá nagyon nem jellemző :? :roll: Mondjuk jönnek-mennek a frontok meg az eső :evil: Gondolom megint nem lesz tavasz, hanem egyszercsak 40 fok :evil:

Isabo, Krisz, sziasztok :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok, jóóó reggelt :)

Hűúűű de nehezen keltem ma :D:D:D de most már jobb, így dolgozóóóba.... Nem hiába, várom már a május 31. napját :lol: :lol: :lol: bár felvetették a múlt héten, hogy mi lenne, ha maradnék még júniusban 1-2 hetet, mert az utódom még betanul akkor.... hááááááááááááát :roll:

Meme
Hűha, ez kemény dió sajnos :( így "papír"látatlanban nehéz mit mondani, de sajnos, ha a jogi részét nézem, akkor a szerződésbontás lesz a fő kiindulópont, és ha azt a párod bontotta fel, akkor a bíróság szemével nézve sajnos Ő a hibás. Ha valóban még két tanú kellene csak, akkor valahogy meg kellene szerezni őket :cry:
Egyébként a 2 millát nem fizettethetik be csak úgy, úgyhogy azért emiatt még ne aggódj... Jó az ügyvédetek?

Pocak
jóóóól van, ennek örülök... dörgölözzön csak a nagymedvéd :D Tudsz Te vele bánni, ebben biztos vagyok:)
Mi jól aludtunk, bár az éjjel sokat forgolódtam... Boti fenn volt párszor mert ha nem úgy feküdtem le akkor elkezdett jelezni, hogy hééé Anyaaaa Én is itt vagyok ám, feküdj másképp.... Mindig jókat mosolyogtam még félálomban is rajta mennyire cuki :)

Manorka
óóóóó Te szegény :( Nekem napi 2X1 Cetebe, és a citrom volt a kúraszer, de lebegett az antibiotikum is a végén már....
koppkopp mára jobban vagyok, azért is jöttem dolgozni, mielőbbi jobbulást Neked is szegénykém :(
Vendég

Csütörtöktől megint 16 fokot mondanak, most néztem.... hááát lehetne előbb is, de jóóó lesz akkor is, csak ne ez a trutyis esős nyavaja már..... pfúúúj
Vendég

Edi: Most már szerencsére jó az ügyvéd, de az elején egy vén fäsz volt, aki egyszer sem jött el, ugyhogy leváltottuk. Most egy klassz ügyvédünk van. Valahonnan kutatunk még tanukat. Legalábbis igyekszünk. Csak először le kell csillapodjanak a kedéjek, mert így nem jut senki az eszünkbe. Most azon vacilál a bíró, hogy ki szegte meg előbb, mert az is benne van a szerződésben, hogy a főnök biztosítja a felkészülési, és vizsga időt...ez sem történt meg, és ez időben előbb volt, mint hogy a férjem felmondott...csak ezt kell bizonyítanunk. Ha van két tanu, akkor nyertünk, ha nincs akkor buktuk...

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok csajok, jó sokat kellett visszaolvasnom!

Meme nagyon sajnálom, de remélem, hogy jól alakulnak a dolgaitok, és sikerül találni még olyan emvbereket, akik mellétek mernek állni!

Beteg kismamiknak, babáknak jobbulást kívánok! Homeopátiás cuccokat nem szoktatok enni? Én ilyen torokfájós köhögősre mindig a Homeovox nevű homeós bogyeszt eszem, és csodákat tesz! Én amúgy is nagyon homeópátia párti vagyok, gyerekorvosunk is homeós orvos lesz :)

Kórházi lista: én kaptam már egyet a védőnőtől, kicsit később, ha lesz időm, akkor begépelem, és felmásolom Nektek ide.
Nekem őszintén még eszembe sem jutott, hogy ezzel foglalkozzak...

Hétvégén Máté baba is nagyon aktív volt, olyanokat mocorgott, meg rúgott, hogy ihaj :D
Mintha egyre többet lenne ébren, vagy csak én érzem jobban?

Megyek ma is tornára, és felkészítőre, mai téma: A trehesség és a szülés pszichológiája...... na kíváncsi leszek, milyen lesz!
És ha a szülésznőmnek nem leszéppen szülése, akkor vagy a torna előtt, vagy az előadás után találkozok vele!

A hétre van a cukorterheléses vizsgálat..... vagy holnap, vagy csütörtökön tervezem, attól függ, mikor sikerül megvenni a fruktózt...

Reggel rááltam a mérlegre, nem kellett volna....+1 kiló itt a nagy húsvétozásban :S

Na megyek, sajnos munka van, de ha lesz időm, hozom a listát!

Pusszantás!

zsofka83

Meme
na, ez már jobban hangzik akkor... Nagyon sok múlik azon, hogy a szerződésben mi van leírva. Sőt, szinte minden azon múlik, mert ebben az esetben, a főnök hibázott, tehát nyílván annak a következménye lett, hogy a férjed felmondott, ha ezt valóban be tudjátok bizionyítani, akkor nyert ügyetek van :D Örülök, hogy most már végre jó az ügyvéd, mert rengeteg múlik rajta, nagyon nagyon sok....
Én szorítok Nektek nagyon :D
Vendég

Edi: köszi, ránkfér!! :)

És köszi MINDEKINEK aki drukkol nekünk!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?