Sziasztok!
Bocsi, hogy nem reagálok Nektek most, illetőleg nem mindenkinek. Bár olvasgattalak Titeket esténként... ágyból.... ugyanis sikerült a húsvétot majdnem végig ágyban töltenem. Borzalmas torokfájással mentem neki a hétvégének, majd hát- és mellkasfájdalommal folytattam és mára az orrom is elkezdett folyni, de még mindig nem vagyok jól
(
És igazából csak citromos teát vagy csak magában frissen facsart citrom levét iszom, mézet nem szeretem... így lassú gyógyulásnak nézek elébe, ahogy látom.
Nóri kezdte, de már tegnap is egészen jól érezte magát, még egy kicsit folyik a nózija, de torokfájást nem észleltem nála.
Szóval így telt nálam a húsvét.
Persze a locsolás nem maradt el, de nagyon megkíméltek idén
Edi, Te jobban vagy? Még a hétvége előtt írtad, hogy fáj Neked is a torkod. Volt valami csodaszered?
Bibar: úgy emlékszem, én írtam utoljára.
Isabo és Krisz74: üdv mindkettőtöknek! Fiúk terén erősítitek a csapatot
Lányos zúgolvasók Ti is gyerteeeek!
Poci: ismerős a kismalac módra való evés.
Nekem szinte mindig sikerül, ha nem asztalnál eszem, amióta megnőtt a pocóm
Freyja: sajnálom, de próbálj nyugodt maradni, amennyire tudsz.
Szerintem az nem túl jó, ha a párod barátjánál kérdeznél rá. Egyrészt mert egy barát ugye nem fogja elárulni, ha még lenne is valami, másrészt pedig, ha visszajut a párod fülébe, akkor meg megharagudhat, hogy nyomozol utána.
Légy résen és a köv. ilyen alkalommal már tényleg joggal és kerek perec kérdezhetsz rá, hogy mi újság. De remélem, hogy nem lesz köv. alkalom. Drukkolok Neked, hogy minden a legynagyobb rendben menjenek a dolgaid!
Anyamaci: Ugye milyen jó érzés egy púppal szembesülni?! És valóban picit megmosolyogtató, hiszen hihetetlen amorffá válik ilyenkor a már megszokott pocak formánk. De én is úúúúúúgy élvezem, mikor kidug a kis maszatka ezt-azt
Most, hogy a hétvégén többet feküdtem, többször is jelentkezett a kis púpom
Jó éjt Mindenkinek, megyek pihenek egy nagyot, hátha sikerül ma éjszaka, mert az elmúlt éjszakáim extra rosszul teltek