Új privát üzeneted érkezett!

Freya
:lol: :lol: jó ez az oldal amit belimkeltél csak kár hogy az összes ami tetszik elkelt :oops: :oops: vagy nem kár :lol: :lol: :lol:
igy van,pihizni kell az a tuti!!jaj én is pihiznék de akkor ki van Olivérrel??jaj de jó lenne filmet nézni :oops: :oops: na majd kb 10 év múlva :wink: :wink:

Dóri
én is igy vagyok vele,zabálás felsőfokon!!!!!

Niki
azért pihizz is légyszi!!! :wink: :wink:

Pocak
anyós :twisted: :twisted: szegénykém,pihizz csak és majd bepótolsz mindnet!!
ez jó duma,az anyja ugyis megvesz mindent,nem is mondok semmit :evil: :evil:

bibar

én csak egy kettőt foglaltam le bibar és igy nem annyira éri meg...postaköltség:D valaki rendelne még szoljon :D

Kép
freyja

[quote="d76"]K írta:d76öszi Edi!
Tény, hogy csak szűkkörű polgári esküvőt tervezünk.... De azért utána csak kéne egy kis ereszdelahajamat is.... :D
Nem pedig este nyolckor dagadó lábbal, fájó háttal takarodó!!! :roll:

...az enyém ilyen lesz :? ....apa később akar rendeset is...én akkor már nem...
a story úgy 50 oldallal előrébb olvasható.... lényeg csak a könnyebb gyereknevesítés miatt mentem bele...

Egyébiránt sziasztok,

ma reggelt az ügyeleten kezdtem. Hajnali 3kor arra keltem forog a szoba, kapaszkodom az ágyba, ki ne essen alólam, és ez 6ig 4szer megismétlődött...majd hívta apa ügyeletet, mondták, majd pár óra múlva jönnek...minden erőmet összeszedve bementünk, ahol annyi lett a diagnózis, hogy bazi alacsony a vérnyomim, és kaptam B/ szurit...és azt mondták minden nap kávézzak....de még most is szarul vok :(

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy pihi és kv és pihi :)
vigyázzatok magatokra!!!!

Kép
freyja

Annyit irtok a könnyebb nevesitésről meg esküvőről...
hogy müködik ez? mi nem vagyunk hivatalosan pár. én egyedülálló anyaként vagyok nyilvántartva, és ez igy jó is. a segélyek miatt.
De apa vezeték nevét szeretnénk. ezt mikor hol és hogyan kell?
van valami amire figyelnem kell? :roll:

Kép
freyja

Mercy, jajj Istenem, vigyázz magadra!!!!!!

Freyja!3 film egy huzamban??????Hűűűű, ilyen azóta nem volt, hogy Erik megszületett.Az egy is necces már. Általában akkor tudok filmet nézni, ha vasalok.Az meg akkor van, ha Riki alszik.Szóval a fekvés az felejtős. Most is jól elfáradtam, és még mindig van munka. Daniék végeztek a meccsen, de nemhogy mindeni húzná a csíkot a családjához (húsvétkor meccs, eleve felháborító!!!!), még csapatmegbeszélés van. :evil: :evil: :evil: Úgyhogy fürdésig nincs segítség.Riki meg folyton "bajba" keveredik. Szóval még ha nem csinálok semmit, akkor is meló van. De majd meglátod hamarosan! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja amúgy abban sem vagyok biztos, hogy rózsaszínes volt. Szóval a bordó törcsijeink eléggé szöszölnek.Na jó,rettenetesen.És lehet, hogy attól látszott annak.Nem tudom. :oops: De ma már nem volt ilyesmi.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

[quote="freyja"]A írta:freyjannyit irtok a könnyebb nevesitésről meg esküvőről...
hogy müködik ez? mi nem vagyunk hivatalosan pár. én egyedülálló anyaként vagyok nyilvántartva, és ez igy jó is. a segélyek miatt.
De apa vezeték nevét szeretnénk. ezt mikor hol és hogyan kell?
van valami amire figyelnem kell? :roll:

...nem elég az apasági, csak a születés után a jegyzővel intézhető, akár 3-6 hónapig is elhúzódhat...és addig se gyes, se semmi...se anyakönyvi kivonat...röviden...

Mercy

mercedes79
Győr

accem engem is elért egy kis féltékenység...

a lényeg párom volt alkalmazottja (ill. volt kicsit a csaja is nagyon régen...ami engem alap helyzetben nem zavar, mert nekem is van múltam....ill. párom is ismer exemet, merthát pl: szoktunk üzletelni) a héten sajnos meghalt, én nem ismertem, csak azt tudtam hogy beteg, és néha beszélnek neten és telón...ami ugye nem zavart, mert hát nem kell rosszba lenni a volt alkalmazottakkal, ill. a volt csajokkal sem alapon...
....csak...aztán előbb megnéztem iwiwen, ki is volt ő, merthát sajnálom, meg hallottam, hogy nem volt egyszerű neki....nézegetem a képeket....jé, lovasképek....jé, ez az én lovam....jé ez is az én lovam....és nem tudtam róla.....és ez kva szar....mikor én azt elmondom neki, hogy fel kellett hívnom exet, aki ugyan 12-13 éve volt az exem, és családja van, merthogy ez meg ez miatt, vagy épp fordítva ő hívott....
hát accemm a mai egyébként is szar napomra ez volt a hab a tortán...szal nem csak az éterben értekeztk úgy fél évente, hanem találkozgattak is.....azóta remeg a gyomrom.....

Mercy

mercedes79
Győr

Emi
csak egy szép fehér harisnyát találtam,van még egy szép de az halvány rózsaszin!!!hiába túrok sok a szines és csikor :oops: :oops:

Merci
én is kiakadtam volna :oops: :oops: :oops: képzeld ma én is szédültem reggel ezerrel,biztos nekem is a vérnyomim :oops: :oops:

Freya
igen én ezért szeretek személyes átvételt,azzal is spórolok :oops: :oops:

Niki
jaj én is csak vasalásnál vagy ha alszik Olivér tudok filmet nézni :oops: :oops:

bibar

Pocak
hmmm, hát az elhiszem, hogy nem volt klassz látvány:( Talán csak annyi a nyugtató, hogy ilyen szokott nálad előfordulni, és nem lesz semmi következménye... Holnap a 28.hétben leszel, elrepül ez a kis idő már, semmi baj nem lesz. Azt gondolom lehet csak valami hormon, vagy Ricsi mozgolódott erőssebben, ilyesmi... Gyanítom megint a méhszájsebed szórakozott veled...
Anyós:
hááát, becsüllek, hogy ennyire kedves tudsz ezek után is lenni velük. Az, hogy nem vett még semmit az unokának... háát nem túl szép tőle, lehet egyszerűen csak oda kellene adni a listát a kezébe, hogy mik kellenek :lol: :lol: :lol:

Mercy
:( ez nem túl jó hír, akkor kávézni kell, legalább reggel...

Freya
Apasági nyilatkozat + közjegyző előtti nyilatkozat is kell, hogy a párod az Apuka. Nálunk nem úgy van mint Mercyéknél, itt szülés előtt már lehet intézni, így egyből jár minden szülés után már. Utána kellene kérdezned a helyi Önkormányzatnál ahol laksz, ott elmondják mi a menete nálatok.
Vendég

Sziasztok!
:)
A mai nap kipipálva...jókat ettünk-ittunk. :D
Éééés, kaptunk diabetikus sütikét az anyóséktól! :)
Holnap folytatódik a program anyukáméknál...de remélem a mai éjszakám jobb lesz!!!
Mondjuk érdekes, hogy alig aludtam, és mégsem vagyok fáradt.

Zsani: Igen-igen...ha kész lesz a kert, akkor hozok fotót...mondjuk szerintem a füvezés következményeképpen ez csak májusban lesz.

Poci: Sajnálom a barnát! Hess-hess...tuti rosszul láttad!!! (fogjuk rá...) :lol: :lol: :lol:
Az anyósod hozzáállását én sem értem (de ne bosszankodj miatta!!!)...én biztosan nem bírnám ki, hogy ne vigyek át húsvéti finomságot bárkinek a szűk családból, ha tudom nem tud főzni...ráadásul az unokája van a pocakodban!!! Erre is gondolhatna!
Nálunk a múltkor kérdezték az anyósék/sógorék, hogy mit vegyenek a picurkának...
Kitaláltam egy jó dolgot az egyik költséges, a másik kevésbé...a kézszobor készítőt, és a szundi-macit.
(múltkor írtam róla itt a fórumon, de senki nem reagált rá...megjegyzem nem haragszom érte!!!) :lol: :lol: :lol:
Épp ma mondta a sógornőm, hogy megbeszélték...vegyük meg mindkettőt, és majd kifizetik. :) Nem lesz olcsó!

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

http://www.kezeslabas.hu/termekeink/20/

Dodó: Aztaaaaa, de gyönyörű kalács!!! Finom, omlós is lett???
Imádom a kalácsot vajjal!!! Hmmmmm....

Dóri: :) Háááát a férjem a tegnapi rohangálás, pakolgatás, kertészkedés árát nyögi...fáj minden porcikája! :?
6 lakásos társasházban lakunk, nem kimondottan kertes házban...de a 3 földszinti lakónak saját lakásból nyíló kertje van.
Szokták mondani nem nagy kert...de a miénk! :) Épp elég ez is!
Remélem, hogy jó idő van/volt/lesz Lellén!

Niki: Rózsaszíííííín??? Tuti te is rosszul láttad, mint Poci a barnát!!!
Hess-hess-hess... Csak pozitívan!!! :lol: :lol: :lol:
Olvasom is, hogy csak a bordó törölköző volt...mondom én, hogy rosszul látjátok!!! :)

Freyja: Te is barnázol séta után??? :( Most már kezdek aggódni, hogy nálam is visszatér. :(

Merci: Ügyeletre be kellett mennetek??? Lááááányok...alig merek továbbolvasni... :( Ez egyre rosszabb!!!
Remélem jobban vagy már!!! Drukk-drukk-drukk!!! Vigyázzatok magatokra nagyon!!!
Sajnálom, hogy nálatok is előjött a féltékenység. :(
Ez hiányzik még neked!!! :(

Bibar: Nagy kérés ha megírod nekem priviben, hogy milyen áron, méretben, színben vannak még szép állapotú harisnyák eladóak? (csak az albumban lévők eladóak? vegyes: 19., 106., korábbi album 236-os kép)
Lehet akkor veszek másmilyen színűt is, nemcsak fehéret (a fehérre tuti vevő vagyok, a harik leadását szerdán meg meg is beszélem Szonjával).
Mert eredetileg csak fehéret szerettem volna úgy 3-6 hónaposra valót...de ha van még más is, akkor...!?

Poci: Ha nem jönnék...gratu holnapra a 28-dik héthez!!! :) Hurrá!!! Már csak 12 hét van hátraaa... :lol:

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

apa azt mondta, higgyem el csak azért nem mondta, h kinn volt a csaj a lovaknál, mert nem örültem volna neki. mondtam, és tutkó semmi...erre mondta higgyem el...semmi....ok, elhiszem....

Mercy

mercedes79
Győr

mercy te legalább rá tudsz és mersz kérdezni :)
meg is nyugodtál?

Kép
freyja

én mindenre rákérdezek....csak nyílt lapokkal tudom éli az életem....és ez nem csak a kapcsolatra vonatkozik...sajna a ami a szívemen, a számon....és ez néha gáz...jah, de én ezt mástól is elvárom...

...megnyugodtam....mert nem megy neki a hazudozás....felém....azonnal bukott, mikor félrebeszélt :D ....szegény ezért nem tudott nekem még soha meglepit sem okozni...mert ha valamire készül, és nem 5 perce van kivitelezni...lebuktatom, hogy vmi nem stimm :D

Mercy

mercedes79
Győr

Sziasztok!
Vagyok én is!! Délután vendégeink voltak.
De amugy szupi jól sikerült a napunk!

emi!
Igen, finom puha omlós a kalács....most is eszem, de szerintem a reggelim is ez lesz a tejeskávéhoz. Még vacsira is jól belaktunk sonka, kalács, retek, torma......hmmmm.

d.dodó

Viszont mikor Lizy pihent, muszáj volt nekem is a kanapén feküdni és olvasni, mert fájt nagyon a pocak, meg szúrt lent.

d.dodó

Jó reggelt!

Dodó, vigyázz magadra! Azért Te is néha túl sokat dolgozol.Amikor tudsz pihizz kicsit!!!!!! :wink:

Mercy, örülök, hog megoldódott a rejtély.Én sem bírok bizonytalanságban élni.Én is mindig mindenre rákérdezek. Még ha nem is akarom hallani a választ.

Emi, örülök, hogy jól telt a napotok.Mára is hasonló jókat kívánok. Ma mi is beindulunk, és családot látogatunk. Szegény kincsem, csak bírja!

Éjjel megint felsírt.Most 4 felé. De csak egy kis sírás volt(igaz első pillanatban, ha felsír nem ugrunk, mert sokszor csak álmában teszi, de ez megint folyamatos volt, és fel is ébredt), átmentem, megszeretgettem és szerencsére néhány percen belül visszaaludt. Hogy mi lehet ez nála? Beteg vagy a foga? Mindenesetre ha hét közepéig nem múlik, lehet, hogy megnézetem a dokival. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Lanyok!

Dodo, szupi, hogy jol sikerult a tegnapi napotok., remeljuk a mai is hasonloan kellemesen fog telni.

Niki: nektek is jo csaladozast.

Mercy: ez az egyenes beszed, igy legalabb minden aggodalmad elszallt.

EDi: koszi a kedves szavakat, azota nem lattam semmi reszito szinut, csak akkor az egyszer volt egy ici pici barna.

Nalam a husvet maganyosan telik :( Luca dolgozik, raadasul szakad az eso tegnap reggel ota, igy a husvet is oda. Jaaaa, amugy meg haboruban allunk ujra. Iszonyat kemeny a feje es nem hallgat ram soha. Eszetlenul, es logikatlanul csinalja a dolgokat. Pedig probalok neki segiteni, de megy a maga feje utan, olyan csokonyos, mint egy szamar. Nem veszem tulsagosan a lelkemre, meg ha meg is bant szavakkal, en visszaugatok neki 3x annyira.

Ma ejszaka Ricsike nem sokat aludt, akar hanyszor felvoltam o mindig ebren volt, nem tudom mi lelte. Most viszont horpaszt ezerrel.

Na mentem Lanyok, tovabbi szep napot es sok locsolot kivanok Nektek!
pocaklako

Jó reggelt!

Mi is Anyóséknál voltunk, Emma annyira aranyosan kereste a nyuszikat meg tojásokat a fűben :) Közben a kutya is megtalált egy Kinder tojást, és Emma végig azon aggódott, hogy mi lesz ha a játékot is megeszi :lol: Kapott még a szülinapjára egy hintát oda a kertbe, hát mondanom se kell, hogy alig tudtuk kiszedni belőle :D Szinte egész nap kint szaladgált, tett-vett, olyan jó volt! Azért egy kertes ház nagyon szuper dolog!!

Poci! Jajj az a frány barna :? Nekem a Karácsony volt ilyen, abszolút megértem amiket írsz :( De ez van, átmeneti állapot és most a manók a legfontosabbak :P

Dóri! Olyan jót rötyögtem az "azt szeretném ha olvasna a sorok között" írásodon :lol: Persze abszolút megértelek ám!

Freyja! Remélem hamar sikerül tisztázni Apával a dolgot! Én tuti odaálltam volna már elé :? Végülis egyszer már hallottad, hogy hívta és nem vette fel - ennek apropóján simán rákérdezhetnél! Neked most baromira nem kell ez a feszkó!

Edi! Nekem is pont aznap volt először előtejem :P Úgy tudom én is, hogy nem feltétlenül van összefüggés, de nekem Emmával is volt és utána egészen a depiig elég sok tejem volt, úgyhogy most bizakodom :D

Mercy! Remélem már jobban vagy! Nekem is alacsony a vérnyomim, de amit írsz, az azért kicsit többnek tűnik ennél :? :roll: Vissza kell menned vmikor?

Emi! Hú de szuper lesz a kertetek! Majd hozzál képet :) És igen, a pici kert is kert :wink:

Jajj Niki, csak óvatosan! Örülök, hogy nálatok is volt sikere a nyuszinak :D
Ilyen időszakos éjjeli felsírás a mai napig van nálunk is :? Mármint Emmánál :wink:

Na megyek, mennem kell kirakózni :D Szép napot Lányok!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Mindenkinek sok-sok locsolót mára!!! :) Készítsétek kismamik a piros tojásokat...

Niki: Nektek is szép napot mára! Remélem Riki jobban van már!

Poci: Sajnálom, hogy egyedül töltöd a mai napot...
Nálunk is írtó borús az idő, éjszaka esett is.
De legalább 8.30 körül ébredtem! :) Picuri jól van, rugdosgat csöppet. :D Imádom!
Az én párom is csökönyös, mint a szamár...és sokszor kivagyok, hogy állandóan győzködni kell, s naaaaaagy-nagy nehezen belátja, hogy igazam van bizonyos esetekben.
Amikor már nem bírom...ráhagyom. :?

Barbuss: Örülök, hogy jól telt nálatok is a tegnapi nap az anyóséknál. :) Cuki lehetett Emmád...na meg a kindertojásfaló kutyi! :D

További áldott húsvéti ünnepeket kívánok!

Emi

Emi

email4
Budapest

sziasztok

mára jobban vagyok...csak zuhog az eső:(...lehet emiatt voltam szarul.

lassan rendbe kéne tennem a konyhát, mert én fogom anyóséknak vinni a krumplipürét....bazi bonyolult megcsinálni....

Mercy

mercedes79
Győr

Jó reggeli mindenkinek!!

bibar!
Merre jársz??

Ja, mindenkinek sok locsolót aki szeretné. Itt svédországban nem szokás. de még Ati se locsolt meg.

Az idő sajna nagon elromlott a tegnapihoz képest. Esik az eső! :( Igy valszeg itthon fogunk punnyadni!

Csajok!
Ti festitek a hajatokat? Mármint aki alaból is festi, festi terhesen is? (Lehet hogy volt már téma, nem emlékszem). Ati nem örül neki, hogy én igen.

Szerencsére ebéd van mára, igy csak pihi van!

Niki!
Sajnálom az éjjeli kelést!! Lizy is felriadt éjfélkor!!
Gratu a 100 naphoz!!

d.dodó

merci!
Örülök, hogy sokkal jobban vagy!! Kávét ittál?? Én most tejeskávét iszom, és eszem a maradék kalácsot!! :P
Anyósod nem tud krumplipürét csinálni??

d.dodó

hajamat festetem, csak ritkábban...így már pl: elég gáz, de ez van.
anyósnál jobban csinálom a krumplipürét....az övé száraz :? ....de megállapítottam a 7en, hogy a panírozást is elfelejtette.

kávét még nem ittam, ahhoz be kell mennem Zsoltihoz a benzinkútra....vagyis jönni fog értem 1 órán belül, mert nem tudok elmenni kocsival...annyira esik, hogy áll a víz az utakon, és a peugeotnak a levegőszűrője a földtől 20 cm-re van, és ehogy vizet szívjon fel...saJna volt már rá példa...a motort szét kellett szedni miatta....uhhogy várom, hogy végezzen a lovakkal, és a kúttal, és megyek reggelizni a kútra:)....addig benyomok egy joghurtot:)

Mercy

mercedes79
Győr

jóóó reggelt :)

Pocak
örülök, hogy nincs már semmi baj.... Az eső itt is esik, fránya álmosító idő van...
Nálunk sincs nagy rákészülés, csak mégis mindig van itt valaki, így a pihenés az nem nagyon megy...
Holnap meg már munka, de szerencsére már a csökkentett nyitvatarásunk lesz :D:D:D:D

Csütörtökön meg megyek arra a lötyis cuccra, utána meg fodrászhoz :D Szeretnék megvállni a festett barna színtől, és visszatérni a gyári szőkére, de mindezt fokozatosan, így melírral kezdünk :D:D:D:D
Vendég

Pocak :)

Gratula a 7. hónaphoz :D:D:D:D és egy nagy virtuális puszi :P

Mi is 10 nap és vágjuk a centit Botival :P
Vendég

pocak!
Grat a 28. héthez!!!

Nekem is már csak 9 nap, és vághatom a centit!! :) :lol:

d.dodó

...én már 99 napnál tartok:)

Mercy

mercedes79
Győr

Szerintetek, ha egy babakocsi váznak kitörött a kereket, akkor az javítható??? Kerékpárosoknál kell érdeklődni? vagy hol???
Vendég

[quote="edwig"]S írta:edwigzerintetek, ha egy babakocsi váznak kitörött a kereket, akkor az javítható??? Kerékpárosoknál kell érdeklődni? vagy hol???

...magyar ember mindent megjavít, feltalál, leutánoz....

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
az klassz, hogy a magyar ember ilyen, de nekem konkrét segítségre lenne szükségem.... kik javítják? hol érdeklődjek vajon? Holnap hívogatnom kellene, mert választ várnak rá, hogy megveszem vagy sem....

Találtam egy klassz vacsi új vázat, de sérült... Így persze jóval olcsóbb, de csak akkor veszem meg, ha tuti biztosra javítható... :roll:
Vendég

Sziasztok Lányok,

gondoltam, én is beköszönök :) !

Tegnapelőtt szép idő volt így délután sétáltunk a ligetben és benéztünk a Közlekedési Múzeumba, párom már régóta szeretett volna elmenni, de persze én is kíváncsi voltam, valamikor talán gyerekkoromban voltam utoljára, ráadásul olyan mehetnékem is volt a napsütésben. Szerencsére pocim is jól bírta a sétát :) !
Tegnap főzőcskéztünk, párom meg a kerítés egy részét is festette, még az eső előtt... (Most a 3 napban a festők sem jönnek, hála az égnek!)
Szóval mi kettecskén töltjük a húsvétot, de végül is annyira nem bánom. Anyósomék 2 hete voltak nálunk (50 km-ről), így most mi sem megyünk, anyukámmal pedig még most sincs nagyon hangulatom jópofizni - sajnos :oops: ... Bátyámék meg a gyerekekkel eltűntek csendben, gondolom a sógornőm anyukája látja el őket finomságokkal.
Így ma először 7-kor felébredtünk, de egy pipi után visszaaludtunk 9.30-ig :shock: :wink: ! Nem is tudom, mikor aludtunk ilyen sokat egyszerre, nyugiban :D .
Amúgy itt is zuhog az eső, és borús nagyon az ég :( .

Próbálok majd rendesen visszaolvasni, látom azért voltak történések :oops: . Mindenkinek, akinek problémája van, mielőbbi jobbulást, a fekvőknek továbbra is kitartás puszikat küldök!

További kellemes, áldott húsvétot kívánok Nektek!

Kép

Anikó

Kép
mamaki73

[quote="edwig"]M írta:edwigercy
az klassz, hogy a magyar ember ilyen, de nekem konkrét segítségre lenne szükségem.... kik javítják? hol érdeklődjek vajon? Holnap hívogatnom kellene, mert választ várnak rá, hogy megveszem vagy sem....

Találtam egy klassz vacsi új vázat, de sérült... Így persze jóval olcsóbb, de csak akkor veszem meg, ha tuti biztosra javítható... :roll:

...azért nem tudok senkit mondani, mert szerintem nálunk family meg udná oldani....
mindenhez értő ismerősöd nincs????

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy

Hááát, lehet Apukám megcsinálná, de inkább vinném olyanhoz, aki 100%, hogy ért hozzá és megtudja csinálni. A családban műszerész nagybácsi van, de Ő sem tudná szerintem... Apukám mérnök ugyan, meg ügyes is, de háááát nem tudom... :roll:

Holnap azt hiszem telefonálgatni fogok.... kerékpárosokat vagy ilyesmi...
Vendég

Hello Csajok,
fincsi az idő, de ne szegje kedveteket :)
Én pl. azon tűnődtem, az én kis drágám még csak ezt a nedves közeget ismeri ...

Alvás ... hááááááááát, vagy a fél doboz carte d'or citrom fagyitól, vagy magától a terhességtől, vagy az időjárás miatt, de nem nagyon ment a békés szundikálás ... az igazi pihentető alvás már nem is rémlik, hogy milyen ... még 14 hét hátra van, ez már így marad?

Edi,
ezt találtam: http://www.babakocsi.net/babakocsiszerviz
De a keresőbe babakocsi szervíz néven még sokat találsz.

Mercy,
véletlenül nem hanyatt feküdtél az éjjel? Mert azóta több helyen is olvastam, hogy a baba súlya már el-el nyom pár eret, így könnyen leesik a vérnyomás ... plusz a hajlam, az idő ...
Vigyázz magadra!
Párod és az ex ... szerintem jó fej a párod, hogy ilyen rendes volt a lánnyal, gondolom sokat betegeskedett, vagy már hosszabb ideje, szerintem a párod jobb kedvre akarta deríteni, ez nagyon emberséges!
Nem szólt neked, igen, szólhatott volna, de néha mindenki furcsa, ha az exéről kell beszélnie a jelenlegi kedvesének.
Azért nekem végső soron az jött le, hogy a párod jó fej!

Lányok, vigyázzatok ti is magatokra!
Az egyik könyvben, ami havi lebontásban tálalja a terhességet, a 7. hónapnál már figyelmeztet az egyensúly vesztésre, az ott leírtak szerint sokszor elesnek a kismamik.
Én a bizti kedvéért, mint a nagymamik, a lépcsőn fogom a korlátot :)

Ja, éjjel abban a fél órában, amikor elaludtam, roppant könnyű szülést álmodtam, kislányom meseszép volt és csak megkértem, hogy nyújtózkodjon, máris kint volt a buksija, a többi ment, mint a karikacsapás :)
És az is szerepelt az álmomban, hogy a férjem megfutamodott, egyedül szültem.
Hát, ez van :)

Jók legyetek, szép napot :)
Vendég

anya maci: elvileg nem tudok hanyatt feküdni...még mindig hason próbálkozom, több kevesebb sikerrel... :D
Igen én is kezdem így felfogni a leányzó körüli dolgokat....hisz 1 évvel fiatalabb volt nálam, és petefészekrákban halt meg....ha egy doki nem mondja neki azt hogy nem kell kipakolni, úgy is meggyógyul, akkor megműtötték volna, és nem lett volna ez a 3 év terror neki...
Nagyon jól megfogalmaztad, és a párom tényleg jószívű...néha már túlzottan is :D ....mindenkivel és mindenben :D

Mercy

mercedes79
Győr

Anya maci
Köszönöm szépen, időközben már rátaláltam én is :)
Holnap be is támadom őket, hogy mi a helyzet :P
Vendég

Mercy,
szegény lány, nem lehetett neki könnyű, hogy amíg a korosztálya anyaságra készül, ő éppen ebben a szörnyű betegségben szenved! Hú de sajnálom, belegondolni is szörnyű, testi és lelki terheket is cipelt ... most már könnyű neki, remélem egy sokkal jobb, teljesebb életbe születik vissza, kárpótolják az égiek az itt ért fájdalmakért!

közben visszaolvastam még egy oldalt ...

Freyja,
... azért a párod szakmájában nem semmi kísértésnek van kitéve, ezt gondolom te is tudod, egy ismerősöm mondta a következőket: nem baj, ha máshol éhezik meg, de otthon egyen! Legyen ez veled is így, lehet csak jó dumálni azzal a csajjal. Nekem is van ilyen haverom, sőt, nekem viszonylag sok fiú haverom van, és tényleg jókat dumálunk!
Ne akard elzárni ezeketől az ingerektől (nem is tudnád, vagy ha ige, csak ideig-óráig sikerülne, a vége pedig tényleg hazudozás lenne).
Ha meg mégis flört lenne ... hááát, azért tegyük a kezünket a szívünkre, tuti, hogy ez velünk soha nem fog előfordulni?
Hiú szívünknek azért jó ám, ha valaki nőként/férfiként tekint ránk, jót tesz testünknek (kivirulunk), lelkünknek. Csak a babérokat a párunk arassa le :)
Kezeld könnyedén a dolgokat, mondd el neki, hogy te bizony ráhajtanál ezerrel, ezért gondolog, hogy más is ezt teszi és egy cuppanós csókkal zárd le a témát.
Ugyanakkor, veszélye is van ennek a "szembesítésnek", lehet eddig meg se fordult a fejébe, de te majd jól kinyitod a szemét, mire ő azután másként néz a lányra ...
Csak óvatosan, csak okosan!
A kaland, a tiltott gyümölcs mindig izgibb, ezt a méregfogat kell kivenni ... bizonyos dolgokat "engedni" kell, hogy kialudjon a "szenvedély" lángja a másik lány iránt.
Nekem pl. van egy bevált receptem a tuti jó nőkkel kapcsolatban, mert ugye könnyen kiszúrom, ha a párom is kiszúrja ... mellékesen megjegyzem, irigylem, a lányt, hogy ennyi ideje van magára ... ha a párom is kommentálja, hogy jó nő, bíztatom, hogy lehet utána menni és eltartani :) na, itt mindig megjegyzi, ha neki fizetnének se kellene neki egy ilyen kirakat lány ...
És ezzel nem ócsároltam a lányt, nem tettem tiltott gyümölccsé ...

Dóri,
neked szerintem el kell döntened, hogy te mit szeretnél és azt az álláspontot határozottan képviseld!
NE várj a párodra, úgy tűnik ebben a kérdésben ő nem túl határozott. Gondolom a haverjai zöme, vagy a kollégái zöme még nem házasodtak meg (vagy már igen, de egy szar házasságban élnek), talán húzzák is vele.
De szeret téged, hiszen veled van!
Ezért tőld függ minden!
Sajos a pasiknál az a divat, hogy a másikat, ha nősülni szeretne, apró beszólásokkal illetik ... látom a pasi kollégáimnál. Pont pár hete kérdezte egy új kolléga a régit, hogy ő nős e, (az új 50 éves és nős), a válasz az volt: még nem! Na, kapva kapott az alkalmon az 50 éves, hogy okosnak nevezze a srácot és bátorítsa, nem kell elkapkodni. Na, nekem ilyenkor elszáll az agyam, de tudom honnan kel bevinni az ütéseket, közöltem az új kollégával, azért, mert ő rosszul döntött, vagy a házassága már kiégett, ne higgye, hogy ez másnál is törvényszerű, konkrétan annak a srácnak egy dögös, talpraesett barátnője van, mondtam az új kollégának, higgyen nekem, ő is kezét törné, hogy elvehesse. Ennyi!
Na, azóta kiderült, a régi kollégám szeptemberben Velencében megkéri a lány kezét :)
Nem miattam, de azért nekem örömmel újságolta :)

Furcsák a pasik, résen kell lenni mindig, de a humorotok ne hagyjon cserben benneteket :)
Ja, és aranyszabály, aki menni akar, hagyni kell, lehet sokkal, de sokkal jobb jön helyette :)
Vendég

Fura... nem szoktam unatkozni, de most egyszerűen semmi nem jó.
Nincs kedvem a barátnőmhöz, nincs kedvem moziba menni, semmihez nincs kedvem, ugyanakkor meg azon kattog az agyam mit kellene csinálni... hűűűű lehet az idő az oka :?

Dejóóó is lesz, ha már meglesz Boti :D:D:D:D

Talán lefekszem kicsit, lehet ha felébredek végre jobb lesz :)
Vendég

Szaisztok Csajszik!

Edi, megertelek en is punnyadt vagyok... az ido teszi :roll: :roll: :roll: :roll: Kozben Luca haza jott, mert akkora vihar volt, hogy le kellett szedni az egyik satrat, meg epp idoben mert kulonben ripityara tort volna. Sajnos voltak akiknek nagy karuk lett. Most mivel az egyik helyunk ugrott, lassan indul es megnezi mi ujsag a masik helyen. Meg mindig szakad az eso es nagyon erosen fuj a szel. Jaaaaa es meg mindig nem beszelunk :lol: :lol: :lol: :lol: csak mukarol..meg fel orankent megkerdezni, hogy hogy van Riccardo es olyankor mondom, hogy JOOOOOOOLLLLLLL. :lol: :lol: :lol:
Nekem mostansag delutan fajdogal a fejem... :(

CSAJOK, Koszi a gratukat, ezt a kis idot mar agyban fekve is kibirjuk..igaz sorstarsaim???
pocaklako

sziasztok!
olvaslak ám titeket, csak csendben vagyok! félelmetesen rosszul aludtam éjszaka, sztem a hidegfront lehet, mert manócskám sem aludt sokat :( éjjel többször felkeltem, h mocorog v. rúgdos!

edi: a mai napom nekem is ilyen!!! semmi nem jó, semmi nem tetszik, semmihez nincs kedvem! még aludni is hiába próbáltam már kétszer most délután, az sem megy :cry: remélem holnap jobb lesz!

poci, anyamaci: grat a fordulókhoz :lol:

megyek, apa segít az emeleten rendet teremteni - bár kedvem nuku, de muszáj :cry:

Kép
zsani78

ez azért nyugtató, hogy nem csak én vagyok ma ilyen... :(

Remélem én is , hogy holnap jobb lesz, mert ez nem én vagyok... nem szeretem ezt az érzést.
Vendég

Sziasztok!

anya maci!
Gratu a 26. héthez!!

Hú, ma nekem is nagyon fos hangulatom van. Délután én akartam elmenni a bevásárló KP-ba, utána meg azon fordultam be, hogy Lizynek találtunk legot, és vettünk is, párom vett magának valamit, én meg megint nem találtam se magamnak se a picurnak semmit. Tudom, hülyeség ilyenen befordulni, de ma egész nap ilyen hangulatom van, hogy legszívesebben bőgnék.

d.dodó

Üdv mindenkinek!

Csatlakoznék hozzátok,ha még lehet!:-)
Most hogy már szabin vagyok,végre lesz időm itt olvasni-írni.

Először is mindenkinek gratula a kismanóhoz!

Pocaklakóm is eddig rejtegette magát,és az első munkamentes napon végre megmutatta,hogy ő bizony egy stramm kis fiúcska.
Nagyon örültünk,mert párommal az elejétől fogva úgy emlegettük,mint kisfiút,szerencsére nem tévedtünk! :-)))

Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot így utólag is!

Kép
isabo

Itt vagyok :lol: :lol:

locsolkodni voltunk,anyuéknál :wink:

jaj lányok ez az idő nyomasztó,nekem sem volt fergeteg hangulatom,de reméljük holnap már jobb lesz :wink: :wink:

Emi
oké nézem akkor majd és megirom a többi szint is,nyugodtan beszéld le az aszisztensnővel :wink: :wink:

Isabo
persze hogy lehet :lol: :lol: üdv a csapatban és gratula a legénykéhez :lol: :lol: most már akkor nem is dolgozol??mit csináltál eddig ha nem vagyok indiszkrét?? :wink: :wink:

na lányok csoki mérgezésem van!!!!és annyi van itthon,én meg olyan vagyok hogy addig eszem amig van :shock: :shock: nem tudom mi lesz :oops: :oops:

bibar

Isabo üdv itt! :) Irigyellek, hogy már nem dolgozol! :D

Az én hétvégémet ma már az a gondolat rontja, hogy holnap ismét munka :( Nem baj, már csak ez a hónap!

Sajnálattal olvasom milyen testi-lelki problémák adódnak! :( Sok lelkiért azért azt gondolom valóban a terhesség, és a megváltozott hormonok okolhatók!

Ilyenkor szerintem tényleg aggódóbb, ingerlékenyebb az ember, és a féltéknység sem hiszem, hogy meglepő lenne, mikor az ember nap mint nap azzal szembesül a tükörben, hogy kezd jobban hasonlítani egy bálnára, mint egy gazellára, kint a városban meg a nők egyre másra vetik le a rucikat, és hordják a feneket -sem-takaró kis szoknyákat. De én azért azt gondolom, hogy nem véletlen, hogy éppen az az apukája a kisbabának, aki, tehát nyugodt szívvel meg lehet bennük bízni. Különben el sem jutottunk volna idáig -szerintem. Szóval no para! Freyja Neked meg aztán pláne nem kellene idegesítened magad a múltkori ügyeletes történet után! :(

Edi nekem sincs ma fényes kedvem, rettentő ingerlékeny vagyok. Anyuéknál voltunk,de nem találtam ott sem a helyem, tisztáéra csak felidegesítettem magam ott is. Meg a sok barmon is, akik az utakon közlekednek.

Fiúk elég sokat haladtak a hétvégén, lerakták körbe mindenhova a szegélykövet, most már csak fel kell ásni az udvart, és szépen elszórni a fűmagokat :D A viakolor meg majd jöhet a gyerekszoba után.

Na asszem megyek, lefürdök, mert hányingerem van a szagomtól. Ezt utálom a húsvétban, szerintem ilyenkor az összes pasi azon versenyzik, hogy ki talál undorító szagúbb kölnit otthon :S Aztán meg asszem ráveszem apát egy film megnézésére!

További szép estét mindenkinek!

zsofka83

Manorka
én válaszoltam a multkori prividre??bocsi de nem emlékszem :oops: :oops: ha nem akkor pótolom,nemsokára nyilt nap :lol: :lol: :lol:

Zsófi
nekem nyugodt autózásom volt,alig voltak az utakon,de érdekes rendőrt sem láttam,pedig ilyenkor állitólag sokat ellenőrzik az ittas vezetést :oops: :oops: biztos nem volt kedvük az esőben állni :wink: :wink:

bibar

Helló Lányok!

Mi ma pihizünk ezerrel :D Vagyis pihiznénk, de Emma gyakorlatilag folyamatosan beszél, énekel, stb, ami egy idő után azért fárasztó :lol: Tegnap nagyon begörcsölt a pocim, meg is ijedtem, de szerencsére egyenlőre minden OK :roll: Mondjuk ma is keményedik, úgyhogy igyekszem feküdni a köztes időkben - most pl kel a tészta a kakaós csigához :D Nekem is lenne kedvem filmet nézni, de Emma mellett képtelenség :? este meg 5 perc után elalszom :oops: Na sebaj :lol: Remélem holnap már jobb idő lesz!!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!!!

Hónapok óta zúgolvasotok vagyok, napi szinten:-) jó volt érezni, hogy hasonló "problémákkal" küzdötök mint én:-) Szeretnék csatlakozni hozzátok, én is itt a finisben...ha nem pronléma:-) Júl 9-én szülök van már egy 8 éves fiúcskám és a picurka is az lesz.
krisz74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?