Mercy,
szegény lány, nem lehetett neki könnyű, hogy amíg a korosztálya anyaságra készül, ő éppen ebben a szörnyű betegségben szenved! Hú de sajnálom, belegondolni is szörnyű, testi és lelki terheket is cipelt ... most már könnyű neki, remélem egy sokkal jobb, teljesebb életbe születik vissza, kárpótolják az égiek az itt ért fájdalmakért!
közben visszaolvastam még egy oldalt ...
Freyja,
... azért a párod szakmájában nem semmi kísértésnek van kitéve, ezt gondolom te is tudod, egy ismerősöm mondta a következőket: nem baj, ha máshol éhezik meg, de otthon egyen! Legyen ez veled is így, lehet csak jó dumálni azzal a csajjal. Nekem is van ilyen haverom, sőt, nekem viszonylag sok fiú haverom van, és tényleg jókat dumálunk!
Ne akard elzárni ezeketől az ingerektől (nem is tudnád, vagy ha ige, csak ideig-óráig sikerülne, a vége pedig tényleg hazudozás lenne).
Ha meg mégis flört lenne ... hááát, azért tegyük a kezünket a szívünkre, tuti, hogy ez velünk soha nem fog előfordulni?
Hiú szívünknek azért jó ám, ha valaki nőként/férfiként tekint ránk, jót tesz testünknek (kivirulunk), lelkünknek. Csak a babérokat a párunk arassa le
Kezeld könnyedén a dolgokat, mondd el neki, hogy te bizony ráhajtanál ezerrel, ezért gondolog, hogy más is ezt teszi és egy cuppanós csókkal zárd le a témát.
Ugyanakkor, veszélye is van ennek a "szembesítésnek", lehet eddig meg se fordult a fejébe, de te majd jól kinyitod a szemét, mire ő azután másként néz a lányra ...
Csak óvatosan, csak okosan!
A kaland, a tiltott gyümölcs mindig izgibb, ezt a méregfogat kell kivenni ... bizonyos dolgokat "engedni" kell, hogy kialudjon a "szenvedély" lángja a másik lány iránt.
Nekem pl. van egy bevált receptem a tuti jó nőkkel kapcsolatban, mert ugye könnyen kiszúrom, ha a párom is kiszúrja ... mellékesen megjegyzem, irigylem, a lányt, hogy ennyi ideje van magára ... ha a párom is kommentálja, hogy jó nő, bíztatom, hogy lehet utána menni és eltartani
na, itt mindig megjegyzi, ha neki fizetnének se kellene neki egy ilyen kirakat lány ...
És ezzel nem ócsároltam a lányt, nem tettem tiltott gyümölccsé ...
Dóri,
neked szerintem el kell döntened, hogy te mit szeretnél és azt az álláspontot határozottan képviseld!
NE várj a párodra, úgy tűnik ebben a kérdésben ő nem túl határozott. Gondolom a haverjai zöme, vagy a kollégái zöme még nem házasodtak meg (vagy már igen, de egy szar házasságban élnek), talán húzzák is vele.
De szeret téged, hiszen veled van!
Ezért tőld függ minden!
Sajos a pasiknál az a divat, hogy a másikat, ha nősülni szeretne, apró beszólásokkal illetik ... látom a pasi kollégáimnál. Pont pár hete kérdezte egy új kolléga a régit, hogy ő nős e, (az új 50 éves és nős), a válasz az volt: még nem! Na, kapva kapott az alkalmon az 50 éves, hogy okosnak nevezze a srácot és bátorítsa, nem kell elkapkodni. Na, nekem ilyenkor elszáll az agyam, de tudom honnan kel bevinni az ütéseket, közöltem az új kollégával, azért, mert ő rosszul döntött, vagy a házassága már kiégett, ne higgye, hogy ez másnál is törvényszerű, konkrétan annak a srácnak egy dögös, talpraesett barátnője van, mondtam az új kollégának, higgyen nekem, ő is kezét törné, hogy elvehesse. Ennyi!
Na, azóta kiderült, a régi kollégám szeptemberben Velencében megkéri a lány kezét
Nem miattam, de azért nekem örömmel újságolta
Furcsák a pasik, résen kell lenni mindig, de a humorotok ne hagyjon cserben benneteket
Ja, és aranyszabály, aki menni akar, hagyni kell, lehet sokkal, de sokkal jobb jön helyette