Barbuss nagyon csini a pocakod! Sokkal nagyobbnak tűnik, mint az enyém, pedig csak pár nap eltérés van köztük
Tényleg ilyen sokat számít egyébként, ha második baba?
Dóri hát a Te pocid se semmi! Tényleg számíthat, hogy hányadik gyerek
De bálnát nem láttam a képen….
Dodó biztos nagyon nehéz lhet a férjednek, szerintem a pasik egója ezt rettentő rosszul viseli…. De persze abban igazad van, hogy attól nem kellene Titeket elhanyagolnia
Én apámon láttam csak, ilyen depis volt, mikor nem tudott dolgozni, úgy érezte semmit sem ér. Remélhetőleg talál mielőbb munkát magának, és akkor rendeződnek a viszonyok, és a kedélyállapotok!
Zsani úgy tűnbik ezek a pasik már csak ilyenek! Máté valamelyik nap még ebédelni sem hagyott, annyira rúgdosott. Ma mondjuk nyugis napunk van, nem nagyon ficereg. De ez sem jó, mert ilyenkor meg mindig félek, hogy valami baj van. Szóval inkább mocorogjon csak!
Edi remélem jobban vagy már!
Mercy mikor lesz a nagy nap?
Huh ezek a pocakok! Dodó nagyon szép formás, kerek pocak, de mekkora!
Hát én eddig azt hittem nagy hasam van, de én sehol sem vagyok Hozzátok képest!
Bébike biztos minden rendben lesz a babával, és hidd el a férjek ilyenkor sokkal jobban tolerálják a házimunkát, mint egyébként
legalábbis az enyémet előtte nem láttam kádat pucolni, most meg nekem nem engedi, és csinálja, mint a kisangyal
Anyukád reakciója tényleg fura, sajnálom, hogy nem segítőkészebb
Remélem azért sikerül megoldanotok a dolgokat!
Freya de jó Neked, hogy Te is túl vagy a vércukros lötyin! Én a jövő hétre tartogatom :S A kiságy nagggggyon tetszik, szupi darab! Pöttyökhöz nem tudok mit szólni, de a nyávogáson jót nevettem
Hétfordulókhoz gratula!
Merci nagyon édes babóó!
Én karácsonykor 12 rúd beiglit szoktam sütni, és hát el szokott fogyni….
Húsvétkor sosem sütöttem még, azért annyira nem vagyok lelkes, elég nekem évente 1x…. Én is kalácsot tervezek csinálni, és kipróbálom milyen, ha a fele lisztet teljes kiörlésűvel helyettesítem…
Pocak! Milyen kis hegyes pocak!
Szép
Zsani az orvos egy segg….
Én ma nem tudtam jönni, mert bent szórakozott a net!
Hogy mi volt tegnap a baj? Hát igazából semmi, csak úgy minden….
Nálunk az a baj, hogy az uram nagyon sokat dolgozik, sok mindennel el kell készülni, mire érkezik Máté baba. Van a kert, aztán a lakás. Van ugye a rendes munkahelye+ a zenélés, és nagyon kevés időt tudunk emiatt együtt tölteni. Mindketten kidőlünk este. Télen nem mentünk sehova, mert infu járvány, meg minden hülye betegség volt, most meg ugye már nem érünk rá sosem. És ez így nagyon rossz. Nincs mit a szemére vetnem, mert rettenetes sokat dolgozik, csak hiányzik
És tudom, hogy ha a baba megszületik, az első időkben meg még nehezebb lesz.
Meg most már kezd rámjönni a para is, hoy jó anya leszek-e, minden rendben lesz-e, és néha kételkedek magamban, hogy felnőttem-e már én ehhez a feladathoz, és biztos készen állok-e rá…
De mára már pozitívabban látom a világot, megbeszéltük Zsoltival a dolgokat, hogy jobban oda kell figyelnünk egymásra, és több időt együtt tölteni.
Ma elmentünk kicsit kutyát sétáltatni (bár rohadt hideg volt) munka után, holnap meg jönnek barátok grillezni, hétfőn meg megyünk anyuékhoz húsvétolni.
Csakhát haladni is kell….
Na jó megyek is, már jó késő van megint
Szép hétvégét, és kellemes ünnepet mindenkinek!