Új privát üzeneted érkezett!

Mercy, csudipofa nagyon édes!! :D ügyes vagy, hogy sikerült!

Freya: barátnőmnek volt hasonló kiütése, de neki nagyon viszketett is, azt mondták valami hormonális dolog :roll:

Na, én ma rendeltem teljes kiörlésű pizzát, kiderült, hogy a Don Pepétől is lehet ilyet rendelni, light pizza néven fut (hogy lehet egy pizza light???) fincsi volt.

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok lányok!

Szabin vagyok ma, tavaszi szünet van az isiben, és azt hittem, hogy egész nap itt fogok ülni és végre cseverészni veletek. Hát nem jött össze. Reggel elmentünk a piacra, a Barnus bicajjal, de annyian voltak, hogy alig bírtunk haladni. Aztán nekiálltam a beiglinek, 6 rúd lesz, a fele már kész, mindjárt nekiesek a másik 3-nak. Nekem tényleg pihentetőbb dolgozni járni, mint itthon lenni, már most le akar szakadni a hasam. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz tésztát nyújtani nagy pocakkal.

Próbáltam a héten folyamatosan olvasgatni, nehogy lemaradjak valamiről!

Először is gyönyörűek a babák! Mindig mutatom apának is, hátha még egyszer elmegyünk 4D-re, csak a múltkor olyan csalódás volt neki, hogy nem láttunk igazán semmit a kis lurkóból, mert végig aludt.

A pocakok is nagyon szépek, Dodó neked hatalmas! És moki pocija is nagyott nőt.

Voltam múlt héten védőnőnél, most azért már rám szólt, mert 1 hónap alatt 3,5 kg-t híztam. De mondta, hogy ránézésre jól nézek ki, csak még van 3 hónap és ha így haladok, akkor az még +10 kg a mostani + 12,5-hez :oops:
Megpróbálok búcsút inteni a piramis szeleteknek. Bár most húsvétkor nem vagyok hajlandó visszafogni magam, megyünk a telekre Balatonra holnap reggel, anyuék, tesómék is ott lesznek és ilyenkor hatalmasakat eszünk :)

Edi: A kendő téma nagyon izgat, ha majd talizunk légyszi hozdd el a kendődet és mutasd meg, hogy hogyan kell megkötni. Addig nem merek venni, amíg nem biztos hogy tudom használni.

Bocsi hogy nem tudok reagálni az írásaitokra, de nagyon sok az egy hét!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura!!
De jó, hogy jöttél! Meddig lesz tavaszi szünet?? Keddig??
6 rúd beigli?? Ezt hány embernek készíted??
Én holnap délután fonott kalácsot szeretnék sütni (barna-fehéret).
Meg a sonkát is megfőzöm holnap. Meg a babot a babsalátának.

Apácska ugy látszik érezheti a "súlyát" a dolognak.....ma fogta magát, és megpucolta az összes ablakot kívül-belül.

d.dodó

Na neeeeee....ezt nem hiszem...tiszták az ablakok, erre zuhog az eső, de közben süt a nap. :evil:

d.dodó

Merci: Nagyon cuki pofika! :D

Dodó: Hűűű, milyen szorgos lett apácskád! :) Helyes-helyes! :D
Nálunk nem esik...viszont hét ágra süt a nap!

Emi

Emi

email4
Budapest

emi!
Már itt se esik. :twisted: :lol: Jégeső volt....

d.dodó

dodo: igen keddig van szünet, de kedden már apjával lesz. Elvileg úgy volt hogy a párom lesz vele szabin, de az apjára rájött, hogy három hét után hiányzik neki a gyereke és kedden vele szeretne lenni, de úgy, hogy reggel elviszi a munkahelyére és én megyek érte fél 6-ra. Szegény Barnus mit fog ott csinálni???? Biztonsági őr a ex, úgyhogy egész nap ott fognak ülni :twisted: Ahelyett hogy hétvégenként vinné el.

6 rúd: 9-en leszünk lent a telken, tavaly 3 rúddal csináltam ,,csak" és abból a Barnusom betolt egy rúddal, alig maradt a többieknek.

Most nálunk is süt a nap, kérek szépen drukkokat, hogy hétvégén ne legyen eső!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura!
Ex-ed nemsemmi!! :shock:

Hú csajok, én most epres cornettót tolok lefelé. :lol:

d.dodó

Sakura, nagyon ügyi vagy, nem semmi ennyi bejgli! Érdekes, nálunk még soha nem volt bejgli húsvétkor, az valahogy mindig karácsonyi, nálunk is a sonka-főtt tojás-kalács és valami fini süti, zserbó, ilyesmi van.

dodó, Párod tényleg nagyon rendes, látod!! :D

Többiek?

Én most éppen müzlit eszek, bébinek ízlik :D

Kép

Kép
bébike4

Haliho Lanyok,
Dobok akkor en is egy nagyon gyorsan keszult pocak fotot. Mar megint fekszek, annyira keltem fol, hogytusoltam, meg ebedeltunk :wink: :wink: :wink:
Ket napja nagyon huz es kemenyedik a poci. Kép
pocaklako

pocak!
Csini poci!! :) Látom inkognítóban maradtál ;)

d.dodó

bébike: régebben nálunk is csak karácsonykor volt bejgli, de a párom annyira szereti, hogy húsvétra is kap.

Poci: hú, neked is már hatalmas a pocakod! az a sarok nagyon tetszik neked, hogy mindig oda nézel :)

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sziasztok!
Délelőtt bementem a melóhelyemre, és mivel nem voltak főnökök így bent is ragadtam kicsit. Na hát ez van.:) 1-kor értünk haza.Aztán nagy nehezen letettem az addigra holtfáradt gyereket és én is elaludtam.

Edi, majd hófordulókor csinálunk képet,azaz 14 körül és akkor teszek fel.

Dodó, Poci, nagyon szépek a pocijaitok!!!! :D

Bébike sajnálom, hogy ennyire megvisel a gyógyszer. És anyud viselkedését is nagyon. Én sem értem. Az enyém nagyon nem ilyen, és én sem tudnék így viselkedni.:(

Freyja, szép kiságyat vettetek!!!Hogy vagytok mostanság egymással???Alakul?

Mercy nagyon édi babó!!!!!!Én a vonásai alapján fiúra tippelek. :D De majd kiderül nemsokára.De nagyon szép!!!!!!!

Ha olyan uh-ra akarok menni, ahol egyfelől nagyon alaposan átvizsgálják genetikailag, másfelől lehet picit mozizni is, akkor melyik helyet ajánljátok Pesten?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Köccke mindenkinek a dicséretet:)

Niki: Győrfy Mátyás - Praxis (full lemérte, megnézett mindent, majd moziztunk)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Pocak
jaj nagyon csini poci :lol: :lol: sajnálom hogy megint keményedsz,pihizzél csak!!!!

Merci
édes pofika :lol: :lol: én is fiúra tippelek a pofi alapján :wink: :wink:

Niki
akkor jó kis délelőtt volt,néha nem árt :wink: :wink:
én a hapinet ajánlom,nekem bevált és mindent nézett,megyünk is megint kb 2 hét múlva :wink: :wink:

bibar

Freya
nem semmik a pöttyeid :oops: :oops: :oops: az ágyikó naggggyon szép :wink: :wink:

Dodó
mekkora pocakod van,atyaég,szééép :lol: :lol: :lol: :lol: ű

jaj nekem apukám sütött kalácsot,tuti hizok 2 kilót húsvétkor,minden reggeli és esti menüm ez lesz:kalács,sonka majonéz,kaszinó tojás,retek,hagyma :lol: :lol: imádom ezeket az izeket egyben :lol: :lol: :lol: ma kezdem a hizókúrát :lol: :lol: :lol:

bibar

bibar!
Gratu a 100 naphoz!!!!

Nekem sül a torta piskótája. Kalácsot holnap sütök, meg holnap főzöm a sonkát is!

d.dodó

megjöttem, jó sokat kellett várni, de bejutottam! aztán kiderült nem az a doki volt, akihez menni akartam, de mindegy, mert nagyon remélem többet nem lesz ilyen, h máshoz kell mennem! méhszáj rendben, teljesen zárt. vesetágulat ok, ne foglalkozzak vele. hát ez a doki nem semmi! úgy le lettem tolva, h elsírtam magam: közölte, h nem kéne állandóan zabálnom, mert 6-12kg a megengedett 40hét alatt és mit képzelek én magamról, h kb 12nél tartok! örüljek, h nem ő az én orvosom és őt ne nézzem hülyének, mert tuti, h zabálok, szénhidrátot meg édességet, cukrot és banánnal tömöm magam! zöldséget-káposztát ez a gyerek nem látott... és még nem is tudom miket, mert köpni-nyelni nem tudtam.... és totál vizes vagyok, látja a fejemen meg a lábamon... és hiába kérdeztem, h szerinte ezzel most mit tudok csinálni... csak mondta a magáért! ha ezt így folytatom, akkor.... nagyon reméli, h a dokim majd elkap! és mostmár ne zabáljak, diétázzak! hát, baromira elintézett.
és kiderült mi ez a nagy rendezkedés odabent: manócska jelenleg fejjel lefelé van, ellentétben a hétfői uh-val, ahol a bal oldali bordámat nyomogatta :) nem csoda, h nagy a sürgés-forgás :)

Kép
zsani78

na, kiadtam magamból :twisted: még az lemaradt, h a váróban is megkérdezték hány napom van hátra :lol: :shock:

bébike: sajnálom, remélem azért anyud végiggondolja és változtat majd a dolgokon!

mercy: nagyon-nagyon édes (titokban már tippeltem is :wink: )

poci: csini vagy, nagyon helyes Riccardo albérlete!! :lol: :lol:
mit nem adnék, ha lenne egy ekkora üres területem a lakásban :)

dodó: látod milyen rendes férjecskéd van, átgondolta a dolgokat :)

Kép
zsani78

zsani!
Nemsemmi ez a doki. :shock:

d.dodó

Hú Lányok, látom mindenki gömbölyödik ezerrel!!! Csudaszépek a pocik mind egy szálig!

Vége a hétnek, nagyon elfáradtam, az ülés egyre inkább nem tesz jót :( most jól kipihenem magunkat :) Ma nálunk is nagy izgés-mozgás van, mostanság hajnali 5kor kelés, juhhuuu :) És éreztem már csuklást is odabentről, olvadtam...

Barbuss: köszi a válaszodat, akkor majd merem használni mindkettőt. Eleinte kendő, aztán manduca (Fóka, neked tapasztalat?). Örülök a jó híreknek. Zalán nagyon édipofa!! Nagyid hogy van??

Niki: szuper, hogy csillog-villog a lakás!!! sajnálom a hírt a szüléssel kapcsolatban, azért én még bízom benne, hogy sikerül a természetes út. Egyezzetek meg a lánykáddal.

Bibar: Olivérnek mielőbbi gyógyulást! Hess-hess betegség!!

Dóri, Barbuss: sajnálom a savasodást! Rennie?

Dodó: a számítógép nálunk is probléma néha. Remélem azóta már odafigyel a Párod. Amúgy is extrábban reagálunk mostanság.
Emi: lesz weboldala? Mennyire menő! Nálunk is ugye infós a férjem, és közölte, hogy ő megrendeli a fiának ezt:

http://www.jinx.com/minigeeks/baby/vide ... l?catid=12

Nagyon kemény…

Zsani: ne foglalkozz vele, mindenki mondja a magáét!! A lényeg, hogy Manócskátok jól van!!

Mercy: nagyon édespofi babátok van!!!

Nos, mi már nem akartunk menni 4D-re, de rá vagyok beszélve rútul, szóval lesz még egy, főleg a leendő nagyik miatt, mindkét ágon első unoka, szóval naddon be vannak sózva. Úgyis vissza kell mennem a lepényem miatt, ezért akkor már legyen egy kis mozi. Állítólag Milka csoki vagy mákos guba a tuti előtte, kipróbálom, bár abban az időszakban alapból is mindig aktív a fiatalúr. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.04.03 05:20-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Zsani: nagyon bunko volt a doki valoban...tudod ilyenkor gyere hozzam...majd en helyre rakom, nagyon csinos kismami vagy es ezt hidd mar el vegre... :lol:
Ures hely.....Zsani ez a nappalin egy pici sarka..es kepzeld meg az egesz ures...meg nincs berendezve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igazi tancparkett, a nappalim 35 m2, de meg igen messze all a berendezestol.
Zsani: most hogy Manocska fejjel lefele van nem kell tobbet pisilni? Mert szerintem nalam is megfordult. Savam mar sokkal kevesebb van, de a holyagomat iszonyuan tiporja.

Lanyok, ugy irigykedek, hogy keszultok a husvetra. Nalunk nem is szokas a locsolas, sot mi tobb tok egyedul leszek, igy nem is keszitek semmit de semmit a vilagon. Apa oda lesz, bar nem lesz messze, igy ebedelni lehet majd haza ugrik.

Freyja..te parduc nooo...... :lol: :lol: :lol:

Bibar: ne is mondd azt a sok finomsagot ...es a hazai izek....ajaj...mar megint nagyon hianyzik Magyarorszag :(

Na azert valami kis husvetit teszek fol en is, lassan aktualis lesz mindenkinel.... Kép
pocaklako

poci: dedede, pisi van dögivel :lol: sajnos megint van, h éjszaka vagy inkább hajnalban felkelek, ilyenkor rossz visszaaludni (már ha sikerül) az már termetes nappali, tekintve, h a mi házikónk a bővítés nélkül 42 :) majdnem befér a nappalidba :) akkor ami neked kis sarok, az nekem lehet a gyerekszoba lesz :lol: :lol: :lol: szegény manócskánk :lol:
párom is mondta örülhet a doki, h nem volt velem, biztos elküldte volna. már őt is kiborítom, h ezt nem ehetek-azt nem ehetek és mégis mindíg a súlyommal vagyok-vannak elfoglalva. azt mondta már elege van az ilyen hülékből, hagyjanak békén.... és egyek végre azt, amit akarok, lássam be hiába próbálkozom, úgyis hízok, ilyen típus vagyok és akkor meg minek kínzom magunkat.... majd leadom később, ő így is szeret :lol: :oops:
én sem készülök a húsvétra, ill. készültem sonkával de a napokban már megfőztem (azt hittük vendégek jönnek, gyorsan megcsináltam) és megettük... locsolni nem szoktak jönni, barátaim és rokonság messze van. meg évek óta ilyenkor anyúséknál szoktunk lenni, így nem kell készülnöm, de idén korábban mentünk, így buktuk a finom falatokat. amiket ott csinálnak vidéken, én nem tudok, míg a férjemet nem ismertem meg, nem ettem olyanokat. szegénynek biztos nagyon fog hiányozni: töltött tyúk, sárgatúró, kalács, kolbász, sonka.... nyammmm

Kép
zsani78

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:19-kor.
Vendég

A torta már majdnem kész, de a "lényeg" és egyben a leglátványosabb rész még hátravan! A marcipánozás.....
Ha Lizy elaludt, utána csinálom.....

d.dodó

Barbuss nagyon csini a pocakod! Sokkal nagyobbnak tűnik, mint az enyém, pedig csak pár nap eltérés van köztük :D Tényleg ilyen sokat számít egyébként, ha második baba?

Dóri hát a Te pocid se semmi! Tényleg számíthat, hogy hányadik gyerek :D De bálnát nem láttam a képen…. :D

Dodó biztos nagyon nehéz lhet a férjednek, szerintem a pasik egója ezt rettentő rosszul viseli…. De persze abban igazad van, hogy attól nem kellene Titeket elhanyagolnia :(
Én apámon láttam csak, ilyen depis volt, mikor nem tudott dolgozni, úgy érezte semmit sem ér. Remélhetőleg talál mielőbb munkát magának, és akkor rendeződnek a viszonyok, és a kedélyállapotok!

Zsani úgy tűnbik ezek a pasik már csak ilyenek! Máté valamelyik nap még ebédelni sem hagyott, annyira rúgdosott. Ma mondjuk nyugis napunk van, nem nagyon ficereg. De ez sem jó, mert ilyenkor meg mindig félek, hogy valami baj van. Szóval inkább mocorogjon csak!

Edi remélem jobban vagy már!

Mercy mikor lesz a nagy nap?

Huh ezek a pocakok! Dodó nagyon szép formás, kerek pocak, de mekkora! :D Hát én eddig azt hittem nagy hasam van, de én sehol sem vagyok Hozzátok képest! :D

Bébike biztos minden rendben lesz a babával, és hidd el a férjek ilyenkor sokkal jobban tolerálják a házimunkát, mint egyébként :D legalábbis az enyémet előtte nem láttam kádat pucolni, most meg nekem nem engedi, és csinálja, mint a kisangyal :D
Anyukád reakciója tényleg fura, sajnálom, hogy nem segítőkészebb :( Remélem azért sikerül megoldanotok a dolgokat!
Freya de jó Neked, hogy Te is túl vagy a vércukros lötyin! Én a jövő hétre tartogatom :S A kiságy nagggggyon tetszik, szupi darab! Pöttyökhöz nem tudok mit szólni, de a nyávogáson jót nevettem :D

Hétfordulókhoz gratula!

Merci nagyon édes babóó! :)

Én karácsonykor 12 rúd beiglit szoktam sütni, és hát el szokott fogyni…. :D Húsvétkor sosem sütöttem még, azért annyira nem vagyok lelkes, elég nekem évente 1x…. Én is kalácsot tervezek csinálni, és kipróbálom milyen, ha a fele lisztet teljes kiörlésűvel helyettesítem…

Pocak! Milyen kis hegyes pocak! :D Szép :)

Zsani az orvos egy segg….

Én ma nem tudtam jönni, mert bent szórakozott a net!
Hogy mi volt tegnap a baj? Hát igazából semmi, csak úgy minden….
Nálunk az a baj, hogy az uram nagyon sokat dolgozik, sok mindennel el kell készülni, mire érkezik Máté baba. Van a kert, aztán a lakás. Van ugye a rendes munkahelye+ a zenélés, és nagyon kevés időt tudunk emiatt együtt tölteni. Mindketten kidőlünk este. Télen nem mentünk sehova, mert infu járvány, meg minden hülye betegség volt, most meg ugye már nem érünk rá sosem. És ez így nagyon rossz. Nincs mit a szemére vetnem, mert rettenetes sokat dolgozik, csak hiányzik :( És tudom, hogy ha a baba megszületik, az első időkben meg még nehezebb lesz.
Meg most már kezd rámjönni a para is, hoy jó anya leszek-e, minden rendben lesz-e, és néha kételkedek magamban, hogy felnőttem-e már én ehhez a feladathoz, és biztos készen állok-e rá…
De mára már pozitívabban látom a világot, megbeszéltük Zsoltival a dolgokat, hogy jobban oda kell figyelnünk egymásra, és több időt együtt tölteni.
Ma elmentünk kicsit kutyát sétáltatni (bár rohadt hideg volt) munka után, holnap meg jönnek barátok grillezni, hétfőn meg megyünk anyuékhoz húsvétolni.
Csakhát haladni is kell….
Na jó megyek is, már jó késő van megint :(
Szép hétvégét, és kellemes ünnepet mindenkinek!

zsofka83

Szaisztok csajok!

Bocsi, most nem reagálok senkinek! Nincs valami jó kedvem...

Voltunk, megvolt a tárgyalás...májusban ismét. Beadtak valami papírt, ami tök hazugság, de persze a bíró leszarja, hogy a 10 targyalásból 1-en volt ott a felperes, meg egyik szavukkal ütik a másikat...de most készpénznek vett mindent, ami a papíron volt, mert persze a felperes most sem jött el....ugyhogy most jelen pill.-ban nagy szarban vagyunk...megyek, apa is eléggé kivan, ugyhogy megpróbálok úgy tenni, mintha minden okés lenne, aztán majd ha ő jobban van, akkor ráérek magammal is foglalkozni, és megnyugodni.... ez egy rohadt szar nap volt...Elegem van, hogy akik güriznek becsülettel, egy kurva forintot nem csaltak, loptak hazudtak össze, azokat beszogatják ha kell, ha nem!!! Aki meg egyik disznóságot csinálja a másik után, pofátlanul...az teljesen rendben van, és neki adnak igazat!!! Nem tudom mi lesz, ha májusban elveszítjük a pert....eddig optimistán álltam a dolgokhoz, igyekeztem mindig azzal nyugtatni magam, hogy az igazság mindig kiderül...stb. De ma besokaltam. Hogy honnan szedünk össze sacc 2misit ha elveszítjük...azt nem tudom. Persze ezzel jönnek a további aggodalmak. Ha elveszítjük, annyi adosságunk lesz, hogy kajára nem fog jutni, és iszonyatosan félek, hogy megszületik Nóci, és elveszik tőlünk, mert nem tudjuk felnevelni....

na mindegy. megyek megfürdök, közben jól kibőgöm magam, hogy apácska ne lássa, aztán meglátjuk hogy mi lesz! Csak apácska is nagyon padlót fogott, mert magát hibáztatja, pedig mondom neki, hogy ez nme miatta van...de szegényem szégyenli magát, hogy nem hisznek neki, és nagyon rosszul érinti, hogy meghazuttolják....

na befogtam!! Bocsi csajok...csak....szóval értitek...

Jó éjt!

Meme

Kép
hmeme
Németország

zsani!
Én sárgatúrót holnap akarok megpróbálni csinálni, de csak féladagban, 1 liter tej, 10 tojás.... a dupla az nekem marha soknak tűnik, főleg mivel most csinálok először, nem akarok 20 tojással kisérletezni, és esetleg kidobni.....
meg a kalácssütés is holnapra marad, és a sonka megfőzése, de ezeket már talán mondtam! :)

d.dodó

edi: nem nő volt, kovács dr úr (talán iván???)

zsofka: sajnálom, tökéletesen átérzem a problémát! :cry: nálunk is ez a helyzet :( mind a ketten két mhelyen dolgozunk, mondjuk nekünk az a "szerencse", h az egyik munkahelyen együtt vagyunk (itt ismerkedtünk meg) 24 órát... de itthoni sajnos én is csak az ablakból nézem, ahogy kint dolgozik a házikónkon, pedig eddig mindent ketten csináltunk :( és segít a házimunkában is, pl. majdnem mindíg ő mosogat, seper....

Kép
zsani78

aaa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:19-kor.
Vendég

dodó: betennéd a sárgatúró és kalács receptet a recisbe??? lehet apa még jobban szerelmesedne, ha titokban megcsinálnám neki :) már nagyon lemondott róla!

meme: nagyon sajnálom! azért még van remény, ne adjátok fel! igazi hős vagy, h apa előtt tartod magad, tuti sokat segít neki is! mi gondolunk rátok és még erősebb drukkokat küldünk!!!!!

Kép
zsani78

edi: mindjárt megnézem a papírt, nem akarok hazudni! de sztem ő volt!

Kép
zsani78

Zsani
jaaa, hiszek én neked.... csak megleptél, mert Ő a legjobbfej doki az egész SZTK-ban, na meg persze a legjobb is.... Biztos rossz passzban volt, adnék én neki, ha így merne beszélni.... grrrr :evil:
Vendég

edi: pedig ő volt az! és határozottan mondta, h a saját betegeit nem engedi így meghízni!!! de még mindíg nem tudom mit csinál, ha vki több, mint 6-12kg hízik??? bezárja kórházba éheztetni vagy mi???

Kép
zsani78

zsani!
Majd mindjárt bemásolom.

d.dodó

edi: már bocsánat, nem zaklatásként, de te is 10 körül jársz ugye? :oops: :oops: veled sosem veszekedett?? lehet csak mérges volt más miatt, engem meg tudja, h nem fog többet látni (úgy kezdtem, h nem hozzá járok, csak betegállományban van a dokim) vagy berágott, h más doki betege miért megy hozzá??? nem tudom, nem értem!

Kép
zsani78

Zsani
:( szegénykém.... akkor tuti az nem tetszett neki, hogy nem az Ő betege vagy. Velem mindig nagyon nagyon rendbes, és kedves. Pedig én is híztam már +10kg. Eddíg nem mondta, persze hozzáteszem azért elég határozott egyéniségnek vallom magam, ilyet mondana, tuti adnék neki.... :evil: :evil: :evil:
Vendég

dodó: köszönöm :lol: :lol: :lol: ha sikerül, akkor meglepem apát! ha nem, akkor titokban megy a kutyunak, eltűnteti a bizonyítékokat :lol:

Kép
zsani78

Lanyok, irtok itt sarga turorol, meg kalacsrol meg minden foldi jorol...furcsa, de nalunk Heves megyeben ezek nem szokasok. Ahogy emlekszem volt mindig husvetra kocsonya, sonka, fott tojas, hidegtal, rantott hus es nagy nagy zabak.....egyszer annyira de annyra beteg lettem.....jaj...hat azt soha nem fogom elfelejteni.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Milyen amugy az a sarga turo?

Annyira kar, hogy a ferjemnek soha nem sikerul megmutatni milyen is egy igazi magyaros husvet...bar az elso evben amikor megismerkedtunk megtanitottam vele a zolderdobenjartamot....az utolso mondatot mindig ugy mondja:negszabadelocsoni...nem tudja hogy mit jelent csak hallas utan tanulta meg. Evek ota senki sem locsolt meg, na majd Kicsi Ricsi jovore....de Apja a locsoloverset elmondja azert minden evben..a megszabadelocsonit...

Meme: nagyon sajnalom, hogy nem alakulnak valami jol a dolgok. De nem szabad ennyire elore szaladni es a legrosszabbra gondolni, hogy elveszik toletek a kislanyt..a ferjednek van munkaja, van lakasotok..azert sokkal nehezebb korulmenyek kozt eloktol sem veszik el, nem ugy megy az. Nyugodj meg, minden rendben lesz.
Ne vonzd be magad kore ezeket a negativ gondolatokatokat! Probald csak pozitivan, akkor is ha nem egyszeru, majd meglatod sikerul...

Zsani: azert nem olyan franko, hogy nem tudom meg a nappalit berendezni, meg lampaim sincsenek mindenhol, csak egy csonk log a csillar helyett. Lesz meg mit itt alakitani, de a vallalkozas miatt, a lakas mindig az utoljara maradt. Igazabol mar megszoktam, de remelem jovore mar a nappali is ugy lesz rendben ahogy szeretnem.

Edi: torokfajas? husssssss.....ha lesz idod fotozni, orulnenk a kepeknek a takarokrol.
pocaklako

hát én úgy meglepődtem, h csak makogtam :oops: ha esetleg még egyszer úgy alakul, h ide kell mennem, majd mögéd fogok bújni, megvédesz :lol: :lol: és pocival is megfenyegetem, h idejön és jajj nekije :lol: :lol:

Kép
zsani78

Edi megtaláltál :) vissza igazoltalak :)

Meme: milyen ügy? :shock: a kislányt nem veszik el... én is ettől féltem, mert ugye apa ide nincs bejelentve, én meg munkanélküli. nulla jövedelem és csak segélyek :oops: de azt mondták ha ki is jönnek és van ágya, enni, ruhája stb és nem a mocsokban él nem vehetik el! SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!!!!!!
Kitartás és gyere mesélni :)

Zsófka: majd összekötjük magunkat. nekem is ilyen paráim vannak sőt itt sztem minden első babás maminak... azért (is) vagyunk h segitsük egyámást! :)

Dodo: a számitógép itt is gond. de ezt már irtam. nálam ez mindig is gond volt... egyszer csak figyelnek ránk is :) reméljük észbe kapnak a pasik! :wink:

Niki: részben alakul... :oops: bár vannak dolgok amik továbbra sem tetszenek. ilyen pl az is h ha egy bizonyos csaj hivja nem veszi fel itthon. ha nem vagyok ott akkor felveszi. :evil: és van h hajnali 4-5-6 kor is hivja... aztán a gép meg ilyenek. apróságok. lusta pasi de nagyon. de azért most "szélcsend"van...
ezzel a nővel nem tudom micsináljak :shock: :(

Mercy: csudaszép pofi :D:D:D
és Poci: csudaszép pocak :D:D:D

Kép
freyja

Zsani: "bezárja kórházba éheztetni vagy mi???" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Zsani
szerintem berágott, hogy azzal nyitottál nem hozzá jársz, csak azért jöttél mert.... Ez kicsit úgy jön ki, hogy nem hozzád járok, mert szar vagy, de most jöttem, mert muszáj volt. Ló nincs szamár is jó tudod.... Egyéb okot nem találok rá.... Remélem több ilyenben nem lesz részed :)

Pocak
torokfájás alakul :D Rendbeeeen, akkor a kedvedért csinálok képet róla mindjárt :P :wink:
Vendég

Freyja: ez a hajnali telos csajok dolog nem valami klassz...csapj a lovak koze..ne hagyd magad. De ki ez a csaj? Kuldd el a "sarga turoba" Most nektek nyugira van szuksegetek, ez a legfontosabb
pocaklako

Oh Edi..igazan raer holnap is, gondolom hulla vagy.... :wink:
pocaklako

poci: egy lakás-ház sosem lesz teljesen kész, legalábbis én ezt tapasztalom :lol: mindíg hiányzik valami, mindíg van mit befejezni, mindíg van mit alakítani-javítani.... ez egyáltalán nem baj, egyrészt van hol laknunk, másrészt mindíg van ösztönzés!!!! és persze, h a vállalkozás fontos, ha az nincs, akkor otthon sincs! szóval kitartás mindenkinek! :lol:

Kép
zsani78

Zsani: majd megverjuk Edivel ezt a dokit, kulonben is hogy a francban lehetne tartani a 6-12 kg-t, esetleg az anoerexiasok, de mi mind jo husis kismamik vagyunk. En spec ugy megyek mar mint egy kacsa, kifele rakon a labaimat, oldal iranyba... :lol: :lol: :lol:
pocaklako

poci: leinfoztam wiwen :D kapcsolatban a csaj.
párom korosztája és állitólag egy régi barát...

Kép
freyja

Edi! Lehet, hogy a doki levágta, hogy mennyire határozott személyiség vagy és simán lenyelnéd keresztben, ha kötekedni merne! :D:D:D

Zsani! Rá se ránts. Engem is folyton a súlyommal paráztat a dokim.... pedig még "csak" 7 körül járok és Botival összevissza 12-t híztam (azt is valahogy úgy, hogy a hetedik hó végéig jöttek fel a kilók, aztán meg stagnált, mert a végén alig bírtam enni). Nekem azért nyomja folyton az igét, mert félti a kismamáit, de méginkább a babókat a cukortól.... Ez a fixa ideája. Már megszoktam.... Mindig bólogatok, aztán meg jól azt eszem, ami jólesik! :D:D:D
Még Botival voltam terhes, amikor azt hittem, hogy csak engem nyesztet, mert tényleg sokat hízok, vagy hasonló.... aztán egyszer a váróban volt két kismami is, akik szinte soványak voltak a pocak dacára, és amikor Ők is mondták, hogy velük is piszkálódik, akkor beláttam, hogy nyilván minden dokinak megvan a maga heppje......
Sztem tény, hogy baromság a régen "divatos" egyél csaaaaak, úgyis kettő helyett eszel.... és hasonló közhelyek, de az is túlzás, amit manapság egy-két doki (többek között az enyém is) művel.
:wink:
Szvsz egy kismama szervezete nagyonis jól tudja, hogy mire van szüksége.
Húúúúúúúúdenagyon belelovaltam magam! :D:D:D

Na. Visszaolvasok rendesen, mert ma nem volt időm a melóban már megint. Ugyan Boti jött segíteni és laza napot tartottam, de ettől még nem jutottam gép elé :(

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?