Új privát üzeneted érkezett!

Ka-ta
Ugye nem akarod óránként egyszer beszúrni.... :lol: :lol: :lol:
Reggel a 8:47-est már láttuk, köszönjük szépen.... :)
Vendég

Reggeeeelt,

szépek a pocifotók.

Megpróbálok a dvd-ről képet gyártani, és beszúrni. Igen a Györffy Mátyásnál voltam a Praxisba...és nagyon örültem hogy ott voltam. Be is jelentkeztem a 32. hétre újra.
A doki annyira somolygós volt a baba nemével kapcsolatban, hogy zsolti szerint fiú....szerintem meg nem tudom :D

Menyasszonyi ruha....majd esküvő után teszek fel képet...addig nem, mert nem veszem fel...apa nem látta, majd csak akkor talizik vele...

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

dvd-ről nem tok képet levenni...hogy kell????

Mercy

mercedes79
Győr

Kép

Íme a kisdinnyém! :)

d.dodó

mercy: nekem edi mondta:) megállítod, amit szeretnél, megnyomod a prt scr (print gomb), megnyitod a képformázódat (nekem paint van fenn) és oda bemásolod.

Kép
zsani78

Mercy
megállítod a képnél a dvd-t. PrtSc domb, majd képszerkesztőbe beilleszted, és felteszed nekünk :)
Vendég

edi: :)

Kép
zsani78

Zsani :D:D:D:D:D egyszerre..... :P

Sav ügyileg jobban vagy?
Vendég

na jó, mostmáraztánelég!!!! :))))

Kép
zsani78

Dodó
még ki is nyomod mi???? :lol: :lol: :lol: :lol: (csak viccelek) óóóóóóriási pocak, viszed a pálmát :P Kened??? mert a végére rettenet nagy lesz, ha így nő tovább a törpéd, nehogy szanaszét repedj....

Szép pocak nagyon :D
Vendég

Zsani

okééé főőőnök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.02 09:03-kor.
Vendég

hát, most még küzdök a fránya komával, lassan már indulnom kéne! de ficánka remekül érzi magát így is, nem lehet leállítani :) nem tudom mi van vele, h ennyire beindult! titkon remélem, h sikerül megint kérnem egy uh-t gombosi dokitól! :wink: hozzá szeretnék most délelőtt bejutni, mert a dokim betegállományban van és 26. heti kontroll kell....

Kép
zsani78

dodó: aztaaaaaaaaaaaa!!!!! naggyon helyes!! :lol: :lol:

Kép
zsani78

kár, h az én combikám nem ilyen vékony! nagyon szépen érvényesül a poci!

Kép
zsani78

Zsani
szerintem a Te pocakod is úgy jó ahogy van... Egészen optimista lettem ezen téren is... Csinos kismamák vagyunk és kész :P Ki vékonyan, ki dundin hihi :lol: :lol:
Vendég

edi!
A tied sem picike. :P Na meg Dórié is nagyon nagy szerintem!! :) Hát én is remélem hogy nem fogok repedni...Egy picike van, de az még Lizyvel lett....remélem nem reped tovább.....kenem ugyan, de ez ugye hajlam kérdése is.

d.dodó

Dodó
Igen nekem is elég nagy, de azért a pálma a Tied :P
Óriási, most mutattam Anyunak, kerekedett a szeme rendesen... mondtam is neki, hogy lehet békén hagyni, hogy mekkora a pocakom hihi :D:D:D:D
Igen, sajnos hajlam kérdése... nekem is szülés alatt repedt, végig gyönyörűséges volt... Most még nem repedt, de ki tudja... ha nagyon csunya lesz, akkor majd a 4. gyerek után megplasztikáztatom hihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hááátttt.... mire megszervezzük a következő találkát, lehet, h a margitszigetet is kinőjük :lol: :lol: :lol: de legalábbis a kfc padjaiba már nem férünk be :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Amugy azt néztem, hogy most szerencsére szinte tényleg csak a pocakra ment az a +4 - 5 kilo ami eddig rámjött....Lizyvel nagyon seggre híztam...

d.dodó

Dodó
ahány terhesség annyi féle... Én Bálinttal +8kg híztam a 37. hétig. Annyira csini voltam....
Most Botival félelmetes, teljesen máshogy. Csípőre, combra, fejre híztam, na meg persze pocakra, de 24 hetes és +10kg. Pedig nem eszem többet mint anno, sőt.....
Vendég

Zsani
azért azt csak nem.... :D:D:D:D:D
Vendég

Sziasztok! Micsoda gyönyörű pocakok, egytől egyig, nagyon szép nagyok és édesek! Ma én is megkérem este apát, hogy csináljon, úgy meghoztátok a kedvem! :D

Amúgy a kedvem szar, nem panaszkodni akarok, de rettenetes ez az izomlazító gyógyzer, amit kaptam, hogy ne keményedjen, görcsöljön a pocak :cry: Mondta is előre a dokinő, hgoy készüljek, mert az első hetekben szapora szívdobogást, kézremegést és nyugtalanságot okoz, na de hogy ez ennyire rossz, azt nem gondoltam volna :cry: teljesen zombi vagyok tőle,nem tudok aludni . olvastam a neten, hogy ez másnál is így van a kezdeti időszakban, ami kb két hétig tart, na de így hogy készüljök a szakvizsgámra? :roll: Na befejeztem, gondolom ez kell, hogy babuka biztonságban legyen, de brutál rossz.

Tegnap szerencsére minden rendben ment a bölcsiben, bár estére Benike elég nyugtalan, sírós volt, azért nagyon érzik, hogy mi a helyzet. Jövő héten apa két nap szabit vesz ki, a többi napon van segítség, egyelőre eddig látok előre. De most nálunk is Apa eléggé feszült, olyan rossz, hog yminden rá hárul, itt áll a mosatlan edény halomban, neki kell vásárolni, főzni, mosogatni, mosni, gyereket lerakni úgy, hogy amúgy hatig dolgozik :roll: tegnap este tízig pakolt és mosogatott stb. Anyum ígérte még , hogy feljön, na de ez ennyiben is maradt egyelőre :roll: na, befejeztem, majd kiforr valahogy, mindent a babukáért, csak vele minden rendben legyen.

Dodó, látom, nálatok is vannak viták, remélem Apa is átlátja, hogy többet legyen Veletek.

Meme, drukk mára!!!!

Pocak, sajnálom a keményedést, mára elmúlt, ugye? hogy állsz a csomagolással, vag ykész van minden? :)

Edi, jó, hogy ma otthon vagy, pihizz sokat és gyere írj! Szóval felvettetek már egy lányt és milyen?

Rajtam plusz négy kiló van, most mértem, de hát úgyis most fog beindulni, Benivel is így volt, 20. hétig négy kiló, aztán még plusz 12 :oops: de a kórházból hazajövetel után már csak négy kiló maradt rajtam, az is hamar lement.

Én is úgy elmennék uh.ra, szerintetek ellóghatnék jövő héten? úgy megnyugtatna, ha látnám babókát!

Dóri, írtam neked pü-t méhszáj témában :D

Kép

Kép
bébike4

Bébike
igen, megvan az új csajszi. Rendes, kedves... és mint kiderült van bőven közös ismerősünk :D

Elhiszem, hogy kissé kivagy... Abszolút megértem, ilyenkor csak a tudat nyugtat, hogy muszáj... de már nem sok van hátra... :)

Beni biztosan érzi persze, hogy valami nem stimm, de megszokja majd hamar, persze még pici, de biztos menni fog. Fel a fejjel... :)
Tényleg, nem csinálsz neki új vonalzót, ami már a 4. év felé halad??? :D
Vendég

Nekem Lizyvel ilyenkorra +11 kilo volt már...és a végére +20.

d.dodó

Elékszültek a takarók Botinak, ma megyek értük.... hűűűű de izgulok :P Biztosan szépek lesznek :)
Vendég

Dodó
akkor nálad is pont az ellentéte a két terhesség....

Nekem Bálinttal +25kg lett a vége sajnos... most bele sem gondolok, hogy vajon mennyi lesz Botival :roll:
Vendég

megpróbálom összekaparni magam, h elinduljak :( drukkoljatok, h fogadjon a doki :)

később jövök, szép napot mindenkinek!

Kép
zsani78

Zsani
drukk +++++

Én is megyek, nyakamba veszem a tennivalókat.... később majd jövök.

páááááááá
Vendég

Edi, na akkor örülök, hogy elégedett vagy az utóddal :D

Zsani, drukk a dokihoz!!

Dodó, mit főzöl ma?? :D

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Tegnap nem ebédeltünk itthon, igy maradt még krumplistészta, és csak egy kis paradicsomlevest készítettem mellé. Elvégre ugyis nagypéntek van, hust nem akartam mára..... egyedül halat lehetne, de asszem majd halkrém lesz vacsira a kenyérre.
Meg ugyis bőven sok időt el fog venni, hogy tortát kell sütnöm.

d.dodó

Hát én most kész vagyok, beszéltem anyukámmal telefonon, hogy esetleg fel tudna e jönni hozzánk valamikor segíteni (vidéken laknak), mert nagyon nehéz megoldani és hát kire számítson az ember, mint az anyukájára, nem? De kiderült, hogy jövő héten határidős melója van (eddig szinte mindig az volt, amikor kértem valamire vagy Beni beteg volt és vigyázni kellett volna rá), akkor kérdeztem, hogy 12-én hétfőn tudna-e segíteni, mert a Páromnak kora hajnalban indulnia kell, mert külföldre megy (estére már jön is vissza), és ugye Benit be kellene vinni a bölcsibe, de aznap sem jó neki, mert valami értekezlete van. :cry: Én nem akarok önző lenni, de azért nem lehetne mondjuk egy értekezletről elkérnie magát ilyen helyzetben? szerintetek ez nagy elvárás? egyedüli gyerek vagyok, én szerintem fordított helyzetben rohannék a gyerekemhez segíteni :cry: Baromira rosszul esik :cry:

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Sajnálom!!
Mondjuk ha dolgozik, akkor lehet tényleg nehéz megoldani....de főnök függő is lehet.

d.dodó

megjöttem :)
jelentem túléltem a vércukroz lötyis szúrkálós izélgetést 8)
vitttem sok sok citromot igy olyan volt mint egy elfuserált limonádé :D
kedden lesz eredmény. hajnalban felkeltem és félkómában belekortyoltam az üditőbe... :oops: remélem ez nem baj... cukor mentes volt :oops: :roll:

pocikák nagyon szépen nővögettek :) hajrá hajrá!!!

Dodo: gartula a hivatalos 6 hónapohoz!!!! :D

Bébike kitartás!!!! kibirjuk!

Zsani: mi a baj? hogy vagy?

vettünk kiságyat :D :D :D :D véééégreeeeeeeeeeeeeeeee
Kép

lányok nekem pöttyös a combom. :shock: én most átalakulok valami macskanőfélévé vagy ez a terhességtől lehet. olyan mint a csikok? vagy ez csik csak én pöttynek látom? vagy kezdjem gyakorolni a nyávogást ? :?: :lol:

Kép
freyja

Dodó, ő már nyugdíj mellett dolgozik, rugalmasan, nem kötött munkaidőben és szerintem szabit akkor is ki lehet venni és azért mégiscsak az anyukám. Egyszerűen a segítségük nélkül nem fogjuk tudni megoldani és bánt, hogy mindig minden fontosabb neki , mint az, hogy nekünk segítsen. Most legalábbis így érzem :cry:

Kép

Kép
bébike4

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d.dodó 2010.04.02 22:08-kor.

d.dodó

Freya: :D drukk a cukros eredményhez! Szép a kiságy! Macskanő :D :D

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Ja, igy már értem!! NAgyon-nagyon sajnálom!!!!

freyja!
Szerintem ha nem ittál sokat az üdcsiből, nem lesz gond!!! Meg amugy sem! :)
Szupiiiiiiiii az ágy!!!

d.dodó

Dóri: Hűűűűű, hát neked sem semmi a pocid! :) Méretileg tényleg Edi pocijához hasonlít...
:oops:
Dehogy nézel ki virágos bálnának!!! Inkább, mint egy egészséges kismama...
A nemét ti tudjátok már??? Én már alig tudom követni a pocaklakók nemét...
:oops:

Poci: Szupi, hogy elmúlt a sav!!! Hess-hess-hess...remélem elűztem örökre!!!
:)

Dodó: Sajnálom az összezördülés! :(
Nálunk a férjem ugyebár informatikus, s most esténként a kislányunk saját "weboldalát" készítgeti. :)
Teljesen oda van, meg vissza...úgyhogy nap közben dolgozik, este közös vacsi...aztán irány a gép. :(
Na jóóóóóó nem mindig...de sokszor.
Helyes poci! :D Nem semmi méretű a tied sem! :) Nem is kisdinnye!!! Naaaaaaaaagy-dinnye! :)

Zsani: Cuki lehet a kisfiad, ahogy rendezkedik jobbra-balra! :D
Vicces tud lenni! :)

Bébike: Sajnálom, hogy megvisel a gyógyszer! :( Nem lehet egyszerű az biztos!!!
Persze, hogy ellóghatsz UH-ra! :D Nem is kérdés!!!
Nagyon rossz lehet, hogy anyukádra most nem nagyon tudsz számítani. :( Hogy dolgozik még biztos nehezebb neki szabaddá tenni magát, na de azért 1x-2x megoldható szerintem.

Edi: Hozol takaró képet???

Freya: Nagyon szép a kiságyikó! :)
Pöttyös a combid??? Akkor nem is macskanő leszel, hanem mondjuk békanőőőőő...
Piros pöttyös?

Emi

Emi

email4
Budapest

emi!
Grat a 27. héthez!!

d.dodó

SZiasztok Csajszik!!

Bebike: annyira sajnalom, hogy nincs segitseged..ha egy icipicit vigasztal..nekem sincs. Tegnap itt voltak anyosek, hozott egy kis parolt edekomenyt. Mondta keri vissza az edenyt, attettem egy tanyerba es az ovet el akartam mosni, erre kikapta a kezembol, de annyira durvan tiszta hulye volt, akkorat lokott rajtam, hogy majd elestem, csak neztem...na mondom...ez fasza segitseg. Na szoval igy allunk mi is. Most is a mosatlan a mosogatoban a konyha ossze-vissza, Luca csinalja a pultokat holnapra..de nem tudok mit tenni, mar 10kor alig vartam, hogy ujra visszafekhessek az agyba. A poci sajna kemenyedik, hiaba a magnezium es a napi 2 szem plussz gyogyszer. Vigyaznom kell nagyon magamra, nekem egy szeken valo ucsorgestol is kemenyedik a hasam, egyedul az agyban jo, a hatamat megtamasztva, elnyujtott labbal :roll: :roll: :roll:

Meme: kerdezted a csopogest, most nincs semmi.

Dodo: a pocid valami fenomenalis....nem gyenge...csini mami vagy Te is.
Sajnalom az osszezorrenest....de majd alakultok, Atinak sem lehet konnyu...
Gratu a hetfordulohoz!

Edi: szegenykem, nem sikerulsz kikecmeregni ebbol a nathabol, idonkent visszajon nalad. gyogypuszi+++++++

Freyja: vegre Te is tul vagy a cukiterhelesen...lassan minden lepcsofokot megmaszunk mindannyian...
pocaklako

Emi: gratula a hetfordulohoz Nektek is! :wink:
pocaklako

a piros pöttyös az igazi nem? :D:D:D :lol:
amugy nem nagyon látszik a képen de ilyen:
Kép

igazán szexi :roll: :(

Emi neked is gratula!!!!
meg minden hétfordulósnak! :) aki ma még nem járt erre ...

jelölgettem iwiwen. :D

Kép
freyja

Köszönöm a hétfordulós gratukat! :D

Freyja: A piros pöttyös az igaziiiiiiii! :)
Ez tuti nem csík...talán a bővebb vérellátás miatt pöttyös.
Nekem télen szokott ilyen lenni, amikor a hidegből bejövet mondjuk forró fürdőt veszek...

Poci: Háááát, nagyon kedves anyós cselekedete...nem irigyellek!!!
Mi baja volt???

Emi

Emi

email4
Budapest

de igy ugy nézek ki mint egy génhibás leopárd, aki sok piros pöttyöst evett :shock: :lol:

Kép
freyja

[quote="zsani78"][ írta:zsani78b]mercy: nekem edi mondta:) megállítod, amit szeretnél, megnyomod a prt scr (print gomb), megnyitod a képformázódat (nekem paint van fenn) és oda bemásolod.

prt scr : ezt a gombot hol találom???,????, vagyis megvan, csak nem jövök rá hogy mely másik gomb lenyomásával aktiválódik :D

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy: megnyomod a print scr -t
megnyitot a paintot a gépen,és nyomsz egy ctrl V gombot...
vagyis beillesztést.

Kép
freyja

nekem ez nem megy :?

úgy van ez a prt sc gombon, hogy fölé van írva, hogy insert...tehát vmi másik gomb lenyomásával kéne hogy életre keljen, csak nem jövök rá, melyik lehet az.

Mercy

mercedes79
Győr

Kép

na megszületett, bár máshogy, de itt vaaaan :D

Mercy

mercedes79
Győr

mármint a fotó született meg, a babó még 14 hét + napig nem :D

Mercy