Sziasztok! Micsoda gyönyörű pocakok, egytől egyig, nagyon szép nagyok és édesek! Ma én is megkérem este apát, hogy csináljon, úgy meghoztátok a kedvem!
Amúgy a kedvem szar, nem panaszkodni akarok, de rettenetes ez az izomlazító gyógyzer, amit kaptam, hogy ne keményedjen, görcsöljön a pocak
Mondta is előre a dokinő, hgoy készüljek, mert az első hetekben szapora szívdobogást, kézremegést és nyugtalanságot okoz, na de hogy ez ennyire rossz, azt nem gondoltam volna
teljesen zombi vagyok tőle,nem tudok aludni . olvastam a neten, hogy ez másnál is így van a kezdeti időszakban, ami kb két hétig tart, na de így hogy készüljök a szakvizsgámra?
Na befejeztem, gondolom ez kell, hogy babuka biztonságban legyen, de brutál rossz.
Tegnap szerencsére minden rendben ment a bölcsiben, bár estére Benike elég nyugtalan, sírós volt, azért nagyon érzik, hogy mi a helyzet. Jövő héten apa két nap szabit vesz ki, a többi napon van segítség, egyelőre eddig látok előre. De most nálunk is Apa eléggé feszült, olyan rossz, hog yminden rá hárul, itt áll a mosatlan edény halomban, neki kell vásárolni, főzni, mosogatni, mosni, gyereket lerakni úgy, hogy amúgy hatig dolgozik
tegnap este tízig pakolt és mosogatott stb. Anyum ígérte még , hogy feljön, na de ez ennyiben is maradt egyelőre
na, befejeztem, majd kiforr valahogy, mindent a babukáért, csak vele minden rendben legyen.
Dodó, látom, nálatok is vannak viták, remélem Apa is átlátja, hogy többet legyen Veletek.
Meme, drukk mára!!!!
Pocak, sajnálom a keményedést, mára elmúlt, ugye? hogy állsz a csomagolással, vag ykész van minden?
Edi, jó, hogy ma otthon vagy, pihizz sokat és gyere írj! Szóval felvettetek már egy lányt és milyen?
Rajtam plusz négy kiló van, most mértem, de hát úgyis most fog beindulni, Benivel is így volt, 20. hétig négy kiló, aztán még plusz 12
de a kórházból hazajövetel után már csak négy kiló maradt rajtam, az is hamar lement.
Én is úgy elmennék uh.ra, szerintetek ellóghatnék jövő héten? úgy megnyugtatna, ha látnám babókát!
Dóri, írtam neked pü-t méhszáj témában