Új privát üzeneted érkezett!

Na! Ismét felhívtam a muksit! Beteg, a feleségével beszéltem. Majd ha felébredt, akkor visszahív....hát remélem!

Freyja: a címed ymail?? olyan is van?

Meme

Kép
hmeme
Németország

kinyomoztam:) van!! yahooo :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

na megyek, mosogatok...:( megint:(

éhes vagyok...megint...:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Zsani, nagyon jot nevettem ezen a telo storyn... :lol: :lol: :lol: olyan aranyos volt.
Meme: persze drukkolunk.
Edi: nem baj, ha Boticselli lustizik...Ricsi is alszik meg, na de majd este beindulnak...tudod buli vaaaaannnn........
pocaklako

Jó reggelt :D
Itt van Anyum, készül a sonka meg sültcsirkét is csinálunk mára :)
Hoztam a Zalán fotót :P
Kép

Zsofka, nem jár be már Pestre :? Sajnos nem tudok ajánlani, én is nehezen találtam :?

Meme, nekem a mail címem ott van a közösön, a tel.számról meg írtam, hogy nem küldöm egyenlőre, mert rövid időn belül változni fog :? Most céges van, de azt le kell adnom nemsokára és lesz helyette privát :) Szal majd csak az újat küldöm, addig úgysem lesz semmi érdemleges :wink:

Edi, jóóóóó kis albija van Botinak :P Engem ma Zalán keltett a rugdosásokkal :lol:

Megyek, Emma gyanúsan csöndben van, ami nem jellemző rá :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme! Megy a drukk!!! ++++++++++++ Ez kimaradt az előbb :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

na most volt a doktornéni,sajna antibiotikumot kell szednie :cry: :cry: utááálom,mert attól minden baja lesz,nem eszik,kikészül a gyomra stb :oops: :oops: na mindegy,most kibaktatunk a patikába és a postára :oops:

Zsani
én is pont 7 kilónál vagyok :wink: :wink:

Meme
majd küldöm én is a mail cimet :wink:

puszi
lányok!!!

bibar

én is elküldtem magam a közösre :)

sajnos mennem kell, ma már nem biztos, h jövök. megyek pestre dolgozóba, este meg barátkozok, sztem későn érkezem!
szép napot mindenkinek :) :) :)

Kép
zsani78

kész a mosogatás...persze mikor kell eldugulni a hülye lefolyónak....na de azt is megoldottam :)

Köszi a drukkokat előre is!!

Poci: mizujs a cici-csöpivel?? Elmúlt?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Barbuss
de édiiiii, olyan kis piszefejű mint Emma volt :) Nagyon nagyon cuki, és szuper, hogy minden a legnagyobb rendben van :D
Vendég

Barbuss
és grat a 26. héthez :P
Vendég

Bibar

:( szegény Olivér, mielőbbi jobbulást Neki ++++++++++
Vendég

Sziasztok!

nem nagyon jutok ide mert ha ideülök apa rögtön ripakodik h FEKVÉS :D de olvasok mindenkit! majd du amikor elmegy melózni ... :twisted: :D

igen ymail. yahoo :) anno aszittem ez milyen könnyű cim, erre mindenki visszakérdez mijez :D:D:D

Barbuss: grat :)
Zalán fotó nagyon cuki :)

Kép
freyja

Sziasztok! Hát ez a fekve gépelés elég gáz, ráadásul láttátok volna, hogy mit összekínlódtam, mire a gépet idehoztam az ágyba, remélem egy laptop és egy puff megemelése belefér az emelési tilalomba és nem lesz gond :oops: Most mindenütt zsinórok és kábelek tekeregnek a nappaliban, de nekem is mondta a doki, hogy ülni nem jó, tessék feküdni :roll: Hát még találékonynak kell lennem, ami bénázgatok itt fekvés közben, az már nagyon komikus, mert persze minden folyton leesik, kiesik, ottmarad, aztán a másik meg, hogy csak a bal oldalamon fekhetek, mert a jobb oldalon van a vesetágulat, azt mondták, ne feküdjek arra, mert az nyomja a vesét, háton nem jó és nem is ajánlott, marad a bal oldal, de így meg már szétzsibbad mindenem :) Apa már csak röhögött rajtam, annyira szánalmaska vagyok. De babuka jól van, sokat mozog, én meg szuggerálom a méhszájat, elképzelem, ahogy egy szép nagy szalaggal átkötve jó szorosan bezárom és megfenyegetem, hogy maradjon így.
Ma lesz az első nap, hogy Benit egy bölcsis anyuka hozza el, drukkoljatok, hogy elfogadja és minden rendben legyen. Szegénykém, nagyon furcsállja, hogy anya fekszik, mindig hív, hogy gyere játszani a szobába, gyeeeere mááár :P Annyira cuki, remélem nem köti össze a tesóval azt, hogy anya nem tud velelm játszani.

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok csajok!

Itt a beígért pocifotók!
Kép
Kép

Tegnap megvolt a terheléses cukor......eléggé lefáradtam, mire végre hazaértem éhesen, szomjasan.
A következő uh-om május 5-én lesz, pont a szülinapomon!:)

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, addig már nem nagyon leszek.

Heni
Kép
henriett74

Sziasztok,

tegnap voltam a praxisban 4 D-n

:D .... mondtuk dokinak nem akarjuk tudni a nemét, erre ő én már láttaaaam, bibiiii...és mmit gondol a kismama mi lesz????....hát majd meglátjuk bejön e a kismama tippje :D

...szal, szép, jól van, 928 g, fejvégű, farfekvéses...

jah, és átvettem a menyasszonyi ruhám....nem rossz, de a barbamama érzés nem szűnik....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Heni
szép pocak, csini vagy.... ahhoz képest, hogy a 4. baba, nincs is nagy pocid :) Szép formás :wink: :wink: :wink:
Vendég

Köszi Edi!:) Azért pont tegnap néztem a terhes tanácsadáson, hogy még mindig én vezetek.....a többieknek csak egy kis hupli van a poci helyén. :lol:

Heni
Kép
henriett74

Nagyon szépek a pocakok :D Én is igyekszem feltenni, szerintem nekem is nagy!

Edi, Zsani, nagyon köszönöm a tegnapi pizza-tippeket, végülis nem rendeltem, talán ma. A tegnapi esténk eléggé katasztrófa volt,

Bibar, sajnálom a betegséget, én is utálom az antibiotikumot, de biztosan hamar segít.

Niki, olyan ügyes vagy a takarítással!

Barbuss, nagyon örülök, hogy minden rendben! annyira kíváncsi lennék, hogy mi bébink vajon van-e már egy kiló, de 25 hetesen talán még nincsen. szuper a takarítónénitek :D bevallom , nekünk is van, bár ő csak ritkán jár, amikor megkérjük rá, nem rendszeresen, hanem amikor össszecsapnak a hullámok :lol: Most épp felhívtam a héten, hogy a fekvés miatt jó lenne a segítsége, erre kiderült, hogy a héten műtik valamivel, így hat hétig nem ér rá :cry: Ő is nagyon jó áron van, egész napra 5 ezret kér és vasal, mos is

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

Barbuss, cuki a kis Zalán pofi :D :D :D !

Zsani, olyan jót mosolyogtam a telcsikeresés közbeni "birkán" :lol: !
Olan lüke vaaagy :D !

Bébike, elhiszem, hogy nem egyszerű ez a fekvés dolog, szegénykém :oops: ... És még az is adott, hogy melyik oldalon, hmm... Azt nem tudjátok esetleg megoldani Benikéddel, hogy ott játszatok, veled az ágyban :roll: ? Kitartás!

Freyja, neked is további kitartáááást!!! Jól teszed, pihizzél csak!

Bibar, szegény kis Olikád :oops: ! Mielőbbi gyógyulást kívánok! A kis gyomrocskájára javasolnám a patikában és DM-ben kapható Protexin Restore probiotikumot, ami kifejezetten csecsemőknek és kisgyermekeknek van!!! Antibiotikumos kezelés alatt segít helyreállítani a bélflórát.

Heni, látom már te is szépen gömbölyödsz :wink: ! Cuki a "mama-papa-gyerekek" rajz a pocidon :lol: :lol: :lol: ! Te rajzoltad? Vagy a gyerekek?
Ja, és nagyon tetszik a fejed felett, a falon lévő képetek :D ! Gondolom, ti vagytok rajta... Nagyon szeretem az ilyen barnított fotókat, és rajta kiemelve egy szín, itt pl. a piros csokrod! Annyira jóóó :wink: ! És szőke volt a hajad :shock: ?
Tuti jó szülinapi ajándékod lesz :wink: !

Mindenkinek szép napot :D !

Anikó

Kép
mamaki73

-olyan jó, hogy ma már április van, csak ez a hónap teljen el gyorsan, rendben, legszívesebbe átaludnám, hogy mire felébredek, május legyen és a 30. hét :roll: :D ugye gyorsan eltelik majd?

Mercy, gratula a szép méretekhez, izgi, hogy mi lesz a neme! :D A Győrfy Mátyás volt az uhs?

Mamaki, rajzolgattunk az ágyban együtt, meg mesét olvastunk, de azért fura neki a helyzet!

Heni, nagyon szép a pocid!

Kép

Kép
bébike4

Mercy, örülök minden okés veletek is :D ! De jó! Hozol majd képet nekünk :wink: ???
És a tippedet nem árulod el :wink: ?
A farfekvés még szerencsére változhat, tudod...

Anikó

Kép
mamaki73

Edi: Hűűűűűűű, már mekkora a pocid! :) Bár tudom-tudom...az jó, ha naaaaaagy! :D :lol: :lol: :lol:

Barbuss: Nagyon jó hír, hogy nálad is szervült a haematoma! :) És, hogy a kisfiad is rendben van! :D Már ő is szép nagy baba!
Kíváncsi leszek, hogy jövő héten nekünk mit mond a doki...várom már nagyon!
Írtó helyes Zalán pofiiiii! :) Nagyon éééédi! :D

Manorka: Cukiiiiii poci! :)
Szerintem ne aggódj a cukor-téma miatt!

Meme: Drukk-drukk-drukk mára is és holnapra is! :D
Te kis telhetetlen!
:wink: :)

Bibar: Sajnálom, hogy Olivér beteg lett....remélem hamar kigyógyul!!! Drukk-drukk-drukk neki is!

Heni: Neked is szép nagy, és gömbölyű a pocikád! Nagyon helyes! :)
Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Merci: Vicces lehetett a dokibááá! :) És amikor megmondtad, hogy mire gondolsz...somolygott?

Ma reggel arra ébredtem, hogy kicsit begörcsölt a bal oldalamon...úgyhogy MagneB6-tal kezdtem a napot.
Egyébként meg szerintem keresztben fekszik a kislányunk, mert hát az oldalamnál érzem a rugdosását. :)
Fura nagyon...

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Zsani: telós sztori jól jött ki :)

Meme: mennek a drukkok mára is és holnapra is! Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Bibar: sajnálom a kis Olit, remélem, mihamarabb meggyógyul! Jobbulást neki!!

Barbuss: édi a kis Zalán, hasonlít nagyon Emmára :)

Poci: hogy vagy? Remélem, sikerül a patkányokat kiírtani végleg!

Freyja: és Te hogy vagy? Pihizz sokat!

Bébike: kitartás! Sokat feküdj Te is! Benike biztosan meg fogja szokni, hogy más hozza el a böliből. Az elején furcsa lesz neki, de ezek a kismanók annyira tudnak alkalmazkodni. Majd meglátod! És szorítok, hogy ez a része megoldott legyen. Írtad, hogy csak egyes napok vannak lefixálva, hogy ki hozza el, de a maradék napokon ki megy érte?
Na, a lényeg, hogy vigyázz magadra!!

Heni: Szép a pocód és jó a tetkód is :) Ki rajzolta rá?
Neked is kellemes húsvéti ünnepeket!

Merci: de jó, hogy voltál a Praxisban, irigy-irigy :) hoztál képet? mutizol nekünk?
Melyik dokinál voltál most? És a menya rucit meg szabad majd néznünk? Biztosan nagyon szépséges leszel benne!

Edi: ma mi lesz by city food módra az ebéded? :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

sziasztok,
szép pocik.. :)

tegnap szolnokon voltunk, apának kellett segítenem az üzletben..este 3/4 9-re értünk haza, Manócska persze aludt hazafelé a kocsiban..az lett a vége, h hajnali 3-ig kukorékolt..tehát olyan vagyok mint a mosottszxr..nem elég,h megkavarta az időeltolódás, még ez is..majd' 9-ig aludt..most annyi, a du. alvásrendnek..de csak túlélem vhogy..
de legalább ma süt a nap, bár reggelre olyan hír fogadott, h padlót fogtam..na de ez van, túléljük ezt is..

szép napot nektek!
M.
Vendég

Bébike! Kitartás! Emmának is először furi volt, hogy fekszem, aztán már volt hogy ő szólt rám és tolt vissza az ágyba, hogy "Anya, neked feküdni kell!" :lol:

Manorka, szerintem ne aggódj a cukros eredmény miatt, bizti mindenkinek magas lett volna ha rögtön a szirup-ivászat után is nézik! Nem véletlen az a 2 óra :wink:

Emi, nekem tegnap keményedett nagyon a hasam :? És ha sokat vagyok ugyanabban a pózban, akkor nekem is hajlamos begörcsölni :?

Bibar! Mielőbbi jobbulást Olivérnek!!! :(

Köszi a dicsiket :) Tényleg hasonlít Emmára, főleg a kis pofazacskója, de egyébként a fejformája nem annyira :) Én olyan boldog voltam tegnap! És megint olyan rendes doki volt, pedig nem adtam külön pénzt, de mégis kedves, segítőkész volt, olyan jól esett :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Mia, remélem nincs nagy baj!? :? :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

..hát a baj az..h mindig eltervezek vmit..és próbálom rendbe hozni az életemet, de mindig történik vmi..ELEGEM VAN!!
nem is jövök inkább , mert csak rontom a levegőt..bocs, csak ki kellett adnom magamból.

M.
Vendég

Inkább mond el! Meghallgatunk ám szívesen :) Nagyon átérzem amit írtál :? Nekem is ez az érzésem mostanában :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Nekünk mind2 gyerekvállalás ilyen: mindent klasszul elterveztünk, aztán valahogy semmi sem úgy alakult ahogy szerettük volna... Végül eddig (kopp-kopp-kopp!) minden nehezen, de jól alakult, bár nem úgy ahogy szerettük volna :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!!!!
Juppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
KÉSZ A LAKÁS!!!!!!
Minden polc, szekrény, fiók, minden kis sarok kirámolva, kitakarítva, minden csillog-villog!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök!!!!!! Legközelebb ilyen nagy meló csak egy év múlva lesz!!!!!
Ollan jó érzés! Bár még a mai napi házimunka hátravan.Rendbe tenni a konyhát,mosni, vasalni, varrni, szöszeteleníteni. Szóval még messze a nap vége.
Bocsi, hogy most nem reagálok, de megyek is és csinálom a dolgom. Viszont jutalmul ma két sütit kaptam magamtól. :lol: Egy piramist és egy gyümölcs bandot. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki rettenetesen irigy vagyok ám!!!!!!!!!!! :)

zsofka83

Köszi lányok!:) A tetkót a fiaim rajzolták rám!:) :lol:

Mamaki: Öcsém készítette az esküvői fotóinkat, tényleg jók lettek. Szöszi voltam 15 évig, és meguntam. Meg a hajam is megsínylette. A csokibarnával nincs annyi macera. Most amúgy sem lenne idegem 4 órákat a fodrásznál ücsörögni. Később meg időm sem lenne. Inkább magam befestem, a fodrász meg házhoz jön félévente, akkor vág egy kicsit. És az egész családon végigmegy. :lol: Praktikus! :lol:

Nemrég lett kész a lasange, fincsi lett! Már nagyon fájt rá a fogam a napokban, úgyhogy most megcsináltam.

Mégegyszer kellemes nyulazást! :lol:

Heni
Kép
henriett74

Sziasztooook!!
neem sincs még csíkom (linea negra....vagy mi) :D
viszont szőr nekem is van...de én mindig nekimegyek epilátorral.....lehet nem kéne.......mert így meg mindig szőrtüsző-gyulladásom lesz...egy-kettő...
pfff ami inkább idegesít az a piercingem helye....hogy az milyen undorító..... Kép

neeeeeeeeem?????????? :oops: :oops:

Meme: telszámot és e-mailt este küldöm mert nem tudom fejből a számom de majd a párocskám kisegít.... :wink:

Niki: de ügyi vaaaaagy!!!!
Heni: gyönyörü "negyedik" poci!!!
Mia: nem rontod a levegőt...tessék kiírni ami bánt!!! :D
Barbuss: Zalán nagyon éééédi....tényleg tiszta Emma.....szerintem!!! :lol:

amúgy meg mindenkinek nagyon szép pocókája van....!!!! :D :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Milyen pangás van ma itt!!!! :(

Bibar megvannak a ruháááááááááááááák!!!!! :D Jaj úúgy várom már, hogy hazaérjünk :D

zsofka83

Lányok én most olyan husilevest főztem hogy visszamenőleg a hatodik üknagyanyám megirigyelné!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Halihó csajok!!

Feltettem a lányos ruhácskákat!!
http://picasaweb.google.hu/105551140771 ... directlink
Lehet böngészni!! :)

Weblap átalakítás alatt, ugyhogy ezt a linket használjátok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

szép pocakok :lol: :lol:

Niki
jaj de irigy vagyok én is!!! :wink: :wink: nem semmi energiáda van!!

Barbus
édes pofika,és olyan jó hogy kifogod a rendi dokit :wink: :wink:

Zsófi
na remélem tetszeni fognak :wink: :wink: hétvégére lesz még egy adag nagyon cukker kisfiú :lol: :lol: majd irok és ha van kedved megkukk,bár tudom ez nem kedv kérdése :lol: :lol: :lol:

Olivér alszik,adtam neki antibogyót!
szegénykém nagyon cudarul van :cry: :cry: ű

Mamaki
drága vagy köszi,én a norma flort adom neki mindig ilyenkor,talán segit :oops: :oops: nem tudom hogy irják bocsi :oops: :oops:

bibar

Na! most már az oldal is jóóó! :)

Fiúsok között is van 1-2 új, de a lányosak között is van, ami unisex!!! Érdemes megnézni! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Megérkeztem én is (bár nem hiányolt senki :oops: ).
Reggel suliban kezdtem, de csak egy órám volt (negyed 9-kor mikor elmentem itthonról, Lizy még aludt :shock: - és éjjel sem volt ébredés).
Aztán suliból hazajövet mentünk is a városba. Odáig kocsival mentünk, aztán ott kicsi séta. Lent is ebédeltünk a MAX-ban. Olyan hanburgert ettem, amit álmomban nem gondoltam volna :shock: . Oké, hogy az volt a neve, hogy zöld hamburger....de nem gondoltam bele miért....de naggyon fini volt. Látszatra egy olajban kisütött panírozott "hús" tallér volt benne, saláta, szósz, paradicsom.....és valójában vegetáriánus volt! :lol: Azt a "huspogácsa" főtt rízsből és zöldségekből állt (borsó, reszelt répa, kukorica....) de nagyon finom volt.

Meme!
Megy a drukk mára és holnapra is.
Én nem belepof, de nem a legjobb ötlet mail címet a tábliba felrakni szerintem...gyűjtsük össze a közös mailcímen nyugodtan, ugy mint a telószámokat (szóval mondjuk mail címből és telószámokból is csinálhatsz, de csak külön táblicskut, amit a közös mail címre felteszel). Hisz a táblázatot ide is mindig felbiggyeszted, és lehet hogy "kéretlen tekintetek" is olvassák a fórumot, még ha nem is reagálnak.....sőt innen bármilyen "szerv", reklám célból levehet adatokat (nincs tiltva), igy illetéktelen kezekbe kerülhetnek a címek.... multkor egy csaj (másik topikból) egy kis írás részletét találta meg, ahol a Kara MAlz (maláta sör) szopihoz használt jótékony hatását fejtette ki...és hol talált rá az írására?? A KaraMAlz oldalán...szóval feltették reklámnak minden féle beleegyezés nélkül. De ez csak az én véleményem...de én nem szeretném ha ide nyilvánosságra kerülne a címem. Remélem megérted.

Bibar!
Jobbulást Olivernek!

Zsófika!
Pont 100 napod van!! Gratu!

Heni, Moki!!
Csini pocakok!!!

Mia!
Sajnálom a rossz hírt!!

d.dodó

Dodó: A telszám, email külön táblicskun van, és a közös címre lesz elküldve...:) De jó, hogy egyformán gondolkozunk! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme!
Okés, akkor felületesen olvastam! :oops:

d.dodó

dodó: nem gond! így a tiszta!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

lányok én is kapok közös cimet? :oops:

Kép
freyja

Dodó köszi, ez nekem le sem esett :D

zsofka83

Freyja: ment a pü a rucikkkra :) Közben már láttam, melyik az a kettő :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

rohadt kajás vagyok!!!!!! :( Pedi most tóltam be egy szelet kenyeret...de Nóci sztem észre sem vette....:)

Megyek, tolok még valamit, mert ég a gyomrom, mint a fene!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mi ez a pangás???

Mindenki kint sütkérezik??:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Asszem most egy dupla royal menüt el tudnék tűntetni, mint David Copperfield a repülőt! :) :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?