Sziasztok! Hát ez a fekve gépelés elég gáz, ráadásul láttátok volna, hogy mit összekínlódtam, mire a gépet idehoztam az ágyba, remélem egy laptop és egy puff megemelése belefér az emelési tilalomba és nem lesz gond
Most mindenütt zsinórok és kábelek tekeregnek a nappaliban, de nekem is mondta a doki, hogy ülni nem jó, tessék feküdni
Hát még találékonynak kell lennem, ami bénázgatok itt fekvés közben, az már nagyon komikus, mert persze minden folyton leesik, kiesik, ottmarad, aztán a másik meg, hogy csak a bal oldalamon fekhetek, mert a jobb oldalon van a vesetágulat, azt mondták, ne feküdjek arra, mert az nyomja a vesét, háton nem jó és nem is ajánlott, marad a bal oldal, de így meg már szétzsibbad mindenem
Apa már csak röhögött rajtam, annyira szánalmaska vagyok. De babuka jól van, sokat mozog, én meg szuggerálom a méhszájat, elképzelem, ahogy egy szép nagy szalaggal átkötve jó szorosan bezárom és megfenyegetem, hogy maradjon így.
Ma lesz az első nap, hogy Benit egy bölcsis anyuka hozza el, drukkoljatok, hogy elfogadja és minden rendben legyen. Szegénykém, nagyon furcsállja, hogy anya fekszik, mindig hív, hogy gyere játszani a szobába, gyeeeere mááár
Annyira cuki, remélem nem köti össze a tesóval azt, hogy anya nem tud velelm játszani.