Új privát üzeneted érkezett!

húú, hát én sem tudok nagyon jönni....pedig ma nem is voltunk kint csak most du., mert esett itt is az eső... :cry:

Dbea :lol: :lol: De jó, hogy végre meggyógyultatok!!!!! Nagyon jók a képek, Marcusod nagggyon édike!!!!! Imádnivaló a nagy kék szemeivel!!! :lol: :lol:

Fogyás-hastéma: hát, én futok ugyan (mondjuk inkább: kocogok), de a súlyom nem nagyon akar még változni (még nem értem el a terhesség előttit), mert egyelőre nem vagyok képes semmilyen diétát tartani. Zsigi ugyanis állandóan eszik (szopizik), én meg iszonyat éhes vagyok utána. Valami jó hastornára gondoltam már itthon... Nem tudtok valami jót online??????????
Bea, Te pl. olyan jól nézel ki, mintha nem is szültél volna!!! :lol: 8)
De ami késik, nem múlik, én bizony leadom a felesleget, mert utálom magam így!!!
fUTÁS: 4-5 kilcsiket futok, mit szóltok??????

És én is jelentem: kajálás megy. Pár napja ---mióta hétvégén a tesóméknál ezren ettünk egy asztalnál--- ráérzett, hogy mi is ez az egész. Nem mondom, hogy iszonyat nagy mennyiségeket, de határozottan evésnek lehet nevezni!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Nálunk is borult volt az ég egész nap, csepergett is az eső, de a nagy vihar most ért ide. Emmus jókat is szundított -igaz, korán is keltünk, 5-kor. Én is pihiztem vele egy kicsit, mert reggel megint előjött az allergiám, eléggé vacakul voltam...

Tündi,
gratula a fogyáshoz, ügyi vagy! Mennyi a kitűzött cél?

DBea
, szuper, hogy meggyógyult Marci! Nagyon jók a fotók, kis szívtipró a kisfiad :)!

A legutóbbi Kismamában benne van az egyik szerkesztő, W. Ungváry Renáta fogyása, ő 14 kilót adott le 6 hónap alatt. Teljesen megváltozott, nagyon fiatalos, jól néz ki! (Igaz, ehhez a fogyáson kívül kellett egy trendi frizura, smink, nameg csini rucik.)

Kép
angelita

Dbea,
Nagyon cuki a gyerkőc, te pedig igazán jól nézel ki! :) Ha jól gondolom, nálatok is megy az apás fürdőzés - nálunk az egyik favorit program :D
Erre a dietetikusra én is gondoltam, mert kissé elbizonytalanít ez a diéta-ügy. A linket köszi, már meg is találtam a könyvet.

Madaran,
irigyellek a futás miatt. Én a terhesség előtt futottam rendszeresen, de a 9 hónap alatt nem mertem, most meg akkorák a melleim, hogy amiatt nem nagyon megy. Tök ciki, de a múltkor elmentem egy fehérnemű boltba, és nem is volt nekik ekkora sportmelltartójuk :oops: Úgy éreztem magam mint valami totál ufó. Hagyományos szoptatós melltartóban viszont nem merek futni, a régi sportmelltartón meg egyáltalán nem jön rám :oops:

Adri,
Nekem eléggé nagy a hasam, körméretre akkora, mint 4-5 hónapos terhesen. Az alakja szerencsére már változott. A császár után úgy lógott, hogy a sebem vonalát nem is igazán láttam a tükörben, nagyon gusztustalannak éreztem magam. Szerencsére ez mára már eltűnt, valahogy "visszaépült", pedig annyit nem is fogytam. A szülés után rajtam 10 kg maradt, ebből 5 ment le. 5 van még hátra, illetve ennél több, mert a következő gyerek előtt le kellene fogynom még 10 kilót.

Adri

Kép
Kép
flake76

Flake :lol: én sportmelltartót veszek fel (decathlonos), karira kaptam a tesóméktól ajándékba. Először azt hittem, kicsi lesz, de tottál szuper! És: két számmal kisebb, mint a szoptatósom (75B-s). Mindig úgy indulok el, akár bealszik Zsigi , akár nem, hogy előtte közvetlenül szoptattam!!!És így egyáltalán nem ufós!!! 8) :lol: Egyszer elfelejtettem átcserélni, annyira siettem ,és csak a sarkon vettem észre, így nem volt kedvem visszamenni...hÁT! végigcsináltam, de naggyon szar volt!
Rajtam is van bőven kg, még a lombikok miatt..... :roll: :?
Szerintetek a haskötő ilyenkor még ér valamit, vagy már felejtős?

Tünde, Flake :lol: Gratu, a mínusz kg-k hoz!! Ügyik vagytok!!!!

madaran

[quote="irdab"]H írta:irdabát jelenleg a hasam még mindig olyan mint amikor kb 5 hónapos terhes voltam, és nem voltam terhesség elött gyomros.
Mondjuk azt mondta a dokim, h szétcsúszot a hasizmom :roll:

Adri, a hasizmom nekem is szétcsúszott, majd frászt kaptam, amikor megéreztem. De ennek ellenére tök lapos a hasam... Szerintem is nézesd meg dokival, ha nem voltál előtte hasas, akkor pláne. :oops:

Kép
mocorgó

Hasizom szétnyílásra pilates gyakorlat:

nekem bejött!

http://www.youtube.com/watch?v=8lpv6dfGLq8

Kép
Kép
Kép
oui

Hű, köszi, oui, ezt megnézem.

Bár nekem a jógatanárom és egy sebész is azt mondta, hogy olyan gyakorlat nincs, ami biztosan összenyomja a hosszanti hasizmokat, ilyet csak a hasplasztika tud. Aki alkatilag olyan, annak rendeződik magától... De persze ártani biztos nem árt, így ki is próbálom. :D

Kép
mocorgó

Most olvasom a kommenteket - hát, másnak is mondtak ilyet, mint nekem... :shock:

De persze egyikük sem volt jártas Pilatesben, az is biztos. :)

Kép
mocorgó

Lányok, én még biozöldségekből főzök a gyerkőcnek (kivéve a fagyasztott, bioboltban nem kapható kajákat, pl. tök), de lassan elkezd "mennyiségeket" enni, úgyhogy megfordult a fejemben, hogy vajon meddig érdemes vegyszermentes cuccokat vásárolni. Már az anyagi része miatt érdekel, nyilván az lenne a legtutibb, ha egész életében csak azt enne, de sajnos nálunk nem ez a realitás.

Szerintetek?

Kép
mocorgó

Mocorgó: mi is bioboltozunk. Hát tényleg horror ára van, de mi még nem "érezzük", mert Marci annyira keveset eszik. Kb háromhetente járok el "bevásárolni". Mi úgy tervezzük, hogy kb egyéves koráig ilyeneket kap. Mi főleg Marci feltételezhető tejallergiája miatt döntöttünk így, hogy hátha ez is segít neki hamarabb kinőni. Aztán lehet, hogy ez egy szép ideológia, de ártani biztos nem ártunk vele :lol:
Te hol vásárolsz?

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Irdab,majd ha nem fog szopizni Zora szépen nekiállhatsz fogyózni :)

Dbea,nagyon aranyos Marci,te meg angyon csinis vagy.Nekem rejtély ez a szopizás alatti fogyás,mert Lucával olvadtak le rólam a kilók amíg szopizott,aztán vissza is jöttek :? Zsombinál meg csak híztam+híztam+híztam :roll: de már -1nél tartok a terhesség előttihez képest..persze ez még nagyon gyér...

Angelita,most egyenlőre még 7kg-tól szeretnék megszabadulni,utána egy kis pihi és még 5kg-tól.Remélem menni fog :) A smink,frizura ,csini ruci nagyon meg tudja változtatni az embert :D Én is akartam jelentkezni a kismama egyik számába az átváltoztatós rovatba,de vmiért mégsem tettem...mert biztos nem nekem lenne szerencsém :D

Anna,gratula a futáshoz,nekem ez sajna még mindig nem menne,mert utálok futni :cry: Nem tehetek róla :roll:

Flake,gratula neked is a -kilókhoz!Mikorra tervezitek a kistesót?

Kellemes bolondos napot mára mindenkinek!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
nem mostanra tervezzük a kistesót, szóval van még időm fogyni :) Arra gondoltunk, hogy amikor Ábel 2-3 éves lesz.

Adri

Kép
Kép
flake76

Flake,akkor még tényleg van időd! :D

Kép
Kép
tundi24

Azt akartam még írni, hogy kicsit zaklatott éjszakánk volt. Én általában 10kor le szoktam feküdni aludni, de Apa tegnap negyed tizenegyre ért haza a munkából, így megvártam. Fél tizenkettőig beszélgettünk, aztán úgy döntöttünk elmegyünk aludni. Szépen elhelyezkedtünk az alváshoz, mire Marci éktelen nagy sírásba kezdett :shock: Alig tudtuk megnyugtatni szegényt... Valószínűleg a felső foga jön, van ott egy kis hólyagocska is, remélem hamarosan kibújik...

Ma elmegyek egy bababoltba, veszek Marcinak egy rendes bögrét, amit meg is tud markolni. A bébipohárból ügyesen iszik, de nem tudja megfogni, így olyat keresek, aminek füle is van. Remélem találok, mert eddig mindenhol csak a csőrös, meg tanuló, meg nemtudommégmilyen szipiszupi poharakat láttam... (Amikből persze ő nem tud inni)

Meg veszek előkét egy kupaccal, mert nálunk egy étkezés-egy előke. Másnál is? Marci néha annyira tud maszatolni, hogy már sikítani tudnék. Néha totál átöltözés, etetőszékmosás, mosogatás az etetés vége :(

Fogyás: szerintem ez azért alkati dolog is. Nekem apukám olyan, hogy soha nem hízott meg, ha akar akkor meg egy kis odafigyeléssel le tud fogyni egy-két (vagy több) kilót. Valószínűleg én is ilyen vagyok, bár én azért odafigyelek, hogy mit eszek, meg mozgok is elég sokat. Mióta Marci megszületett mindennap nyomjuk a másfél-kétórás sétákat (kivéve az elmúlt két hetet), ami szerintem azért sokat számít. Ha lesz kistesó, akkor már nem hiszem, hogy tudunk ekkorákat sétálni... Nem is tudom, hogy lesz akkor. Dehát ezen még korai gondolkozni, még nem vagyok terhes :lol:

Kép

Kép
dbea

Csajok,holnap minden rendes nyitvatartás szerint lesz nyitva????

Kép
Kép
tundi24

Mocorgó, én úgy érzem, használt ez a torna, addig másfélét nem is szabad hasra edzeni, amíg a hasizmok vissza nem mennek. Az elsőnél nem ment szét a hasam, Miránál sajnos nagyon, de már tudok rendes hasizomgyakorlatokat is csinálni.
Sajnos rajtam is van felesleg, nem sok, főleg a csípőm felett (és ciciben), de amíg szoptatok, kizárt dolog, hogy ezekről a helyekről lejöjjön:). Zoránál is így volt, aztán mikor abbahagytam a szoptatást, pont az volt a bajom, hogy túl vékonyra fogytam. Így legalább van rajtam mit fogni... Nem is a kilók zavarnak most, hanem az, hogy a régi ruháim közül semmi nem jó rám, mert a pólók a cici miatt felhúzódnak a hasam közepéig, a nadrágokból meg kilóg a derekam.
(Most láttam egy anyukát sétálni 2 lánnyal, plusz a harmadik rákötve, hát úgy megjött a kedvem a harmadikhoz:))

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok lányok!

Tündi,
ha az ünnepek miatt kérded, akkor szerintem még holnap és szombaton is rendesen nyitva lesz minden, csak vasárnap és hétfőn nem.

Eni,
amiből lehet, én is biot veszek Emmusnak, ezek mirelit dolgok, pl. bio bébirépa, spenót, ilyenek vannak a hipermarketekben is szerencsére, mert kifejezetten bioboltot én nem is tudok a közelünkben... Amiből nem kapok biot, abból nyugodtan adom a 'simát': krumpliból, sütőtökből, céklából.

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita

Dbea, én a HerbaHáz nevű bioboltba járok, a Hungária körútra. Ennek van egy pici zöldség-gyümölcs árusa, kicsi választékkal, és közepesen elszállt árakkal. Múltkor véletlenül a Mammutnál jártam, benéztem ott a biozöldségeshez. Egy csomó dologra rá sem írták az árat. Alig vettem valamit, de aztán nagyot néztem a kasszánál. 4 pici ringlóért fizettem valami 600 forintot - ez azért luxus, pláne, hogy Liának ez 1 max. 2 alkalommal elég desszertnek vagy tízóraira.

Pohár: én tegnap az IKEÁban vettem zöld békás etetőszettet, ajánlom Neked is. Van benne csőrös-füles pohár (a csőr levehető, pohárként is funkcionál, két oldalon a fület szépen lehet fogni), lemosható előke, vicces csúszásgátlós tányér és kiskanál, mindezt kevesebb mint 600 forintért. Már fel is avattuk, bejött.

Többiek? Senki nem biót ad már?

Oui, és milyen sűrűn, mennyiszer csináltad ezt a tornát? (Még nem hallgattam meg...) Nem valószínű, hogy kombinálnám másfajta mozgással, sajnos nagyon unom az ilyen ülünk egy helyben, és egy izomcsoportot erősítünk típusú tornákat, így én csak ezt csinálnám. Meg max. futnék, ha valaki beugrik vigyázni a gyerkőcre.

Bébimhez amúgy kötélidegzet kell mostanság. Elkezdődött nála a szeparációs szorongás, és ordít, ha nem lát. Néha akkor is, ha lát. Szóval egy türelemgyakorlat az egész nap, ráadásul a munkahelyem megkeresett, hogy nem akarok-e naponta pár órát dolgozni - hát röhögtem, hogy ezt mégis hogy gondolják, és ennyire fogalmuk sincs, mennyire leköt(het) minden szabad idegszálat egy kis 7,5 hónapos. :lol:

Oui, de jó Neked, hogy harmadikra vágysz - gondolom nem olyan nehéz a lányokkal akkor. Én most egy darabig elegendőnek találom a kihívást. :oops: Na meg még a ciklusom sem állt vissza... Itt már mindenkinek megjött?

Tündi, gondolom boltja válogatja... Szerintem a hiperek rendes nyitvatartással nyitva lesznek, sőt, szerintem szombaton is.

Kép
mocorgó

Bio: én nem biot adok Mirusnak. Van, hogy kedvünk szottyan, akkor apa kimegy a biopiacra a Mom-hoz, és hoz 1-2 dolgot, vagy én pl a Mammutban vettem múltkor mert arra jártam, de ennél a gyerkőcnél nem rendezkedtem be a kizárólagos bio étkezésre. Ráadásul mivel már túrós batyut is kapott... az biztos nem bio.

Kép
Kép
Kép
oui

Mocorgó: én a Jókai utcába járok a Napos Oldal nevű biozöldséges-bioboltba. Ott egész jó választék van, árulnak pl biobanánt is :lol: Megyek ma is, megnézem majd mennyit fizetek, aztán megírom az árakat.

Mindjárt vetek egy pillantást az ikeás szettre

Még nekem sem jött meg, pedig gyúrunk már a kistesóra, de egyelőre kevés eséllyel :lol: Mondjuk még Marci naponta ötször-hatszor szopizik, gondolom ez sem segít a ciklusomat helyreállítani :lol: Mindegy, ami késik nem múlik, vagy hogy is mondják. :lol:

Kép

Kép
dbea

Angelita,igen az ünnep miatt kérdeztem..mert,hogy holnap nagypéntek lesz...és hogy nem-e változik a nyitvatartás..mert holnap érkezik pénz(legalábbis nagyon remélem)vagy valaki kapott már ma is gyed-et?És holnap hipernagy bevásárlásra kell mennem jó pár boltba+bankba,de a bank az nyitva lesz rendesen úgy ahogy szokott :wink:

Bió áruk:mi nem eszünk bio dolgokat,csak nagyon ritkán :oops:

Dbea,én azt olvastam,hogy attól,hogy nem jön meg lehet kistesó,mert nem tudhatod,hogy ép mikor van peteérésed :wink: Hajrá :) Valamelyik nap átolvastam a 2008.augusztusiakhoz,és ott már bizony van jó pár pocakos anyuka :D

Kép
Kép
tundi24

Vagyis olyan bio-t eszünk,amit a nagyszülők megtermelnek! :) De boltit ritkán :oops:

Kép
Kép
tundi24

Eni, most szegény Mirus pont megfázott, és jön is a foga, szóval nem olyan békés, mint szokott lenni, vagy nyöszizik ha ébren van, vagy álmos de nem tud elaludni az orra miatt. Vannak ilyen nehezebb periódusok, de olyan édesek a babák, nem tudom elképzelni, hogy ne legyen több.

Kép
Kép
Kép
oui

Bikmakknak, NAGYON BOLDOG születésnapot kívánunk!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Nekem sem állt be még a ciklusom. A terhességem előtt kb 28 napos volt. De szinte mindig napra pontosan tudtam mikor jön meg. Most meg... 5-6 hét is volt közötte... Mondjuk Zarus is szopizik még, szóval gondolom, hogy emiatt sem állt még vissza a dolog a régi kerékvágásba.
Viszont az aki azt mondja, hogy szülés után tutira nem fogsz többé görcsölni mikor megjön, az hazudik. Nekem teljesen ugyanolyan maradt a dolog. Az előtte pár nappal jelentkező fejfájástól kezdve minden, teljesen ugyanolyan. Ennek mondjuk a legkevésbé sem örülök, mert engem borzasztóan ki tud készíteni ez az egész, néha az ágyból sem tudok felkelni, de olyan is volt már, hogy suliból vagy munkából kellett hazamennem, mert annyira rosszul voltam a görcsöléstől, és egyszer el is ájultam. Szóval ez baromira nem hiányzott az életemből...

Tesóról mi is beszélgetünk, de egyelőre meg kéne tanulnunk jobban spórolni, meg ügyesebben megélni kevesebb fizuból is.
Én nagyon szeretnék egy évre visszamenni dolgozni a tesó születése előtt, viszont azt is szeretném, ha csak 2-3 év lenne köztük a korkülönbség. (Titkon pedig az a nagy vágyam, hogy a második fiú legyen, hogy így legyen egy-egy minden nemből.)
Én nagyon szeretnék majd egyszer harmadikat is, de azt mondjuk akár 8 év különbséggel is el tudnám képzelni. Végülis 32-34 évesen még beleférne korban is a dolog. :)

Mi nem veszünk bio zöldséget, gyümölcsöt. Én abban reménykedem, hogy azokban sincs túl sok káros anyag amelyek nem biotermelőtől származnak.

Orew

orew

Kép

Orew

orew

Zarusnak hihetetlen étvágya lett mostanában. :) Reggelire megeszik 160-180ml gyümölcsöt, aztán ebédre ugyanennyi főzeléket, és vacsorára megint ugyanennyi gyümölcsöt. :) Ja és persze közben szopizik, meg van amikor kap egy nagyon kevés tápszert pótlásnak (ezt nem is mindennap, és ha kap is akkor is csak egyszer egy nap).

Orew

orew

Adri: Nekem sajnos nemcsak a hasam maradt nagy... Én főleg a fényképek láttán, amiken én is rajta vagyok, akadok ki. El sem hiszem, hogy mekkora vagyok sokszor, és marhára nem áll jól ez többlet, mert alapvetően nem vagyok vaskos alkat. Tudom, hogy lehet, hogy soha nem lesz már olyan alakom mint mondjuk 18 évesen, mert ugye a csontok is állhatnak másképp, na meg szerintem a szoptatás igenis nyomot hagy az ember mellén, de azért valami ahhoz közeli állapottal ki tudnék egyezni.

Orew

orew

Dbea: Marcinak nagyon gyorsan nő a haja! :) Egy kis tünemény a legényke! :) Te meg szuperjól nézel ki! :)

Orew

orew

Jó reggelt!

Enyém gyerek elég nyügös ma, a Tieteké milyen? Vacs csak a frontoktól van ki, nem tudom...
Tegnap olyan anyás volt (ilyet még nem csinált), hogy az apjával sem volt el, és úgy zuhanyoztam, hogy az apjával álltak a fűrdőben, mert csak akkor volt el ha látott.

Kirándulni akartunk hétfőn, de esős hideg időt mondanak. Nem tudtok ajánlani valami progit, nem szeretnénk itthon űlni.

Rakok képet. Kép Kép Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri: Zora nagyon édes :lol: :lol: :lol:
Mi is hasonló cipőben járunk, mennénk kirándulni, de olyan hülye időt mondanak :evil:

Munkahely: én úgy meg vagyok lepve, hogy benneteket hívnak vissza dolgozni :shock: Nálunk senkit nem vesznek vissza egyelőre. Inkább kiegyeznek a kismamákkal, hogy kifizetik nemtudomhányhavi bérüket és közös megegyezéssel elküldik őket. (Megjegyzem volt aki 12 havi bért kapott, azzal már én is ki lennék békülve ) :D
Mindegy, szóval nekem ha letelik a két-három év Marcival itthon nem sok esélyem van visszamenni, úgyhogy nálunk ezért is folyik a második baba projekt... De persze nem ez a fő szempont. (Én egyébként kislányt szeretnék :D )

Kép

Kép
dbea

Még egy dolgot akartam kérdezni: aki már napjában többször ad enni a babának: a délelőtti gyümölcs alatt mit értetek pontosan? Reszelt almát, vagy körtét? Dúsítjátok valamivel?

Én is azon gondolkozom, hogy elkezdünk még egy étkezést kiváltani. Igaz, hogy a tízórait még nem váltottuk ki, azaz Marci megeszik 100 g kaját, utána még nyugodt szívvel szopizik rá ugyanennyit, de ettől még elkezdhetem az ebédjét is kipótolni szilárd kajával, ugye? Szóval nem kell megvárni, amíg az egyiket kiváltom teljesen, jól gondolom? (Már csak azért mert a védőnőnk azt mondja, hogy addig ne adjak neki máskor, amíg tízóraira meg nem eszik minimum 150 grammot. Nem értem ennek a logikáját... Szerintem nem baj, ha a szilárd kaja után még szopiznak, én örülök neki :D )

Kép

Kép
dbea

Orsin kívül van fent valaki a facebook-on?

Kép

Kép
dbea

Dbea, amikor kijöttünk a kórházból, én kicsit drasztikus voltam, de nem volt annyi tejem, Zora meg éhes volt. (tápit nem eszi meg)Szóval nálunk gyümi, délelöt, délután megy délbe főzi, elötte meg csak 1 gyümi volt délelőt, vagy délben. Aztán az adagok meg fokozatosan nőveli majd a gyerek :lol: Utánna meg szopi természetesen, aztán majd elhagyja, vagy nem :lol:
De nálunk az a főzi csúszik igazán amibe husi is van, gyümikből meg a kevertek, pl körte-alma, barack-banán.

Én meg azt kérdezném, hogy bbpiskótát ad valaki a bbnek? És ha igen milyet? Nekem dokibácsi azt is mondta mehet a túró, meg a sajt is mostmár. És ha igen, hogyan adjátok, és milyet? Add valaki ilyet a babájának már?
Mert eddig meg itt izélt, hogy csak hipoallergén cuccot adhatok Zoránal amig cicizik, amit meg kihányt....
És tejpépet ad valaki a babájának? úgy h civiztet mellette?

Tegnap délben adtam Zorának burgonya, krumpli, husit, hangosan nevetet hogy a cicin kívűl mást is kap végre :lol:

Engem elvileg visszavárnak a melóba, és úgy beszéltük meg, hogy 2 év után megyek vissza. Csak a beszoktatás lesz majd érdekes a bölibe mert Zora ugye július 29-én születet, szoval akkor még nyárisznet van....

Mocorgó, milyen területen dolgozol, hogy ennyire nem tudnak nélkülözni :lol:

Ja és bio cuccok, nem hiszek benne.....

Adri

Kép

Kép
irdab

Ez mi "facebook-on"? :oops:

Na Zora telepakolta a pelust végre, 2 napja nem volt semmi :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri: olyan mint az iwiw, csak nemzetközi, elvileg a világon mindenhol használják. (Nem mintha olyan baromi sok ismerősöm lenne külföldön :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
dbea

Köszi Dbea, mostmár nem halok meg tudatlanul :lol:
Amúgy akartam kérdezni, hogy tartod a diétát, nem kívánod a csokit, meg az édességet. Mert amióta szoptatok, én nagyon, elötte meg az összes cukrázda, meg csokigyár bezárhatot volna tölem, de most .... :roll: :oops: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Szép húsvétot mindenkinek---ha addig nem jönnék!! Leszünk itt is, ott is... :lol:

Program ajánlat: Campona-Tropicarium. Már írtam, hogy pár hete voltunk. Ez rossz idő esetén is jó!!! És Zsigi nagyon élvezte!

Bio-kaja: nálunk sincs ---Itt Tbányán nem is tudok róla, hogy lenne külön ilyen bolt. Ami bio, az a lefagyasztott saját cucc...

Oui :lol: Na, a tornát én is megnézem magamnak!!! Valahogy nem akar visszamenni..... Asszem alkati tényleg.... :lol: :lol:

Dbea :lol: Mi is gyúrunk tesóra, nálunk sincs még semmi. Mondjuk nekem sem jött méeg meg szülés óta!!! :roll: Ezek szerint ezzel nem vagyok egyedül...

Adri :lol: Édesek a képek Zorácskáról!!! A Milupa rízspép nem jött be? Próbáltad?

Amit Zsigi nagyon nyom befelé az a BUláta (bio cucc, puffasztott búza, natur). Nem szoktam sokat engedni neki, de olyan 6-8-at simán lenyom....

madaran

Adri: az eleje a diétának nehéz volt nagyon, főleg a karácsony... De akkor sütöttem magamnak mézeskalácsot, és amíg a többiek sütiztek, én addig azt ettem. Mára már annyit javult a helyzet, hogy az apósom is tejmentes édességeket csinál, meg a kedvünkért Anyukám is :lol: Szombaton például megyünk haza a szüleimhez, és Anyu tejmentes margarinnal diótortát süt nekünk :lol: :lol:
Lehet ezt bírni egyébként, csak meg kell találni a módját, hogy megmaradjon az ember komfortérzete. Rászoktam például a háztartási kekszre nasinak, vagy a Pufókára (én zizinek hívom), ezekben nincsen tej. Ha veszünk krémest itthonra, amit nagyon szeretek, akkor leeszem a férjemé tetejéről a karamellás fedelet, meg ilyenek :lol: :lol:

Egyébként ez a facebook, meg a többi hasonló "trendi" dolog egy barátnőmön keresztül szivárog hozzám, aki csak 24 éves és még egyetemre jár. Ő nagyon benne van ezekben a dolgokban és néha felvilágosít, hogy ne legyek annyira őskövület :lol: :lol: :lol:

A bulátára már én is gondoltam, azt valamiért szeretik a gyerekek nagyon :lol: Majd keresek valahol azt is, Marcival elropogtatjuk majd :lol:

Kép

Kép
dbea

Még ezt akartam feltenni, így kúszik Marci:

http://www.youtube.com/watch?v=xI6TKSGf_Xo

Kép

Kép
dbea

Dbea akkor én őskövület vagyok a 32 évemmel.... :roll: :lol:
De azért megkapom itt a felvilágosítást :lol:
Nekem most komoly elvonási tüneteim vannak, mert ma még nem ettem csokit. De Zorával megindulok a bolt felé ha felkel.
Minden esetre le a kalappal elötted.

Orew, neked akartam még írni, ha már így ez a téma szóbakerült, hogy én a következő bb 38 éves koromra tervezem, habár egyre többet gondolok rá, milenne ha most jönne...
De egy csomó minden ellenne szól, legfőképp az, hogy végig görcsöltem a terhességemet, és ha valami lenne velem, Zorával mi lenne. Meg 2 picit hogyan cipelek fel a negyedikre?

Anna a Tropikárium nyitva van húsvét hétfőn is?

Adri

Kép

Kép
irdab

Dbea Marci nagyon Édes, de jobb lesz ha a virágokat egy kicsit feljebb pakolod :!: :lol: :lol: :lol:
Zora így nem is kúszott, egy idáig riszálta a seggét, majd mászott.

Adri

Kép

Kép
irdab

Nehogy megharagudjon valaki, az őskövületet magamra mondtam!!!

Kép

Kép
dbea

Dehogy is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Sajna behalt a modemünk, azért nem tudtam jönni, már elvonási tüneteim voltak net nélkül... De mostanra végigolvastam mindent.
Kicsit régebbi témákhoz is szeretnék hozzászólni.
Ajándékok 1 éves babáknak: tuti a lista, nagyon köszi! Amin megakadt a szemem, az a Naphegy Kiadó kiadványai - ugyanis egy mini böngészőt én már vettem Bettinek 7 hónapos korában (egy újságosnál volt kitéve a pénzár mellé) és azóta is imádja, mindig vigyorog rajta, nagyon tetszenek neki a színes oldalak. Így legalább tudom, hogy több fajta is létezik belőle, valószínű be fogom szerezni azokat is!
Önéletrajz: én anno úgy tanultam, hogy bele kell írni a családi állapotot és a gyerekek számát+születési idejüket. Ami ehhez kapcsolódóan nekem fejtörést okoz, hogy várnak vissza a munkahelyemen, de ha megkérdezik, mikor akarok visszamenni, fogalmam sincs, mit mondjak! Épp a napokban jutott eszembe, hogy nem kis stresszel járt a melóm és az mennyire nem hiányzik. Ugyanakkor jó lenne dolgozni, kicsit kiszakadni a non-stop babázásból, de azért nem hagynám itt, vagy bölcsiben Bettit teljes napra. Ráadásul nálunk is tervben van a kistesó - na, ezt hogy tálaljam a munkahelyemen? Ráadásul pont, mielőtt eljöttem, jött volna vissza két gyerkőc mellől egy kolléganőm, de őt nem vették vissza... Hát ilyen tapasztalattal tényleg nem tudom, mit is mondjak, ha rákérdeznek... Szerintetek?
A fogászat témáról jutott eszembe a fogmosás kérdése: akiknek már vannak fogacskái, szoktátok mosni? Mi a héten kezdtük el, egyre jobban viseli Betti, hogy a szájában matatok a fogkefével...
Madaran, kérdezted, hol lehet fiús kendőket kapni? Bár én is csak hallottam, de a Müller drogériákban lehet kapni 2db-ot 1.200-ért.
Angelita, köszi a hiányolást! Most már minden rendben, net újra él (és önző módon ezért ma vagy kimarad, vagy eltolódik a délutáni séta... :oops: :lol: Most még alszik a picinyem.)
Bio-kaják: én is hagyományos gyümiket adok Bettinek, ill. mostanában már üvegeseket, állítólag azok bio alapanyag felhasználásával készültek.
Mocorgó, nekem szülés óta 1x jött meg (októberben), azóta megint semmi. Nem értem, mi lehetett az, hiszen akkor is és azóta is szoptatok, szóval elvileg indokolatlan volt...
Nagyon édesek a babácskák, jó, hogy tettetek fel pár képet, de keveslem, a többiektől is kérek még-még-még! (Bener is ígért, aztán mégsem tett fel...)

Na, és akkor röviden rólunk:
-összetört az autónk: hátulról belénk rohantak... Szerencsére senki nem sérült meg (csak a férjem ült az autóban) és használható az autó, a kár kb. 900e Ft, van biztosítása a hibás félnek
-meglepi pénz állt a házhoz: kaptam bónuszt a munkahelyemtől, a tavalyi félévemet nem felejtették el. Úgy meghatódtam!
-kedden megyek kontrollra a nőgyógyászhoz, letelt a gyógyszer-kúra, ami a P2-es gyulladás miatt kellett - remélem, most már tényleg rendben leszek!
-Betti-babám túl sok minden újat nem produkál: lassan-lassan kezd próbálkozni a felállással, már 1x a térdelésig eljutott a kiságy rácsába kapaszkodva - önmagának jutalma: a kiságy szélének szopogatása. A felülés már nem ügy, simán megy, néha még becsúszik 1-1 orr-ra (vagy orra?) bukás, amikor beszorul a keze a hasa alá, ilyenkor nagy a sírás-rívás, de általában jól tompítja az eséseit. Tegnap nagy öröm ért minket (az tuti, h én jobban örültem, mint ő): séta közben két paci jött el mellettünk - Betti csak a szokásos kis érdeklődő tekintetével mérte végig őket, én meg nagy lelkesen mondtam neki, hogy hű, meg hó, milyen érdekes, stb...Vicces volt. Még mindig csak 2 fogacskája van, pedig a felsők is már elég régóta kínozzák, bár még mindig elég mélyen vannak. Mostanában megint felkel 3 óránként éjjel, és ha nem veszem magamhoz szopizni, akkor sírva fakad - remélem, csak a változékony időjárás miatt lehet ez.

Kép

Kép
hmbori

Orsi,
köszi a köszöntést. :)

Bori,
jó, hogy jöttél, már hiányoztál! Amikor éjjel felébred Betti, akkor mit próbálsz még a szopi előtt a megnyugtatására?
Dani mostanában éjfél körül és hajnali fél 5-5 körül eszik. Ehhez képest ma éjszaka felébredt 3:10-kor, és nyüszizett. Én nem akartam egyből mellre tenni, mert korai a megszokotthoz képest, ezért csak cumit adtam, meg simogattam. Végül a Dentinoxszal nyugodott meg, de utána elkezdett játszani a cumijával, dumálni, stb. Vicces volt így az éjszaka közepén - feküdtem meletteé és akár alhattam is volna de nem tudtam (annyira fájt a derekam. :( ). 4:10 körül aludt el végül, és én is. Utána viszont negyed 7 körül ébredt legközelebb, ráadásul nem éhesen vagy sírva, hanem dumálósan. Fél 7-kor azért adtam neki enni...

Téli böngészőt én a keresztlányomnak vettem Karácsonyra (2 éves), nagyon aranyos könyv. És jó kemény táblái vannak, nem gyűrődik... :D

Kép
bikmakk

Bikmakk, utólag is nagyon boldog szülinapot!
Én simizéssel próbálkozom az éjjeli ébredéseknél - van, hogy elég is (amikor csak 2 óra telik el az előző etetés után). De ezt is úgy, hogy nem veszem ki az ágyából. Ha már kiveszem, akkor szerintem felébred annyira, hogy már ne tudjon visszaaludni, ezért akkor már jön a szopi: de azokba mindig belealszik, olyan kis aranyos. Igen, a Dentinox nekem is csak utólag jutott eszembe, lehet, ha ma is ilyen sírós ébredései lesznek, azzal próbálkozom.

(Ez az 500. hsz-em...)

Kép

Kép
hmbori

Bori: Jo, hogy jottel! :) Gratula az 500ikhoz! :lol:

Orew

orew

Sziasztok!

Ati beteg lett a héten volt 1 kjemény éjszakánk,még jó hogy apa nem ment másnapo dolgozni mert összesen jó ha másfél órát aludtunk azt is több részletben.
Mára jobban van igaz tegnap Márk lett lázas( mára semmi baja) éjjel pesig Ati.Sajna most volt egy picvi láza.
Ő már mindenhol feláll ülni még nem tud magától.
Én már nem fejek neki tizóraira általában gyümt kap mostanában banánt keverek össze körtével. Ebédet is szépen megeszi.Tejpépet is szoktam neki adni azt is szereti.
Sajtot már adtam neki lereszeltem de túrót még nem.
Atinak még nincs foga de már nagyon látszik és szenved is vele.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!!!

Szülinapra nekem most semmi ötletem Atinak mivel Márkróül nagyon sok játékunk van és könyvekkel is tele vagyunk.
Húsvétra ruhákat kapott(nem mintha az nem lenne :D ) cumit a családtól pedig pelust kértem.
Vendég

Orew, köszi-köszi! :wink:

Sissi, mindkét fiúcskának teljes gyógyulást kívánok!

Linacska, mi a helyzet az új táblázattal? Elfelejtődött, vagy érdeklődés hiányában megszűnt?

Kép

Kép
hmbori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?