Katus!
Nem lehet, hogy "csak" sima gyomorrontásod van? Talán még az lenne a legszerencsésebb
...az legalább nem fertőz
Szedsz valamit? Gyogyit, teát, homeós bogyót? Nekem ha fáj a gyomrom szinte mindig használ a szódabikarbóna és az Unicum
Hátha!
Én nem emlékszem, hogy minden tavasz ilyen car lett volna
...pedig most volt télen hó is, hideg is
...nem túl bíztató ez
Orsi!
Zéti is nyakig benne van
tegnap szárazon, ma meg ismét hurutosan köhög...ill. néha szinte ugat szegényke
Bevallom most neki is puffoltam Boró gyógyszeréből
(Adri tanácsára
)
Wiki!
Lassan talán a javulás útjára lépünk
Anikó!
2 hétig
Csoda, hogy senki sem száradt ki és került kórházba! Jó, hogy túlvagytok rajta! Mi a franc lehet ez? Szegény Ákos...most majd be kell pótolnia a kajálást
Reniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Hol vagy??? Mi volt a dokinál??????????
Bocsi, de csak most olvastam a légzésfigyus hsz-edet...és egyben köszi a felajánlást, de Adri már ideadta az övékét
Adri!
Itt is köszi a tegnapi "vészhelyzetes" Zétiszitterkedést
Judit!
Nagyon ügyes már a Tami! Pedig ez a nehezebb fajta fordulás! Hasról hátra könnyebb, így azt szokták előbb tudni a lurkók.
Emőke!
Remélem nálatok most már minden o.k.! S én is nagyon várom a képeket
!!!
Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy vért is vettek Borótól...egy kedves rezidens gyorsan és egyetlen szúrással a kobakjából...persze sírt szegénykém, meg épp akkor nem lehettem ott vele, csak hallottam, de mire átértek a folyosón és visszahozták a szobánkba már nem is pityergett
S szerencsére az eredmény is tökéletes lett
KÉRDÉS: szerintetek milyen "értelmes" ajándékot vehetnénk Zétinek a 2. szülinapjára??? Semmi normális dolog nem jut eszünkbe, s az idő sürget, mert ugye már egy hetünk sincs
jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
Ciki, hogy nem tudjuk kitalálni a tutit
, de épp most szinte semmire sincs "szüksége"...
Wiki, Kata, Emőke!
Ti pl. miket Vesztek/vettetek?