Magdi!
Végtelenül sajnálom, hogy elvesztetted a picikédet. Remélem, hogy azért te legalább jól vagy orvosilag, fizikailag, mert érzelmileg biztos hosszú idő még a felépülés.
Vigyázz magadra, és szorítok neked (nektek), hogy mielőbb sikerüljön újra teherbe esni és kihordani.
Neva!
Távolmaradásotok a taliról teljességgel érthető, ha kevés a családdal együtt eltölthető idő, akkor minden mást inkább el kell halasztani.
Laura félelme miatt, ha nem sikerül megnyugtatni másként, szerintem átmenetileg megpróbálhatnátok eleve együtt aludni (mármint egy szobába), hátha így megnyugodna egy idő után.
Anyukám viccel ütötte el a félelmem, és ez mai napig emlékezetes és bevált, én ugyanis attól féltem, hogy valaki bemászik az ablakon, erre anyukám azt mndta, hogy "Kicsim, ha valaki itt bemászik, azt ültesd le. és kínáld meg kávéval, mert megérdemli!"
Megjegyzem: a 9. emeleten laktunk!
Betti, Koda!
Ahogy Kodától elcsípted, igen bölcsit keresek. Munkám még nincs, de ha a GYED lejár 8 hónap múlva, mindenképpen dolgoznom kell, ezért be akartam Ádit iratni jövő év júniustól a Dózsa úti bölcsibe, de azt mondták, hogy már nincs hely.
Jövő héten újra visszamegyek, mert a vezető nem volt ott, és egy kismama azt mondta nekem, hogy ha dolgozni megyek vissza, és hozok erről munkáltatói igazolást is, akkor elsőbbséget élvezünk.
Ha nem jön össze jövőhéten a dolog, akkor megpróbálkozom a Tokajnál, de arról a böécsiről nem sok jót hallottam.
Marika!
Én is nagyon örülök a személyes találkozásnak! Remélem, hogy mielőbb megismételjük!!!!
Kedves szüli- és névnaposok!
Nagyon sok boldogságot kívánok!!!!
Üdv:Emese