Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Neva!
Azt hiszem mindent megteszel, amit lehet. Talán idővel csökken. Én is nagyon féltem gyerekkoromban. Valamiért, ahogy most visszagondolok rá, a Kököjszi és Bobojszához kapcsolódik. Nem attól féltem, hanem attól kezdett csökkenni. Na, erről jut eszembe: a gyerekek a félelmeiket valahogy mese útján dolgozzák fel (de csak olvasott mese, a képi nem jó).

Máténak és Teklának boldog névnapot kívánunk!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Magdi!
Végtelenül sajnálom, hogy elvesztetted a picikédet. Remélem, hogy azért te legalább jól vagy orvosilag, fizikailag, mert érzelmileg biztos hosszú idő még a felépülés.
Vigyázz magadra, és szorítok neked (nektek), hogy mielőbb sikerüljön újra teherbe esni és kihordani.

Neva!
Távolmaradásotok a taliról teljességgel érthető, ha kevés a családdal együtt eltölthető idő, akkor minden mást inkább el kell halasztani.
Laura félelme miatt, ha nem sikerül megnyugtatni másként, szerintem átmenetileg megpróbálhatnátok eleve együtt aludni (mármint egy szobába), hátha így megnyugodna egy idő után.
Anyukám viccel ütötte el a félelmem, és ez mai napig emlékezetes és bevált, én ugyanis attól féltem, hogy valaki bemászik az ablakon, erre anyukám azt mndta, hogy "Kicsim, ha valaki itt bemászik, azt ültesd le. és kínáld meg kávéval, mert megérdemli!"
Megjegyzem: a 9. emeleten laktunk! Kép

Betti, Koda!
Ahogy Kodától elcsípted, igen bölcsit keresek. Munkám még nincs, de ha a GYED lejár 8 hónap múlva, mindenképpen dolgoznom kell, ezért be akartam Ádit iratni jövő év júniustól a Dózsa úti bölcsibe, de azt mondták, hogy már nincs hely.
Jövő héten újra visszamegyek, mert a vezető nem volt ott, és egy kismama azt mondta nekem, hogy ha dolgozni megyek vissza, és hozok erről munkáltatói igazolást is, akkor elsőbbséget élvezünk.
Ha nem jön össze jövőhéten a dolog, akkor megpróbálkozom a Tokajnál, de arról a böécsiről nem sok jót hallottam.

Marika!
Én is nagyon örülök a személyes találkozásnak! Remélem, hogy mielőbb megismételjük!!!!

Kedves szüli- és névnaposok!
Nagyon sok boldogságot kívánok!!!! Kép

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Hangának boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SZiasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm Hanga nevében is a köszöntéseket. Őszintén mondom, nagyon jólesik, az odafigyelés, hogy gondoltatok rá. A buli tegnap volt, szuperül sikerült. A kiscsaj minden ajándéknak nagyon örült, a tortának, tűzijátéknak is. A gyertyák elfújásában Gyöngy is segédkezett. Kép

Koda!
Nyugi, a talin még nem voltak betegek, kedd reggel kezdett el Gyöngy köhögni, Hangának az orra folyni. Doktorbácsi megvizsgálta, de antibiotikumot nem kaptak, oviba is mehetett volna. De pénteken csak visszavittük Gyöngyöt hozzá, mert éjszakánként mindig volt, 1-2 erős köhögési sorozata. Most sem kapott még antibiotikumot, csak köptetőt. Nem lázas, kicsit taknyos. Hanga sem lázas, nem köhög, csak még mindig taknyos. De sajnos állandóan leveszi a zoknit, így itthon harisnyát adok ezentúl rá.

Esőmentes szép hétvégét kívánok!

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép
Nem, nem azért kérdeztem, hogy ott betegek voltak -e, mert megijedtem..Kép Csak ott olyan jól voltak, azért!
Jobbulást a lányoknakKép
A buli szuper lehetett! És a torta is..de megenném most..Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

A szülinaposoknak és névnaposoknak utólag is gratulálok!!!

Mostanában sajnos nincs sok időm mert sokat járok dolgozni. Holnap is megyek reggel.

Domi már jól van átesett a betegségen. Igaz néha be van dugulva az orra de legalább nem lázas.
De ami a viselkedést illeti az egyszerűen katasztrófa. Ha megyünk valahova akkor végighisztizi az utat. Az emberek azt hiszik, hogy ölöm a gyereket. Már nem jó a babakocsi, nem jó ölbe és van amikor gyalogolni se jó csakis az ordítás. Már félve mozdulok ki vele mert folyton ugyan az a menetrend. Nem tudom mit tegyek. Itthon csak rombol. Semmiféle játék nem köti le, csak a számítógép, a videó stb szétverése a jó móka. Se szépszóval sem pedig szigorral nem tudok rá hatni mert hülyére vesz. Ha anyukáméknál van akkor szuper jó gyerek nincs vele baj. De ha itthon vagyunk akkor maga az ördög. Szerintetek mit tegyek? Előre is köszi a tippeket.

Na megyek mert most meg a nyomtatót borítja magára.

Sziasztok

Zsua
zsua1

Jaj elfelejtettem!

Koda!

Vettem gipszet. Öntenél ki nekem kereteket? Meg ha lehetne egy kis továbbképzés decoupage ügyben akkor nagyon jó lenne ugyanis azon gondolkodtam, hogy ha én a népes családom minden tagját a saját műveimmel akarom meglepni karácsonyra akkor bizony neki kell lassan kezdeni kitalálni mit is szeretnék. Ebben is kérném tanácsodat. Valamelyik nap Domi mentesen felmennék, hogy megbeszéljük. Jó? Írd már meg, hogy melyik időpont jó neked. Persze csak akkor ha nem zavarok.

Puszi Zsua
zsua1

Kedves Zsua!

Mi ugyanezeken átestünk. Nem mondom, hogy 100 %-ig túl vagyunk rajta, de kezelhetőbb. Laura akkor a legrosszabb amikor vásárolni megyünk. Akkor elszabadul a kisördög benne. Van rá gyógymód. Csak Te tudod ezt megváltoztatni.
Először én is kételkedtem de bejött nálunk.
Lényeg, hogy neked kell ezerrel nyugodt lenned (mutatni) és folyton új-új játékot kitalálni az adott helyzetben. Feladatot adni neki.
Persze mondhatnád, hogy a századik ötlet után már elfogy a türelem. Ez így is van, de ezzel annyit formálódik a kis manó, hogy szép lassan csökken ez a dac. (El nem fog múlni azt ne várd)
Nem akarok reklámozni de Vekerdi Tamás könyvét ajánlom, ha kell kölcsön adom.
Egy szó mint száz a Te hozzáállásodon kell változtatni és ezáltal ő is másképp fog viselkedni.
neva

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem a tali óta, de jött hirtelen egy rendkívüli munka amit éjjel nappal csinálok ha időm engedi. Nem mintha baj lenne, hiszen a pénz mindig jól jön.Kép
Még egy hét és kész vagyok, utána jövök.

Szülinaposoknak, névnaposoknak sok boldogságot kívánok!KépKépKépKép

Magdi!
Szomorú amit írtál.Kép

Neva!
Nagyon sokat tudnék neked írni, de sajnos most időhiány miatt nem megy.Kép Csak megnyugtatásként egy pár szó. Hidd el, hogy nem rontottál el semmit. Vannak ilyen gyerekek. Nekem is van egy ilyen. Mégpedig Dancsi volt ilyen. Egy tanács ami nekünk bevált: ha éjszaka felébred és teljesen észnélKép is van, akkor próbálj vele beszélgetni és szedd ki belőle mitől is fél pontosan. Vedd ölbe, nyitogasd ki vele a szekrényajtókat, hogy elhiggye nincs ott senki. Nyittasd meg vele a bej. ajtót, hogy nem nyílik, senki sem tud bejönni. Aztán nyugtasd meg, hogy ha fél nyugodtan menjen át hozzátok máskor is. Ne azt mond, hogy van neki saját ágya, ott kell aludni, hanem beszéld be neki, hogy igenis Te mindig megvéded, hozzád bármikor mehet. 2-3 éjszaka kell ezt eljátszani vele és egyre ritkábban fog átmenni. Ezt nekem is tanácsolták anno és nálunk működött.Kép
Persze azt nem mondom, hogy teljesen elmúlt, de pár nap múlva már rendszeresen az ágyában aludt. A mai napig van egy olyan félelme, hogy nehogy én aludjak el este hamarabb. Ha ő valamit még nézne a tv-ben, de én már álmos vagyok, akkor inkább kikapcsolja és ő is lefekszik aludni.

Tudod! Ez csak jótanács és persze tapasztalat.Kép Nem muszáj megfogadni, hiszen ami Dancsinál bejött, nem biztos, hogy Lauránál is be fog, de mit veszíthetsz ha megpróbálod?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

KösziKép Megpróbálom.
Vettünk fényerő szabályozós kapcsolót, egész éjszaka kellemes kékes fényt áraszt a hőlégballon-lámpája.
Szekrény-, ajtó nyitogatás jó ötlet, ezt még valóban nem tettem.

neva
neva

ZsuaKép

levél ment!
Örülök, hogy jobban vagytok! Nagyon szörnyű lehetett az a köhögési roham!!

NevaKép
És hogy látjátok? Bevált a lámpácska??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

Csak hajlanban jött át, addig aludt. A többi majd kierül.
neva
neva

Sziasztok!

Meggyógyultunk és előkerültünk!
Pár napot anyukáméknál töltöttünk,"nyaraltunk".
Hétfőn már mehet is Ádi oviba.
Máté nevében köszönjük a köszöntéseket.Olyan jó,már egyre több mindent beszél!

Magdi!
Nagyon sajnálom!Nem is tudom mit írhatnék,ami vígasztal,olyan nehéz megfelelő szavakat találni,így csak annyit írok,hogy veled érzek!

Neva!
Remélem megoldódik az alvás dolog!
Máté sem szerette soha a sípolós-visítós játékokat,félt tőlük,most már elviseli őket,ha Ádi ilyennel játszik,de neki nem a kedvence.

Melinda!
Hogy vagytok?Gyerkőcökkel minden rendben?Mi újság az ovival?Délig van Tamara?

Telian!
Ha már lecsendesülnek a dolgok a beköltözés és a beszoktatás körül,találkozhatnánk!

Anita
kacajka

Máték,Tekla,Hanga és Ditta!
Isten éltesse a név és szülinaposokat!Kicsit megkésve,de annál nagyobb szeretettel gondolok rátok!
Kép
Kép

Anita
kacajka

Sziasztok!

MagdiKép
Remélem testileg-lelkileg már kezdel helyrerázódni! Együttérzek veled!

NevaKép
Mailke ment! Nem vagytok egyedül ezzel a félelem
dologgal! Veronika már 4 éves, de még mindig nem mer egyedül aludni! Pedig mi is bevetettünk mindent! Nyáron lett kész az új szobája, új heverő stb. Nagyon várta, de amikor arra került a sor, nem akart ott aludni. Pedig van éjjeli lámpa, irányfény, ajtó nyitva...
Azt is próbáltuk, hogy a tévé szólt a nappaliban, míg el nem aludt, de ha éjjel felkel, jön át.
Mostmár nem idegesítem rajta magam, pár év múlva biztos nem akar már velünk aludni. Mindig azt emlegeti, hogy jön a boszorkány, pedig ilyen meséket tőlünk nem hall.

AnitaKép
Örülök, hogy a fiúk rendbe jöttek!Kép

Panka, MarikaKép ??

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Kedves Minden Érintett!
Kicsi szívünk, kicsi szánk nagyon NAGYON sok boldogságot kíván!

Nagyjából bele-bele olvastam az írottakba. A Kriszta én vagyok? Ha igen akkor még nem tudok semmilye csíkot Kép mutatni! Egyenlőre csak elméleti síkon született meg a terv!
Még egy picit vonakodok megtenni az első lépést! Anyagiak, lakás és a szokásos félemek!
Jó lenne haza költözni,de ide köt most a munka!
Szóval egyenlőre várok!
Bár a pici fiam leadta a rendelést!
Tesót szeretne és lányt!

Magdi!
Tegnap előtt láttam rajtad, hogy gáz van!Mit is írjak? A többiek mindent leírtak!

LEgyenek szép napjaitok!
k
kriszta13

Kriszta!

Erre a versre gondoltál?

Zágon István:Az anya meg a szülő (részlet)
"...Aki a harmadik szobából,csukott ajtókon át is meghallja,hogy a hathetes kislánya sír,az az anya.
Aki szeretne azonnal berohanni hozzá,és egy kis jó langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlankámat-az is az anya.
Aki berohan hozzá,kibontja,vízteleníti,de soron kívűl egyetlen korty anyanektárt sem juttat neki,hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez-az már a szülő.
Aki nappal megbünteti a gyereket,mert elszaggatta a nadrágját-az a szülő.De aki azt a kis nadrágot éjjel könnyes mosollyal foltozza meg-az az anya....
És mégis: az anyából lesz a jó anyós,a szülőből a rossz.
Amely anyósi állapot tart mindaddig,amíg meg nem születik az első unoka.
És akkor valami egészen váratlan és meglepő dolog történik...a kettő összeolvad,és nagymama lesz belőle...
A szülőt ridegnek tartja,az anyát túlzottnak,és csak egyvalakivel azonosítja magát teljesen és százszázalékosan:a gyerekkel...mintha így született volna,ötvenegynéhány esztendős korában,egyenesen nagymamának."

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Jaj Lányok, úgy félek. A reggeli pisilésnél véres volt a wc papír. 1/2 2 körül megyek uh-ra, nem tudom, hogy hogy fogom kibírni addig. Abban reménykedek, hogy hátha csak a menstruációra emlékszik a szervezetem, mert úgy számoltam, hogy kb. most lenne esedékes. Szorítsatok nekünk.

Panka

panka

Panka!

Nekem is volt ilyen. Komolyan. Az első hónapban.
NE izgulj nem lesz semmi gond!

Éva
neva

Panka!

Veled vagyok.
Egy kis ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia!

Magdi
lilien_csenge

Panka!
Szorítok nektek!
Kép
Emese

mse173

Drága Panka!
Nagyon szorítok!!! Légszi dobj egy smst, hogy nincs semmi baj!

k
kriszta13

Hahó! Már megin én!
Csak gyorsan mert ketyeg az óra!

Betti, Panka és akit még érdekelhet a dolog!
Találtam egy lányt aki megoldhatja a problémánkat, a délelőtti találkáinkra! Kép
A gond talán annyi, hogy utazni kellene, de hétvégén, 20 km! Messze van?
Aki nem érti magánban levelezze le legyen kedves Bettivel!
Betti Drága!
Légszi írd meg Évának is! Itt lassú a freemail és nem tudok írni!
Mihamarbb várom a válaszotokat az ügyben!
Tud nekem valaki egy smst dobni ha megszületett a válasz?
Pusza!
k
kriszta13

Sziasztok!

Panka!
Már biztos hazaértél, ugye nincs baj? Nagyon szorítok!

Emese!
Bölcsi?

Kriszta13!
Ilyen gyors változás? Egy pár órája még semmit nem tudtál. (Remélem nem értettelek félre.)

Marika, Kata!
Talán titeket is érdekel!
Lányok!
Akit érdekel babás elfoglaltság szóljon, emilben leírhatom, de nem akarok senkit zaklatni.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka!
Nekem is volt ilyen mind a két gyerkőcnél, ne izgulj!!
De azért föltétlen írd meg, mi volt UH-n!!KépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Na hazaértem.Kép A petezsák körül van egy kis minimális bevérzés, de azt mondták, hogy nem vészes. És ami a lényeg hallottam dobogni a kicsi szívét. Ami még aggaszt egy kicsit, hogy az u.m. alapján 8 hét 2 napos kéne, hogy legyen, de a mérete alapján csak 6 hét 4 napos. Dokibácsival nem sikerül beszélnem, remélem azért holnap hozzá is eljutok. Azért egy kicsit megnyugodtam.

Bocs, hogy most nem írok egyesével nektek. Köszi, hogy szorítottatok, nem is tudjátok, hogy ez most milyen sokat jelentett nekem.Kép Köszönöm.

Puszi, Panka

panka

Panka!
Szorítottam ám én isKép De tudtam, hogy nincs bajKép
Szerintem a dátum miatt ne aggódjKép Meséljek róla?Kép Sőt most egyik ismerősöm ki volt írva múlt héten hétfőre és ma módosították neki a dátumot október 1-re, visszamenőleg az első uh eredményeire hivatkozvaKép Hát nem édesek?Kép

PuszikaKép
Hriczom

Sziasztok!

PankaKép
De jó, hogy nincs baj!
A kor miatt meg tényleg ne izgulj. Nekem mind a két gyerkőcöm két héttel (átlag) volt megfiatalítva. Gerdával kétszer voltam AFP-n. (Kétszer voltam 16 hetes.)

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

PankaKép

Nagyon örülök neki!!KépKép
Mostmár próbálj megnyugodni! Hiszen a kicsi szivét is hallottad!!KépKép Az olyan jó!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

PankaKép
Jaj! Úgy vártam már, hogy írj! Azért pihizz egy keveset, ha tudsz....Kép

PusziKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Panka, örülök, hogy minden rendben!Kép Tényleg pihizz és ne izgulj a kora miatt!

Marika, hát akkor sürgősen össze kell hoznunk egy talit, hátha még szerencsét is hoz a pocim.Kép Már csak az a kérdés, hogy Nálatok, vagy nálunk?Kép

Betti, nagyon rébuszokban írtál, egy szavadat sem értettem. Nekem is küldenél egy e-mailt? Bár nálunk per pillanat még nem aktuális, de majd...Kép

Anita, jó, hogy újra itt vagy.Kép

Tegnap voltam bent a munkahelyen, még mindig a munkaátadás miatt. Mivel még nem fűtenek, elég vacogósra sikeredett a tegnapi nap. Remélem nem fáztunk meg.
A szombati 4D-s is jól sikerült, bár a kis lurkó aludt, két kis kezecskéje az arca előtt, úgyhogy kezdetben semmit sem láttunk belőle. De aztán sikerült felébreszteni és elvette a kezeit az arca elől. Próbálkozom képfelrakással, majd beszámolok róla, hogy hogy sikerült.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Nagyon jól vagyunk,Zsófi nagyon szépen gömbölyödik és még mindig nagyon nyugodt baba.
Sajnos kell hordania terpeszbetétes pelenkát de remélem nem sokáig.Még mindig jobb ez mert én meg szíjban voltam vagy három hónapig.
Gergő is nagyon aranyos állandóan puszilgatja és mindig ki akarja venni az ágyából.
Nekem megint "aranyos" gondjaim vannak,nem tudom mikor fog elmúlni.
Nem nagyon tudok visszaolvasni de örömmel olvastam Panka jó hírét.

Panka!

Ne izgulj minden rendben lesz!!!Nagy gratula a bébihez!!!

Minden ünneplőnek sok boldogságot!

Puszi:Forgi
forgi

Panka!
Örülök, hogy nincs komoly baj, és nagyon irigyellek is. Vigyázz magatokra!!!

Betti!
Ma Ádit felvették a Dózsa György úti bölcsödébe. Májusba kell vinnem a csoportjába az első ismerkedésre, és júnuisban már vihetem beszoktatni.
Nagyon rendes volt a bölcsőde vezetőnője, elbeszélgettünk, és biztosított arról, hogy ha hozom a munkáltati igazolást, hogy dolgozom 8 órában, akkor a gyereknek lesz helye, mert akik nem dolgoznak, és akik csak 4 órába mennek vissza, mindig hátrébb szorulnak a bejelentkezési listán.
De egy csoportba 10 hely van, és már most 17 jelentkező van júniusra, a törvény szerint pedig maximum 130%-os kihasználtsággal működhetnek (így 4 gyerek már biztos nem kap helyet, és ki tudja, hogy hány szülő nem is gondolt még arra, hogy ezt jó előre kell intézni).
Mostmár csak reménykedhetek, hogy munkám is lesz...

Üdv:Emese

mse173

Sziasztok!

Dodus!
Bocs a rébuszokért, de Kriszta kérésére kénytelen voltam. Küldök mailt, hogy ne gyötörjön a titokKép
Hol voltatok 4D-n? Lehet, hogy írtad, de nem emlékszem.

Forgi!
Hordozókendőt próbáltad már? Gergő nem ébreszti fel Zsófit?
További eredményes gömbölyödéstKép

Emese!
Ezt nem hittem volna, hogy ennyivel korábban be kell jelentkezni. Engem a mi bölcsinkben (Kassai út) nagyon agitáltak. Jártunk oda játszóházba és mindig kérdezgették nem akarom-e beadni Matyit.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Jól vagyunk, bár ma reggel sem volt minden ok. De utána egész nap semmi. Lehet, hogy az éjszakai szopitól? Ma este megyek dokibácsihoz, hátha sikerül majd valamit kiokoskodni, hogy mitől lehet. Bár a telefonba azt mondta, hogy ne izguljak miatta, ez semmiség.

MarikaKép
Látom, hogy elhagytátok a reggeli szopit is. (Mindent a kistesó érdekében.Kép És Viktor fogyott már?KépKép) Könnyen ment? Nem keresi Dorka? Én ha próbálom reggel nem adni Beninek jön és tépi rajtam a ruhát, hogy kéne neki, de szerencsére általában sikerül hamar elterelnem a figyelmét.

Puszi, Panka

panka

Jaj még egy kérdés, chellos lányok, nektek mostanában van rendesen internet? Nekünk ma sem volt eddig, meg múlt héten is annyit vacakolt.

P.

panka

Sziasztok!

Panka!
Igaz,csak most írok,de én is izgultam értetek reggeltől!Biztosan fog a doki javasolni egy kis Magne B6-ot!Az is egyfajta védekezés a vérzések ellen.Az időpontokról én is tudnék mesélni!!!!!!!!Február 7-től minden hétre kidobott egy időpontot a gép a szülésre,és Ádi Március 9.-én született!Na,ez milyen?A dokid úgy is meg tudja álapítani menet közben is a korát.
Nekünk nincs semmi gond a nettel,volt ma is rendesen.

Dodus!
Biztosan nagyon jó lehetett a 4D-s Uh!Úgy megnézném!Várom a képeket nagyon!Kép

Most már engem is nagyon érdekel ez a nagy titok!Kép

Anita
kacajka

Sziasztok!

Panka!

Nagyon szorítottam ám neked, hogy ne legyen baj. Pihenj sokat és nagyon vigyázz magatokra.
A múltkor kérdezted, hogy hol dolgozom: a Fehér Holló patikába a Szemere sarkon.

Neva!

Köszi a tippeket. Én is valahogy így próbálom kezelni a hisztiket ahogy írtad de sajna nem sok sikerrel. Én aztán nagyon türelmes vagyok, pedig néha tényleg sok amit csinál Domi. Mindig mosolygok és próbálom lekötni a figyelmét de sajna nem sok sikerrel. A könyvet ha kölcsön adnád nagyon megköszönném hátha találok benne valami jó módszert erre a viselkedésre. Előre is köszönöm.

Koda!

Akkor a jövőhéten mennék és veszek olyan adalékot a gipszbe. A héten sajna annyira összejött minden, hogy nincs időm. A suli is befejeződik pénteken úgyhogy valamelyik nap munka után felmegyek. Előtte természetesen szólok.

Betti!

Nekem is küldj e-mailt légyszi a babás elfoglaltságról. Köszi

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Panka!
Akkor ezért nem jöttél a múlt héten! Küldtem mailt!

Dodus, Anita, Zsua!
Nektek is megy, csak valahogy olyan lassan működik, most nem is tudok küldeni.

Képzelhetitek, amikor az analóg telefonvonalon még lassabb leszKép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka!

Nekünk se jó mindig a net. felhívtam őket valmelyik nap és annyit mondtak, hogy optikai kábelt cserélnek ezért van a fennakadás.

Magdi
lilien_csenge

Zsua!

Szívesen odaadom, egyeztessünk.

neva
neva

Sziasztok!

Panka!
Egy reggel később ébredt és akkor tényleg nem érdekelte, másnap gyorsan megnéztük a kedvenc mesekönyvét, aztán jött a pénteki sulinap (felébredt, öltözött és ment anyósékhoz), szombat, vasárnap apa ment reggel hozzá. Most már nem is igazán kéri. Ha meglátja, akkor megsimizheti, megpuszilhatja (közben azért bekapja de kárt nem tesz benne), ha meg rángatja akkor alszik és nem szabad bántani. Aztán gyorsan elterelem a figyelmétKép Hát ennyi. Többiek biztosan jól szórakoznak rajtaKép

Dodus!
Na milyen otthon lenni? Bár az első hetekben még van is dolga az embernek.
Ha nem sajnálod a házat lehet nálatok is talizni, de jöhettek ti is ideKép

Nem akar valaki véletlenül vigyázni egy kis emberpalántára (nevezetesen Dorkára), amíg meglátogatom a dokimat? Csütörtökön délután mennék, de anyóséknál a kérdezősködések elkerülése végett nem szívesen hagynám.

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Na megvolt tegnap a dokilátogatás. Ő is azt mondta, hogy előszokott ilyen fordulni, ne aggódjak miatta, pihenjek sokat. De igazából majd a 2 hét múlva esedékes uh után fogok megnyugodni.Kép A korára meg azt mondta, hogy ha az első uh-on, amit a barátnőm csinált minden ok volt, akkor ezzel a mostanival ne foglalkozzunk, majd meglátjuk akkor, mikor barátnőm fogja megint csinálni. Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire nem mindegy, hogy ki nézi.

AnitaKép
Nem javasolta a MagneB6-ot, de már én is gondoltam rá, hogy kéne venni.

DodusKép
Várjuk azt a fotót. Végül hova mentetek?

BettiKép
Hova nem mentem a múlt héten? Ja, hogy ide nem nagyon írtam. Aha, ezért.

MagdiKép
Múlt héten én is beszéltem velük, de nem gondoltam, hogy ilyen sokáig fognak vacakolni.

MarikaKép
Ha nincs más jelentkező, hozzánk hozhatod Dorkát. Legalább gyakorolok egy kicsit, hogy milyen két gyerekkel.Kép Hány óra körül mennél?

Robogok valami ebédet főzni.

Puszi, Panka

panka

Neva!

Ti merre felé laktok? Jársz a városba mert én a belvárosban lakom és a Szemerénél dolgozom. Vagy neked mikor és hol lenne jó talizni?

Zsua
zsua1

Sziasztok!

4D-s uh-n a Praxisban voltunk, Győrffi (vagy Győrffy?) Mátyás csinálta a vizsgálatot, aki valóban egy tündéri ember. Úgy csodálta a mi babánkat is, mintha még kezdő lenne a szakmában.Kép

Neva, gratulálok, hogy bejutottál a nyelvtanfolyamra! Mikor kezdődik?

Panka, de jó, hogy nincs semmi baj! Nem is lesz, meglátod. (Egyébként mi jót főztél? Néha olyan ötletszegény vagyok ilyen téren.Kép)

Marika, holnap szorítok dokilátogatásnál. Majd beszámolsz, hogy mi volt? Jó itthon lenni, bár a múlt hét végére tele lett a hócipőm az itthonléttel, mert végig rossz, esős idő volt és nem tudtam sehová sem elmenni. (De a szombati uh kárpótolt.Kép) Ti már nem szopiztok? A lakást nem féltem, úgyhogy lehet nálunk is a tali (egyébként is galád módon ki akarom használni a párodatKép).

Mse, ez nem semmi, hogy ilyen korán kell a bölcsit lerendezni. Olyan, mint az esküvő, azt is jó előre le kell szervezni.Kép Most már csak a munkahelyért kell szorítanunk.

Ma babakelengye-begyűjtő körúton voltunk. Már van kiságyunk matraccal, holnap meglesz a többi szekrényünk is. A babakocsit pedig csak azért nem vettük meg, mert nem fért be a kocsi csomagtartójába.Kép Így fájó szívvel, de ott kellett hagynunk. Talán a jövő héten kapnak a másik fajtából, aminek viszont a színe nem tetszett.Kép

További szép estét mindenkinek. Megpróbálom azt a tegnap ígért képfeltöltést.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Zsua!

Az Avason lakunk (magán táblában részletesebben) de szoktunk Laurával járni a városban.
Holnap például megyünk be az irodába, mert a kolléganőmet hozzuk el Laurára felügyelni, mert én megyek 13-ra a kórházba a dilidokihoz.
Esetleg akkor bemehetünk a könyvvel.
Ez kb. 11-körül lesz.
Magánba jöhetnek a részletek.

Dodus!

Gondolod nem a véletlen műve, hogy bekerültem!
Október 5-én lesz az első, egy olyan suliban ami nem is volt meghírdetve a pályázatban. Most örülök, hogy létezik protekcióKép
Várom a kissrác fotóit én is.

Éva
neva

És már itt is vagyok! A képek helye elvileg látható a profilomban. Remélem sikerült.Kép

Neva, ilyenkor én is szoktam örülni a protkónak.KépKép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Tiszta apja a gyerek KépKépKép
neva

Köszi!KépKépKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Lányok!

Nincs valakinek ismerőse autókereskedésben? Szeretnénk venni egy használt opel astrát. Kellene infó, hogy ha részletre vennénk akkor milyen papírokra van szükség, mennyit kell előre befizetni stb.

Ja és ha van valakinek eladó gyerekülése 11kg-tól akkor szóljon már mert kellene.

Előre is köszi

Zsua
zsua1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?