Timi, Nyuszi, élek még, és kivételesen a karnist is sikerült szabaddá tennem Rana és Tigriske számára
De aki le meri csapni Balázst a lányaim kezéről, annak jaj!
Bár elnézve Vanda Daniját az én kaszkadőr Mírámhoz egy szekrénymászó illik
Rana, én el sem tudom képzelni, hogyan tudtam volna megoldani az éjszakákat apa nélkül, míg keltek a lányok. Most ápri közepén 1 éjszakára kellene egyedül megoldanom a dolgokat, de én még most is, erre is segítséget hívok a biztonság kedvéért
Napközben azonban semmi para, sőt, tegnap az esti fürdetést is minimális asszisztenciával csináltam végig, ugyanis a majom módjára csüngő lányaim csak engem akartak, nagyi nem kellett nekik. Egyedül a kádból való kihalászás és fürdés után az emeletre való felcipelés okozna problémát. Azt még ki kellene dolgoznom, és akkor apa minden csütörtökön mehetne focizni. (Együtt kell működnöm, ha nem akarom, hogy pocakja legyen
)
Ja, és mi is pépessel kezdtünk, nem leveztünk.
Lpemoni, nagyon sajnálom az apróságokat, remélem hamarosan
meggyógyultok, és Te nem robbansz le velük/utánuk.
Tigris, mi is Vanda módszere szerint fürdetünk6fürdettünk. Míg apa az elsőt fürdeti, én a másikat vetkőztetem, majd csere. Ha nem végzek, apa elkezdi helyettem a szárazra törlést, pelusozást, utána átveszem, hogy vihesse a másikat is pancsolni. Na de ez már megszünt. Nagykádban locsálunk. És persze állandóan fel akarnak állni, alig bírjuk őket visszanyomni.
Milyen jó lesz majd a három csajjal egyszerre a habok közt
De egyet kell értenem a többiekkel, ez megbeszélés tárgyát kell, hogy képezze apával.
Edit, tudom, én tudom, azok az ügyfelek, ügyféltérben nincs magánélet, max az övéké
Azért remélem élvezed a pörgést!
Babusok, a lent lenni az udvart jelenti? De jó, Ti már mentek és ki tudtok menni. Én a hideg földre még nem merem kitenni őket, pedig úgy élveznék. Alig várom már a gatyarohasztó meleget.
Nyuszi, nekem is úgy vannak az ágyak. Látják egymást, dumálni is szoktak néha, ha felébrednek reggel, de átnyúlni, piszkálni nem tudják egymást. (Míra még a babakocsiban is macerálja Emmát, kiveszi a szájából a cumit, és hasonlók) Altatáshoz gratula, jó úton haladtok az önálló elalváshoz. Irigyirigy
Interspar? Jó móka lesz, élvezni fogják remélem. A mieink az első részében majd kiugranak örömükben, de a végét már unják. Vagy csak a piarészleg nem érdekli őket. Hát nem a szüleikre ütöttek
Vanda, három gyerekkel DM-be? Hát ezt majd el kell mesélned. Hány polc maradt a helyén, hány darab áru maradt érintetlen és a polcon... Nem kis feladat, de amilyen vagány csaj Te vagy, tuti simán fogod kivitelezni.
Timi, Zsófi, az ilyen egymáshoz való viszonyulásukkor mondom én azt, hogy ezt csak ikres anyuka élheti át, és hogy minden plusz, külön nekünk járó nehézséget kárpótol. Én ilyenkor tócsává olvadok szét
Enyimek épp a mászunk egymással szembe és röhögünk, mint állat, meg a menjünk egymás után, és játszunk ugyanazzal (pl. csapkodjuk, ütögessük a teraszajtó üvegét) örömteli pillanatait osztják meg velem.
Ja és drága Mírám önállóan, kapaszkodás nélkül feláll, és áll. Észre sem veszi, mit csinál, mert ha igen, gyorsan leül
Amúgy fél percekig képes elácsorogni. Lépegetési próbálkozás már volt, ha hívtam, először két toppantás, másnap meg két gyors, tipródó lépés volt a reakció. Majd gyors mászásba váltás és vágtázás hozzám
Lehet, hogy egy évesen menni fogunk?