Sziasztok!
Csilla, gyógyulást kívánok Boginak! A képek nem is rosszak, a lényeg látszik A süninek mi az alapja? Te csináltad az oroszlántortát??? Shocked Nem tévesztettél te pályát véletlenül?:D Köszi a hírt Ancsáról, üdvözöljük! A nagyfiúk mentek a nagyszülőkhöz vakációzni, Elemér ment hajózni. Pénzügyi munkatárs állásra pályázgatok, de ide se fognak felvenni, mert csóválták a fejüket, hogy én akarok otthon maradni, ha beteg a gyerek.
Pat, sajnálom, hogy ti is betegeskedtek! Ez komoly, van olyan, hogy a gyereket nem öltöztetik át és nem viszik be a csoportba a szülők?! Jópofa Márk, hogy rákérdez a mosolyra! Édes Mira, pont a legjobbkor végezte el a dolgát! De nem is ti lennétek, ha nem esne meg ilyen.
Na, de én is jártam úgy, hogy kölcsönnadrágban mentünk haza!
Szly, biztosan így is jó lesz a kép! Olyan jó nézegetni év(tizede)k múltával! A linkjeid tényleg jók, én elkezdtem használni a mesevilágot is, bár napokig tart letölteni egy filmet. Lehet valamit nem csinálok jól, Elemér az ő oldalairól naponta többet is letölt, ha van rá ideje.
Kriszti, a te törpédről is szívesen olvasnánk! Nálunk húsvétkor nem igazán szoktunk ajándékozni, max édesség, csak a keresztlányaimnak ajándék, a fiaim is kapnak a keresztszüleiktől.
Gabi, a húgodék szabadsága sem valami jó móka! Örüljünk, ha nem tudunk messzire utazni, legalább nincs mit kipihenni?
Mindennap lenne mesélnivaló Csanádról, mindig le szeretném írni miket csinál, de nemigen jutok el addig.
Mutatja, hogy szétesett a kocsi. Mondom, hozza ide, segítek. Erre ő mondja nem és mutat magára. Szóval ő csinálja meg. Így mutat magára, ha látja a ruhadarabjait, amikor terítem fel, ha másé, akkor megnevezi, kié. Nem indult el a hátmasszírozó - kezdi mondani, hogy apa, apa. Hisz ha valami nem működik, mindig szoktuk mondani, hogy apa majd megjavítja Nem tudom, más gyerek is így csinálja e, de én elcsodálkoztam, amikor láttam, hogy ami játék nem fért ki az ágyából a rácsok között, azt egyik kezével felemeli, a másikkal a tetején lenyúl érte és átveszi. Ha lenne kistestvére, jól ellene vele, az unokahúgom pici babáját olyan óvatosan szeretgeti. Ha sír, akkor nagyon sajnálja. Ha sétálunk, akkor leteszi az imádott motorját és fogja oldalt a babakocsit, mintha nélküle nem is mehetne.
Bocsi mindenkitől az áradozásért, de én szívesen olvasom más gyerekek viselt dolgait. Igaz mostanában elég szűkmarkúan méritek. Berni se írt Dorkóról, pedig olyan jókat szokott ő is csinálni!