Új privát üzeneted érkezett!

Pat, :wink:

Kép

Máshol nem így van?

Jobbulást nektek is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, azért van meg lefotózva a kiírás, mert olyan szita agyam van, hogy mire hazaérek elfelejtem, így le szoktam fényképezni mindent, amit kiírnak és fontos. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok!

Gabuska! Tényleg hasonlít a lányok haja! Ez a lefényképezem dolog tetszik! Kicsit muris, de most pl én nem emlékszem, hogy mit is kell vinni az oviba. A kukó és a főtt tojás tuti, de tudom, hogy volt még valami!
Ezentúl lehet én is ezt fogom csinálni!
:lol:

Patri! Én két napja Született feleségeket nézek online. Itt az oldal címe: http://movieport.blog.hu/2010/01/24/szuletett_felesegek_desperate_housewives_2009_2010_hatodik_evad/fullcommentlist/1

Most a 6. évad megy a tv-ben is, talán két rész ment le belőle. Igaz ez feliratos, de nekem az eredeti olyan későn van, fel szoktam venni. Csak a múlt héten is elbénáztam, nem volt elég szalag a kazettán.
De már a 7. részt nézem online!

Kép
szly27
 
 


Szly,
elkértem a csopitársak szüleitől az email címeket, és mindenkinek szétküldöm a kiírások fotóit, sok szülő rá sem néz a faliújságra, csak beb...ssza a gyereket az ajtón, de mióta folytatom áldásos tevékenységemet, mindenki tud mindent. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Helloka!
Sajna nálunk Márk sem javul,meg Mircsi sem,így holnap újra jelenésem lesz velük a dokinál! :evil:

Sly!
Ugye mondanom sem kell,hogy a neved imába foglaltam,és egész nap mormoltam!!!Hála és ölelés a szülifelis linkért,már meg is néztem az első részt!!! :D Szerintem még jó is,hogy angol,legalább kicsit gyakoroljuk a nyelvet! :wink:

Gabus!
Nálunk ilyen lehetőség nincs,hogy tesó-bevitel!Pedig tök jó ötlet! Így csak én készítek róluk közös fotót! :)
És tök rendes vagy,hogy még a többieket is értesíted a tudnivalókról!!Le a kalappal! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, tuképp a gyerekek miatt csinálom, mert nagyon rosszul érezné magát az a törpe, akinek nem látta az anyja/apja kiírva, hogy mondjuk holnap a víz világnapja alkalmából mindenki kék ruhában jöjjön, és rajta kívül mindenki abban lenne, és még sorolhatnám a példákat.
Szóval nem szeretném, ha a gyerekek innák meg a levét a szülő figyelmetlenségének, vagy mint nálam, a szita agyának. :lol:

Mi is dokizunk, de "csak" kontroll Livi fülével, Ti meg gyógyuljatok!

JOLI, RÉKA, a héten bepótoljuk a talit?
Lehet, hogy mindkét nőt hozom, mert a műtét előtt nem kéne megbetegíteni Livit, így lehet, hogy ha ma engedi oviba a dokesz, akkor sem viszem.
Bébé, Te kőbányai vagy ugye? Nem jössz? :wink:
Ki van még pesti? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
lassan szembesülünk a problémával, hogy lejár a gyed-ünk, és jön a gigantikus összegű gyes. remek lesz mondhatom.
Én nem tudok visszamenni dolgozni, mert Sárának szüksége van a mindennapi fejlesztésekre. Meg konkrétan nincs is olyan hely, amelyik bevenné őt bölcsibe, de nem is adnám, mert ott nincs fejlesztés.
Szóval a gyed elvesztésével jelentősen megcsappan a Sára fejlesztésére fordítható keretünk. Azt találtam ki, hogy pelenkatortákat fogok készíteni, és abból próbálom finanszírozni a tornáit.
Ha valaki szeretne ajándékba pelenkatortát vásárolni, keressen engem.
http://www.gemsonic.hu/index.php?id=pelenkatorta

köszi

jó egészséget mindenkinek!

Kép Pelenkatorta
inerke
 
 


Inerke, utólagos engedelmeddel kitettem az iwiw-es üzifalamra.

A legjobbakat Sárának és az egész családnak!


Nekünk megvan az időpont, április 19. Két héttel előtte már nem viszem, ne szedjen össze semmit az oviban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megint állásinterjúra megyek :) Közben meg a Elemér és a fiúk utazása itt van a nyakunkon, nagyon el vagyunk foglalva.
Szly, én is kösz a linket! Pat, akkor így meg vagyunk élve!
Gabi, neked is kösz a linket! Elképzeltem, hogy ha én is dolgozni kezdek, akkor ugyanúgy be....m Csanádot a bölcsibe, ahogy az általad megidézett szülők teszik :oops:
Inerke, észben tartjuk! Kitartás!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hali!

Na vége a hétvégének, hurrá! Egész jól sikerült, jó volt a kaja (anyósom nélkül végem lett volna :roll: ), mert közben Bogi megbetegedett, így végig rajtam csimpizett. Szegény lázas, nem bírom levinni a lázát. Kapott kúpot, Panadolt. Utána jött a priznic, a hűtőfürdő, másik kúp és most este újra Panadol. Holnap doki, lehet a fülére ment.

Pat, Nektek is jobbulást!

Joli, szorítok az állásinterjúhoz! Kalappal! Hová utazik a család?

Inerke, már láttam én is a tortáidat, nagyon jó ötlet, remélem lesz is keletje! Puszi Sárának!

Gabus, de jó hogy lefényképezed az faliújságot, én is mindig mindent elfelejtek, bár nálunk túl sok felejtenivaló nincs, általában csak annyi, hogy mikor van nevelés nélküli nap. :? .


Néhány szülinapi kép, bár alig sikerültek (pedig nem is én csináltam őket)
A banda:
Kép

Bogi épp a sünit lakmározza, eredetileg volt rajta szőlő, alma, répa, sajt, de már nem győztem újra tölteni :) mellette meg mogyorókrémes szendvicsek.
Kép

Ajándékbontás
Kép

Kissé már megdézsmált oroszlántorta:
Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


De aranyosak! :D

Ez az oroszlántorta nagyon jó ötlet, megjegyzem! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hello lányok!
Egyszerűen nem tudok veletek lépést tartani,vegyetek már vissza,mert nincs ennyi időm visszaolvasni! :evil: :lol:

Inerke!
Ez tök jó ötlet,remélem sikerrel fog működni!!! :)

Joli!
Azért nem gondolnám,hogy te csak úgy be... Csanádot a bölcsibe!Nem olyannak ismertelek meg!Nálunk pl. az első szülőin az óvodavezető megkért minden szülőt (egész ovi volt ott,nem csak a mi csopinkból a szülők),hogy a gyereket ne csak úgy "betegye" az előtérbe,hanem igenis várja meg,míg átveszi a benticipőt,és kisérje be a terembe!Könyörgöm ezt egy szülőnek nem illene magától tudni/megtenni? :roll:Elég gáz szülők vannak...igaz Berni?

Berni,ha már megemlítettelek merre jársz? Hogy van a család? Remélem már túl vagytok mindenen,csak azért nem jelentkezel,mert egész nap kint vagtyok,estére meg lefáraszt Dorián! :)

Többi hiányzó??Kismamink? Adri?
Tényleg Csilla,te tudsz már valamit Ancsáékról?

Mi egész nap úton voltunk ma. Reggel mentünk vissza dokihoz,Márk is kapott gyógyszert,meg szemcseppet.Aztán 9 órától délután 5-re értünk haza!Kemény nap volt. Mira úgy összef...a magát,hogy le kellett vennem a bodyját,nadrágját...és be kellett mennem a C&A-ba venni neki egy nadrágot,mert még mentünk sok helyre. :evil: 92-es halász gatya..neki még épp bokalengetős! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csilla,de jók a képek (nem a minőség :lol: )!!!Kis szülinapos nagyon csini,meg persze a hugi i!Na meg az a torta!
Akkor Boginak is gyors gyógyulást!!
Ezt a tortát te csináltad??? Na nem azért vagyok meglepve,mert nem nézném ki belőled,hanem az ötlet miatt!!Bár te mindig olyan kreatív vagy,már nem is csodálkozok inkább! :) A sörénye gesztenye???Csurog a nyálam a gépre.... :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


enyém is :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


hali!

Örülök, hogy tetszett a tortám :roll: , rém büszke vagyok(, hogy megtaláltam az interneten). Hangsúlyozom én egy antikreatív embör vagyok :? , csak jó helyen keresek 8) . Amúgy tök egyszerű volt, piskóta, rá meg a két réteg közé vaníliapuding (ebbe kellett volna narancssárga ételszínezék, amit a férjem nem talált meg a boltban :? ), igen a sörénye gesztenyepüré, m&m's golyók a szőrtüszői :lol: , amit mindig lelopott valaki :wink: . Eredetileg valami tésztaféle lett volna a sörénye :shock: . A szendvicsek is tetszettek a lurkóknak, tésztaszaggatóval vágtam ki a kenyérből a formákat, csak nem túl gazdaságos. Na meg a vitaminsüni is bejött. Csak az a rohadványos muffin nem lett jó :? , nem baj bosszúból jól ki is dobtam az egészet :twisted: .

Ancsa üdvözöl Arizonából, írta hogy jelentkezik e-mailben, de még nem ért ide :wink: .

Én meg írom a szakdogát, áááááááááá

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást!

Örülök, hogy hasznát veszitek a linkemnek!

Csilla! Nagyon jók a képek és a torta tényleg szuper!

Ma mindenki megkapta az oviban a képeket, csak mi nem. Pedig határozottan emlékszem, hogy direkt jobb ruhát adtam a gyerekre, sőt még gondolkodtam rajta, hogy Jázmint is beviszem a fotózásra, ahogy Gabuska. De aztán nem vittem Jázmint. De Roli volt oviban akkor! Határozottan emlékszem. Most vagy elkavarták a képét, vagy nem akkor volt a fotózás, amikorra öltöztettem. Holnap utána járok. Nagyon sajnálnám, ha pont ez a kiscsoportos kép nem lenne meg!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Mostanában csak zugolvastam :oops: .

Csilla
A torta tényleg nagyon jó lett, nagyon ötletes. Ügyes vagy.

Szly
Reméljük meglesz az a fotó, tényleg nagy csalódás lenne, ha nem így lenne.

Betegek hogy vannak?

Szintusról is régen hallottunk.

Törpék mit kapnak húsvétra?
kittina30
 
 


Hellóbelló!

Nálunk Livinek egy 53934. Anna és Peti (imádja, szerencsére), memóriajáték, édesség, Nórinak homokozó, csajos ruci. Csokit nem kaphat, majd csinálok neki gyümölcspudingot.

Szly, keresd fel a fotós céget és kérdezz utána sztem. Oviban biztos tudják a telószámukat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hello csajok!
Nálunk nem nagyon alakul a helyzet...Márk hajnali 3-kor ébresztett,ment a hasa mint állat,Mira is felébredt,ő meg lázas volt. :? Szerencsére ma már jobban vannak. Sajna annyit szaladgálunk minden nap,tegnpa etse 8-ig voltunk úton,ma is 3 volt mire hazaértünk reggel óta.Így nem is tudtunk ma elmenni a nyuszis baba-mama klubba,meg a dokihoz sem,és így Márk z oviba sem mehet igazolás nélkül,pedig holnap meg odamegy a nyuszi... :evil: Elég!!!!!!!!!! 1 hónapig pihentünk,most ez a "jutalom", egy hónap betegség???? :roll:

Sly!
És nem is esett szó délután a fotózásról az óvónénivel? Reggel csak megkérdezte volna,hogy miért öltöztetted ki Rolit ha nem aznap lett volna,nem?? :roll: Remélem meglesznek a képek!! :D

Kriszti!
Mira mosógépet kap, (mer má' k...ra unom,hogy mindig nekem kell mosnom :lol: :lol: :lol: ), Márk meg mi mást,szerszámkészletet,de ebben most LÁNCFŰRÉSZ is van,és ő még fűnyírót is kap,meg kapnak ,édességeket!
És Máté?

Ja képzeljétek mióta hazajöttünk Thaiföldről,és Márk fapofa embert lát,mindig megkérdezi,hogy xy miért nem mosolyog??Olyan édi! :lol: :lol: Nem véletlenül mondják,hogy T.föld a mosoly országa! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patricia83 2010.03.31 15:37-kor.

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csilla,köszi az üzit,mi is üdvözöljük Ancsát,és várjuk,hogy jelentkezzen!!!
Megyek lázat mérni,Mira megint gyanús!!! :(

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Patri! Jobbulást a kicsiknek!

Úgy tűnik nem akkor volt fotózás, amikor kiöltöztettem Rolit, hanem akkor, amikor hiányzott. De ma lefotózták, mert jött a fotós a középsősökhöz. Igaz nem volt kiöltöztetve, csak mezei pulcsiban volt, de mindegy már, csak legyen kép! Csoportkép viszont nincs így, mert újra nem fényképezték le őket!

Nálunk nem divat Húsvétra ajándékot kapni! Így a mieink nem kapnak. Ha vasárnap jó idő lenne, elmennénk Debrecenbe az állatkertbe, játszótérre, Mekibe! Ez lenne az ajándékuk!

Kép
szly27
 
 


Pat, gyógyuljatok meg!

A Húgom Mozambikba ment férjhez, egy kis éttermet vezetnek. Hazajöttek nyáron 6 hétre, körberohanták a rokonságot, barátokat, gyorsan elmentek a Kolpingba is 3 napra, majd tovább rohangáltak a rokonság közt. Mondtam neki, anyám, lesz mit kipihenned, ha visszamentek, erre majdnem leütött :lol: . Pihenni? Hülye vagy? 6 hétig ki tudja mit műveltek az alkalmazottak, be kell hozni a lemaradást, rendbetenni az ügyeket, pihenés max. a vécén. :roll:
Na csak most eszembe jutott Rólatok.
Ja és az ő gyerekei itt szoktak betegek lenni, mert nincsenek hozzászokva a magyar kajákhoz, náluk a papaya meg a kecsketej, itthon meg a pacal és társai, szegény gyerekek fosiznak 2 hétig.

Szly, na jól van, legalább Roliról lesz kép.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sajna Mircsinek majdnem 39fokos láza volt,adtam neki Nurofent,de még most is 3,5 így már kúpot kapott,meg megint adtam neki szirupot!Remélem reggelre rendesen helyrejön!

Sly!
Azért nagyon jó nap vár a gyerekekre Húsvétkor "kézzelfogható ajándék" nélkül is! Remélem szép idő lesz! :)

Gabus!
Te olyan profi vagy ilyenekben..hogy lehet üzifalra kitenni olyan üzit,mit valmelyik ismerősöd már kitett??? :roll: De ha lehet lépésenként! :lol: Olyan "tanmesét" olvastam...
Apropó nem is tudtm,hogy van hugod is??!! Akkor az ő gyerkőcei tejeskávé színűek? Biztos gyönyörűek!!!Nincs véletlenül képed róluk?? Izgalmas élete lehet a tesódnak kint!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


nem 3,5 hanem 38,5 most a láza

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Csilla, gyógyulást kívánok Boginak! A képek nem is rosszak, a lényeg látszik A süninek mi az alapja? Te csináltad az oroszlántortát??? Shocked Nem tévesztettél te pályát véletlenül?:D Köszi a hírt Ancsáról, üdvözöljük! A nagyfiúk mentek a nagyszülőkhöz vakációzni, Elemér ment hajózni. Pénzügyi munkatárs állásra pályázgatok, de ide se fognak felvenni, mert csóválták a fejüket, hogy én akarok otthon maradni, ha beteg a gyerek.

Pat, sajnálom, hogy ti is betegeskedtek! Ez komoly, van olyan, hogy a gyereket nem öltöztetik át és nem viszik be a csoportba a szülők?! Jópofa Márk, hogy rákérdez a mosolyra! Édes Mira, pont a legjobbkor végezte el a dolgát! De nem is ti lennétek, ha nem esne meg ilyen. :P Na, de én is jártam úgy, hogy kölcsönnadrágban mentünk haza!

Szly, biztosan így is jó lesz a kép! Olyan jó nézegetni év(tizede)k múltával! A linkjeid tényleg jók, én elkezdtem használni a mesevilágot is, bár napokig tart letölteni egy filmet. Lehet valamit nem csinálok jól, Elemér az ő oldalairól naponta többet is letölt, ha van rá ideje.

Kriszti, a te törpédről is szívesen olvasnánk! Nálunk húsvétkor nem igazán szoktunk ajándékozni, max édesség, csak a keresztlányaimnak ajándék, a fiaim is kapnak a keresztszüleiktől.

Gabi, a húgodék szabadsága sem valami jó móka! Örüljünk, ha nem tudunk messzire utazni, legalább nincs mit kipihenni? :)

Mindennap lenne mesélnivaló Csanádról, mindig le szeretném írni miket csinál, de nemigen jutok el addig.
Mutatja, hogy szétesett a kocsi. Mondom, hozza ide, segítek. Erre ő mondja nem és mutat magára. Szóval ő csinálja meg. Így mutat magára, ha látja a ruhadarabjait, amikor terítem fel, ha másé, akkor megnevezi, kié. Nem indult el a hátmasszírozó - kezdi mondani, hogy apa, apa. Hisz ha valami nem működik, mindig szoktuk mondani, hogy apa majd megjavítja Nem tudom, más gyerek is így csinálja e, de én elcsodálkoztam, amikor láttam, hogy ami játék nem fért ki az ágyából a rácsok között, azt egyik kezével felemeli, a másikkal a tetején lenyúl érte és átveszi. Ha lenne kistestvére, jól ellene vele, az unokahúgom pici babáját olyan óvatosan szeretgeti. Ha sír, akkor nagyon sajnálja. Ha sétálunk, akkor leteszi az imádott motorját és fogja oldalt a babakocsit, mintha nélküle nem is mehetne.
Bocsi mindenkitől az áradozásért, de én szívesen olvasom más gyerekek viselt dolgait. Igaz mostanában elég szűkmarkúan méritek. Berni se írt Dorkóról, pedig olyan jókat szokott ő is csinálni!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat, anyu második férjének a lánya, de tekintettel a köztünk lévő viszonyra, a mostoha előtagot nem használjuk. Ő is Nóra. 8)

Livi és Zara nyáron. A kicsi 14 hónapos, róla nem találok hirtelen képet, pedig van, az tuti.
Kép

Mircsi, ne izélj már, tessék reggelre (legkésőbb) meggyógyulni!

Ugyanez vonatkozik a többi betegünkre is.

Joli, nagyon helyes, hogy írtál végre Csanádról. :D
Hasonlóan működik nálunk is. :)
Mostanában az a kedvencem, hogy mikor Norcz kétségbe esik, pl. vizes lesz az arca fürdés közben, akkor azt kiabálja, hogy anyaapalivi, anyaapalivi, és ugyanezt, ha valami nagyon nem akar neki sikerülni. Szaladjunk mindhárman oda, az a biztos. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabuska 2010.03.31 22:39-kor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, Pat, az üzifalas cuccoknál alul van egy olyan, hogy "én is megosztom". Azt meg csak leokézod és kész.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Pat gyerkőceidnek jobbulást!!!!
Nagyon jók a képek,amiket feltettél,mind nagyon jó szined van,csinik vagytok,szép kis család! :D Tulipánok :D
A krokodilos csúcs,de ha jól láttam a háttérben volt még egy...
igezán bátor vagy...én nem mertem volna :?

Szly sajnálom a képet! :(
Hogy viselkedik az új családtag?A kiskutyus?
Gyerekek szeretik?
Meglepett h ti nem ajándékoztok!De talán jobb is!
:!: Ma voltam vásárolni,egy csomó pénzt otthagytam!
A két gyerkő mellett most nekünk is szükségünk van minden parára.

Kittina vagyok én,olvasok,nem nagyon írok,
mással tellik az idő.
Hannusom kapott Pavlik kengyelt,csipőficamos.
Ezért eléggé szenved szegénykém,kell pár nap mig megszokja.(vagy talán soha,az is lehet)
A bal csipője a rosszabb, a jobbal nincs gond.
Min.8 hetet kell hordania.

Joli én drukkolok azért hogy sikerüljön a meló! :D
Most akkor mindenki valamerre van.Csak te meg Csanád vagytok otthon!
Ügyes a kisfiad!

Tényleg lehetne mindennap mesélni a csemetékről!
Fruzsi már szinte mindent mond,versel,énekel...(persze ahogy ő tudja és megjegyzi)Imád motorozni,sokat apósommal van,imádja a tatát!Vannak kiskutyáink(nem kell esetleg valakinek?postázom...) :lol: azokkal elvan,Hannusra 1 kicsit féltékeny,ja és idegen autóba be nem ül....
:lol:

Csilla sztem is nagyon jól nézett ki a tortád!
:D Ügyes dolgokat találtál ki a maffint meg egye fene! :wink:

Adri is olyan régen volt!Már bizti melózik ezerrel...

Mi gyürjük a napokat,készülődünk husvétra(bár nem nagy készülődés)anyukáméknál lesz az ebéd és slussz.
Én ugy sajnálom h egyes rokonok csak ezen a napon jönnek el h no mit is kaptak a gyerekeik...meg karácsonykor persze.
:roll:

Jó éjt és pussszzzzz

Kép
Kép
szintus
 
 


Hali!

Mi is eljutottunk tegnap Bogival a dokihoz, mandulagyuszi és középfül gyulladás, éljen! Bár ma már kézzel foghatóan jobban volt. Már 2 napja nincs láza szerencsére, de most még inkább a kezemet akarja fogni egész nap :shock: . Tegnap éjszaka kriminális volt. Toncsit le is költöztettük a nappaliba, mert nem tudott Bogitól aludni. Most kezdtük a kézfogós alvásról leszoktatni Bogit. De hogy miért pont most kell, amikor beteg :shock: :? . Tegnap kb. 96x vitte vissza apa Bogit az ágyába, ma eddig csak 1x jött ki, hátha :roll:
Toncsitól meg a falnak megyek, mert folyton becsurgat :shock: . Annyira belehevül a játékba, hogy nem szól, csak amikor már becsurgott az eleje. Pedig nincs is felfázva, vagy amire foghatnám, csak értetlenül állok.

Joli, a süni egy fél káposzta volt.

Nálunk sem szokás az ajándékozás Húsvétkor, csak a csoki. De lehet mégis odaadjuk még a maradék turis játékokat, lassan kinövik.

A mi ovinkban nincs is fotózás :evil: !

Hogy van a kismamánk???

A kisbabások sem jelentkeznek túl sokat :roll: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Képek :D Kép Hanna baby

Kép Tesók

Kép Hanna pancsizik

Kép
Kép
szintus
 
 


Hamarabb kellett volna hiányolnom a kisbabásokat :wink: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


De cukik!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla Boginak jobbulást!
Remélem a mai éjszakátok már jobb lesz!
:D :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Hanna nem épp díjazta a hintázást,de Fruzsi annyira boldog
volt,h foghatta :D Kép

Kép
Kép
szintus
 
 


Jó reggelt!

Szintus
Jó, hogy jöttél. Helyesek a csajok. Hanna is milyen nagy már. Sajnáom a kengyelt, reméljük 8 hét elég lesz...

Szly
Kár a csoportfotóért, de legalább lett egy személyes.

Mircsinek és Boginak jobbulást!

Joli
Azért hátha sikerül az az állás.
Jó volt olvasni Csanádról.

Máté is sokat beszél, már szinte mindent mond, de még csak egy szavasakat. Ő még nem mondókázik, mint Fruzsi.
Egész nap beszélgetünk, én kérdgetem. Mondja, hogy Gábor bácsi lesz, ha nagy lesz, Kamazt fog vezetni, és házat fog építeni a mamának. Megkérdezem mit akarsz enni ebédre, akkor azt mondja, hogy "kak tétta". Mostanában ez a menünk, vagy krumpli. Én: "Milyen Máté?", Máté: "Szíp" (van önbizalma a gyereknek).
Ő is megmonja, ha valami elromlik, hogy azt ki fogja megjavítani. Meg azt is mondja, hogy a baba elszakította a lámbát, és a papa megjavította.

Húsvétra mi se szoktunk különösebben ajándékozni, de a papa már ősz óta ígérte neki, hogy fog kapni egy traktort a tavasszal. Tegnap meg is vette a papa a traktort, piros és van utánfutója. Nagy volt az öröm délután, amikor megkapta. Estig le se szállt róla.
Mi meg játszót vettünk neki az udvarra, de nem húsvétra, hanem a nyárra, és még nincs is kész, mert csiszolni kell, festeni, összerakni. Úgyhogy talán a nyárra elkészül.
Húsvétra gondoltam, hogy majd elrejtünk neki pár apróságot a fűbe, hadd találjon valamit.

Na megyek, mert menni akar a traktorhoz, már fél hat óta fenn van.
kittina30
 
 


Mostanában valahogy nehezebben veszem rá magam az írásra...

Betegecskéknek üzenem, hogy tessék hamar meggyógyulni!

Fotók tüneményesek, kérünk még!

Mi jól vagyunk, nekem egy kicsit kevés az energiám mostanában. Émelygek becsülettel, Máté próbálgatja a határait és emellett olyan gyengéd, mint eddig soha. Egyre kevesebbet cipelem őmanóságát, ez rettentően hiányzik nekem, ugyanakkor más fáraszt, így tényleg csak annyit emelem, amennyit kell... Ma segített beágyazni is, őkelme hozta nekem az ágyneműt, hajtogattunk együtt és segített az ágyneműtartót megemelni :)
Ami röhejes: Mátét várva az ősellenség a hagymaszag volt. Akkor nem hittem, van-e ennél rosszabb. Most már tudom ;) Aktuális ősellenségünk a pisiszag. Ha nem mosom meg a törpe fütyijét, akkor a nadrágja alól is kiérzem.... ugye milyen praktikus egy szobatisztaságában még olykor be-becsurgató kismanó mellett? :lol:

Húsvétra valami apróságot kapnak a gyerekek, még nem tudom, mit. Pedig ma ki kell találjam, megyek bevásárolni a piacra sonkát, tojást és muszáj feltölteni a csokikészleteket is ;)

Na, ha viszont írok, akkor sokat teszem ;) Pusz

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Ez igen, csak így folytassátok, míg egyedül leszek!:) Akkor azt érzem, hogy ti is itt vagytok velem. Csak keddig kell :)

Gabi, ez az anyaapalivi jó :D Csanád néha sűrűn egymás után mondja anyaapa, amikor nem tudja eldönteni, melyiket akarja szólítani, vagy ha mindkettőről van szó. A képről már emlékszem, hogy anno raktál fel róluk is és mondtad, hogy ő is Nóra. Nekem is van egy (másik) kedves Nóra ismerősöm, sok ruhát kaptunk tőlük Csanádnak.

Kitti, Máté is már így beszélget fiú létére? Tényleg Csanád a leglustább? Mostanában mondja, hogy embej ha hóembert vagy törpét lát. A törpére mi nem mondtuk, nem tudom miért találta ki.

Fruzsin már nem is csodálkozom, ő olyan hamar kezdett beszélni! Szinti, nagyon jó, hogy hoztál képeket, olyan édesek a lányok! Hanna természetesen megszokja a terpeszpelust és egykettő kinövi a csipőficamot. Nálunk a családban is van ilyen baba és volt 29 éve is :) Nem látszik rajta, hogy milyen pelust hordott két hónaposan:) Gratulálok Hannának a hófordúlóhoz! (most meglestem a vonalzókat, ne járjunk úgy, mint Toncsinál)

Csilla, Toncsit valami új inger érte mostanában? Idegalapon is szoktak odapisilni a gyerekek. Türelemmel kell kezelni, de te biztosan tudod. További jobbulást Boginak!
Pat nem jött, vajon azért, mert betegek? Nekik is+++++

Gabiéknál az oviban testvérfotózás, Szly-nál csak fotózás, Csilláéknál nincs is, hát ide süssetek: az enyémeknek még ovi sincs! :D :lol:

Szly, fényképezgesd le a csoportban levőket és tedd ma Roli mellé kicsinyítve :) Nálunk egyszer egyik bátyám kimaradt a testvéri fotózkodásból, őt egyedül a szomszéd oldalra biggyesztettem az albumban :)

Még valami eszemben volt Csanádról, de majd máskor.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Jól belehúztatok! :lol:

Szintus! Nagggyon aranyosak a lányok!

Boginak és Mirának jobbulást! Fránya betegségek!

Joli! Itt is be lehetett volna vinni Jázmint is, csak én dolgoztam, így nem foglalkoztam vele. Már annak is örülök, hogy Roliról lesz kép! Jázmin sem beszél még nagyon. jó, kb kétnaponta mond új szavakat, de közel sem tartunk ott, hogy mindent mondana.

Gabuska! Nagyon aranyosak a lányok! Csak kicsi a kép! 8)

Kitört a tavaszi szünet! Hurrá!

Réka! Kitartás a pisiszaghoz!

Joli! Neked még működik a mesevilág? Nekem már ezer éve nem!

Szintus! Aranyos a kutyus. Roli imádja, Jázmin is mindig emlegeti, de nem nagyon csípi, amikor cibálja a kabátját. A múltkor felbukott Jázmin a kutyában, a kutya meg a hátára ugrott. Jázmin meg kiabált!

Kép
szly27
 
 


Réka, nekem Livivel a kávé illata, gondolata is hányást okozott, csak kimondta Zoli, hogy megy és iszik egy kávét és már hajoltam is a vécé fölé. Nórinál meg a mosószerek, öblítők illatától voltam rosszul, de mindegyikétől, egy ismerőstől kaptam valami mosódió nevű szert, ami teljesen szagmentes, az életemet mentette meg vele.
Kitartás!

Szly, csak egy szavadba kerül :lol:

Emily egy helybéli kislánnyal
Kép

Zara az apukájával (nagyon jó fej!)
Kép

Mikor küldik nekem a tél közepén a képeket, ahogy pancsolnak az óceánban, ölni tudnék. :lol: A gyerekeknek van 2-2 pulóvere meg hosszúnadrágja, aztán ennyi a meleg ruhatáruk. El tudnám viselni...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na sziasztok!
Ez már igen!!Hajrá csajok,csak így tovább! :D

Réka!
Olyan gyorsan mennek a hetek,hogy hamar túlleszel a rosszulléteken!Hááát Mátéval el kell beszélgetni pisiügyben! :lol: Azért ha tudsz gyere gyakrabban,és képet is rég láttunk a nagyfiúról!! Kistesó neve?? Ugye jó lenne egy kislány másodszorra?

Gabi!
Gyönyörű ez a kislány!És nekem abszolút nem rémlik,hogy már tettél róluk képet!!! Hát az örök nyarat vlahogy én is jobban el tudnám képzelni,mint z itthoni hideg,szeles,esős-havas évszakokat! :evil:

Joli!
Egyáltalán nem baj,hogy áradozol Csanádról,én is szeretem olvasni más gyerkőceinek a szokásait!Nagyon ügyes a fiad,és azért sok mindenben hasonlítanak a hasonló korúak! Mirában egyik npról a másikra kilakult az énkép.Már minden ő akar. Ha etetném,mondja: -én! Ha öltöztetném,mondja: én! Kérdem ki van a képen,mondj: Én/baba!

Szintus!
Köszönjük a képeket,a csajok egyre szebbek!!!

Képzeljétek visszahívtak a Megasztár következő fordulójára! Múlt héten voltunk egy válogatón,de addig nem akartm írni róla,míg nem tudok eredményt. Ma hívtak fel,2 hét múlva kell mennem Pestre!Tiszta izgalom!

Később jövök,Mirát tisztáb kell tennem!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, mi a manó?! Mit fogsz csinálni, énekelni? Vagy mást nem is lehet, az a Csillag születik?
Hűazannya! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Patr
Hú... ez most meglepett. Énekelni fogsz? De jó lenne, ha láthatnánk, akkor én is megnézném a műsort.

Gabus
Szépek a lányok! De jó nekik, hogy nem kell beöltözniük.

Réka
Gyorsan eltelik az első trimeszter, aztán jobb lesz.

Szly
Máté is imádja a kutyákat, csak az a baj, hogy nem érti meg, hogy nem szabad a farkukat húzogatni. Pedig már megmorogta a kutyánk, de nem nagyon érdekelte. Himbának hívja a farkukat, és jó nagyokat nevet neki, hogy úgy himbálózik.
kittina30
 
 


Gabi, a mosódió tényleg klassz, mi is próbáltuk, csak Máté nem bírta... én is rosszul vagyok az öblítőktől, nálunk a mosószóda volt a megoldás.

Patri, mire készülsz? :) MOndjuk, ha már feljöttök, talizhatnánk is :) Gabi, ne mondd meg Livinek hátha akkor nem lesz beteg ;)

Szly, kutty :) Édesek lehetnek a manóid. Máté mostanában ha Pufi üvölt (apukámék pumpulija) akkor rászól hogy ssss (szája elé tett mutatóujjal) és ha nagyon pattog, mondja hogy csücss :) Nagy a szerelem köztük :)

Ma voltunk a rendőrségen. Még decemberben összetörték a kocsinkat, azóta nem sikerült a károkozó idiótának átvenni a végzést, hogy ő a ludas, és még mindig dülled a suzuki szeme... Az lesz a vége, hogy casco-ra megcsináltatjuk. Annyira bosszant. Át akartuk iratni az üzemeltetőit Gy nevére, mert kevesebb mint fele lett volna a casco+kötelező együtt a mostaninak (az én nevemen) így tolódik ez is és fizethetem be a következő negyedéves casco-t (a drágát)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Jaj, a nevek: lánynevünk van: Boglár. fiúnevek terén több alternatíva játszik, Gyuri Gergőt szeretne, én nagyon nem tudom.
Gy ma megint nincs itthon. Nyaf-nyaf.
Munkája még nincs, de tegnap interjún volt, jövő hétre megmondják, széna vagy szalma. Jövő hétre is van egy igéret, hogy behívják, ott elég jó esélye lenne, ott többek közt egy régi barátnőm férje keres magának közvetlen munkatársat :) de ott is az dönt persze, hogy jó e a tudása nekik.. ha minden úgy alakul ahogy szeretnénk, akkor hamarosan újra munkába áll. Ha nem jön össze? Meglátjuk. Most épp bizakodom.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Réka, nem szoktam Livinek mondani a talikat, őt nem érinti úgysem, mert oviban van, de ha betervezzük, tuti lebetegszik, hogy itthon kelljen maradni vele. Boszorkány. :twisted:

Boglár, ez nagyon aranyos! :D
A Gergővel is csak az az egy gond, hogy sok van belőle. Legalábbis errefelé.

Mikorra vagy kiírva, lusta vagyok kiszámolni.

Jaj, nekem is egyből beugrott, hogy talizhatnánk, ha fejön Patri, ha lesz ránk érkezése. :wink:

Akit érdekel az orrmandula kivétele. Akit nem, az ne hari, ugrás!

http://www.babaszoba.hu/mediatar/media/ ... mutet/4114

http://www.babaszoba.hu/mediatar/media/ ... 9-31E7F78F

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


PAtri! Ejnye-bejnye! Április elseje! Még hogy Megsztár! :lol: :lol: :lol:

Kép
szly27
 
 


BASSZUS, EGÉSZ NAP AZT FIGYELTEM MIVEL VÁG ÁT MINKET ÉS NEM ESETT LE!
EZ MÁR A VÉG!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska! Nagyon jók a képek! Köszi!

Április 1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szly27
 
 


Pat, vess magadra, két hét múlva fel kell jönnöd Budapestre! :)

Gabi, november 1 körül várjuk. Mérések alapján ez jött ki, ciklusom még nem volt normális...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?