Új privát üzeneted érkezett!

http://bergon.hu/index.php?oldal=termek ... ar=&maxar=

nekünk ilyen van, ha a kis képre kattintotok, akkor ad még ki több képet is, nekünk a narancssárga-szürke van, de már a kék jobban tetszik :oops: :lol:

lassan eltűnik a halacska a vonalzómról! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
szilvancska

Csak gyors bekukk... :oops: Olyan hamar elment ez a nap... :roll:

Anna,csudaszép Jázmin,olyan édes kis pofija van!!! :lol: :lol: :lol:
Mégegyszer gratulálok én is és minden jót nektek!
Az meg egyszerűen fantasztikus,hogy így élted meg a szülést! :lol:
Legalább a csajok most megnyugszanak kicsit,hogy lám,így is lehet! :lol: :lol: :lol:

Na megyek,mert éhes a poronty,majd még jövök később!

piki

Sziasztok!

Fannién, mi a Cam Cortina X3-at vettük, mindjárt belinkelem! Nálunk magasabban van az ülés vagy hogy magyarázzam és ez tipikusan tura babakocsi. Az ára húzós, nem tudom teszveszen lehet e venni, régen lehetett, akkor volt 100. Nálunk (a mi utcánk még nem betonos), a többi igen, de kb. szarabb állapotú, mert legalább nálunk fél évente sóderezi az önkormnyzat.

Anna, Jázmin baba tündéri!!!!Nagyon cuki!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én sem közvetlen, sem most nem vagyok szarul, nem tudok sajna segíteni, Lehet a vérzés miatt van, hiszen akkor is veszítesz vasat, kéne szedned nem?De ez most csak okoskodás....Házidokinak mondtad?

Szilvi, tudom, mennyire szeretnétek már túl lenni rajta...és hogy milyen idegesítő, mikor mindennap megkérdik, hogy mizu...De most már vmi bizti beindítja...max az idő, hogy meg kell születnie, mert bent nem marad...Bocsi!!! :lol: :lol: :lol:

Reni, bocsi, de én akkorát nevettem Anyudon... :lol: :lol: :lol: Tudom neked nem ilyen szórakoztató, bocsi... :oops:
Kitartás! Az a szerencse, hogy "Anya csak EGY van"....Én is ezzel szoktam magam bíztatni.... :lol: :lol: :lol:

Fanni, itt van a link!
Jaj, de jó színe van ennek!!!Bezzeg nekem fiús kék van... :cry: :cry: :cry: :cry:
http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... 0_824.html
Vendég

Sziasztok!

Velünk minden oké, Jázmin eszik és alszik. Sajna tegnap elkezdett fájni a pocak, ezért csepegtetem Infacollal :( nem nagyon sírós baba. Olyan kis nyugodt. Még a szurinál sem sírt, de én annál jobban :P

Bazsu, Lillus hogy vannak?

Szilvi, Reni kitartás már nincs sok hátra :D :D

Babakocsink még nincs, de én Bergont szeretnék :P

Anyum melózik így engem hála nem szokott idegesíteni :P

Szilvi az öreg hölgy? Nincs valami sztori? :)

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Hajnali 3 óta nem alszok, most jöttünk a kórházból a szokásos nst+UH-ról, hát nem vagyok vmi boldog. A picurka szívverése még a tartományon belül bvan, de elég sokat kiugrál, tehát gyorsabban ver a kelleténél, és a doki sem érti, hogy miért. 1 cm-re nyitva vagyok. Kérdezte a vérnyomásom, ami csütörtökön még 125/85 volt, ami megfelelő, erre hazajöttem, megmértem, 145/85, a védőnő aazt mondta, hogy 140/90 fölött nincs mese, menni kell. Na akkor most mit csináljak. Megpróbálom lenyugtatni magam, aztán ha 1 óra múlva is ennyi, akkor felhívom a dokit, hogy mi legyen. :? :? Nem akarom, hogy megcsászározzanak!!! :cry:

Kép
ire81

Sziasztok!

Anna gratulálok mégegyszer....nagyon édik vagytok...
Neked is hasonló szülésed volt mint nekem...az a tipikus Sári rátehénkedés az nem egyszerű..na akkor hittem azt én is hogy ott helyben szétdurran a fejem:)
A vágást én is láttam hogy mikor csinálja de nem éreztem...a varrás ua.Injekciót igen varrást nem....
Akkor a Szabina ott sem volt veletek???
Mert azt írtad hogy azt hitted hogy ő a szülésznőd és mégse????

Én végig remegtem mint egy kocsonya szülés után egészen másnap délutánig...nekem 141 volt a vérnyomásom mikor felkeltem,hívták is egyből az orvost,de nem volt semmi baj,csak gondolom a kimerültség miatt nagyobb erő kellett hogy felkeljek...
De azóta nem is szédülök,meg remegés se volt...

Ádám egyre rosszabbúl viseli a hasfájást,kicsit sír,de még mindig a feszengés van jobban...és természetesen éjszaka a rosszabb....
Minden reggel laevolac szirup (remélem jól írtam le) így bír du kakálni,de estére megint tele van,meg a puki nagyon nehéz...mit csináljak?
Már nagyon rosz látni ahogy szenved...tornáztatom,simizem a hasár,rázogatom,meleg párnát teszek a pocijára de sehogy nem jön az a fránya puki...

Mik a tapasztalatok a szélcsővel kapcsolatban??????
Nagyon szomorú vagyok....:(:(:(:(
Segíteni akarok neki de nem tudom hogyan.....
chrysta31

Kriszta nekem is ez jelent meg Jázminon ma reggel. De Ő sokat kakál és aggódom, hogy le fog fogyni. Én egy cseppet használok, este párom elszaladt a gyógyszertárba venni és ezt ajánlották. Fönt leírtam már a nevét, most nem jut eszembe :P és nehéz lenne felkelnem végre ülök :D

Fordítsd esetleg még a hasára és úgy simizd. Nekem mondta sógornőm, hogy a lactoherb teát igyam, mert az a szélgörcsre is jó. Egyenlőre én is ennyit tudok.

Nem volt Szabina ott, szabin volt+ azt mondta, hogy nem lett megfogadva ezért volt az ügyeletes. Én a 24 hétnél kérdeztem vállal-e szülést és azt mondta igen. Elkértem a számát beszéltünk is sokat, de hát akkor félreértettük egymást. Sztem ez elég jel volt arra, hogy nála akarok szülni, de ezek szerint nem.
Az ügyeletes is jó volt+ Sári nagyon rendes volt, mert visszafordult miattunk, minden nap megnézett meg minden mondta mi van...szóval nagyon rendes doki.

REni nyugtasd le magad. Feküdj le és sóhajts mélyeket, az segít. Ne gondolj a szívedre, mert behergeled magad, hogy mennyi lehet a vérnyomás és a pulzus (tapasztalat). Gondolj a napsütésre, csukd be a szemed és jobb lesz szem. Ne félj semmitől nem lesz itt császár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSak nyugi, nyugi!!!!!!!!!
Vendég

Reni,Szilvi kitartááás!!!! Már nincs sok hátra!! :wink:
Ezek az utolsó napok, nem túl kellemesek.. meg a sok egyben vagy e még kérdés is idegesítő.. emlékszem :evil: De már tényleg csak napok kérdése és csatlakozhattok a nem alvók táborába! :lol:
Bár mi most egész jót aludtunk, 6 órát egyszerre!!! :D

Kriszta, sajnos nem tudok sok tanácsot adni. Nálunk a hasfájás hál Istennek elmaradt. Néha van egy kis nyűglődés, de semmi komoly sírás.. olyankor a mellkasomra teszem, vagy a vállamra és úgy sétálgatok vele, tornáztatom a lábát, simogatom a hasát, volt hogy kipróbáltuk a hajszárítózást is, aztán egy nagy tolás.. :D rotty a gatyába és vége. Szerintem egész gyorsan megy.. én még nem akartam semmivel rásegíteni.
Azt hallottam, hogy a sok Lactoherbtől is fájhat a pocakjuk.

Anna, jó olvasni téged.. mintha kicseréltek volna mióta megszületett Jázmin! Visszatért beléd az "élet", a pozitív gondolkodás.. :P :P csak így tovább!!!!

Reni, jó ez az illik nem illik könyv!! :lol: :lol: Ő volt aki kiakadt a rózsaszín takarón a barack kocsihoz?? :lol: :lol:
Vendég

Köszi a tippeket mindenkinek babakocsi ügyben!
A párom már nem bírt magával és megvett egyet. :? Remélem jó lesz, én még nem is láttam ilyet élőben.. Végül maradt a Quinny speedi kék színben... használt, kicsit aggódom :oops:
Most olvasom, Anya csak egy van... hát ezzel fogom magam én is vigasztalni :lol: :lol:
Bazsu tündér volt éjszaka, tízkor evett, 11 kor elaludt és 5kor kelt legközelebb.. fél órát szopizott és aludt még nyolcig.. Álom volt ez az éjszaka :D :D :D :D

Valamikor összehozhatnánk majd egy találkát!! ??
Vendég

Sziasztok

Nálunk még mindig semmi. :(

Anna az öreg hölgyről most nincs sztori, de lehet lesz a 7végén, mert vasárnap tartja a szülinapját (ami 27.-én volt),ha addig Barni ki nem jön, akkor találkozunk vele, biztos alakít majd megint valamit szokásához hűen. :lol: :lol: :lol:

Reni tényleg próbálj meg megnyugodni, nem lesz semmilyen császár, egyszer csak beindul a szülés hipp-hopp,és jön Eszti baba. :D Szerintem csak azért ugrott fel a vérnyomásod, mert megijedtél Esztike miatt,nem lesz vele semmi gond,erős kiscsaj. :D :D :D

Fanni köszi a bíztatást! :d Tényleg az utsó napok a legrosszabbak, meg hogy olyan kiszámíthatatlan ez az egész, hogy nem tudni pontosan mikor jön. :? :D Ezt sokan tök izginek tartják, hát én nem. :lol: :lol: :lol:

Olyan jó, hogy mindenkinek ilyen jó babája van :D:D:D Senkié sem hasfájós,jó alvók, én is ilyet szeretnék, MOST, AZONNAL!!!!!!!!!!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Én napról napra egyre jobban unatkozom itthon, már nem tudok magammal mit kezdeni. És már néha kiborít mindenki, de csak nyelek... Balázs legalább megért (valamennyire), ő úgy fogja fel, hogy majd elmúlik, mármint ez az állapot, ez a depi féleség. :? :D

Kép
Kép
szilvancska

Reni,ne izgulj,mert az is csak árthat-bár tudom,hogy pofázni könnyű...
A vérnyomásra meg figyelj oda tényleg,ezt nem lehet bagatellizálni,mert a toxaemia egyik jele lehet,ami nem játék!!! :shock: :shock: :shock:
Én mindenesetre sokat gondolok rád és nagyon szorítok nektek! :)

Fanni,nagyon irigy-irigy vagyok! :lol: :lol: :lol:
Nálunk Töpike megint ébren volt hajnal 2-től majdnem fél5ig... :roll:

Pankának is vannak puki-problémái,természetesen főleg éjjel,már mért is ne...
Neki semmi nem használt,se Infacol,se Espumisan,se a teák...abban meg Fanninak van igaza,hogy a sok szoptatós teától is fájhat a pocak,ha érzékeny rá.
Egyedül az jön be,ha tornáztatjuk,de ezt írtam már.
A szélcső néha jó megoldás,a kórházban is használják,de sokszor nem szabad,mert hozzászokik a baba és aztán annál rosszabb lesz a helyzet!!!

piki

Szilvi,nyugi,már te sem unatkozol sokáig! :lol: :lol: :lol:
Hidd el,vissza fogod sírni ezt az unalmat pár hét múlva!!! :lol: :lol: :lol:

piki

Ire :

ne idegeskedj tudom könnyú mondani de megértem hogy mit érzel és remélem az orvos jól döntött hogy haza engedett.
De hát bízzunk az orvosban megprobálunk nem kételkedni.
Remélem nem lesz császárod de ha szükséges akkor ne zárkoz el előle én az elsőnél annyira csalódott voltam pont emiatt hogy nem akartam .
nem vészes a császár nekem 2 -volt és mind a kettő azért mert a babák élete volt veszélyben :cry:
És örülők hogy jól döntöttek az orvosok és időben.

Nekünk az espumisan vált be pocakfájásra de hálistenek már elmúlt.

Kisfiamnak elmúlt a hasmenése most a torka fáj alig aludtunk az állandó köhögés és orrfújás .de voltunk dokinál holnap mehet oviba ennek ellenére.olyan fáradt vagyok de ahogy olvaslak benneteket ti is

Sziasztok

KépKép
manojoco

Sziasztok!

Reni, nyugi!!!Küldök egy nyugi-érzést ...na? remélem átment!!! :lol: :lol: :lol:
Én most MagneB6-ot szedek, de so-so nincs hatása, mival kb. napi 10x esünk egymásnak Apával, szóval...khmm, nem tudom mi lesz. Ma lehet hazaköltözik...
Na, de visszatérek Renihez. Nem tudom megnyugtató e, de még az egyik ctg után írtam, hogy 2óárt voltam ott, mert 45percet ültem a gépen...Nekem is épp a 180 alatt volt (178), majd leesett 50-re...majd elment a gyerek szívhangja, aztán megint fölugrott...De igazából, ez 2nappal volt szülés elött volt és még aktív sem volt, de végülis nekem is azt mondták, hogy hmm-hmm rendben van... Remélem nálad is csak ez van!!!!De, ha nem vagy bizti a dolgokban, akkor hívd föl a dokid! Max. bemész még egy potya vizsgálatra, de legalább tudod, hogy minden okés!!!!DRUKKOLOK!!!

Fannim remek ötlet a tali, én benne vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Bizti jó lesz a babakocsi, ne aggódj!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta, nekem sincs már más ötletem pocak-fájásra...Sajnos túl kell élni. :? Tudom, hogy a tehetetlenség a legrosszabb, de nekik idő kell, hogy megszokják a dolgokat kint , még a gyomruknak is...
Étkezésben miket eszel? A tejekre mondják, hogy tud fájni, meg a csokira, hogy szorulást okozhat...
Amúgy, az teljesen rendben van, ha anyatejes csecsemőnek 2-3 napig nincs széklete.

Szilvi, én már nagyon várom a hétvégi bulit, meg hogy jöjjön a Mami... :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Marcsi, jól el vagy tünve...Milyenek az éjszakáid?

Na mi ma megjártuk a dokit (3-asban, Bibu, Lillu és én). Na a betiltott kistáskámmal mentem...Nem írok semmit, képzelhetitek... :lol: :lol: :lol: De meggyőztem a védőnőt, hogy minden veszélyes tud lenni a babóra, ha nem figyelnek rá...

Na most megyek! Majd visszanézek, hogy hogy van Reni!!!
Vendég

Hehe! Beelőztetek Marcsi, Manojoco!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Manojoco, örülök, hogy so-so jobban vagytok, de azért küldök még néhány gyógypuszit, hátha segít!!! :D :D :D :D

Üdv a nem-alvó klubban, pedig te elöbb jársz korban, de lassan csak felnőnek és akkor alhatunk... :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, tényleg megyek!!!!
Vendég

Eszti, nem a b6 vitamintól lesz az embernek farkasétvágya? Te nem érzel ilyesmit?
Hazaköltözik a párod?? :shock: :shock: :shock: :shock: :? :?
Hát akkor most azt hiszem neked kell minden ++++++++++++++!!!!!!!!!!!!

Még pár hét és összehozhatjuk a talit. Valami ötlet a helyszínre?

Marcsi, elhiszem hogy irigykedsz.. nem is tudom te ezt hogy bírod már hónapok óta :( Nálunk szerencsére ha 2x is kell kelni éjszaka, akkor is egyből visszaalszik, bár próbálom ilyenkor elaltatni és 18:00 után meg ébren tartani, hogy legyen alvás éjszaka :oops:

Monojoco, jobbulást a kisfiadnak! Szegényke egyik betegség után jön a másik :(
Vendég

Eszti nem irigyellek a betiltott táskával :( Állandóan ezzel fognak piszkálni.. bár lehet engem is majd a babaslingsel. Tegnap már kipróbáltuk :) Sétáltunk vele egy negyed órát, bár tényleg kicsit furán fekszik benne, állandóan néztem hogy vesz e még levegőt :oops: Mintha kicsit összenyomná :roll:
Vendég

Szneszti

A gyógypuszi jöhet aranyos vagy :D
Gréti jól alszik most már egy ideje hajnal 4-5 -6 körül kell ez változó melyik időpont a szimpi neki.
A nagy alszik most rosszul de ez érthető piros az orra szegénynek.

de hát mire való az a sok alvás:-)
Csak néha ugy kitud borulni az ember ma már teljesen kész vagyok
Egy pozitívum a mai napra voltam postán előttem 8-an és előre engedtek. Ilyen sem volt még.
Piac : előttem vagy 5 nyugdíjas vettem pár almát,citromot az egyik öreglány persze az oldalon kerüli ki a babkocsit ahol egy gyerek fér el max majd beült a babakocsiba olyan pipa lettem még a kisfiamat is megbántottam pedig szegény vigyázott grétire .Olyan rossz volt de aztán megvigasztaltam .De ez a kimerültség és néha nincs türelmem ilyenkor ugy utálom magam.
Na nem panaszkodom

Hogy vagytok amúgy jól kijönnek a lányok egymással ?
A bibuci milyenek látja a hugit?

KépKép
manojoco

Fanni,taliban mi is benne lennénk a csajszival,de megfelelő helyszínhez ötletem sincs. :shock:
Nem igazán egymás közelében lakunk,+nekünk ugyebár autónk sincs,úgyhogy légyszi olyat találjatok ki,ami BKV-val megközelíthető!

Eszti,ez most komoly? :cry: Mi is elég sokat vitáz(t)unk,de megbeszéltük,hogy csak a fáradtság/kialvatlanság miatt van,megtanultunk bocsánatot kérni és próbáljuk együtt túlélni ezt az időszakot...nem egyszerű,az biztos...
Istvánt mi leli,hogy költözni akar? :shock:
Nem muszáj írnod róla,ha nem akarsz,nem akarlak faggatni sem,de ha mégis kiírnád magadból,küldhetsz privit is...

piki

Fanni,most néztem meg Bazsu képeit az iwiw-en...tündéri! :lol: :lol:
Annyira édes az a kölyök,hogy az valami hihetetlen! :lol: :lol: :lol:
Főleg a fürcsis képeken! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jöhet udvarolni Pankának! :lol:

piki

Sziasztok még új vagyok itt.Van egy 2éves "nagy"fiacskám és most várjuk a kistesót aki még nagyon pindurka(5hetes 2nap híjján)

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Köszi az aggódást, Csajok, de úgy érzem, hogy minden rendben van. A reggeli kicsit magas vérnyomás óta már mértem 2x, és mind a kétszer 125/85 volt, ami normális. Sztem csak sok minden összejött mára, az, hogy nem aaludtaam hajnali 3 óta, az, hogy a gyomorsavam mostmár minden helyzzetben az agyamat mossa ( az utóbbi hetekben a Rennie - gyár és a gyógyszertárak belőlem élnek ), meg várni is kellett a dokira megint ( nem tudom minek hív 7:30-ra, ha 8 előtt sohaa nem lehet megtalálni :? :twisted:, de nyilván nem vitatkozik vele az ember ) és emiatt ment fel sztem a vérnyomim, ja meg még vannak munkával kapcsolatos dolgok is ( hiába vagyok már itthon, az idióta ügyfelek telefonon még mindig megtalálnak és nem mondják ki, de utalnak rá, hogy érezzem már szarul magam amiatt, hogy terhes vagyok, és nem tudom végig csinálni az ügyüket és nekik emiatt másik ügyvédet kell keresni )meg az idegesség miatt a szívem is gyorsabban vert és sztem ez hatott Esztikére is. Aludtam, lenyugoodtam, mérem a vérnyomim. Mozgolódás azóta is van, sőt ma elég aktív a kisasszony, már a reggeli 20 perces nst alatt megvolt a 10 mozgás és azóta is többször érzem.
Na, nem is stresszelem magam, rendben lesz minden, a diastoles meg a másik, ja aortás áramlás jó, a magzatvíz mennyisége is több, mint szokott lenni már ilyen terhességi kórban.

A találka lehet nyugodtan itt Nyíregyen :wink: :roll: Na jó, gondolom, hogy nem itt tervezitek, pedig én is nagyon szeretnék részt venni, de majd később is csinálunk/csináltok ilyet, akkor már lehet mi is fel tudunk majd utazni, nekünk sem fog ártani egy kis kikapcsolódás és koraősz környékén már Esztike is elég nagy lesz egy hétvégézéshez. :lol:

Eszti, remélem, rendbe jönnek a dolgok közöttetek, ez biztos, hogy egy nagyon nehéz időszak mindenkinek és meg is tudom érteni, hogy mit érezhetsz, mert vhol Szaabi is ilyen önző és feladós. Mintha a munka oroszlánrésze rájuk hárulna. Most Szabikám még nagyon lelkes, de sztem elég lesz neki 2 nem-alvós éjszaka és ő is bevágja a visszaköltözöm-a-lakásomba-dumát. Az a baj, hogy ez a mai generáció ( és most töredelmesen bevallom, hogy szztem nemcsak a férfiak, de mi nők is ) sokkal türelmetlenebb és alkalmazkodásra kevésbé képes, mint pl a szüleink. Manapság mindenki olyan könnyen dobálózik a válás vagy elköltözés szavakkal, régen vhogy először inkább próbálták megoldani a problémát. Vmelyik este volt egy fiml az m1-en, válótársak, ilyen romantikus vígjáték, amiben 2 válóperes ügyvéd volt és azt mondta az egyik vmi konferencián: ha válásra kerül a sor, mindkét fél oroszlán módjára kezd el küzdeni, küzdeni azért, hogy neki legyen igaza, hogy övé legyen a vagyon, hogy kikészítse a másikat. Hol van ez az elszánt küzdelem akkor, amikor a házasságot kellene megmenteni?!? Kicsit közhelyes, de igaz. Naa, meg már eléggé el is kanyarodtam az eredeti témától, de bocsi, nekem ez szakma. :D vagyis inkább :cry:

Kinek meddig is volt nyitva a méhszáj és mennyire?

Kép
ire81

Szia Babuka!

Üdvözlünk itt, örülünk, hogy csatlakozol! :lol:
Mi már itt a végét tapossuk a dolgoknak, sőt sokan már túl is vannak a nagy eseményen, de mindig örülünk az új arcoknak és jó lesz újra végigélni a 9 hónapot, ha nem is személyesen, de a Te beszámolóidon keresztül, Te meg legalább felkészülhetsz az újabb babázásra! :lol:

Mit lehet tudni Rólad, azon kívül, hogy szentesi vagy?

Kép
ire81

Reni, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Úgy örülök,hogy minden rendben! :lol:
Tudtam én! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És sajnos mélységesen egyet kell,hogy értsek azzal,amit a kitartás vs.feladásról írtál... :?

Gondolom,a méhszájas kérdés rám nem vonatkozik! :lol: :lol: :lol:
(De ha mégis:reggel 8kor kb.1ujjnyi,este 8.25-kor egy hangosan üvöltő bébi a karomban! :lol: )

piki

Babuka,üdv itt!!! :lol:
És gratula a nagyfiúhoz,illetve kellemes,könnyű várandósságot a pöttöm pocaklakóhoz! :lol: :lol: :lol:
Gyere sokat és írj még magadról/magatokról! :D

piki

Szia ire81!

Hát igen :)Már most olyan izgatott vagyok vajon sikerült-e a lányka projekt?!Atikám a 35.hétre érkezett 2050g-al.De most már meg se látszik rajta :)A pocaklakód lány/fiú? :) Te már tényleg a végét taposod nagyon.Van már gyermeked???Van olyan kalkulátor vagy ilyenek amivel ki tudom számítani vajon az én picim lány vagy fiú? :oops:

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Szia Piki!!!

De rendesek vagytok,hogy ilyen fogadtatásban részesítetek :D Ez nagyon jóóóóó :)Amúgy gratula a kis Pankához :)Képek vannak???:)

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Ha visszalapozol pár oldalt,Pankának a születése óta töltünk fel képeket!
Ő a 31.héten érkezett,1840g-mal...

Te tudsz feltenni fotókat a kisfiadról?

piki

Fanni én is meglestem ám a képeket! :P Nagyon kis cukorpofi, szép baba!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti nem hiszem hogy komolyan gondolta István, hogy hazaköltözik, csak most nehezebben mennek a dolgaitok, és besokallt (bár nem tudom mitől, hisz te vagy otthon két pici babával), bocsi hogy ezt írtam. :oops: :oops:
Nálunk általában én borulok ki hamarabb, és én dobálózóm azzal, hogy elköltözöm meg hogy Bazsi keressen mást, de ezt is csak dühből mondom, sose gondolom komolyan. Meg nekem szerencsém van Balázzsal, mert hihetetlen, olyan birkatürelme van, hogy amikor én már 620x kiborultam volna meg felkaptam volna a vizet, ő még mindig tök nyugodtan kezeli a helyzetet. :shock: :lol:

Reni örülök, hogy minden oké veletek. :lol: :lol:
Én is nemrég keltem, aludtam 2 és fél órát most délután,olyan jó volt, vagyis lett volna, mert tök hamar elzsibbadok. :( :D :D

Babuka üdv köztünk! Remélem sűrűn jössz majd, és jó sokat írsz nekünk! :lol: :lol: :lol:
Emlékszem mikor én 6 hetes terhes voltam, még olyan messze tűnt a 40.hét,és erre tessék itt vagyunk, hipp-hopp eltelt, észbe kap az ember,és már egy baba van a kezében. :D:D:D Legalábbis hamarosan már én is a kezemben tarthatom remélem :D
Drukkolok, hogy most kiscsaj bujkáljon a pocidban!:D

Kép
Kép
szilvancska

Egy talit tényleg jó lenne összehozni,de hol meg mikor, meg azért várjátok meg hogy mi is Renivel lebabázzunk! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Babuka, itt van egy kínai fogantatás naptár linkje, de megsúgom, hogy nekem sem jött be!!!!! :lol: :lol: :lol: Nekem ez a naptár fiút jósol, de úgy tűnik, hogy nem pöcörős. Szóval kislányt várunk, és remélem, hogy tényleg az, mert szegénykém elég hülyén nézne ki rózsaszínben és Eszter névvel. :lol: Én első babás vagyok.

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

Köszi Marcsi az infót a méhszájadról :lol: , nyilván a Ti esetetek egy kicsit speciális volt, én már nem hiszem, hogy ma este 8:25-ig megszülök, bár ki tudja. :wink:

Kép
ire81

A kínai naptár nekem bejött,már ami a nemet illeti-de szerintem ez csak a véletlen műve. :lol:
Én legalábbis abszolút nem hiszek benne. :roll:

piki

Érdekes ez a naptár.
Nekem utsó mensi szerint márc. 25-re vok kiírva, akkor júli 2.-án fogant a baba, akkor én még csak 20 éves voltam, tehát fiú.
DE!
A combcsont alapján a doki eltolta egy héttel a kiírást ápr. 1-re, akkor júli 9.-én fogant,én viszont akkor már 21 volta, tehát lány.

Na ilyenkor mivan? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eddig végig fiút mondtak,majd ha kijön meglátjuk,de jó lenne ha pöcsös lenne, mert majdnem mindene kék. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Nekem is bejött a naptár! :)

Üdv nálunk Babuka! :)
Vendég

Sziasztok csajok!!!:)

Piki--Nagyon aranoys a babód:)Hogy gyarapszik a súlya??Hogy van?Hogy hogy ilyen korán született???

ire81!-- Köszi a linket!Képzeld nállam 8hónapig lányt mondtak utánna ki nőtt a kukija:D A naptár szerint lánykám lesz..bízom benne;)Amúgy a fiacskámról igazat ír.....

funky!--Gartulákok a picihez:)

Szilvancska-remélem bejön a jó kivánságod(lánykám lesz)De ha nem is az akkor sincs semmi csak hát egy "nagy" fiúhoz kis hugi dukál,hogy meg védje őt :lol: amúgy mióta Atikám meg született repül az idő....nagyon!Pedig szinte még csak most született.(mikor őt vártam olyan lassan telt)

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Jó reggelt! Még mindig egyben, ma éjszaka sem történt semmi, pedig nagyon reménykedtem, mivel hajnali 1 körül rosszul lettem kicsit, pont mint a múltkor, rámjött egy hányás-hasmenés érzés, de aztán átlendültem és aludtam reggelig.

Most megijesztettetek, hogy mindenkinek bejött eddig ez a kínai naptár.

Szilvi! Kitaláltam, ha változna a felállás, mármint Neked lányod, nekem fiam születne, elcseréljük az összes babaruhát!!!! :lol: :lol: Vagy a gyerekeket... :?: :idea: :oops: :shock: Na, ez csak vicc volt természetesen, még a végén lecsuknak.

Kép
ire81

Sziasztok!

Üdv közöttünk Babuka....

Köszi csajok a sok tanácsot!
Eddig két féle tejserkentő teát ittam,na azokat most abbahagytam,meg adtam a picinek minden reggel laevolac szirupot,na azt is elhagytam.
Most nincs semmi csak az espumisan cseppek....erről hallottam jókat,és úgy tűnik eddig bevált hál' istennek...olyan jó látni ahogy megkönnyebbűl és jót alszik...

Funky!Mi az a hajszárítózás??????Fújod vele a hasát???
Erről még nem hallottam,de lehet kipróbálnám,ez legalább nem gyógyszer...

Anna Sári tényleg nagyon jó fej,engem is vígasztalt amikor nem engedtek haza,még viccelődni is próbált hogy jobb kedvem legyen...azon a napon amikor hazaengedtek,bejött hozzám és éppen a fejő szobában voltam egyedül,mert fejtem ezerrel mint az állat ugyanis 39 fokos tejlázam volt.Senkinek nem szóltam nehogy ez miatt bent tartsanak,mert akkor már egy hete voltam ott,és nagyon haza akartam jönni.A lényeg hogy neki elmondtam mi van,és ő olyan rendi volt mondta hogy ne szóljak senkinek,menjek haza,és ír fel gyógyszert ha kell szedjem...látta rajtam hogy nagyon mennék már meg ugye elötte sírtam is...jó fej volt...
Örülök hogy jól vagytok,most nem fogsz unatkozni egy jó darabig,...:):):)
chrysta31

Jó reggelt!!!

Üdv köztünk Babuka! Gyarapszik a két gyerekes szülők tábora! :lol:
Én is kívánom, hogy bejöjjön a kívánságod és lányod legyen.
Sajna nekem semmilyen módszer, sem naptár nem passzolt soha...Mindkétszer fiút jósoltak...Bibut a 7.hónapig nem volt biztos, hogy lány lesz, de még az utsó uh.-on sem :roll: , aztán mikor megjött akkor lett biztos... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni, ne aggódj, a fiúkat szokták félre nézni, no para, a kukit már bizti kisasolták volna... :lol: :lol: :lol:

Köszi csajok a bíztatást, meg a vigasztalást, még nem tudom mi lesz, bár még itt van... :shock: :shock: :shock: Sztetek szóljak neki, hogy elfelejtett kiköltözni? :lol: :lol: :lol: Bár nem igazán beszélünk..SŐT!Ezt nem nevezném kommunikációnak sem... :? :? :?
Reni, nagyon igaz, amit írtál, és egyet is értek vele, de én már másfél éve küzdök ezért a kapcsolatért és mostanra fogyott el az erőm, kedvem, stb. Sajna nem látom azt, hogy ez jobb lehetne, inkább azt, hogy ezt még eltudjuk húzni egy pár évig...
Úgy érzem Ő már rég kiszeretett belőlem, ami nem biztos, hogy baj, csak nem 5év után... :? Nem hibáztatom, mikor megismert tényleg csinos voltam, mindenki őt irigyelte...most meg...khmm, inkább Ő irigykedik. Ez persze az én hibám, ami ellen nekem kell tennem, csak sokszor úgy érzem, hogy már az sem segítene...Tudjátok vmi elveszett... :cry:
És pont ezért nem akarom húzni az időt, mert 30évesen újra kezdeni vmit (2gyerekkel) sem könnyű, na de 40évesen szinte esélytelen...És akkor meg ne raboljuk egymás idejét, főleg ne az enyémet és a gyereknek sem ez a jó példa...
Na, hát ennyit a pár-terápiás részről!!! :cry: :lol:

Ja, Reni én most Lillussal 4hétig rohangáltam 1ujjnyival, Bibuval 2ujjnyival rohangáltam még 2hétig...sajnos semmit sem jelent!!!De remélem nálad igen!!! :lol:
Jaj, olyan rosszak az utsók hetek, úgy átérzem...Ez a várakozás brutális!!!

Manojoco, igen az emberek, hát...nem kicsit bunkók...sajnos! Én is annyiszor találkozom idiótákkal... De hát ez meg az Ő szegénységük, nem igaz? Mi ennyivel vagyunk gazdagabbak. :lol: :lol: :lol: Ha már mással nem is! :lol:

Na, elkiabáltam. hogy Lillus kezd átállni az átalvásra...Ma már fél3kor kelt kajálni, majd 7kor... :shock: :? :roll: Hajjj. És hogy minden hajnalban 1óra, míg megkajál???? :roll: Hihetetlen!!!! :roll: :roll: :roll: Bíezzeg napközben 10perc és végez... Marcsi, csatlakozom...Ja, és ilyenkor milyen kis éber tud lenni...Hihetetlen!!!!

Na, megyek, ennem kéne, myíg alszik. Már kivasaltam, összepakoltam, letusoltam...Most porszínyózni kéne, aztán du. megszököm, megyek körmözni. :lol: :lol: :lol: Na és hajat is kéne festetnem, de ugye már nincs fodrim sem...ÍAzén környezetemben mindenki terhes lett tavaszra... :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos vmit sugároztam... :lol: :lol: :lol:
Na, vszínű csak este jövök, de jövök, hogy megszült e vki!!! :lol: :lol: :lol:

ui.:Tegnap is akartam jönni., csak István lógott a gépen... :evil: :evil: :evil:
Vendég

Jó reggelt!!!

Üdv köztünk Babuka! Gyarapszik a két gyerekes szülők tábora! :lol:
Én is kívánom, hogy bejöjjön a kívánságod és lányod legyen.
Sajna nekem semmilyen módszer, sem naptár nem passzolt soha...Mindkétszer fiút jósoltak...Bibut a 7.hónapig nem volt biztos, hogy lány lesz, de még az utsó uh.-on sem :roll: , aztán mikor megjött akkor lett biztos... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni, ne aggódj, a fiúkat szokták félre nézni, no para, a kukit már bizti kisasolták volna... :lol: :lol: :lol:

Köszi csajok a bíztatást, meg a vigasztalást, még nem tudom mi lesz, bár még itt van... :shock: :shock: :shock: Sztetek szóljak neki, hogy elfelejtett kiköltözni? :lol: :lol: :lol: Bár nem igazán beszélünk..SŐT!Ezt nem nevezném kommunikációnak sem... :? :? :?
Reni, nagyon igaz, amit írtál, és egyet is értek vele, de én már másfél éve küzdök ezért a kapcsolatért és mostanra fogyott el az erőm, kedvem, stb. Sajna nem látom azt, hogy ez jobb lehetne, inkább azt, hogy ezt még eltudjuk húzni egy pár évig...
Úgy érzem Ő már rég kiszeretett belőlem, ami nem biztos, hogy baj, csak nem 5év után... :? Nem hibáztatom, mikor megismert tényleg csinos voltam, mindenki őt irigyelte...most meg...khmm, inkább Ő irigykedik. Ez persze az én hibám, ami ellen nekem kell tennem, csak sokszor úgy érzem, hogy már az sem segítene...Tudjátok vmi elveszett... :cry:
És pont ezért nem akarom húzni az időt, mert 30évesen újra kezdeni vmit (2gyerekkel) sem könnyű, na de 40évesen szinte esélytelen...És akkor meg ne raboljuk egymás idejét, főleg ne az enyémet és a gyereknek sem ez a jó példa...
Na, hát ennyit a pár-terápiás részről!!! :cry: :lol:

Ja, Reni én most Lillussal 4hétig rohangáltam 1ujjnyival, Bibuval 2ujjnyival rohangáltam még 2hétig...sajnos semmit sem jelent!!!De remélem nálad igen!!! :lol:
Jaj, olyan rosszak az utsók hetek, úgy átérzem...Ez a várakozás brutális!!!

Manojoco, igen az emberek, hát...nem kicsit bunkók...sajnos! Én is annyiszor találkozom idiótákkal... De hát ez meg az Ő szegénységük, nem igaz? Mi ennyivel vagyunk gazdagabbak. :lol: :lol: :lol: Ha már mással nem is! :lol:

Na, elkiabáltam. hogy Lillus kezd átállni az átalvásra...Ma már fél3kor kelt kajálni, majd 7kor... :shock: :? :roll: Hajjj. És hogy minden hajnalban 1óra, míg megkajál???? :roll: Hihetetlen!!!! :roll: :roll: :roll: Bíezzeg napközben 10perc és végez... Marcsi, csatlakozom...Ja, és ilyenkor milyen kis éber tud lenni...Hihetetlen!!!!

Na, megyek, ennem kéne, myíg alszik. Már kivasaltam, összepakoltam, letusoltam...Most porszínyózni kéne, aztán du. megszököm, megyek körmözni. :lol: :lol: :lol: Na és hajat is kéne festetnem, de ugye már nincs fodrim sem...ÍAzén környezetemben mindenki terhes lett tavaszra... :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos vmit sugároztam... :lol: :lol: :lol:
Na, vszínű csak este jövök, de jövök, hogy megszült e vki!!! :lol: :lol: :lol:

ui.:Tegnap is akartam jönni., csak István lógott a gépen... :evil: :evil: :evil:
Vendég

Jó reggelt kismamik/anyucik! :wink:

Szneszti--gratula a kis babához:)
Szomorú amit írtál bízok benne,hogy helyre jön a kapcsolatotok a férjeddel....A gyerekek is valamilyen színten össze hozzák a családot.... :oops:

Chrysta31--milyen idős a pici?

Jövőhét leszek 6hetes,olyan nehéz ki várni,de úgy voltam vele,hogy akkor megyek ha már van szívhangja.....ti mikor voltatok előszőr???:)

puszi nektek

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Eszti,nem tudom,mit mondjak... :(
Nem akarok sem jótanácsokat adni,sem egyéb más módon osztani az észt,mert ahhoz jobban kéne,hogy ismerjelek mindkettőtöket...így meg felelőtlenség lenne bármit mondanom,azon kívűl,hogy nagyon-nagyon sajnálom,hogy ilyen szituban vagy...

Panka megint ébren volt,hajnal 4től 6ig... :? :roll: :shock:
No comment...egyszer csak vége lesz ennek is...

Reni,mégiscsak a nyuszi hozza Esztikét? :lol: :lol: :lol:
Pedig ahányszor smst kapok,mindig úgy megörülök,hogy már biztos te írsz... :lol: :lol: :lol:
El se bírom képzelni,milyen lehet ez a várakozás,heteken át... :roll:
Na,majd a következő bébinél... :lol:

Babuka,idő előtti burokrepedés miatt lett korababa Panka.
Szerencsére teljesen jól van,úgy tűnik,nincs semmi probléma egyelőre a koraszülés miatt.
1 hétig volt intenzíven+3 hetet koraszülött osztályon.Most már nagy lókötő,tegnap este volt egy szál mosolyban 4080 gramm!
A hosszát nem mértük itthon,majd ma a védőnő megküzd vele,de már kinőttünk megint egy méretet! :lol:
Most már egész jók az 56os rucik... :lol: 44esben hoztuk haza és még az is lötyögött rajta... :lol:

piki

Eszti, sajnálom, és remélem, hogy rendbe jönnek a dolgok. Az, meg hogy most nem vagy fizikailag formábaan, nem azért van, mert egy lusta disznó vagy, hanem mert szültél 2 tündéri kisbabát, majd amikor mindkettő után szaladgálni kell, biztos szépen lemegy minden! Fel a fejjel és ha bármiben tudunk segíteni, írj nyugodtan.

Hidd el, Marcsi, már szívesen írnék sms-t.

Szilvi, hol vagy? Meg ne előzz, mert akkor bedepizek! :?

Már kínomban olvasgatom a szülés megindításáról szóló cikkeket, mert lehet az lesz a vége, mintha egy kicsit célozgatott volna rá a doki. :cry: Viszont olvastam azt is, hogy az oxitocin termelődik a mellek birizgálásától, Szabikám most nincs itthon, lehet még arra fanyalodom, hogy "csöcsörészni" fogom magam :wink: Na jó, ez csak vicc, még elképzelni is rossz volt, de már nagyon szeretném, ha vége lenne és tudjátok, nem azért, mert rosszul vagyok. Nem, egyáltalán nem vagyok rosszul, nem rossz a közérzetem, most is takarítok, vasalok reggel óta, hanem a bizonytalanság a legrosszabb. Mert legalább tudná az ember, hogy mikor fog megtörténni, de nem tudjuk és én emiatt mérges vagyok. Tudni kell rólam, hogy sajnos nagyon jellemző rám a Szűz jegyűek ( én is az vagyok ) pontossága, meg hogy szeretünk mindent előre megtervezni, mindenre felkészülni, na meg mindent irányítaani, és most bosszantó, hogy efelett nem én rendelkezem. :twisted:

Babuka, én a 8. hét végén voltam csak dokinál, mindenki mondta, hogy előtte ne menjek, meg pont akkoriban volt az aug. 20-ás hosszú hétvége, meg a szabadságolások és így jött ki a lépés. És még ekkor is csak 10 mm-es petezsák volt, ami alapján 6 hetesre tippelt a dokibácsi, a szívhangja ekkor már szépen hallatszott, de a képernyőn, csak egy kis pacát láttunk, nehéz volt elképzelni, hogy belőle egy gyerek lesz. :lol:

Kép
ire81

Sziasztok

Még mindig semmi. :?
Nemrég értem haza a dokitól, reggel voltam ctg-n, szerencsére minden rendben, és majdnem végig mozgott, csak a végén lustul be egy kicsit a Drágám. :) De mostantól minden nap kell mennem,ennek nem igazán örülök, azt hittem hogy már a mait is megússzuk,mert mostanra kijön Barnus, de sajna még sehol semmi/senki. :?
Beszéltem a dokival, és azt mondta, hogy holnap megvizsgál, megnézi mennyire vagyok nyitva, meg csinál vmi magzatvizes vizsgálatot, amivel megállapítja hogy belekakilt-e a vízbe,ha igen akkor már holnap nem enged haza, hanem szó szerint idézek: "ha kaka van, lépnünk kell!" :shock: :shock: beindítja a szülést?!?! :shock: :(
Csajok, nagyon fosok!!! :roll: :(
Ha mindent rendben talál, akkor vár még egy hetet, és ha nem történik semmi, akkor jövő7 végén, már csatlakozom az Anyukák táborához. :D

Eszti nagyon nagyon sajnálom, remélem hamar rendbe jön közöttetek minden. :cry:

Én 6 hetesen mentem el dokihoz először, utána meg 1 hét múlva megint mennem kellett,kontrollra, hogy minden oké-e.

Reni benne vagyok a cserébe, mármint a ruhákkal kapcsolatban, a gyereket már csak nem cseréljük el?! :lol: :lol: :lol:

Anyunál úgy volt, hogy tesómat végig fiúnak mondták, és kibújt a kis puncis. :lol:
Jó de ez '92-ben volt, nem mostanság. :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

De el vagytok veszve csajok...... :( Nem rég értem haza az apeh-nál voltam mivel eddig folyamatosan küldték a csekket én meg fizettem és ki derült h aki gyesen van nem is kell fizetni mivel az állam fizeti...hát nekem senki nem szólt,hogy vissza kell mondani,de állítólag vissza igényelhetem :) Ki mit főzőtt ma???Én egy "csöppet"el vagyok csúszva vele és most akarok főzni-sütni,de hát ez van:PA mai "edéd":rántott sertés máj,krumpli pürével...jó az és még olcsó is hihiKi hogyan kszül a húsvétra?Én személy szerint nem vagyok odáig érte....:S Ha meg szabad kérdeznem... :oops: :oops: :oops: :oops: ki hány éves :roll:

Sok puszi csajok és kitartás akinek pár napja van...gyorsan el telik az;) :wink: :wink: :wink: :wink:

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Babuka ez egyszerre ment. :lol:
Mit fizettél eddig? Mit lehet visszaigényelni?

Én még "csak" 21 vagyok, nyáron töltöm a 22-t. :oops: :oops:

Nálunk ma paprikáskrumpli lesz az ebéd.:D

Húsvétra én sehogy sem készülök :oops: , ha még ithon leszek vagyis egyben, akkor megyünk vasárnap rokonokhoz szülinapozni (tudjátok az idős hölgy :lol: )

Kép
Kép
szilvancska

Szia Szilvancska :)

Hát szerintem ha bele kakil akkor meg indítják .......sztem.......Nem kell parázni szorítunk az tuti............ :wink: :wink: :wink: :wink: meg amúgy is a szülő szobán röpül az idő.....vagyis nekem röpült onnantól meg nagyon mikor ki mondták:,,Marietta szülünk"Nállam burok repesztés volt,de nem éreztem semmit csak h elönt a meleg "víz":D

Babuka

Kép

Kép
babuka08

hát van egy olyan érzésem, hogy szar van a levesben :lol: :lol: :lol: Bocsi a megfogalmazásért :oops:
De mostanában egy megérzésem sem jött be a terhességgel kapcsolatban :roll:

Kép
Kép
szilvancska

A tb-t fizettem magamra amúgy meg nem is kellett volna onnantól h meg született a kis szerelmem:) Én 21leszek most nyáron de én úgy érzem/gondolom,hogy egy gyerekhez/szülés nem korhoz kötött ki tízen évesen érzi h készen áll egy babára ki késöbb......Jó az a paprikás krumpli,de rég ettem mááár :roll:

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?