Jó reggelt!!!
Üdv köztünk Babuka! Gyarapszik a két gyerekes szülők tábora!
Én is kívánom, hogy bejöjjön a kívánságod és lányod legyen.
Sajna nekem semmilyen módszer, sem naptár nem passzolt soha...Mindkétszer fiút jósoltak...Bibut a 7.hónapig nem volt biztos, hogy lány lesz, de még az utsó uh.-on sem
, aztán mikor megjött akkor lett biztos...
Reni, ne aggódj, a fiúkat szokták félre nézni, no para, a kukit már bizti kisasolták volna...
Köszi csajok a bíztatást, meg a vigasztalást, még nem tudom mi lesz, bár még itt van...
Sztetek szóljak neki, hogy elfelejtett kiköltözni?
Bár nem igazán beszélünk..SŐT!Ezt nem nevezném kommunikációnak sem...
Reni, nagyon igaz, amit írtál, és egyet is értek vele, de én már másfél éve küzdök ezért a kapcsolatért és mostanra fogyott el az erőm, kedvem, stb. Sajna nem látom azt, hogy ez jobb lehetne, inkább azt, hogy ezt még eltudjuk húzni egy pár évig...
Úgy érzem Ő már rég kiszeretett belőlem, ami nem biztos, hogy baj, csak nem 5év után...
Nem hibáztatom, mikor megismert tényleg csinos voltam, mindenki őt irigyelte...most meg...khmm, inkább Ő irigykedik. Ez persze az én hibám, ami ellen nekem kell tennem, csak sokszor úgy érzem, hogy már az sem segítene...Tudjátok vmi elveszett...
És pont ezért nem akarom húzni az időt, mert 30évesen újra kezdeni vmit (2gyerekkel) sem könnyű, na de 40évesen szinte esélytelen...És akkor meg ne raboljuk egymás idejét, főleg ne az enyémet és a gyereknek sem ez a jó példa...
Na, hát ennyit a pár-terápiás részről!!!
Ja, Reni én most Lillussal 4hétig rohangáltam 1ujjnyival, Bibuval 2ujjnyival rohangáltam még 2hétig...sajnos semmit sem jelent!!!De remélem nálad igen!!!
Jaj, olyan rosszak az utsók hetek, úgy átérzem...Ez a várakozás brutális!!!
Manojoco, igen az emberek, hát...nem kicsit bunkók...sajnos! Én is annyiszor találkozom idiótákkal... De hát ez meg az Ő szegénységük, nem igaz? Mi ennyivel vagyunk gazdagabbak.
Ha már mással nem is!
Na, elkiabáltam. hogy Lillus kezd átállni az átalvásra...Ma már fél3kor kelt kajálni, majd 7kor...
Hajjj. És hogy minden hajnalban 1óra, míg megkajál????
Hihetetlen!!!!
Bíezzeg napközben 10perc és végez... Marcsi, csatlakozom...Ja, és ilyenkor milyen kis éber tud lenni...Hihetetlen!!!!
Na, megyek, ennem kéne, myíg alszik. Már kivasaltam, összepakoltam, letusoltam...Most porszínyózni kéne, aztán du. megszököm, megyek körmözni.
Na és hajat is kéne festetnem, de ugye már nincs fodrim sem...ÍAzén környezetemben mindenki terhes lett tavaszra...
Biztos vmit sugároztam...
Na, vszínű csak este jövök, de jövök, hogy megszült e vki!!!
ui.:Tegnap is akartam jönni., csak István lógott a gépen...