Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu:jobbulást nektek!!! :( :(



vikcy6
Pákozd
 
 


sziasztok!

Szöszke...köszi a dicsit! :D

Zsuzsu...jaaaj, szegényke! :( Ez tényleg a vírusok időszaka.
El is hiszem hogy emlegettél, mert párszol mi is átéltük.
jó lesz ha te is beszerzel ilyen inhalátort, babyhalert... :roll: nem olcsók! :( Ugy látszik hajlamos rá szegényke!
Mihamarabbi javulást, és gyógypuszi!

Amúgy Norbi is ma dokinál kezdett, megint berekedt :( és furán veszi a levegőt, még az is lehet hogy megint gége...de a doktornő szerint az orrmandula is gyanús!
Holnam délután megyünk a fül-or-gégészetre. :(
már úgy elegem van! :? szegénykém, nem tud meggyógyulni! :cry:

Hoztam képet a hétvégéről, ha érdekel valakit. :D
Apósom szülinapi tortája 8)
Kép

Ilyen szépen evett Norbi az asztalnál!
Kép

Takarítós
Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Zsuzsu, szegény Ábel...képzelem, milyen kiszolgáltatottnak érezte magát...
Jól bírtátok, mint szülők! Én nem is tudom, mi lenne, hogyan csinálnánk...jobb nem is belegondolni. Szerencsére nálunk nyugisabb időszakok vannak, ami a betegségeket illeti. De azért a múlt héten megfagyott bennünk a vér, mert Gergő szájából egy elég nagyocska üvegszilánkot vettem ki. :? Még november körül cserélték a bejárati ajtónkat, meg a felette lévő üvegeket (amiből az egyik betört bezárás közben egyszer, ezért kellett cserélni). És valószínűleg onnan maradt valami üvegdarab egy felnőtt kézzel elérhetetlen sarokrészen a földön...persze Gergő megtalálta és egy faldarabbal együtt a szájába nyomta. Nem láttam a mozdulatot, csak amikor beparancsoltam a szobába, furcsán tartotta a kis száját, és egyből gyanút fogtam...
Szerencsére mindenféle sérülés nélkül megúszta. Persze jól leszidtuk szegényt, amitől hüppögött...

Lkata, torta. :D
Sok tejterméket kap Norbika?

Kép
szöszke
 
 

 
 

Kata,
most hogy Szöszke kérdezte beugrott nekem is, hogy a felső légúti betegségeknél azonnal szokták mondani a tejtermékek elhagyását!

Jó a torta! :lol:

Nagyon szépen ül Norbi az asztalnál! :)

Szöszke,
még jó, hogy észrevetted az üvegdarabot! :shock: Pálminál is az egyik oka, amiért még nem erőltetem a cumi elhagyását az az, hogy ha nincs a cumi a szájában, akkor minden mást megpróbál beledugni :?

Tegnap én is megjártam az orvost... Szombaton találtam egy csomót a nyakamban. A párom jól rámhozta a frászt, hogy hétfőn azonnal rohanjak megmutatni, de hétfőn olyan sokan voltak, hogy azt babával nem bírtam volna kivárni. Na mire tegnap mentem már kisebb lett a csomó, erre kiderült, hogy csak egy nyirokcsomó van beduzzadva, sőt a doktornéni még másik kettőt is talált azon kívül, amit én találtam :lol: Azt mondta biztos van valami vírus a szervezetemben, amit elég ügyesen legyőztem, mert más jele nincs, csak hogy dolgozik a nyirokrendszer :) Na ennyit a nagy ijedtségről :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Szöszke, Veronika...
Tejtermék???Lányok ez eszembe sem jutott :oops: pedig korábban már volt róla szó!
Igazatok lehet, kipróbálom hogy most nem fogok adni tejterméket... :roll: de meddig????

Hogy sokat eszik e Norbi???Mi számít soknak??
Minden nap eszik vagy sajtot vagy joghurtot, 3 napont túrórudit, pudingot, néha a kajában is van tej, tejföl.
Nekem a baba tejpépeket 2-3 hónapja nem eszi meg ezért azóta több pudingot, tejbegrizt csinálok, veszek neki. :roll:
Gyümölcs nincs sok féle télen, néha veszek babakajában gyümit(ezt már írtam) de nincs ötletem hogy mit adhatnék neki 10 órait vagy uzsit mást :(
Szöszke neked miket eszik Gergő ami nem tejes?


Szöszke...jééézusom ez az üveg story elég rémes! :shock: :( Hú, de jó hogy észrevetted, nagy baj lehetett volna.

Veronika...nekem is egyből megduzzad a nyirokcsomóm vagy herpeszem lesz ha betegeskedek. :?
Még jó hogy neked is csak ettől van. :) Nyomassad a vitaminokat!

Kata, Éva, Ildi,Clau...hol vagytok???

Norbi ágyát átvittük hozzánk, féltem hogy befullad, de nem volt gond, ment a párásító, szellőztettem is.
Nagyon be van rekedve nem jól eszik.
Kiváncsi vagyok mit fog mondani a doki.
Van a szája belső felén fehér lepedék mi lehet???
A szájpenész??? Lehet hogy az???Tegnap este vettem észre, először azt hittem hogy a cumitól van,mert tegnap sokat cumizott.
Olyan mint mikor az újszülöttnek a cicizéstól fehér a szája, kiszívja..
Jaaaj, remélem nem az, nekünk még nem volt, és azt hittem már nem is lehet ilyen...rosszul vagyok ettől hogy most minden összejön ami betegség. :cry:

Más: valaki vett már ALDI-s badyt???Jó minőségű????
Most van duopackos csomag, 599ft-ért!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok,

vagyunk mi is, de Lotti mellett már nem tudok annyit írni, mint amennyit szeretnék, az pedig nem lenne tisztességes, hogy csak magunkról írok, feldobálok ezer képet és lelépek egy bocsival megint több hétre ... :roll:

De olvasok, Zsuzsu, LKata, betegek jobbulást!!!

LKata, nálunk tízóraira túró van valami gyümivel és joghurttal, uzsira is szinte mindig ilyesmi, puding, tejtermék tejtermékkel, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni :cry: ALDI termékeket nem ismerem.

Cumi, nálunk nincs, csak és kizárólag alvásnál!!!

Veronika, voltunk csütörtökön játszóházban, holnap is megyünk. Anyós is jönni akar, úgyhogy visszük.
Ma pedig Állatkerteztünk megint, múlt héten is voltunk, de ma muszáj volt valami extra, mert Lotti ma 1,5 éves 8) :lol:

Bocsi, nem tudom, mi volt az előző oldalon, már nincs is időm visszanézni, mert Lotti mindjárt ébred, már csak akkor tudok írni, ha alszik, de a napi egy alvása idején általában pihenek, eszek-iszok, kaját csinálok...

Pussz mindenkinek!!!

Kép őrült ámokfutó másféléves babalány 8)

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi,
jó hogy előkerültél! :)
Gratula a másfél éves babalánynak! :)

Mióta jó idő van, most a játszótéren nyomjuk, inkább kint vagyunk, mint bent mármint úgy értem, hogy a játszóház az bent van ugye... de az Állatkertbe akarunk majd menni, ha más nem nyuszit simogatni húsvétkor, mert Pálmi meg van őrülve az állatokért, de itt ami cica van, az elfut előle, más állat meg nincs, amit megfogdoshatna, pedig teljesen odavan, ha meglát egyet az utcán... A cicák után is előretartott kézzel rohan, csak nem éri utol őket :lol:

Holnap amúgy is oltást kapunk, úgyhogy a játszóház már csak azért is kilőve... végre megkapjuk a meningococcust.

Anyós megy veletek? Hihihi :lol: :lol: Nagyon lelkes :)

Kata,
na hát a kajákra én is kíváncsi vagyok, mert nem tudom mit adjak Pálminak... a főzelékeket mostanság nem eszi egyáltalán... tegnap csináltam krumplisalátát, és pucolás közben a sima főtt krumplit adogattam a szájába, azt két pofára falta :shock:

De semmi folyósat, pépeset nem hajlandó (joghurt, stb.) meg a főziket se. Az én indiai curry-s csirkémből bezzeg eszik... :lol: Úgyhogy elég tanácstalan vagyok, mióta beteg volt, lassan 2 hónapja ez megy... Reggel-délben-este tápszer, délelőtt 1 banán, délután meg amit elkunyizik az én kajámból és ennyi.

Múltkor pucoltam kígyóuborkát, abból ette a karikákat... szóval nem tudok kiigazodni rajta mit akar.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Lkata, ha elhagyod a tejtermékeket, akkor legalább 2 hétig tedd, hogy kiderüljön, javul-e tőle.
Gergő egyáltalán nem kap...kivétel volt az a babajoghurt - kínomban, mert épp nem volt más, amivel leszerelhettem volna.
Napi 5-ször eszik, eléggé változatos, hogy mikor mit, de általában reggelire valamilyen kiflifélét vajjal (ez az egyedüli, ami tejtermék, és adom neki), margarint sohasem kap, azt mi sem eszünk. Mellé meg szokott enni 1/2 vagy 1 egész almát héjjal együtt csutka nélkül összeturmixolva. Tízóraira egy köztes valamit, pl. 2-3 db burgonyás pogácsa vagy megint alma, de most 20-30 db kölesgolyóval, vagy más gyümölcs, pl. egy banán nem turmixolva, vagy alma és narancs turmixolva. Vagy esetleg rákszirom (nagy a vas és kalciumtartalma, a kínai boltban vettem), vagy aszalt gyümölcsök, mazsola, vagy főtt gesztenye. Ebédre a mi ételünkből kap, pl. jázminrizs párolt zöldséggel, vagy jázminrizs olivaolajjal, vagy sült krumpli, néha kis husit is kap, vagy csak a husi levével teszem pépesebbé a rizst v. krumplit. Gyakori ebédre a mákos tészta, dupla marék főtt durum tésztához teszek egy púpozott evőkanál mákot, kis fruktózzal, összekeverem, kicsit turmixolom, bár a múltkor megette turmixolás nélkül. Ezt nagyon szereti. Ha főzelék van ebédre, az annyi, hogy max. 5-10 percig párolok zöldséget (borsót, kukoricát, répát), a Reform nevű fűszerrel fűszerezem, és összeturmixolom. Ez is nyerő szokott lenni. Ha úgy adódik, egy tojást belefőzök.
Uzsonnára olyasmi van, mint reggelire, vacsorára pedig, mint tízóraira. Néha jelzésértékű májkrémet is kóstoltatok vele (a Kaiser hagymás májas eddig a legnyerőbb, mert nem annyira sós, mint a többi).
Tápot egyáltalán nem adok neki. Este már semmilyen fűszeresebb dolgot nem adok, mert akkor éjjel megszomjazik, és félünk, hogy nem tud visszaaludni. Inni vizet, esetleg teát kap (kevés mézzel, citrommal). Most kaptunk 100%-os rostos almalevet, abból is kapott higítva. De szűrőn átszűrtük, hogy ne duguljon el a cumi.

(Palacsintatésztát is szeret: tej helyett vízzel készítem, általában teljes kiőrlésű liszttel, vagy a finomliszthez búzakorpát teszek. Tojást használok, mézet, és egy vanillincukrot is keverek a tésztához. Kis méretű palacsintából, ami nálam kb 20 cm átmérőjű, 2-3 db-ot is meg szokott enni töltelék nélkül.)

Kép
szöszke
 
 


Ildi, már épp hívni akartalak, hogy mi van. :) Lottika 1,5 éves... :D Nahát, milyen gyorsan telik az idő... :shock:
Tényleg fut már? azt a járás megtanulása után kb. mennyi idővel csinálta?

Sz.veronika, nyirokcsomó... :?
Adjál Pálminak sima főtt krumplit, egy kis nyers olívaolajjal. :D:D Nem mindig a bonyolult ételek a jók. Szerintem mi, felnőttek nagyon el vagyunk rontva. Az ízek fogjai vagyunk. :?

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem írtam ne haragudjatok!Már dobozolok,közbe elkaptunk egy hányos,hasmenős vírust Zsófi péntektől én vasárnaptól ma a fiúk döltek ki.Zsebim édes imádom mert most hányt életében elöször és türcsire hány ha megkérem maradjon a gumi lepedőn ott pihen annyit kér csak,hogy a közelébe legyek.Élvezik a pakolást és a házba a szobájukat,nagyon jól viselik,hogy anyuéknál sokat vannak én így tudok haladni.Ha minden igaz a nyuszi már oda jön!


Zsuzsa!
Oh remélem Ábel már otthon van és minden rendbe van vele.Hogy viselte a kórházat?Konsti?

Kata!Próbáld ki a tej elhagyást és ha akkor is meg van megnyugodhatsz,hogy nem az!Nekünk anno azt mondta a fül-orr gégész akkor veszi ki az orrmandulát ha sokszor fel kell szurni a gyerek fülét.Nálunk egyszer szurták és kaptunk ab-t lekopogjam azota semmi.Ja és az orrmandula vissza nőhet szóval tényleg ne hamarkodjátok el a döntést.Hajrá tesóbaba!!!!

Szöszke!Te,hogy vagy?Indulhat a tesó projekt?

Veronika!Nagyon nézik,hogy hanyadik vagy a beíratkozáson ettől függetlenül az sem 100% ha te vagy az első felveszik nagyon kell a protekció!Én ezért írtam,hogy nem nézik,hogy vissza kell menned akkor azt sem nézik jó szemmel,hogy te terhesen otthon vagy rakják ki az olyan gyereket.Szemét dolog ez az egész az aki rendesen szeretné nevelni és menne dolgozni az keresen protekciót aki meg szüli orba szájba a gyereket az már rászorult :evil: Mikortól dolgoznál?

Lottinak boldog 1,5 évet!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!!



Csak pár percre ugrottam be. A lényeg, h tegnap este hazajöttünk. Papíron még bent vagyunk, hivatalosan eltáv. reggel-este visszük Ábelt kezelésre, de legalább itthon alhatunk és persze nappal is jó újra együtt. Alapból jól van, köhög, náthás, de ez már a gyógyulás.

Én iszonyat megfáztam bent, mert a kicsiknek hűvös kellet és mivel fűtöttek nagyon, nyitva volt az ablak. Így viszont állandó huzatban voltunk.

Az éjjel Konsti is lázas volt (38,6), de a kúp hamar levitte. Ő is náthás, ráadásul 10 !! foga van áttörőben.

Írok majd még, ölelés mindenkinek, különösen a féléveseknek :wink: :lol: !!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


másféléveseknek :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


sziasztok!

Zsuzsu..örülök hogy jobban van Ábel, neked jobbulást! :wink:
vigyázzatok a szteroiddal (a kúp és a flixotid) mert lehet attól van a szájpenészünk! :( :!:

Kata..látom te is jöttél :D , majd még írok, csak most rohannom kell fől a kaja.

Csak gyors rólunk.
Nagyon sokan voltak a gégészeten,a rendelés végén jutottunk be. :roll: és szinte sokat nem is ért, a doktornő nem igazán vizsgálta meg Norbit. :(
A fülét, torkát nézte csak meg, meg a szájpenészt.
Pedig vittem a kórházi papírokat is, hogy már 3 x volt gégegyulladása és most is rekedt és nem tisztultak ki a légútjai...nem jött rendbe pedig ezzel, azzal kezelem, inhalálunk...
A papírokat nem nézte meg, mondván most erre nincs már ideje, ne haragudjak. :twisted:
akkor minek van ittt???(gondoltam magamban)
Semmit nem mondott hogy mivel kezeljem vagy mitől lehet ez a hosszó betegeskedés....csak azt mondta hogy az orrmandulához nem nyúl mert még ahhoz kicsi Norbi és hogy orrsprayzzem és szívjam az orrát... :shock: eddig is ezt csináltam. :roll:
A szájpenésszel volt inkább elfoglalva hogy milyen nagy kiterjedésű és csúnya. Be is ecsetelte,írt receptet, már ecsetelem boraxos cuccal.
Elöbb beszéltem a háziorvossal is, panaszkodtam a gégész dokira... :roll: Ő ajánlotta az aloe Vera termékeket!Holnap kell mennünk hozzá, megnézi ő is ezt a szájpenészt.
Ezért gondoltam adom neki az Aloe Vera gélt is, mert valószínű a légcsövén is van gomba, ez okozza a váladékot, köhögést a háziorvos szerint.
És mind ez lehet a flixotidtól amit adtam neki a fulladásra. :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata,
az Aloe Vera gél szuper, csak ajánlani tudom. Én nagyon beteges gyerek voltam, kis vézna, ha megfújt a szél, már mentünk is a doktornénihez... felnőtt koromra is a teleket mindig végig betegeskedtem pár évvel ezelőttig, amikor elkezdtem az Aloe Verát szedni! Azóta semmi bajom! Nem azt mondom, hogy nagyritkán nincs egy nátha, de elenyésző. Elképesztően megerősítette az immunrendszerem, baktérium-vírus-gombaölő hatása is van! Pálmi is kapja egészen kicsi kora óta, talán 1-2 hónapos korától. Amúgy újszülött kortól lehet. És végülis Pálmi is még csak egyszer volt beteg, most nemrég, mikor 10 napig folyt az orra. (az oltásokból eredő lázakat persze nem számítom bele)

1 és 3 év között 1 teáskanálnyi kell (5ml), legjobb reggel éhgyomorra.

Szöszke,
de jó, hogy leírtad miket esztek! Tudok belőle én is meríteni. Ma délben leugrottunk itt a közeli menzára, besameles csirkemell volt petrezselymes burgonyával. Magamnak vettem, de persze gondoltam, hogy azért kap belőle. Hát nagyon szépen ette! Úgy tűnik a krumpli - husi mindig nyerő :)

Pálmi is szépen megindult, most már hajlandó a játszótéren is mászkálni :) Azért még el-eleseget, meg persze nagy távokat nem tud menni :)

Kata84,
drukkolok a költözéshez, hamarosan mi is költözünk :) A mostani állás szerint április 15-30 körül.
Az szupi, hogy a gyerkőcök ilyen jól elvannak nagymamánál és ti tudtok pakolni!

Ja, én mindig is dolgoztam, heti 3 napot. Anyukám vigyáz Pálmira hétfő-szerda-péntek. De egyrészt már neki is sok ez, nekem meg kevés...

Zsuzsu,
komolyan mondod, hogy 10 foga van áttörőben?!!! :shock:
Jobbulást mindkettőjüknek!
Nem tudom miért fűtenek annyira, ma a gyerekdokinál is olyan meleg volt, hogy body-ra vetkőztettem Pálmát a váróteremben, mert nem bírta... én se, de én nem vetkőztem :lol:
Persze megint az volt, hogy az orvosi szobába belépéstől az ajtón kilépésig üvöltött... pedig előtte ott huncutkodott a többiekkel a váróteremben...

Kata,
hú, nekem is volt már ilyen, hogy tök sokáig ott ültem és a végén már nem jutott rám normálisan ideje... majd felrobbantam. Pláne még ha a gyerekemről lenne szó! De sajna legtöbbször én sem teszem szóvá, mert valahogy úgy érzem, hogy ha cseszegetem, akkor még utálatosabb lesz csak, azzal meg mire megyek...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sziasztok
végre sikerult egy normális kémátméretezo programot letoltenem,ezért most bombázni foglak benneteket képekkel, ha nem bánjátok

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


na még egy adag:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép ez ma készult anyuméknál

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi, nnnnnna, látom, van már segítség a ház körüli munkákhoz! :D:D

Kata 84, igen, indul a tesóprojekt. De nem hiszem, hogy amíg le nem fogyok, teherbe tudok esni. :shock: Mindenesetre pár napja hamisítatlan peteérésem volt, mint a régi, szép időkben. :wink:
Milyen munkát találtál?

Sz. veronika, az fini, nem csodálom, hogy ette.

Lkata, ne hagyd, hogy kivegyék az orrmanduláját! Ezt sosem értettem, hogy miért veszik ki a mandulákat...az egyik legfontosabb jelzőrendszer. Folyamatosan jelez a mandula, hogy fertőzés van a szervezetben, erre kivágják... :shock: :shock: Komolyan mondom, a nyugati orvoslás csődje... :evil:

Kép
szöszke
 
 


Timi,
ilyen segítséggel egy-kettőre kész lesz minden :lol:
Aranyosak a képek, látom van kutyus, Sanyika szokott vele játszani?

Mi ma,
megint elmentünk kajálni, próbálgatom, hátha eszik valamit, mert itthon nem... most egy közeli étteremben a napi olcsó menüt vettem, korhelyleves és piskóta csokiöntettel. Mit gondoltok mit evett meg ebből? Az összes virslikarikát a levesből :? Azért jó lenne, ha nem csak a husit enné... néha belecsempésztem a kanálra a levesből egy kis káposztát, de olyankor mutogatott a virslire, és ha időben észrevette, akkor a káposztás kanalat be se kapta :roll: :lol:

Amúgy nem is mondtam, hogy a tegnapi mérésen 9340 gramm lett, vagyis 440 grammot hízott 1 hónap alatt... ahhoz képest, hogy szinte csak tápszert ivott, egész jó :lol:

Szöszke,
nem azt mondtad, hogy még meg kell várni, hogy újra megnézzék van-e összenövés? Vagy azért próbálkoztok? Végülis akkor úgyse jön össze ha van, ha meg nincs, akkor meg minek várni, igaz? :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sz.veronika, hát igen... :oops: Meg kellene várni, hogy megnézze a doki, csak olyan jó volt abban a tudatban lenni, hogy akár már most is összejöhet! :D
Közben izzítjuk a németországi kimenetelünket...az elkövetkező hetekben el fog dőlni, hogy megyünk-e vagy maradunk.

Kép
szöszke
 
 


Sz.veronika, ja, és akartam kérdezni, hogy zenélsz? Említetted, hogy heti 3-szor dolgozol...

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok,

de jó hogy él még ez a fórum, bár látom többen lemorzsolódtak - vagy csak olyan ritkán írnak, mint én..?
Nem olvasok vissza - elnézést, csak bele bele néztem, nagyon régen jártam itt.

Hogy megy Nektek a játszóterezés? Most szembesültem azzal, hogy kis gyerekek néha milyen agresszívek tudnak lenni, pl az egyik kis srác elfoglalta a csúzdát és mikor Linda lecsúszott kapott egyet a homokozólapáttal. A kis jámbor, azt se tudta mi van :shock:

Lesz (vagy volt) fórumtalálkozó? Szívesen ottlennénk, ha szerveződik valami, légyszi szóljatok.

Nem szaporítom a szót, mi jól vagyunk, nagyon izgalmas a világ.

Ancsa/Anikó + Linda

Kép
ancsa123
 
 


Sziasztok!


Mi jobban vagyunk, illetve Norbi.Mert én 2 napja nagyon gyengélkedem, torok, fül, nyirokcsómó fájásom van :(
Úgy fáj a fejem, majd szét megy. :cry:
Kaptam antibiotikumot, Augmentint.
Szerintetek ha meggyógyultam is védekezzünk apával? Úgy értem szabad ilyenkor gyermeket nemzeni??? :roll:
Csak 6 napi adag :roll: ...de nem tudom mit tegyek?

Norbi szájpenésze nagyon szépen múlik, szinte már alig látszik. :D

Veronika...igen én is csak jót tudok az Aloe gélről.
Most napi 3x 5 ml iszik Norbi meg én is, a doki így mondta.
Majd ha meggyógyult napi 1x5ml fogok adni.
Borzalmas íze van, szegénykém olyan pofákat vág, de aztért lenyeli, és a first-öt is engedi hogy befújjam a szájába.
Okos kis fiam van nekem! :oops: :D

Szöszke...nincs szó róla hogy kivennék Norbi manduláját, én se örülnék, meg amúgy is ilyen kor még visszanől.
Egyes esetekben amúgy szükség van erre.
Én 5 éves voltam és 1 éve folyamatosan torokmandulagyulladásom volt, félő volt hogy rámegy a szívemre és az izületeimre. Kivették, és utánna semmi bajom nem volt, felnőttként sem vagyok beteges, ez a mostani is meglepett. :? Úgylátszik kicsit kimerült a szervezetem tavaszra. :(

Tejelhagyás...igen, most nagyon minimális mennyiségű tejterméket eszik Norbi. Kivéve tegnap este, anyósom adott Norbinak tejszeletet :evil: pedig direkt mondtam hogy se cukrot, se tejeset nem ehet.
Amúgy a gégész doki szerint nem lehet baja a tejterméktől, nincs összefüggés, inkább a középfülgyulladásos betegségeknél érdemes elhagyni egy időre.

Ancsa...pedig szaporíthatnád a szót igazán :wink:
Mesélhetnél magatokról kicsit, miket beszél Linda ha beszél és mivel szeret játszani?
Ő is hisztis? Mit kap húsvétra?
Játszótér, félkénk nincs sajnos. De itt többen játnak, és játszóházba is....szupi lehet, irigylem.
Fórumtali nem volt sajna, mivel beteges volt mindenki, és kevesen is vagyunk sok felől írunk, nem tudom lesz e? :roll:

Tényleg, ki adott már csokit a kicsinek??? Nem a túrórudira gondolok henem rendes csokira.
jóó, tudom Szöszke biztos nem 8) , többiek?

Norbi evett már kicsi darabot a télapó figurából is, és most dolgoltam veszek neki Mici mackós kindertojást, azt megeheti.
Feltéve ha addig elmúlik a szájpenész. :roll:

Zsuzsu...hogy van Ábel?Konsti nem lett beteg???
Vicky...Petra hogy van???


Ja, ő is mindenre felmászik ám:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lkata:ki is az a Petra????? :lol: :lol: :lol: :lol:
jobbulást neked én is most megyek ki a betegeskedésböl és talán Fanninak is elmúlik a náthája mostmár.

Csoki:hát Fanni evett már bár az csak ét csoki volt amikor ment a hasa. :D de szerintem mértékkel már ehetnek.

Fanninak volt szájpenésze és miután elmúlt utánna is még pár napig ecsetelni kell mert nekünk visszajött sajna.

Timi:nagyon aranyos és dolgos fiad van. :wink:

Kata84:szurkolok hogy sikerüljön nyuszira oda költözni.aztán kérünk majd képeket az új házikóról. :D

Szöszke:nagyon sokan hozzák meg ezt a döntést hogy kint próbálnak meg dolgozni és sokaknak beválik ott kint.remélem nektek is sikerül. :) hajrá tesó projekt! :D

Veronika:nálunk Fanni akkor evett keveset amikor már egyedül akart enni de én még nem engedtem neki.ö még nem akar egyedül enni?Lehet úgy többet enne.



vikcy6
Pákozd
 
 


Vicky...jaaaj, bocsi, azért keverem mert egy ismerősöm Petra kislánya jut rólatok mindíg eszembe :oops: :lol:
Szájpenész:igen nekem is mondták hogy a tünetek elmúlása után is pár napig kezelni kell, és kerülni az édességet.
Az aloe vera remélhetőleg belülről is kipucolja a gombát, mert ez valószínű a belekben is van ilyenkor :( látszik is a kis popóján, elég kiütées a seggelyuka körül. :roll:

Ma délutánra jobban lettem, filóztam is hogy felmegyek kapálni a kertbe, mert van még egy pár dolog amit ültetnék. :wink: De a szomszéd bácsi éget, befüstölte a kertet :twisted: így nem megyek.

Timi..előbb kimaradtál, pedig jót mosolyogtam a képeken, milyen cuki Sanyika :lol: Mutattam Fecónak, még mindíg nagyon tetszik neki Sanyika kerek feje és a grimaszai! :lol:
Milyen kis dolgos gyerek, van ám segítségetek!Nektek is van nagykert? Vagy csak anyudéknál?. :D Van is vele munka mi???
Csinálják az udvart?

Én majd homokozót szeretnék Norbikának a ház mögötti kert részen, elöl a kutya van.
Csak nekünk a ház mögött hegy van, és úgy van löpcsőzetesen művelve pár parcella, így nem igazán gyerekbarát...nem tudom hová férne homokozó, esetleg hinta? :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szöszke,
na akkor kíváncsian várjuk a fejleményeket Németországgal kapcsolatban!

Ja nem, már vagy 3 éve nem éneklek... pénzt keresni vele igazán csak külföldön lehet, az itthoni helyzet nem túl rózsás, én meg mikor elhatároztam, hogy családot alapítok, azzal összeegyezhetetlennek tűnt. Bár van egy barátnőm, aki most is énekel, pedig szinte egyszerre szültünk... furi lehet... nappal babázik, este meg elmegy énekelni csütörtök-péntek-szombat...

Egy angol pasinak dolgozom, ingatlanokat vesz Budapesten, én viszem a cég ügyeit, meg berendezem a lakásokat. ő meg egy hónapban egyszer jön 3-4 napra, pont a héten volt itt, pénteken ment el, de erre a hónapra is jó sok melóval hagyott itt, úgyhogy köthetem fel a gatyám :)

Ancsa,
pont nem olyan rég volt, hogy nekem is rossz élményem volt Pálmival, egy 3 év körüli kisfiú a homokozóban a lapáttal szórta felé a homokot és közben kiabálta, hogy menj innen! Pálmi nem értette mi van, és hiába vittem el onnan, ment vissza.
Viszont máskor meg jó élmény van, valamelyik nap meg megsimogatta egy kisfiú az arcát :D

Mondjuk ha megütnék, azt azért nem hagynám annyiban, mint nálatok a homokozólapáttal, vagy ha figyelmetlenségből szórják rá a homokot, akkor mindig szólok finoman.

Kata,
jaj sajnálom, hogy most meg te nem vagy jól :( Jobbulást!

Én adtam már neki csokit, vagyis hát nem kifejezetten csokit, csak csokis dolgokat, mint csokis keksz, túrórudi, csokis-piskótás süteményemből, stb.

Vicky,
lehet, hogy ez áll a háttérben, megpróbálom majd. Igazából a jóidőt vártam vele, hogy ne legyen gond, ha eláztatja a ruháját :) Tegnap a kispoharából először engedtem, hogy egyedül igya a vizet, amig itta, addig jól ment, de aztán mikor már csak tartotta, magára döntötte :D Volt is sírás utána, nem tetszett neki,hogy ráment a hideg víz :)

Kata,
homokozót, hintát én is akarok, volt is belőle vita :? Apa szerint vigyem a játszótérre... de szerintem tök jó, ha otthon is van, és csak ki lehet ülni vele mikor játszik, nem kell elmászni a játszótérig mindig, főleg ha épp nincs is annyi ideje az embernek. Ha csak az üres füves kertbe teszem ki, ott mit csinál?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!!

Most már hivatalosan is itthon vagyunk, megkaptuk a zárójelentésünket. El kell mennünk a gyermekorvosunkhoz természetesen. Gyógyszert nem kaptunk, csak vitamint és köptetőt javasolnak.

Sem kruppra sem asztmára utaló jeleket nem találtak. Úgy tűnik pechünk volt. Ábel kimelegedve hideget ivott és abból lett egy gyulladás. Van akinél a torka, mandulája gyullad be, nálunk ez a gégefő.....
Most már egész jól van Ábel, köhög, náthás, fáradékony kicsit, de ez már a gyógyulás.

Konstinak kibújt a 9. foga és még 9-t látok, de nem érzek. Láza már nincs, de köhög és náthás. Lehet, h elmarad a szerdai 18 hónapos szurink.....

Én is javulok, most már tudtam vízszintesbe aludni, csak néhányszor kaptam köhögési rohamot.

A házimunkával sehogy sem haladok. énis kimerültem, fáradékonyabb vagyok. A fiúkat nem lehet felügyelet nélkül hagyni, így a ház romokban. Bence segít, de neki is kell a pihenés.

Szöszke!
Az üvegszilánk durva lehetett!! Konsti is szedett már össze ilyet az utcán és nagy nehezen tudtam csak elvenni tőle....
Szerencse, h nem baja Gergőnek. A hüpp-hüpp meg a kisebb baj :lol:

L.Kata!
Hogy van Norbi???????? És Te???????

Nem mondtak semmit, h beszerezünk, majd a gyerekorvos, lehet, h említi.

tízórai: péksütemény??????? (ha reggelire pld. virslit adsz vagy szendvicset...), sima gyümölcs is lehet a tízórai.........

Nekünk sok Aldi-s bodynk van én imádom, szuper a minősége!!! (nekem is vehetnél belőle ennyi pénzért :lol: :lol: :lol: )

Ildi! és MINDENKI AKI CSAK OLVAS!!!!!!

RÉSZERŐL EGYENÉRTÉKŰ A KÉP A SZÖVEGGEL, SŐT......... Jó olvasni titeket, de ha csak annyira van idő, h képeket mutattok, az is csodás!!!!!!!!!!! Ne érezzétek kellemetlenül magatokat!!!! Jöhetnek a képek halomban!!!!!!!!!!! :lol:

Timi!
Nagyon édes a fiad!!! Látszik, h jól érzi magát és szeret kint lenni!!!!

Nálatok tesó???????

Ancsa!
Nálunk ugye két fiú van, Konsti megszokta sajnos, h Ábel néha bántja. Nem is értem miért van ez, de néha sírok, annyira bánt. Szereti, mégis elveszi a játékot, megdobja, fellöki......
Az már meg sem kottyan, h a játszón rosszalkodnak, bár idegenek nem bántották még. A homokszórás, figyelmetlenség általános jelenség.

KÉPEK???????????

Csajok!
nálatok működik az iwiw??????? Nekem péntek óta nem sikerül belépnem.......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsu, nagyon aranyos vagy, hogy így gondolod, de én azért nem érezném 100%-osnak magam, ha csak a képeket pakolnám fel. Úgyhogy most megpróbálok gyorsan írni, bár Lotti itt pörög, de apja van, csak hát ugye Forma 1-et néz :roll:
Szuper, hogy végre otthon vagytok!!! Konstinak kitartást a fogacskáihoz!!!
Nekem működik az iwiw, tegnap este is voltam bent, csak marha lassú, mióta a kezdőlapra mindenféle dolgot kipakoltak :cry:

Timi, fantasztikus képeket hoztál Sanyikáról, nagyon tetszik, milyen dolgos gyerek :wink:

Veronika, de jó, akkor mindjárt itt lesztek a közelben! :lol:
Játszóházba mi már "csak" csütörtökön járunk, a zenebölcsi miatt, mert azt szereti Lotti és én is szeretem, hogy látom, hogy mennyit fejlődik vagy meddig bír egyhelyben ülni és koncentrálni a nótákra. Amúgy jó időben mi most nagyon ráálltunk az Állatkertre, az elmúlt 2 hétben 2X is voltunk, de nekem játszik a Városliget is. Persze sokszor megyünk a játszótérre is, most már Lotti is élvezi, vettünk neki homokozó készletet, mert mindig másét lopkodta, hétfőn ki is próbáljuk. Motorral megy már szépen, babakocsit nem viszünk.
Kertbe tök jók az ilyen játékok, csak félő hogy az ember ellustul, ha nem kell elindulni a játszóra :lol:

Megütik a gyerekemet???? Ááááá, az nagyon gáz lenne, nálunk még hála nem fordult elő, de volt már rá példa, hogy a játszóházban egy kisfiú lökte el Lottit többször, mert az ő játékát akarta megnézni, a kisfiú volt vagy 2,5-3 éves, a végén én szóltam neki, amikor már 3. alkalommal taszított Lottikán, hogy fejezze be. Nagymama volt vele, az meg csak nézett, de engem nem érdekelt, én beszólok minden ilyen dolog miatt, ha a szülő/nagyszülő szarik rá, hogy megnevelje a gyereket!!! :twisted:

LKata, szupi, hogy jobban vagy és hogy Norbikának múlik szépen a szájpenész! Felmászós kép :lol: 8)

Ancsa, szia, jó hogy jöttél, én is benne lennék egy nagy fórumtaliba! Linda már biztos szintén nagyot nőtt, egy képet azért feltehetnél!

Játszóterezés, mi ált. délelőtt járunk le 9-12 között és 1,5-2 órát maradunk. Olyankor a mi korosztályunk van lent, délután jönnek a nagyok, oviból, suliból, akkor tömeg is van ott, olyankor nem szeretem, mert simán fellökik Lottit, a szülők meg csak pofáznak egymással, rá se tojnak, hogy mit csinál a kölykül :evil: Délelőtt is vannak úgymond csaták a gyerekek között, pl. homokozólapát lenyúlása, ki ül a hintába, elvitte valaki a motoromat, egy ideig hagyom, hogy lerendezzék egymás között, ha Lotti nyúlt le valamit, elmagyarázom neki, hogy vissza kell adni, ha más gyerek teszi, megvárom, hogy az anyukája szóljon, így délelőtt nincs is gondunk. Inkább a játszóházban van, amit fentebb írtam, de ott aztán tényleg a 2-3 hónapos babától a 10 éves gyerekig minden korosztály megfordul.

Kata, szuper, hogy költöztök, a vírust sajnálom, remélem már mindenki rendben van! Képeket hozhatnál, annyira rég nem láttam a két gyönyörűségedet!

Szöszke, hát az túlzás, hogy fut, vagyis iszonyat gyors, szóval mondhatjuk sebességileg, hogy fut, de hát ez még nem igazi futás. Már régóta megy így, mint egy őrült :lol:
Üvegszilánk sztori nagyon para, még jó, hogy nem lett semmi gond! Amúgy képzeld, nálunk egyszer eltört a kávékiöntő, full feltakarítottam, erre 2 nap múlva Lotti ül a konyhában a földön, és nézem, hogy a feje tetejére rak valamit, hát nem egy üvegszilánk volt??? :shock: De nem vágta meg hála!!! Ez a mázli!!!!!!!!!

Szóval mi.
Lotti tényleg ezer fokon ég, annyira pörög, hogy valaki már megjegyezte, hogy lehet hogy hiperaktív a gyerek. :shock: Én bírok vele, mert én is ilyen voltam és még vagyok is, de azért egyre nehezebb. Napközben már csak 1 alvás van, az jó ha 2-3 óra, de valamikor 1 órát sikerül lehúznia, olyankor kínszenvedés 6 órától a fürdésig. Nagyon szeret gyerekek között lenni, imád játszóházazni, játszóterezni, átjárunk szomszédolni a játszótéren megismert anyukákhoz-babákhoz, Állatkertbe járunk, szóval zajlik az élet.
Úgy néz ki, hogy szeptembertől tuti bölcsi, májusban beiratjuk a bölcsibe, felhívott a kolléganőm, hogy visszavárnak a régi helyemre, úgyhogy munkám megvan hála. Bár most még nem tudom elképzelni, hogy nem leszek Lottival, de őt nem féltem, mert feltalálja magát mindenhol.
Dumál! Most már minden nap valami újat mond, a kabátot kabinak tanulta meg, mert én így hívom, szóval fasza hogy a gyerek már szlengben beszél :roll: 8) :lol: Néha belendül és elkezdni mondani a szavakat egymás után, amiket tud, nagyon cuki, próbálgatja a szavakat összerakni.

Voltunk oltáson csütörtökön. Lotti már a vetkőztetéskor üvöltött, sosem volt még ilyen, nem is értettem, máskor csak a szúrásnál sír. Viszont utána hőemelkedése volt 2 napig és nem evett szinte semmit, de már jól van. 83 cm és 11880 gramm, sokat hízott most is, de hát eszik is. A baj az, hogy szinte csak az édeset hajlandó enni, gyümölcsöt nem akar, így joghurtba keverem :? A doki azt mondta, hogy nem baj, de kaptunk Vitacolant, ezt anno én is szedtem emlékszem, multivitamin. De a főzeléket se eszi, csak az ilyen mikajánkat, tárkonyos csirkeragu leves, csirkepöri tésztával, milánói . . . hiába van meg már 16 foga, nem rág, ami darab, azt kiköpi, így botmixerrel még töröm neki.

Szóval így hirtelen ennyi kb. Próbálok jönni, amikor tudok, de ez most már tényleg nehéz.

Teszel fel akkor képet is Zsuzsu :lol: :wink:

Ha lenne fórumtali, valaki szervezne vagy tudna helyet, én benne vagyok szívesen!
Bocsi, ha valakire/valamire nem reagáltam, de így is csoda, hogy ezt meg tudtam írni a kis lókötő mellett
:wink:

Na képek...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

További jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Zsuzsu,
jaj de jó, hogy javulgattok mindannyian! Még szerencse, hogy nem találtak kruppra, asztmára utaló jeleket! Szuper!

Ildi,
nem tudod lesz-e idén is nyuszisimogatás az Állatkertben? Nagyon tervezem, csak nem tudom, hogy mikor lesz, mert ezen a héten péntek-szombat-vasárnap nem leszünk itthon, félek, hogy pont akkor lesz :? Nem tudod véletlenül?

Pálmi annyira szeretne állatokkal kapcsolatba lépni, de nincs egy se körülöttünk, ezért akarom oda elvinni, bár sejtem, hogy azoknak a nyusziknak azért nem egy álom az, hogy ötszáz gyerek nyúzza őket... bár úgy olvastam, hogy azért cserélgetik a nyuszikat, hogy ne legyen nekik nagy stressz.

Pálmi végre kint is gyalogol, tegnap a KIKA-ban tündéri volt, ahogy vonult a hosszú sorokon végig a nagy szekrények és ágyak között, olyan kis pöttömke volt a nagy térhez képest :D

Édes lehet Lotti ahogy dumál! :lol:

Hyperaktív... hát nem tudom, hogy ez tényleg baj lenne? Annyit hallani erről manapság. Sportoltatni kell majd szerintem, hogy levezesse az energiáit. Én örülnék, ha több energiám lenne. Neked se volt semmi bajod belőle, hogy pörgős vagy, nem igaz?

Érdekes, hogy nem rág, Pálmi már olyanokat elrág, hogy csak nézek a 6 fogával :D Pépes nem kell neki, meg se kóstolja. Viszont tegnap az ebédből csak a céklát ette :) Legalább vashiányos nem lesz :)

Cukik a képek!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Lányok,
ti mennyi vízben fürdetitek a gyerkőcöket?
Kipróbáltam, hogy teszek bele neki habfürdőt, hátha úgy nem issza a kádból a vizet... hát nem jött be :lol:

Kép

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


tegnapi séta közben ibolyát szedtünk.
Kép



vikcy6
Pákozd
 
 


sziasztok!

Köszi lányok, jobban vagyunk, már én is meggyógyultam. :D
Norbikának egy kicsi részen látok csak szájpenészt, őgyhogy még "diétázik" meg ecseteljük, az Aloét meg szerintem még adom egy hónapig tuti.
A hurut elmúlt, legalább is nem horkol nem hörgősen vesz elvegőt éjjel sem.De inkább lekopogom...kopp-kopp :wink:

Vicky...nagyon édes ez az ibolyás fotó! :D
csinálod a fogyókúrát?Mert ez a csóri csaj a vonalzód elején csak nyomja a fekvőtámaszt ezerrel egy helyben. 8) :lol:
Na, nem azért, én sem vagyok túl ügyi, 3 hete egy grammot sem fogytam. :oops: 8)

Ildi...örülök hogy írtál, nagyon szép nagylányos Lottika a képeken.
Mutattam a férjemnek, meg se ismerte, úgy magyaráztam neki, hogy -tudod aki rágta a repülőt a babatalin, így beugrott neki :lol: :lol: :lol:
Játszótéren én is rászólnék a más kisgyerekére ha többször meg taszítanák Norbit és a szülő rá se hederít. :evil: Minek van ott???
Vagy az ilyen szülőnek normális hogy a gyereke meglöki a fele annyi idős gyereket??? :roll: :evil:
Nagyon csinos kis rucija van Lottinak,hol veszed a ruháit?Vagy sikerül ilyen klassz cuccot turizni? Olyan kis formás ebben a farmerban! :D De amúgy is..
:wink: szép súlya van. Nem is hinném hogy közel 12 kg. :shock: :lol:
Norbi is van már ennyi, mi rég voltunk mérésen.

Veronika...Norbi ettől kisebb vízben fürdik, elég hosszú a mi kádunk, és ha derékig érne neki a víz az elég nagy pazarlás lenne. :roll: Néha mikor apjával fürdik akkor nagy víz van, amúgy nem.
Norbi is beleiszik a vízbe néha :? ...nem tudom mit lehet ellene tenni.
Hyperaktív? Szerintem ha valaki mozgékony, aktív, nyughatatlan, az még nem biztos hogy hyperaktív lenne. norbi sem éll meg egy percre sem.
A szomszéd városban van Csiri-biri torna, nem rég indult, 1-3 éveseknek.Oda szeretném majd vinni, ha meggyógyul.
Első alkalom ingyenes,amúgy 1100 ft/ óra. Kicsit drága, nem?
Bár nem tudom pontosan mit tartalmaz ez? :roll: mondókás éneklős azt tudom, de nem tudom lesz e hangszer, vagy ilyesmi.

Zsuzsu...örülök hogy jobban vagytok, sokat gondoltam rátok. :D
Remélem is hogy nem hajlamos a kruppra, mert akkor pár évig még izgulhatnál.Bízzunk benne hogy egyszeri eset volt. :wink:

Virslit nem eszi meg Norbi, sem a parízert sem semmi felvágottat. :roll: szétnyomkodja és fintorog.
Péksütit megeszi néha de azt sem adhatok sokat a gomba miatt.
Így maradt a vajas kenyér, piítós, tegnap bundáskenyeret evett jól átsütve(úgy örültem hogy ízlett neki) :D
szegény gyerek most sok banánt, almát kap...már szerintem unja. :?

Köszi mindenkinek a kaja tippeket. :wink: Próbálok okos lenni.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!
Ezer éve nem írtam, elnézést kérek, -örülök, hogy azért így kitart ez a topik.
Először is azzal kezdem, hogy mindenkinek jobbulást kívánok! Ez a téli időszak elég hosszúra sikeredett, de legalább senki sem a H1N1-t kapta el. :shock: Ahogy néztem, az is volt valamilyen beteg, aki beadatta a védőszérumot, az is, aki nem. Mi először egy vírusos náthát kaptunk el (sorrendben: anyu, nagylányom, én, kislányom), mi is megjártuk a Heim Pált (3napig feküdtünk benn a kicsivel, mert volt egy enyhe láza, de 6hó alatt azzal már benntartanak 72 órára)- átérzem az izgalmad Zsu. :roll: Most meg a kicsi szörcsög picit, de ezt szerencsére a jó levegő gyógyítja.
Egyébként tök jól vagyunk, bár néha vannak nehéz napok. Néha azt érzem, hogy a kicsire nem tudok eléggé odafigyelni, bár lehet, hogy csak megszoktam, hogy az elsőnél még a lélegzetvételét is órákig tudtam nézni. De egyszer csak összenőnek. :twisted:
Nagylányommal rengeteget vagyunk a szabadban- a „hyperaktivitás” életkori sajátosság lehet, mert az enyém is fut-rohan-tesz-vesz, nem bír a fenekén maradni. Odakinn a levegőn bezzeg órákig elszöszmötöl egy lapáttal. Hétvégén pedig szabadtéri vagy családi programok apával- ilyenkor csak apa meg ő létezik, megszűnik a világ.
A fürdés nálunk még mindig a kiskádban zajlik- igaz, peremig töltjük. Még mindig gyógyszertári fürdetővel – mi nem tiltjuk, hogy beleigyon...lehet, hogy kéne?!
Volt téma a játék- nagylányom kapott egy IKEA-s forgófotelt, na azt naponta használjuk. Vettünk Duplo-t, de azt még csak szétszedni szereti. Imád dobozba rakosgatni mindenfélét, és nagyon szeret homokozni, hintázni, kúszni-mászni a játszótéren. A könyveket manapság mellőzzük, talán mert rohangálás közben nem lehet lapozni őket. :lol:
Evészet: nálunk a nagyobbik mézen kívül szinte mindent ehet, bár a husit nem igazán szereti. Kedvence a joghurt, abból napi 1 mindig lecsúszik. Imádja a tejet is, de ritkán kap, mert nem eszik hozzá semmit, csak telíti, és egy fél óra múlva megint éhes. Főként tésztán él, illetve rizsen, és sok gyümit eszik.
Bocs, hogy csak így főbb témákhoz írok, de mire oda jutok, hogy írnék Nektek, általában vmelyik gyerek felkel (most a kicsi lóg a vállamon, remélem kitart a hozzászólás végéig).
Mindenkinek jobbulást, Szöszke sok sikert a külföldi melóhoz (nem semmi a szilánkos story), Ildi neked is a szeptemberi melóba álláshoz (bár addig még tuti írunk), Kata 84 gratula a szép új lakáshoz.
Zsu és Lkata- a fiaitok imádni valók, nem is tudom, melyiknek gyűjtsük a hozományt a lányok után. :wink:
Pusszancs,
M.

macianyu
 
 


és 3 kép is, pusz

Kép Tesók

Kép Tesóka etetése


Kép Forgószékben

macianyu
 
 


Horror esténk volt tegnap. Késődélután kutyázáskor Gergőke arcra esett a betonra. (Épp készültünk sétálni menni, és a nagyobbik kutyánk, akinek csak egy szeme van, megindult a kerítés felé, de a rossz szeme látómezejében volt Gergő, és véletlenül megtaszította). Olyan hirtelen jött a lökés, hogy nem tudott Gergőke kitámasztani, és pofára esett a betonra. Még a kis feje vissza is lökődött a talajról. Ömlött, bugyogott a vér a szájából, ordított a gyerek. Én rögtön felkaptam, próbáltam a vérzést csillapítani. Pár perc után állt csak el, a kis szája kirepedt, a fogainak nem lett baja, viszont a bal felső 1-es és 2-es foga felett csúnya, sötétlila lett az íny. Levettem a véres kis sapkáját is, és akkor láttuk, hogy egy jókora púp is van a homlokán. Gyorsan elláttuk a kutyákat, és rohantunk be a Heim Pál gyermekkórházba (Nagyvárad tér). Természetesen nem ők voltak az ügyeletesek tegnap, átirányítottak a Madarász utcai klinikára (Duna Plázával szemben). Elég hamar sorra kerültünk. Egy fiatal doki vizsgálta Gergőt, utána koponya röntgen (a férjemmel mi fogtuk le Gergőt), eredménye negatív lett szerencsére. Kamillával kell borogatni a száját, meg fagyival hűteni 4-5 napig. Zúzódás lett az ínyén. És csak pépeset ehet, nem rágcsálhat dolgokat. Nem is rágcsál, mert biztosan fáj neki.
Éjjel 2-szer ébredt, kamillateát kapott. Elég változó a közérzete, tegnap, amikor hazaértünk a kórházból, már ment építőkockázni. És az autóban, amikor indultunk a kórházba, halandzsázott olyan keserves hangon. Meg utána el is aludt kicsit. Amúgy meg bújós nagyon.

Kép
szöszke
 
 


Lkata, szerintem nincs hatással ilyen kezdeti időszakban (sejt-állapotban) a gyógyszer a teherbeesésre. Különben lehet, hogy a betegségre koncentrál a szervezeted, és nem is esnél teherbe...
Amíg meg nem gyógyulsz, szerintem ne kapálj! :)
Csoki ügyben tévedsz! Én kóstoltattam már Gergővel, nem vagyok vaskalapos, de más az, hogy napi rendszerességgel mit adok a gyereknek, meg más az, hogy hébe-hóba, ha mondjuk 2 hetente sikerül neki egy kocka csokit kikunyerálnia az apjától. Nem ellenzem, vannak olyan sztorik, hogy a tiltott dolgok aztán túlevésre viszik a gyerekeket. (Pl. egy fogorvos sohasem adott csokit a gyerekének, ezért az iskolában mindenkitől csokit kunyerált a gyerek). Tejterméket is evett pl. ma kénytelen voltam a pépes kaja miatt üveges "bourbon vanília ízű tejbegrízt" adni neki. Ne tudd meg, milyen durrogtatást rendezett tőle...szerintem ez nem normális...
Amúgy a tejtermékkel szembeni fenntartásom a magamon és a saját környezetemben tapasztalt megfigyeléseken alapult elsősorban, aztán utánaolvastam, és megerősödtem benne. Sem fülfelszúrást nem szeretnék, sem folyamatos légúti beteges (nem a vírusokra gondolok) gyermekkort. (A férjemnek mindkettőből kijutott, + mandula-kivétel). Eddig szerencsére csak 2 vírusos 1-2 hét alatt magától gyógyuló betegsége volt Gergőnek. Vannak, akik jobban bírják a tejtermékeket, én nem szeretnék kísérletezni ezzel.
Visszatérve a csoki témára: ha már csoki, akkor csakis igazi (70% kakaótartalom feletti) feketecsoki. :) De te biztosan tudod cukrászként, hogy micsoda különbség van csoki és csoki közt.
Különben a kakaós csiga nagy kedvenc (kissé eltérve a hagyományos receptektől: sima liszt helyett teljes kiőrlésűvel, cukor helyett fruktóz vagy méz).

Kép
szöszke
 
 


Sz.veronika, ez nagyon jó, kreatív munka!
És miért nem ért egyet veled a párod a kerti játszótér ügyben? Ennél kézenfekvőbb dolog nincs is, nem? :shock: Mert neki kellene megcsinálnia? :wink:
A habfürdős kép nagyon édi! Gergőt kb 15 cm mély nem habfürdős vízben fürdetjük. Sokat javul a bőrszárazsága. Már csak babaolajjal kenem.

Ildi, Lotti annyira édes! Ez a gorillás paraván?? :D

Vikcy, az ibolya védett növény, de psssssssssszt! :D:D:D

Kép
szöszke
 
 


Macianyu, Zengő valamilyen allergia miatt nem ehet mézet?
Le a kalappal, ahogy bírod egyszerre a két lánnyal! :D
Hja, ilyen korban még nem hiperaktivitás, hanem "hiperaktív mozgásigény"...ha nem múlik el iskolás korra, akkor már hiperaktivitás. :) Köszönjük, addig még van pár év. :D

Kép
szöszke
 
 


Sportol valaki közületek? Házimunka, gyerek után szaladgálás nem ér! :D

Kép
szöszke
 
 


Macianyu, tüneményesek a csajaid!!! A kórházat sajnálom, de a lényeg, hogy ti is túlvagytok rajta! A forgó fotel nagyon tetszik, lehet hogy Lottinak is beszerzünk egyet, biztos élvezné. Amúgy ebben a korban se minden gyerek ilyen nagy mozgásigényű, én látok a játszótéren olyan 1,5-2 éves gyerekeket, akik ülnek a fenekükön szinte egy órán át is akár, míg Lotti körbeszaladja közben a játszót százszor :wink:

Szöszke, jaj te jó ég, szegény kicsi Gergő :cry: :cry: Jobbulást neki!!! Lottinak is volt már 3 ilyen nagy előre esése, ahol a szájából folyt a vér, egyszer tényleg ömlött is neki, de hála nem lett ilyen az ínye, mint Gergőnek. Nagyon durva látvány, de azért az nagyon hamar gyógyul. Nálunk a legkomolyabb az orra ágy fejelése volt, amikor több mint 1 hétig csúnya seb volt az orrán és lila is volt :cry:
A paravánon egyedül állt amúgy, tökre élvezte, hogy kukucskálhatott, én meg élveztem, hogy fotózhatom

Csoki, én már adtam Lottinak pl. kindertojás csokit és szaloncukrot, de ez kb. 3 alkalommal fordult elő, és nem is szeretném nagyon gyakorivá tenni. Én imádom a csokit, de ha elkezdem enni, nem bírom megállni és amikor Lotti kapott, utána sokáig járt a nyakamra, persze ízlett neki, de hát annyi csokit nem adhatok neki, amennyit megenne, mert szerintem befalna simán egy táblát is :roll:

Sport, hehe Szöszke, jókor írod :lol: Pont szombaton kezdtem el a Béres Alexandra dvd-met, most olyan izomlázam van hasban, hogy kész vagyok. De muszáj, mert nagyon elhagytam magam és nyáron szeretnék bikiniben mászkálni a strandon. Miért kérded, te csinálsz valamit? Nekem legalább heti 3 alkalommal kéne, akkor már látványos lenne, csak hát szombaton is Zoli átvitte manót a másik szobába, de átjárt állandóan és a hasazásnál rám ült :lol: :lol: :lol:

LKata, szoktam turizni Lottinak még mindig, gyönyörű rucikat veszek általában, a játszón is divatozunk, csak a legszebbet hordjuk lent :lol: A kabát anyóstól van, a kis farmer turis 8)

Fürdés, nálunk ezer éve nagykád, de ennyi víz nálunk sincs, mint Veronikáéknál.
Még fürdéskor is cumizik Pálmi? :lol:

Vikcy, nagyon édes az ibolyás kép! :lol: Amúgy pont tegnap mondta nekem Zoli is, miután elmeséltem neki, hogy Lottival leszedtünk itt a ház előtt 2 db ibolyát, hogy védett virág :shock:

Veronika, nézd csak mit találtam! Én is tervezem, hogy kimegyünk szombaton is az Állatkertbe, de holnap is megyünk, szóval lehet az már sok lenne...
http://www.zoobudapest.com/husvet2010

Na eltettem magam holnapra, ma is pörögtünk, 2-2 órát játszón, viszont Lotti köhög, fura, mert ilyen még nem volt, semmi más tünet, de elég slejmesen, néha meg akar fulladni, nagyon gáz, nem tudom, mit adjak neki, egyelőre hagyom, hogy magától múljon, remélem fog, na sziasztok!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi,
köszi, úgy látom akkor nekünk csak a hétfő jöhet szóba, mert hétvégén nem leszünk. Nyuszisimogatásról nem írnak, csak azt, hogy nem fogadnak be...

Lottikának jobbulást!

Azért nyomom a szájába fürdéskor a cumit, mert kiissza a fél kádat... ezzel egy ideig visszatartom.

Szöszke,
sport? hehh... adsz hozzá időt is? :lol:

Na, az jó, hogy javul a bőrszárazsága Gergőnek! Viszont a betonra esés :cry:
Remélem hamar rendbe jön :(
Pálmi valamelyik nap a magas etetőszékből esett ki! :roll: Nem tudom hogy csinálta, mindig oda teszem amíg elkészítem a tápszerét, éppen háttal voltam neki amikor kiesett, hál istennek a fejét tutira nem verte be és ülő helyzetben találtam, gondolom kapaszkodott közben azért valahogy... egy kis sírás volt csak.

Viszont tegnap az a lány vigyázott rá, akit amúgy imád Pálmi mikor jön, gondoltam jó lesz bébiszitternek. Hát :? így már nem fogadta el, hogy kettesben hagytam vele lent a nappaliban, folyton jött a lépcsőrácshoz, nézett felfelé és sírt értem. Aztán gondoltam vigye ki levegőzni babakocsival, olyankor úgyse azt nézi ki tolja, hanem a látnivalókat. Menet közben el is aludt, úgy jöttek haza, betoltuk itt a szobába, a lány elment.
Mikor Pálmi felébredt hatalmas zokogást csapott vagy jó negyed órán keresztül nagyon-nagyon magából kikelve sírt :( Azóta egyfolytában az ölemben ül és simogat :cry: Teljesen kikészültem, hogy így megviselte a dolog :cry:

Gergőnek mégegyszer gyors javulást, gondolom mennyire kivoltatok ti is!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Ja, amúgy nem is tudtam, hogy van ügyeletes kórház! Azt hittem a Heim Pálba mindig lehet vinni!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sziasztok

eloszor is koszonjuk a dicséreteket. :lol: :lol:

mi is megvagyunk csak sajna nem nagyon van idom leulni a gép elé. nagyon sokat vagyunk kint az udvarban, mert imád kint lenni, vagy sétálunk.már megvettem a gyerek ulést biciglire,úgyhogy hévégén már séta helyett biciglizés lessz.

sz.veronia: igen,játszik a kutyával de néha bedurvul és meguti,vagy megrúgja, szerencsére a kutya nem bántja,attól o inteligensebb,de azért mindig ott vagyok kozottuk.
amúgy a macskák jobban érdeklik ot.

l.kata: néha kap kinder tejszeletet a fiam, nagyon imádja, de kért és apjától kapott is a snickers meg a mars csokiból is. fiadat a lámpa érdekelte ennyire?az enyém imádja a lámpa kapcsolókat.
koszi a dicsit,férjednek is :wink: .igen,van nagy kertunk, a fotón az a miénk.de bérbe adtuk a szomszédnak /de pénzt nem fogadunk el,néha adnak átt zoldsget,gyumolcsot, nekunk elég,hogy muvelik,és nem a gaz eszi. nekem se idom,se kedvem nem lenne kertészkedni és nem is szeretek.
nekunk a homokozónk vasárnap készult el,férjem csinálta, majd teszek róla képet.hintánk is van :lol:

zsuzsu: hát igen,imád kint lenni.tervezzuk a tesót,de majd csak 2-3 év múlva

ildi: jó neked,hogy igy porog nálatok az élet.jó nagyra megnott már a lányod és aranyos lehet,ahogy dumál.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


ildi: te szoptatsz még?

sz.veronika:én ettol kicsit kevesebb vizben furdetek

vikcy: nagyon aranyos az ibolyás fotó,bár elvileg nem lett volna szabad letépni nem? :roll: :wink:

szoszke: szegény Gergot nagyon sajnállom, még jó,hogy nem lett komolyabb baja

veronika: szegény lányod akkor ezek szerint nagyon anyás.de amikor átvittuk a szomszédba és mi elmentunk temetésre gond nélkul elvol 1.5 órát.nem sirt utánnam,amin egy kicsit meglepodtem.

torna: én nem csinállok semmit,nem is fogyok. most indult nálunk egy torna ZUMBA fitness minden kedden 1 órás, ma ment a szomszédom is eloszor.én sajna nem tudok,nincs kire biznom a gyereket.majd ha Sanyim otthon lessz én is elmegyek és kipróbálom.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Lotti beteg :cry: Köhög, folyik az orra, így már Állatkertbe se mentünk tegnap. Ma jön a védőnő 10 hónap után lakásra :roll: Holnap a zenebölcsi is elmarad :cry: Állítólag a levegőben van, minden babás ismerősömnek beteg a gyereke, láz vagy orrfolyás, köhögés...

Veronika,nem kattintottál rá a szórólapjukra, ott van, hogy 10-16-ig van nyuszisimi, de kaptam hírlevelet a Minimanótól, itt is lesz, nézd meg!

http://etc.minimano.hu/2010.03.30/minim ... 0_net.html

Na ennyi, megyek, mert Lotti még így is szétszedi a lakást :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi,
igen, a Mini-Manótól én is kapom a hírlevelet, sajna péntek-szombat-vasárnap nem leszünk, így az kiesik. Megnéztem az Állatkert szórólapját, látom, hogy ott még hétfőn is lesz, akkor lehet, hogy a hétfőt megpróbáljuk, ha nem leszünk nagyon fáradtak a péntek-szombat-vasárnapi ide-oda rohangálástól, 3 nap 3 helyen leszünk az országban :)

Jobbulást Lottikának!!!

Mi is most mind betegek vagyunk, nem tudom milyen vírusos nyavaját kaptunk el, mindhárman köhögünk, még Pálmi bírja a legjobban, ő csak kicsit köhög, mi viszont apával már szombat óta eléggé szarul vagyunk :? Nekem még az orrom is nagyon folyik, tiszta nátha az egész fejem, utálom az ilyet. A játszótérről is hazajöttünk tegnap, mert úgy éreztem le kell pihennem.
Apa is nagyon ritkán beteg, úgyhogy ez most egy erős valami lehet, ha még őt is ledöntötte... remélem péntekig jobban leszünk és tudunk utazni.

Jut eszembe... nagymamám meg a műtét utáni első napok hihetetlen lendülete után már a második szövődményen esik át, és már egyáltalán nincs jól... hol eszik, hol viszont egyáltalán nincs étvágya, elég változó, viszont napok óta nem tud már lábra állni... mondjuk most le is van kötözve, mert tegnap megint műtötték, és most amúgy se szabadna, de már előtte is napokig már magától sem kelt fel...
Pedig már kész az új szobája az új házban, már mehetne oda, de egyelőre nem hozhatjuk ki :( Rossz lenne ha már egyáltalán nem jöhetne oda, ráadásul az egész költözés dolog tőle indult ki, hogy anyu tudjon majd ott vigyázni rá...

Szöszke,
a te nagyid jól van?

Timirosicka,
cicák is vannak? Jó nektek, akkor szokja az állatokat.
A szomszéd vett 2-3 napja egy pici kutyust, amúgy is mini fajta, ráadásul még csak babakutyus :) Viszont annyira ugrált, nyüzsgött, hogy Pálmi felkéredzkedett a kezembe :lol: Na majd még szokjuk :)
Pár hónapja vendégségben simizett kutyusokat - sőt békén se hagyta őket - de azok öreg kutyuk voltak, csak feküdtek :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok,

na már megint ősidők óta nem voltam itt. Azóta sok minden történt nálatok is, nálunk is.
A betegeseknek jobbulást!!

Zsuzsu: remélem jól vagytok már a kórházi lét óta. Kemény napok lehettek azok :( Hány fognak sikerült azóta kinőnie Konstinál?

LKata: remélem ti is jobban vagytok már. Szájpenész van még? Az ALDI-ban vettünk már pár gyerekrucit, de bodyt még soha, azt nem is láttam még ott. Amiket vettünk, azokkal nagyon meg vagyok elégedve, szerintem jó minőség. Mi Debrecenben szoktunk venni, ha anyósomékhoz megyünk hétvégére, itt Pesten sajna sehol nincs a környékünkön ALDI. Csokit Balázs eddig csak úgy evett, hogy pl túró rudival együtt, vagy pl csokis puding, amit csináltam, de kimondottan csokit pl tábla csokit még nem adtam neki, nincs is itthon, mert mi sem esszük.
Ilyen csiri-biri torna nekünk is van a közelben, nemrég jutott az eszembe, hogy el kellene menni már erre. De eddig mindig közbejött valami, és nem jutottunk még el. Itt 1200 Ft per alkalom, én is drágállom kicsit :?

Szöszke: nem semmi az az üvegszilánkos sztori :shock: No meg az arcraesés. Átérzem helyzetedet, mi is megéltük ezt múlt héten, bár nekünk kórházba nem kellett menni.

Ildi: jobbulást Lottinak!! Hát mi délelőtt a gyógyszertárban találkoztunk egy csúnyán köhögő gyerekkel. Mindig oda akart menni Balázshoz, már azt sem tudtam hova toljam a babakocsit, hogy épp ne Balázsra köhögjön :roll: Nem hiányzik, hogy megint beteg legyen.
Nagyon jók a Lottis képek. Ti vágtátok már a haját?
Balázs is nagyon pörög, alig ül a popóján. Amilyen nyugodt baba volt pár hónaposan, olyan pörgős, amióta járni tud. Szerintem hasonló tipus mint Lotti.
Húgod hogy bírja a terhességet? És hogy álltok a lakásprojekttel?

Kata84: gratula a költözéshez!!úgy irigyellek Benneteket :D , kertes családi ház, hhhmmm, de jó :D :D Sikerült kigyógyulni a hányás-hasmenéses vírusból?

Timi: látom Sanyika nagyon belejött a járásba :D

Macianyu: le a kalappal, hogy ilyen két pici gyerek mellett futja még hogy írj ide. Milyen nagylány már Zengő a húga mellett :D

Rólunk:
zajlanak nálunk is az események.Pár hete a márc. 15-ei hosszú hétvégére mentünk le Debrecenbe, de úgy adódott, hogy egy egész hetet lennt maradtunk, férjem visszajött Pestre, ő dolgozott, mi meg nagyiztunk. Ott volt sógórnőm is a két gyerekkel, így nem unatkoztunk. Voltunk játszóházban 2x, meg játszótéren, próbáltunk minden napra kitalálni valamit. Anyósom azon a héten szabin volt, élvezte, hogy unokázhat :D . Majd mikor visszajöttünk, elmentünk abba a játszóházba, amit múltkor írtam, az Elevenparkba. 2 éves korig ingyenes, csak nekem mint kísérőnek kellett 700 Ft fizetni és ez alkalomra megy, tehát nem percre. Bár így is csak 1-másfél órát voltunk kb, de én így is kifáradtam, mert mentem mindenre fel Balázzsal :D .

Aztán velünk is történt baleset :( . Balázs elesett a motorral, pont arccal előre a kőre rá. Persze volt nagy sírás, én is nagyon megijedtem, majd amikor belenéztem a szájába, kivert a víz pillanatok alatt.... ugyanis letörött a fogából egy picurka darab :cry: :cry: :cry: véres volt az íny és a foga közti rész. Sírt egy ideig, majd mikor megnyugodott már szaladt is megint tovább. Nekem még mindig remegett a lábam és teljesen kivoltam, ő meg mintha mi sem történt volna :? Eszembe jutott, hogy a közelben dolgozik egy gyerekfogorvos ismerősöm, évfolyamtársak voltunk középiskolában, másnap mentünk is hozzá, és lecsiszolta a fogát, mert nagyon élesen tört le. Már csak 1x szopizik egy nap Balázs, de a baleset napján este csillagokat láttam szopizás közben. Most egyébként aki nem tudja, lehet észre sem venné, hogy történt valami a foggal, persze azért lehet látni, hogy nem egyenes a foga vége, hanem picit felfelé ívelő a pereme.
Egyébként a fogak száma még mindig 6, dec. közepe óta nem nőtt még egy foga sem és nem is látok sehol sem duzzadást.

Húsvétra hogyan készülődtök? Mi Mohácsra megyünk anyukámhoz, jönnek nővéremék is a két gyerekkel, hát nehezen fogunk elférni egy 53 nm-es panelban, de sok jó ember kis helyen is elfér. :D

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


sziasztok!

Clau....Isteni aranyos Balázska! Nagyon jók a képek, szupi lehetett a játszóház! :lol: Te meg tök csini vagy!
Sajnálom a motoros borulást :( , olyan kis bénák vagy hedrék mindíg történik velük valami.
Norbinak nincs veszélyérzete sem, mindenre felmászik :roll:
Csiri biri tornára lehet elviszem a jövő héten, kiváncsi vagyok, majd mesélek. :wink:

Csoki...ahogy olvasom ti is annyit adtok amit én, minimálisat :wink: , szerintem is ez épp elég az ő szervezetüknek.
Amúgy meg néha néha sütit is adok neki.

Szöszke...húúú, hát ti is nagyot estetek! :shock: :( szegény Gergő!Látszik még a sérülés?
Nagyon aranyos a vonalzódon a kép róla! :lol:

Ildi...Lottika hogy van?Remélem csak 1-2 napos betegség, jön a NYUSZI meg kell gyógyulni! :wink:



Rólunk: Szájpenész elmúlt, de még alig adok tejterméket (egy hét alatt 2x evett fél joghurtot és nem adok sok édességet.
Tegnap megvettük a Triciklit az ALDI-ban, nagyon szép, nem giccses, strapabíró és átalakítható kórtól függően! :D 3 év garancia van rá, 12 990 ft volt! Nem a legolcsóbb de én úgy vettem hogy a tesónak is még jó legyen!
Majd hozok képet róla.
Program: Húsvétkor férjem dolgozni fog :? így csak a hétfő marad, még nem tudom megyünk e kirándulni, vagy itthon grillezünk? :wink:

Timike...igen, Norbi is a lámpát és a kapcsolókat imádja, mindenhol kapcsolgat ahol csak eléri.
Ez az egyetlen szava a -Papán küvűl hogy -Papp (azaz lámpa) :lol:

Ma megyünk a kullancs ált. okozott agyhártyagyulladás elleni védőoltásra!

Hoztam képeket ha megengeditek!
Apával:
Kép
Kertben Kép
Kép
Így inhalálunk
Kép
Ez meg tegnap készült játék közben
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Mindenki eltünt???? :shock: :(

Hoztam Norbi tricikliéről fotót! :D
Kép
Kép
No és egy kutyás:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Fúúú, mi egész nap takarítottunk. A végén még a karnisunk is leszakadt. :shock:

Folyamatosan téma, hogy menjünk-e vagy ne menjünk Németországba. Jövő héten eldől valószínűleg.

Lkata, baromi jó a tricikli!!!! :D És a képek is csudijók! :D

Clau, ma már Gergő is engedett belenézni a szájába, és neki is letört egy kis fogdarab. :( Mondjuk a bal felső 2-es jobb oldaláról, tehát pont nem zavar semmit egyelőre...meg még ki sem nőtt neki rendesen. Ha kinőtt, és zavarja, akkor én is lecsiszoltatom neki. Tényleg, hogy tudta a doki lecsiszolni Balázsnak? Nem ellenkezett?

Sz.veronika, holnap megyünk nagyihoz. Nem tudom, hogy romlott-e az állapota, a telefonban szerintem megjátsza magát, hogy ne aggódjunk. Taktikázik...nem sajnáltatja magát, pedig elég erős fájdalmai vannak. Holnap kiderül, hogy mi a helyzet. A külföldi szándékainkról is kell vele beszélnem. A három fiú unokatestvérem közül kettő Írországban van már régóta, nekik nagyon bevált. Csak az a baj, hogy gyerekem még csak nekem van az unokái közül. Tehát igazságtalannak érezném, hogy elszakítsam Gergőtől. Viszont így sem látja gyakrabban havi 1-2 alkalomnál, főleg amióta ilyen drága lett a benzin. :( Havi egyszer meg haza tudnánk utazni...

Vikcy, nemsokára kiderül (ápr. 6. körül), hogy összejött-e a tesó. Szerintem nem. :roll:

Ildi, én kedden csináltam a Norbi-féle Betyár-aerobicot, csütörtökön Réka: add önmagad 1/első részét. Én menni alig bírok. Eltökélt szándékom, hogy kétnaponta valamit csinálok. Eleinte kétnaponta, aztán jó lenne sűríteni, mert eltunyultam. Amikor járnom kellett tanítani, napi 1 órát simán gyalogoltam gyors tempóban.

Kép
szöszke
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?