Zsuzsu, nagyon aranyos vagy, hogy így gondolod, de én azért nem érezném 100%-osnak magam, ha csak a képeket pakolnám fel. Úgyhogy most megpróbálok gyorsan írni, bár Lotti itt pörög, de apja van, csak hát ugye Forma 1-et néz
Szuper, hogy végre otthon vagytok!!! Konstinak kitartást a fogacskáihoz!!!
Nekem működik az iwiw, tegnap este is voltam bent, csak marha lassú, mióta a kezdőlapra mindenféle dolgot kipakoltak
Timi, fantasztikus képeket hoztál Sanyikáról, nagyon tetszik, milyen dolgos gyerek
Veronika, de jó, akkor mindjárt itt lesztek a közelben!
Játszóházba mi már "csak" csütörtökön járunk, a zenebölcsi miatt, mert azt szereti Lotti és én is szeretem, hogy látom, hogy mennyit fejlődik vagy meddig bír egyhelyben ülni és koncentrálni a nótákra. Amúgy jó időben mi most nagyon ráálltunk az Állatkertre, az elmúlt 2 hétben 2X is voltunk, de nekem játszik a Városliget is. Persze sokszor megyünk a játszótérre is, most már Lotti is élvezi, vettünk neki homokozó készletet, mert mindig másét lopkodta, hétfőn ki is próbáljuk. Motorral megy már szépen, babakocsit nem viszünk.
Kertbe tök jók az ilyen játékok, csak félő hogy az ember ellustul, ha nem kell elindulni a játszóra
Megütik a gyerekemet???? Ááááá, az nagyon gáz lenne, nálunk még hála nem fordult elő, de volt már rá példa, hogy a játszóházban egy kisfiú lökte el Lottit többször, mert az ő játékát akarta megnézni, a kisfiú volt vagy 2,5-3 éves, a végén én szóltam neki, amikor már 3. alkalommal taszított Lottikán, hogy fejezze be. Nagymama volt vele, az meg csak nézett, de engem nem érdekelt, én beszólok minden ilyen dolog miatt, ha a szülő/nagyszülő szarik rá, hogy megnevelje a gyereket!!!
LKata, szupi, hogy jobban vagy és hogy Norbikának múlik szépen a szájpenész! Felmászós kép
Ancsa, szia, jó hogy jöttél, én is benne lennék egy nagy fórumtaliba! Linda már biztos szintén nagyot nőtt, egy képet azért feltehetnél!
Játszóterezés, mi ált. délelőtt járunk le 9-12 között és 1,5-2 órát maradunk. Olyankor a mi korosztályunk van lent, délután jönnek a nagyok, oviból, suliból, akkor tömeg is van ott, olyankor nem szeretem, mert simán fellökik Lottit, a szülők meg csak pofáznak egymással, rá se tojnak, hogy mit csinál a kölykül
Délelőtt is vannak úgymond csaták a gyerekek között, pl. homokozólapát lenyúlása, ki ül a hintába, elvitte valaki a motoromat, egy ideig hagyom, hogy lerendezzék egymás között, ha Lotti nyúlt le valamit, elmagyarázom neki, hogy vissza kell adni, ha más gyerek teszi, megvárom, hogy az anyukája szóljon, így délelőtt nincs is gondunk. Inkább a játszóházban van, amit fentebb írtam, de ott aztán tényleg a 2-3 hónapos babától a 10 éves gyerekig minden korosztály megfordul.
Kata, szuper, hogy költöztök, a vírust sajnálom, remélem már mindenki rendben van! Képeket hozhatnál, annyira rég nem láttam a két gyönyörűségedet!
Szöszke, hát az túlzás, hogy fut, vagyis iszonyat gyors, szóval mondhatjuk sebességileg, hogy fut, de hát ez még nem igazi futás. Már régóta megy így, mint egy őrült
Üvegszilánk sztori nagyon para, még jó, hogy nem lett semmi gond! Amúgy képzeld, nálunk egyszer eltört a kávékiöntő, full feltakarítottam, erre 2 nap múlva Lotti ül a konyhában a földön, és nézem, hogy a feje tetejére rak valamit, hát nem egy üvegszilánk volt???
De nem vágta meg hála!!! Ez a mázli!!!!!!!!!
Szóval mi.
Lotti tényleg ezer fokon ég, annyira pörög, hogy valaki már megjegyezte, hogy lehet hogy hiperaktív a gyerek.
Én bírok vele, mert én is ilyen voltam és még vagyok is, de azért egyre nehezebb. Napközben már csak 1 alvás van, az jó ha 2-3 óra, de valamikor 1 órát sikerül lehúznia, olyankor kínszenvedés 6 órától a fürdésig. Nagyon szeret gyerekek között lenni, imád játszóházazni, játszóterezni, átjárunk szomszédolni a játszótéren megismert anyukákhoz-babákhoz, Állatkertbe járunk, szóval zajlik az élet.
Úgy néz ki, hogy szeptembertől tuti bölcsi, májusban beiratjuk a bölcsibe, felhívott a kolléganőm, hogy visszavárnak a régi helyemre, úgyhogy munkám megvan hála. Bár most még nem tudom elképzelni, hogy nem leszek Lottival, de őt nem féltem, mert feltalálja magát mindenhol.
Dumál! Most már minden nap valami újat mond, a kabátot kabinak tanulta meg, mert én így hívom, szóval fasza hogy a gyerek már szlengben beszél
Néha belendül és elkezdni mondani a szavakat egymás után, amiket tud, nagyon cuki, próbálgatja a szavakat összerakni.
Voltunk oltáson csütörtökön. Lotti már a vetkőztetéskor üvöltött, sosem volt még ilyen, nem is értettem, máskor csak a szúrásnál sír. Viszont utána hőemelkedése volt 2 napig és nem evett szinte semmit, de már jól van. 83 cm és 11880 gramm, sokat hízott most is, de hát eszik is. A baj az, hogy szinte csak az édeset hajlandó enni, gyümölcsöt nem akar, így joghurtba keverem
A doki azt mondta, hogy nem baj, de kaptunk Vitacolant, ezt anno én is szedtem emlékszem, multivitamin. De a főzeléket se eszi, csak az ilyen mikajánkat, tárkonyos csirkeragu leves, csirkepöri tésztával, milánói . . . hiába van meg már 16 foga, nem rág, ami darab, azt kiköpi, így botmixerrel még töröm neki.
Szóval így hirtelen ennyi kb. Próbálok jönni, amikor tudok, de ez most már tényleg nehéz.
Teszel fel akkor képet is Zsuzsu
Ha lenne fórumtali, valaki szervezne vagy tudna helyet, én benne vagyok szívesen!
Bocsi, ha valakire/valamire nem reagáltam, de így is csoda, hogy ezt meg tudtam írni a kis lókötő mellett
Na képek...
További jó hétvégét mindenkinek!