Halihóóóóó!!!
A múltkoriban beszélgettem egyik szomszéd csajjal, és kiderült, hogy azért gyűjti a lakásokat, hogy legyen majd a testvére gyerekeinek (neki nincsenek, és már nem is lesznek).
Elgondolkodtam, hogy lehet, hogy kéne szóljak a bátyámnak
......... csak az a baj, hogy ők most májusban esküsznek, és ők is akarnak gyereket......
.......a francba
Jelentem 2223 g. a pocaklakóm, és most már azt is tudom, hogy merrefele hajlik kifliben
. Úgy néz ki minden tutkó, a szülés dátumát pedig előrehozták május 13 helyett 7-re. (ugye nálunk ebből három hét levonva április közepe -azért egy kicsit megrémültem, hogy ne má ilyen korán
.... de igyekszem benntartani majd a kölköt legalább 22-ig)
És hát ugye magánkézbe került a Kútvölgyi járóbeteg terhesgondozása: namost, el kell modanom, hogy még az sztk-nál is pocsékabbul működik (persze nem a fizetés, hanem a többi része
)
Több, mint 3/4 óra várakozás, felszerelt, de nem működő (!) monitor a szuper uh-hoz csatolva (ahol elvileg akár láthatnád is a ugye a babót). Ja és közben jobbra-balra sétáló dokik és ápolónők tömkelege, akik 5 percenként kérdezgetik, hogy kire várunk, oszt hagyják, hogy csak várjunk...... ??? hmm..lehet, hogy ez kerül olyan sokkba, (mármint a kilométerpénz)
Az első két gyerekkel összesen nem vártam ennyit, mint ezzel a harmadikkal, pedig az nem volt prémium plusz szolgáltatás, és valahogy mégis, mintha jól működött volna az a rendszer.
De hát gondolom pont ezért kellett taccsra tenni.
Mert ugye az a tipikus magyar megoldás, hogy ami nem megy, azt hagyjuk évekig nyűglödni, ami meg működgetne, azt egy-kettőre szétromboljuk!!!
Na, újra kidühöngtem magam!!!