Új privát üzeneted érkezett!

kírus!
déltájt? csörögj már rám, ha itt vagy.
most megyek oszt.értekezletre, de utána nem igazán van érkezésem a melóhoz. betett az óraátállítás.

a kocsiját én sem tudom, milyen (műszaki zseni vagyok :lol: a kocsikat az alapján különböztetem meg, hogy van piros, fekete, ezüst, stb :lol:), de a rendszámot igen. így ha látom, hogy itt a kocsi, akkor tuti dolgozik.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Csip!
Nst-re megyek, aztán meg a dokival kell beszélnem.. de most vizsgálat már nem lesz...pedig nem bánnám megtudnám hogy hogy áll a méhszáj vajon kinyílt-e már a belsö :roll:
De ilyenkor már nem nagyon vizsgálgatnak majd csak szüléskor...

Örülök hogy pároddal most már happy minden!!!!! :wink: csak így tovább...
Elhiszem hogy idegesítő hogy miért nem jön meg akkor időre...de majd csak beáll aztán ugy 9 hónapig nem jön meg :!:

Juli!
Oksa! 11-re megyek az Nst-re aztán nem tudom mikor végzek gondolom fél 12 után valamikor ...
Vendég

ha összejön, 11 körül átmegyek ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt Mindenkinek!!

Csip- Most akkor nálatok a Párod marad a melóhelyén???Azt mondtad lehet, hogy váltania kell a pénz miatt!!Bár most, hogy megkapta :wink: HOgy vagy, mensi még mindig sehol??Bevallom őszintén mikor én abbahagytam a gyógyszert akkor nekem vagy jó egy évig full összevissza jött meg, volt, hogy 2 havonta, volt, hogy 2 hetente :? Én jól vagyok nagyon , ma horror volt reggel felkelni, így megfogadtam a mai volt az utcsó ilyen napom, remélem valahogy kiharcolom jövő héten a nődokinál azt, hogy itthon maradhassak, rácsapok az asztalra :D

Zsu- Ma még nem voltál, remélem csak sokat dolgozol, azért :wink: Hanyadikára leszel kiírva??

Ediii-Húúúú, akkor nálatok is indul a banzáj hamarosan :D Remélem megjött piri és kezdheted a szurizást :D Hány naponta kapod a merionalt??Én csak clostit kaptam illetve a 12-ik napon, mikor doki bácsi megnézte a tüsziket akkor kaptam egyben 2 ampulla merionált és ennyi, utána már 2 nap múlva a tüszőrepi és rá 2 napra meg megvolt az inszem.....Ti a BMC-be jártok, ugye??

Susytunder- Hogy sikerült Apa köszöntése Anyóséknál??Jajj, most olvasom, hogy jól :D Biztos jó lesz az összebújós, Celine Dion-os este szerdán :D

Tündi- Ez tényleg nagyon vicces, a kocsijaitok is egymásra vannak hangolódva :D :D :D Az nem rossz ha majd csinálnak kiskocsikat :D :D Most már jó rég nyomtál magadról pocakos képet, úgyhogy én reklamálok :D

Iner- Már kész a szobája Mírusnak teljesen?Majd tehetnél fel fotót esetleg, engem érdekelne...Na meg a pocakod is, de ha jól emlékszem nem szivesen teszel fel magadról, így nem akarom erőltetni :wink:

Kirus- Aztaaaaa :shock: Ez aztán a pocak :D Hát neked tényleg nem sokára szülnöd kell, legalább is a hasad alapján, nagyon nagy :D

Juli- Nem klappolhat minden :D De jó nektek, hogy tudtok Kírussal talizni :wink: Tőlem miért lakik mindenki ilyen messze??? :roll: :wink:

Na most megyek csicsilni, holnap vezetek, így majd szerdán jövök!!

Puszi mindenkinek!!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsa: akkor tessék az asztalra csapni :D Tényleg elmondtátok már a családban???
Tudom valahol gondoltam Én ezt, hogy nem tartozzom(bocsánat)azok közé, akik leteszik a gyógyszert és egyből bebabásodnak!!! :oops:
Valhol érzztem Én ezt, és tisztában is voltam vele!!!Sajna!!! :(
Jól vagyok, kicsit görcsöl hasam azt ennyi...De nem jött még meg...
Nem tom mi lesz Párommal most megvan a pénz, majd kiderül...
Jó pihit NEKTEK :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

hali!
jöttem kicsit pletyizni :oops:
kírus most ment haza... de csak a pakkjáért :lol: no, azért szülni még nem szül :roll: bár, ki tudja :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Ismét itt....
Sziasztok!

Itt ismét Smile
7végén Királyréten voltunk egy nagyot kirándulni. Kisvasutazást terveztünk -pénteken- de kiderült, hogy csak szombat, vasárnap járnak csak az erdei vasutak, mert még nincs május, azaz szezon.... Végülis egy játszótéren kötöttünk, ami völgyben van és Lizának is tökéletes. Senki nem volt és úgy élveztük! de aztán jöttek természetesen... Az idő is szuper volt. Csináltunk képeket. Majd feltöltök egyet kettőt.
Hétvégén meg a házat pakoltuk, pontosabban dobozoltuk. Hát az már egy külön kaland volt....Már előre bejelentettem a szüleimnek -persze előzetesen ennek előtte, hogy március végén költözünk, úgyhogy úgy alakítsák az életüket, meg a költözést-, hogy van 3napjuk, hogy kezdjenek dobozolni meg ilyenek, mert március végén nekünk mennünk kell... annyám erre berágott, hogy mit utasaítgatom, meg hogy hogy képzelem... mondtam, hogy nekik, hogy érdekel, mert mgyünk szombaton és kihajítok mindent, úgyhogy vagy segítenek vagy nem. Direkt vittem anyóst is, hogy legalább az hassa meg őket.... sík ideg voltam. Hát nem hiába... Anyám lelépett 12körül ért haza, addig én nagy pocakkal anyóssal Gyulával pakoltunk. Aztán ő úgy csinált, mintha főzött volna, de nem, mert csak magának csinált krumplit. Végül nekem kellett a családra megfőzni. Ekkor már olyan kemény volt a hasam... Anyám végülis egész nap alatt 1 szekrényt rámolt ki!!!!!!!!!!!! És apám meg inkább dumálgatott órákat a haverjaival, annak ellenére, hogy fél óránként rászóltam, hogy a szekrényeket segítünk átvinni... Nagyon kiakadtam ezen. De leszarom, mert ha jönnek a kőművesek, legalább jólé összeporolják a cuccaikat. Erre tegnap hívott apu, hogy hol vagyunk. Mondjuk itthon. Mikor jönnénk segíteni? Persze mondom... Engem senki nem szán meg a családból terhesen, nem kérem, hogy helyettem pakoljanak, csak a gyerekre felügyeljenek, de még erre is képtelenek, mert anyámat nyomatékosan megkértem, hogy jöjjön át, de nem tud, mert szerdán és csütin megy időpontra drhoz. Mondom aha, csak rá kell készülni.... köszi.... szóval a lényeg, hogy tőlünk maximálisan elvárják a segítséget, sőt azt hogy mi pakoljunk és költöztessük át őket, de visszafele nem sok segítséget kapunk.. Na és ezt jól a szemébe vágtam. Erre megkaptam a letolást, hogy mit képzelek magamról. Ma reggel apu hív, hogy jön segíteni szétszedni a szekrénykeet. Mondom ne jöjjön, mert előbb dobozolni kéne, azaz Lizire vigyázni, mert főznöm még kell valahol... és csak ennyit kértem anyutól is. Hát most pillanatnyilag az lett, hogy nem jött senki, inkább a férjem ment el, hogy pakoljon nekik, mert maguktól nem fognak. Nem tudom, miért nem képesek megérteni, hogy nekem már nem megy úgy a dolog és jól esne egy kis segítség és nem nehezítés....

Na mindegy....

Most pedig kezdődjön a visszaolvasás!

Kirus, remélem te már szülsz!

Kép
Kép
onlány

Juli: Nem mondod??Hogy-hogy???Mi volt mondd már....
Kérjük azt a pletyit!!!!!!
na na na na na na
csip-csip18

Onlány: Huuuuu ez nem egyszerű.... :shock: :oops: :roll:
csip-csip18

csip!
kírus-nyúz:
semmi extra nem volt... ahogy kírus is írta: elég magas mostanában a vérnyomása... és... khm... ahogy megérkeztem az nst-re, a kissrác úgy felpörgött, mintha muszáj lenne neki... szóval nem lett jó az nst/ctg (mittudom én, hogy ez most mi volt...).
a dokija (a dokink :lol: ) azt mondta, hogy várja délután pakkostul vissza... a továbbiak pedig a vérnyomástól függenek.

ja, a doki persze rajtam megint csak mosolygott...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Julcsi
Nagyon puszilom Kírust és drukk, hogy minden rendben legyen+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: köszi egyébként, hogy megírtad :!: ott voltál a ctg-kor velük :?:
A dokid mást nem tud tenni, csak mosolyogni :?: ez valahogy már nem olyan nevetséges, hanem bosszantó sztem :!: :roll: és akkor most :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
már ment a vizsgálat, amikor egyszerűen bepofátlankodtam. gondolhatod, hogy meglepődött :D
az asszisztens egy darabig még poénkodott is, hogy biztos én voltam rájuk olyan rossz hatással, hogy felpörgött a baba :)

a dokim számomra nem bosszantó. végülis én most csak kírust kísértem... nincs
[quote] írta:s akkor most :?:
, nem hozzá mentem. majd 1-2 nap múlva :oops: mert ha 15. cn-on valóban sárgatest volt az, ami, akkor még ennyi van a mensiig (mert lehetek bármennyire is optimista, de nemhogy a baba, de még a mensi is csoda lesz ebből a görbéből :o :shock: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Juli
Akkor jól értem be kell feküdnie Kírusnak és utána meglátják, hogy mi lesz? :roll:
Ha írsz neki, vagy beszélsz vele, mondd meg neki légyszi, hogy gondolok rá.

Zsu
Te hogy vagy, nálad mizu?

Onlány
Nem semmi hallod. Bár én már semmin nem lepődök meg. Nekem anyós folyton azt mondja, hogy ne emelgessem Kristófot, de egyszer el nem vinné, vagy egyszer át nem jönne segíteni, így evidens, hogy én emelem, mert egyedül vagyok vele. :?

Kép
Kép
susytunder

susy!
megmondom neki :)
úgy beszéltük meg, hogy dob majd egy sms-t, hogy melyik kórteremben van.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Lányok!

Juli

Köszi az infókat! Holnap 10-re megyek én is NST-re. Remélem szülinapom alkalmából nekem nem kell bevonulnom.
Nagyon drukkolok azért, hogy egy bébi miatt ne jöjjön meg neked.

ZSu

Te mikor mész legközelebb UH-ra? Hogy érzed magad?

Susytunder

Párodnak 31-én lesz a szülinapja? Nagyon jó dolgokat találtál ki. Biztos remek estétek lesz. Hogy érzed magad? Jóslófájások?

Onlány

Hihetetlen egy családod van. Nagyon sajnálom, hogy nem segítenek neked inkább csak idegelnek. Remélem minél hamarabb végeztek a költözéssel. Vigyázz a sok rámolással.

Iner

Cukrod, hogy áll? Az enyém teljesen megvadult. Most már reggel 3-at, este 2-t kell már szúrnom. Egyre jobban félek, hogy nem fog elmúlni szülés után. És akkor én kinyúlok.

Csip

Lassan azért jó lenne, ha eljutnál nődokihoz. Valahogy rendezni kéne a ciklusod! Örülök, hogy rendeződtek a dolgok a pároddal!

Nekem elég szar éjszakám volt. 4-kor felébredtem pisilni, aztán majdnem 8-ig nem tudtam visszaaludni. Voltak keményedések megint, meg kisebb fájás szerűségek. De semmi komoly. Viszont olyan ciki, de tüsszentettem egyet és becsurrantottam egy kicsit. Ez azért volt ijesztő, mert olyan kis pukkanás szerű hangot hallottam, és ez azután történt meg utána mintha kicsit hátrébbról folyt volna valami. Azt hittem folyik a magzatvizem. De azóta semmi. Azért szóltam az uramnak, hogy hozzon magzatvíz szivárgást jelző cuccot a gyógyszertárból. Azóta se fájás, se folyás, se semmi. Lehet tényleg csak pisi volt. Hát úgy fest most már pelusban kéne aludnom. Nagyon gáz. Meg arra ébredtem, hogy totál átizzadtam a takarómat a nyakamnál. Ki lehetett volna csavarni. pedig nem is volt meleg a szobában. Biztos kaptam egy nagy löket hormont, és attól volt. Meg kezdek kicsit befelé fordulni. Lehet ez is már a szülés előjele. Azért még jó lenne legalább egy hétig kibírni.
Pénteken megvolt a fotózás, amint lesznek képek azonnal pakolom fel őket!

Mindenkinek szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
akkor lehet, holnap téged is megleplek ;)
esetleg együtt meglephetnénk kírust :?: :D

egy hetet (+1d) meg már simán kibírsz... aztán már bármikor jöhet a babó :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli
Köszi

Jajj nem irigylem Kírust, ezért drukkolok, hogy minél előbb szülés legyen.

Joli
Örülök, hogy túl vagy a fotózáson, és előre is isten éltessen sokáig! Igen, 31- én lesz apa szülinapja, remélem ő is örülni fog a meglepimnek.
Köszi a kérdést jól vagyok, az éjszakák nekem is rosszak, én az oldalamon nem tudok aludni, mert a csípőm rettentően fáj, háton meg csak felhúzott lábbal tudnék, ha nem csúszna szét folyton a lábam. Jóslókat még ritkán érzek és gyengén, inkább derékfájásom van gyakrabban.
Ha a magzat víz folyna el, azt észre vennéd, ha nem is nagy adag folyna el egyből, a csordogálást is fel lehet ismerni, én még ilyen magzatvíz szivárgást figyelő bigyóról nem is hallottam. A pisi nekem is folyton becsurran, nagyon nyomja már a hólyagunkat a csöppség.

Kép
Kép
susytunder

Joli: én eljutottam már azóta az orvoshoz és azt mondta ez teljessen normális, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után"felborult" a ciklusom...Rendeződik ez már, s nem sokár beáll...Azt mondta :roll: És, hogy hiddjem el add 3 hónapot és babásan megyek hozzá...Hát nem tudom...Ha meg mégsemm akkor vár majd Júliusban vissza!!!!
csip-csip18

sziasztok!

húúúú, nagy drukkok Kírusnak!!! Juli! mond meg neki, hogy mindannyian szurkolunk nekik!!! :lol: :lol: :lol:
juj, ez olyan izgi!!! :lol:

én még mindig Pesten, autóm csak holnap délelőtt lesz kész... na de nem baj, legalább még1 napot együtt lehetünk apával.... (estét, mert ugye ő ma már dolgozik)... :lol:

már elkezdtem vaterázni, és kezdem megszokni, hogy rózsaszín ruhákat nézegetek!!! :lol:
viszont a nevekkel bajban leszünk!!! úgyhogy jöhetnek az ötletek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jaj csajok és képzeljéétek!!!!Hát Én ezt nem is mondtam nektek, basszus....
Hétvégén kisebb baráti össze jövetel volt nálunk és ott volt a párom brátja(Antal)és barátnője(Angi) velük jóban vagyunk...Egyszer csak az Én párom odaszólt az Anginek(arany buzi a csaj), hoyg majd beszélnünk kell!!! :shock: Na mondom miről???Mondom nem neki neki arany, Angi nem engedem, mert a párom után mindig eladja....Nem azt, mondja a párom nem nem nem... :shock:
Erre lementünk sétálni a kutyával, Anginek, és mondtam neki, hogy ne menjen ebbe bele...Nem lesz ilyenről szó...Tessék??? :shock: Hát :? Elszólta magát, mondom a Tomi nekem akar valamit...lehet...De Kitti tartsad a szádat!!!!Hu Ha csajok!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon kíváncsi vagyok!!! Ráadásul Én még említettem a páromnak, hogy szertnék eskűvöt, nem muszály nagy elég egy polgári is meg egy telki(nyaralókon)egy buli!!! Hisz most anyagiakban nem állunk olyan fényessen!!!!Hát tükön ülök, hogy mi lesz!!!!
Adhatnátok tanácsot nekem ez ügyben!!!!Ha mégis.... :lol: :lol: :lol: Mi mennyi-hol-mit kell intézni, ha pl.tempolimit is szertnék és polgárit az mennyibe keülne stb...
Köszike :wink:
csip-csip18

csip!
ez nagyon izgi :D
tanácsot én nem tudok adni. engem nem vesz el a zember :lol:

tünde!
megmondom :)
azért a nevekhez kellene támpont, hogy ötleteljünk... milyen vezetéknévhez, milyen hosszú, milyen hangrend, stb...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli

9:45-kor szerintem már ott fogok csövezni. lehet, hogy du. 1-ig, mert utána meg kell várnom a védőnőt, meg a dokit is. Remélem talizunk.

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
nem ígérem, hogy olyan korán ott leszek, de 10:30 körül átnézek... elvileg addigra végzel az nst-n...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli

Én ott leszek!

Joli
Kép
Kép
joli83

már megint elfelejtettem :oops: :
JÓ REGGELT!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Kírus
Olyan izgatott vagyok miattad :oops: drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++remélem minden ok :!: :?: :wink:

Julcsi
Ha tudsz valamit Kírusról írd meg légyszi :!: :wink:

Joli
Pénteken megyek uh-ra :!:
Érzékenyek a bimbijeim, étvágytalan vagyok, néha görcsölget a hasam, de csak minimálisan :arrow: de nagyon boldog vagyok :!: :lol:
Nem semmi éjszakád lehetett, kitartás :!: :shock:
A mai naphoz meg sok türelmet :!: :wink:

Tündi
Akkor ezt most nektek a sors akarta így :!: :wink:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
persze, hozni fogom a híreket :)
uh-hoz ezerrel megy a drukk :D remélem, látni is fogtok valami kis babszemet ;)

egyébként pár napja az én cicim is nagyon érzékeny :o a bimbókhoz hozzáérni sem lehet. eddig nekem ilyen pé után volt közvetlenül (mind a 2x :lol:), de most az uh-n látott sárgatesthez képest 13. napon vagyok... szóval 13-14. dpo körül lehet... csak a göbém nem így gondolja.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Köszi :!: :wink:
Nekem soha nem volt érzékeny, csak nagyon feszült mindkettő mellem :!:
a görbéd hogy áll :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
a görbém kész tragédia:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Hát...mi lesz ebből :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ugye, hogy sz@r :?:
ahogy ez kinéz, még lehet, mensi sem lesz belőle... csak tudnám, hova tűnt a 15. cn-i sárgatestem :?: :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!!!!

Először is ELSŐKÉNT szertnék [/b] BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNI JOLINAK!!!!!!!!!!!!!!!!SOK SOK SOK BOLDOGSÁGOT NEKED-NEKTEK!!!!!!!!

Nálam a helyzet változatlan!!!! Tegnap nem volt már semmi...Rengetegen voltak a szoliban :roll: Aztán ma is bejöttem egy kicsit, hátha valaki szertne valamit vagy jönnek hozzám :roll:
Pirianyó nem jött még!!!De igazságszerint most is leszarom :D :D :D
Valahogy nem tudd foglalkoztatni :wink:
Szép napot!!!!!
csip-csip18

jajajajajajjjjjj!

majd elfelejtettem:

joli!

Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Joli

Kép

Julcsi
Na most kellene egy uh :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
nem is tudom... úgy beszéltük meg, hogy húsvét után megyek uh-ra (végülis már csak 1 hét :)). igazából már így is úgy érzem, hogy túlságosan rápörögtem a témára, ami a doki szerint sem jó... nem akarok egy hisztis p*csának tűnni a doki szemében... mert nem vagyok az... csak kezdem nagyon nehezen viselni a helyzetet...

de majd meglátom. ha összefutok vele, megpedzegetem egy kicsit a témát :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Joli Nagyon Boldog Szülinapot!!! :lol: :lol:

Juli Lovas a vezetékneve apának! :lol: A következő nevek kizártak: Laura, Lili és összes formája, Jázmin....

Kép
gtunde75

tünde!

pedig a Jázmin szééép :) és a Laura is nagy favoritom (a Lili nővéreméknél jött szóba, szóval rögtön csak olyan neveket vétóztál meg, amiket első körben írtam volna :lol:)

egyébként ehhez a vezetéknévhez az első, ami beugrik a Rita... de vsz csak azért, mert egyszer régen együtt nyaraltam egy (majdnem) ilyen nevű leányzóval monfalconéban. és vsz ezért is tűnik úgy, hogy megy hozzá, mert megszoktam.

no, szóval én mindenképpen valami rövidet választanék, és mély v vegyes hangrendűt (de ez -hangrend- sztem csak az én mániám :)):
Rita, Zita, Luca, Nóra, Dóra, Réka, Kata... stb

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na, megyek... megkeresem Jolit ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

kírus szülőszobán :!: :lol: :o :shock: :roll: :!: :D :) :o :!: :lol: :lol: :roll: :) :D :!: :lol: :shock: :shock: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na most jól bebuktatom magam, hogy szoktam kukkolni, írni meg nem.. :D de erre nekem is azt kell írom, hogy ááááááááááááááááááááááááááá nagyon nagyon megy a drukk...

mindjárt én jövök... mégjobban áááááááááááááááááá

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Joli!!! Nagyon Boldog Szülinapot!!!!! :D :D

Kírus!!! Megy a drukkk!!!! Könnyű szülést!!!! :D

Ma voltam 2. napi uhun, háát letörtek, mint a bili fülét :( ,de most már jobb,,,,
sajnos nem kezdhetünk,mert egy 25mm-es cisztám van és erre nem indíthatja el a szurit....., majd vissza kell menni köv. 2. cn-on.
mi a garancia arra ,hogy nem lesz köv. cisztám???
hogy tudok rásegíteni,hogy most bizti távozzon a mensivel??? :?: :roll:

EDI
ediii

Julcsi

köszi az infót :!: :wink:

Kírus, nagyon drukkolunk és nagyon várunk, sok erőt, kitartást, remélem nem szenvedsz nagyon :!: :?: :roll: :lol: nagyon izgulok Érted :!: :arrow: majd mond meg neki Julcsi légyszi, ha mész hozzá :!: :roll: :oops:

Ediii
Jajjj, nagyon sajnálom, de reméljük, hogy távozni fog ezzel a menzivel :!: :roll: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem éreztél semmit :?: folyadékkal telt ciszta :?: még nem volt soha :?:
Nekem volt régebben, de az fel is szívódott, reméljük neked is fel fog és akkor mehettek inszemre :!: :roll: :wink: szívből kívánom, hogy felszívódjon drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ediii!
sajnálom a cisztát... de lehet, hogy már most a mensi alatt megszűnik lenni, nem?
és sajnálom a csúszást is.

jolival megint tök jól eldumcsiztunk, aztán gondoltuk, hogy megkeressük kírust. na, mire sikerült összerakni a nevét :o :lol: mert azt mégsem mondhatom a nővérnek, hogy a babanetes kírust kerssük... ahhoz meg hülye voltam, hogy megnézzem előtte az iwiw-en...
szóval már tegnap du amikor jött magas volt a vérnyomása (nővérke mondta), reggel meg már az egekben volt, így hát ígéret szerint megindították a szülést.
azt nem is kérdeztem, hogy melyik orvos van bent... de amilyen szerencsés, tuti a saját orvosa (és ha igen, ezért irigyelni fogom nagyon :))
majd délutáni kávé után még elsétállok arra... ha még munkaidőben meg lesz a kissrác, akkor jövök a híradással :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

kírusnak nagyon drukkolok, gyors szülést kívánok!!!

Ediii
Az sokat számít, hogy milyen a ciszta. Az a jó, ha folyadékkal telt, mert akkor arra van esélyed, hogy felszívódik/távozik. Korábban ezt nem látták, vagy nem volt ott? Mikor voltál uh- n ezelőtt?
Nekem is volt cisztám, de nekem nem folyadékkal telt, és el sem tűnt, sőt "megette" az egyik petefészkemet, de ez hosszú folyamat volt és későn vették észre. Drukkolok neked is nagyon!

Tünde
Pedig az L betűsek direkt passzolnak a Lovashoz. :roll:
Az én ötletem (elfogult vagyok, mert apa megvétózta nálunk :lol: )
Lovas Boglárka.
Én hosszabb nevet választanék, mert a vezeték nevetek hosszúsága elbírja.

Juli
Nem nagyon ismerlek, csak itt az írásaid alapján, de csodálom a türelmed, nekem már biztos jó rég elfogyott volna, hisztis pi*a bizti nem vagy!

Kitti
Szóval arra gondolsz, hogy apa megkéri a kezed? :lol: Ez nagyon izgi! Ha polgári esküvőt akartok csak akkor elmentek az önkormányzatra az anyakönyv vezetőhöz legalább 30 nappal hamarább, de jobb még korábban és kértek egy időpontot. Kérnek majd adatokat, papírokat meg ilyesmi. Majd valamennyit kell érte fizetni de már nem tudom mennyit.
Ha templomi esküvő is lesz az már bonyolultabb, mert fontos hogy meg legyetek keresztelve, bérmálkozva, vagy első áldozva. Kell járni jegyes oktatásra, és gyónni. Macerásabb, de szebb és megéri, mert amit isten egybe köt... nekünk nagyon fontos volt a templomi esküvő. Itt sem tudom már mennyit kell fizetni. De tudod ez is mindenhol más, másak a szokások. És paptól is függ, hogy mit kér az esküvőhöz, lehet hogy kevesebbet, mint én leírtam, lehet, hogy többet.

Nekem tegnap magas lett a vérnyomásom, ma még csak egyszer mértem az is felső határ érték. Kristóffal ugyanígy volt a 33. héten kezdődött. Követem Kírust. :?

Kép
Kép
susytunder

felhívtam a szülészetet... de semmi :roll: azt mondták, talán mikor megyek hazafelé, akkor már érdemes lesz felmennem némi kírus-nyúúúúz-ért :lol:

[quote="susy"]. írta:susy..hisztis pi*a bizti nem vagy!

hidd el, ha elkap a gépszíj, az vagyok :shock: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Kirus!!!! Juj de izgi! Szegénykém, sajnálom a magas vérnyomidat! Sokat gondoltam ám rád! Ügyes legyél ám!

Juli, kész vagyok az irományodtól :lol: itt viháncolok a gardróbban :lol: :lol: (nálunk ez a dolgozószoba). A hiradós néni... Na, szóval mikor is uhuztatod meg magad? A görbéd az "nem jelent semmit". Vannak fenn a neten babás görbék, de a tiednél sokkal cifrábbak is! Nem reményt akarok kelteni, csak gondoltam megosztom veled :wink:

Csip csip! Csak nemmmm :?: :D de azért még ne éld bele magad teljesen, de nagyon nagyon örülnék neki! Nagyon jó kis "meglepi" lenne apája részéről! És nagyjából már tudni, hogy mikorra időzíti?

Joli, minden rendben van nálad? Mit mondott a dr?

Ediii, szerintem a ciszta magától fog ürülni, mert még ez annyira nem nagy :roll: Sajnálom, hogy így alakult!

Jesszusom, nemtom mi van velem, de totál olyan érzésem van, hogy "mintha holnapra megjönne" :shock: :roll: :roll: :roll: mi a franc ez? Remélem csak a frontok kavarnak be!

Suzytunder, ne kövess te senkit! :evil: Nem lehet, hogy csak idegeskedsz?

Ancsa, majd a házról teszek fel képeket. Sőt inkább olyat, hogy ilyen volt, ilyen lett! Hogy vagy? Valamit még akartam neked írni, de kiment a kismamifejemből :oops:

Kép
Kép
onlány

Zsu, és te hogy vagy? Hányinger? Fura, mert mikor Lizával voltam terhes én is a mekis kajákat kívántam meg a sült krumplit. Aztán jött a paradicsom korszakom, mikor kb 5dkg felvágotthoz 1kg parit ettem!!!!! Nem győzték nekem venni a a parikat

Kép
Kép
onlány

onlány!
elképzeltem, ahogy a gardróbban kuksolsz, mint valami pocakos herri potter :lol:

nem uhuztatom meg magam... hacsak... hacsak nem álmodok olyat, hogy tesztelnem kell... de nem valószínű...
tudom, hogy a hő semmit nem jelent. a dokim is mindig ezt mondja... de hát csak kellene valamit éreznem... valamit... bármit... nem :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

hát... nem tudom :roll: én nem éreztem semmit most. Bár ember azt mondta, hogy a szagokat nagyon megéreztem és neki ez tűnt fel. Ergo ő előbb tudta, hogy terhes vagyok, mint én. Lizinél meg a cicik fájtak, de kb mint menszi előtt.
Jah, jól látod a dolgokat a gardróbbal kapcsolatban :oops:

Kép
Kép
onlány

Juli
Én sem éreztem most semmit. Nagyon hamar egyszer hányingerem volt a buszon, de semmi több és a tesztek is sorba negatívok voltak. Kristóffal sem éreztem semmit, le is esett az állam amikor totál pozitív lett a tesztem. :shock:

Kírussal vajon mi lehet? :roll:

Onlány
Nem idegeskedek többet mint általában, vagy még annyit sem. Most olyan lesz@rom napjaim vannak. :)

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?