Jó reggelt Mindenkinek!!
Csip- Most akkor nálatok a Párod marad a melóhelyén???Azt mondtad lehet, hogy váltania kell a pénz miatt!!Bár most, hogy megkapta
HOgy vagy, mensi még mindig sehol??Bevallom őszintén mikor én abbahagytam a gyógyszert akkor nekem vagy jó egy évig full összevissza jött meg, volt, hogy 2 havonta, volt, hogy 2 hetente
Én jól vagyok nagyon , ma horror volt reggel felkelni, így megfogadtam a mai volt az utcsó ilyen napom, remélem valahogy kiharcolom jövő héten a nődokinál azt, hogy itthon maradhassak, rácsapok az asztalra
Zsu- Ma még nem voltál, remélem csak sokat dolgozol, azért
Hanyadikára leszel kiírva??
Ediii-Húúúú, akkor nálatok is indul a banzáj hamarosan
Remélem megjött piri és kezdheted a szurizást
Hány naponta kapod a merionalt??Én csak clostit kaptam illetve a 12-ik napon, mikor doki bácsi megnézte a tüsziket akkor kaptam egyben 2 ampulla merionált és ennyi, utána már 2 nap múlva a tüszőrepi és rá 2 napra meg megvolt az inszem.....Ti a BMC-be jártok, ugye??
Susytunder- Hogy sikerült Apa köszöntése Anyóséknál??Jajj, most olvasom, hogy jól
Biztos jó lesz az összebújós, Celine Dion-os este szerdán
Tündi- Ez tényleg nagyon vicces, a kocsijaitok is egymásra vannak hangolódva
Az nem rossz ha majd csinálnak kiskocsikat
Most már jó rég nyomtál magadról pocakos képet, úgyhogy én reklamálok
Iner- Már kész a szobája Mírusnak teljesen?Majd tehetnél fel fotót esetleg, engem érdekelne...Na meg a pocakod is, de ha jól emlékszem nem szivesen teszel fel magadról, így nem akarom erőltetni
Kirus- Aztaaaaa
Ez aztán a pocak
Hát neked tényleg nem sokára szülnöd kell, legalább is a hasad alapján, nagyon nagy
Juli- Nem klappolhat minden
De jó nektek, hogy tudtok Kírussal talizni
Tőlem miért lakik mindenki ilyen messze???
Na most megyek csicsilni, holnap vezetek, így majd szerdán jövök!!
Puszi mindenkinek!!
Ancsa