Vanda
hangosan röhögtem, remélem nem hallatszott ki a házból az utcára
T-pk, a védőnéniről nálam is csak annyit, hogy mikor a lányaim 4szer fél órát aludtak egy nap, megkérdezte, nem lehetne-e összevonni
Szerinted????
Manó, csodaszépek a srácaid! Elég dühítő ez a két hónapos időpont. Nem is értem? Nem egy viszonylag akkut problémáról beszélünk? Ezeket nem hónapokkal később kellene kezelni. Szerintem.
Nálunk Míra a "nagy" imádó. Na nem, nem lett időközben egy nagyobb gyerekem is, csak barátnőimmel csinálunk bölcsit a házunkból elég gyakran. A 3 hónappal idősebb kiscsajjal Míra hatalmas barátságban van. Őrületes kacagások, mosolyok, mikor belépnek az ajtón, aztán napközben puszik a fejre a nagytól, ölelések, Míra hagyja, megy utána (bocs, mászik), néha elfelejti, hogy ő még nem tud menni, és elindul, mint a barátné. Jó, hogy ott vagyok elkapni
Lpemoni, gyógypuszik Matykónak!!!
Timi, Nektek is jobbulást! Együtt alvás; sokan mondják, hogy nem megy, de én már korán kezdtem, sokszor Emma éjjel kiszolgálta magát, mikor még szopizott. Én meg lusta dög voltam, inkább aludtam, mint hogy visszavigyem, mikor végzett. Volt, hogy csupa tejes pizsiben ébredtem, de így tudtam csak lopni pár óra nyugodt alvást. És ez az állapot maradt meg. Ha éjjel kel Emma, és nem bírom 5 percen belül visszatenni, akkor irány az ágyam, magam mellé veszem, vállamon a kis feje, vagy a hasamra kúszik, és így ébredek sokszor órák múlva. Olyankor van visszacsempészve
Nem biztos, hogy érdemes "eltanulni"
Zsófi, nagyon sajnálom az éjszakát! Katasztrófa lehetett. Oka? Talán a foguk? Tudom, mindent erre fogunk
Én kegyetlen nő vagyok, keltem apát, ha mindkét csaj ébred (szerencsére ez már nagyon ritka) De van, hogy apa megy át Emmáért. Ha meg én, akkor is megébred a lánya műsorára. Inkább ő, mint Míra
De valóban, nekem nem vezet, akkor biztos, hogy én sem szipirtyóskodnék. Most az az elvem, hogy fél7-től én is talpon vagyok, nem kis meló a gyereknevelés sem (ezt nem kell egyikőtöknek sem mondanom), miért én zombizzak itthon? Egyszer ő a melóhelyén, egyszer én itthon. Felváltva. Vagy mindketten külön-külön
Nyuszi, annyira otthonosan berendezted azt a karámot! Ott aztán nem csoda, ha jól érzik magukat az apróságok
mennem kell, ébredtek, egy alváson voltunk ma. Vagy valami hasonlón. Rövidet aludtak, nem bírják így ki estig