Sziasztok!
Kriszta, Tünci, küldtem meghívót.
Beze, aztamindenit, szegénykéim.
Biztosan nagyon rossz lehetett, örülök, hogy azért komoly baj nem lett. Várom az email címed.
Huh, jó kis félreértés lett itt, úgy látom, de úgy tűnik, tisztázódott... Én most nem akartam belefolyni, nem szeretem a konfliktusokat, mégis épp benne vagyunk egyben. Vagyis nem is konfliktus, hanem úgy tűnik, barátokat veszítünk el a távolság miatt, nagyon szomorúak vagyunk. Most már másodszor "cserélnek le" minket helyi családra, az első elég csúnyán végződött, de úgy tűnik, nem tanultak belőle. Csak azt sajnálom, hogy kölcsönösen keresztszülők vagyunk...
Any, Zsófinak jobbulást. Nati is náthás volt meg köhögött 3 napig, kalciummal, c-vitaminnal és lándzsás útifűvel elég jól kikúráltam. Most Apa meg én köhögünk...
Betti, ne legyen semmiképp lelkiismeret-furdalásod, főleg, hogy ilyen ügyesen elaludt Ati. Még akartam írni, hogy én mindkét lányt két mellből szoptattam végig, szerintem nem fontos az egy mellet erőltetni, ha a kettőben együtt van elég, akkor kettőből szoptass. beáll úgyis a kereslet-kínálat.
Lara, Hannusnak utólag is boldog névnapot! Nektek meg jó pihenést!
Vetkőzés: Nati nem is tud úgy elaludni, hogy zokni van a lábán.
Mondjuk ő öltözni is szeret, főleg Lili ruháiba, de ma pl. 3 vastag kardigánt is elővett a szekrényből, hogy vegyük fel.
Kullancs-oltás: bennem is felmerült, hogy nem ártana, főleg, hogy viszonylag sokat járunk Sopronba. de nem tudok dönteni...
Nikuc: nekünk sikerült betartani a Föld napját, vittem fel a Lányoknak is mécseseket, illóolajjal, Lili nagyon élvezte. Bár Apa sem volt túl lelkes, ő is azt mondta, nagyot spórolunk, hogy azt az egy energiatakarékos izzót lekapcsoljuk.
Dehát az elv a fontos, nem?
Gégéé, gyere többet, mindig felvidítasz az írásaiddal!
Legjobban a "Minden gyümit, ami bele van töltve csokikba" tetszett, totál egytértek vele.
Bírom a lányomat, ül a szönyegen és elmélyülten nézegeti a képeskönyve hátulját, fejjel lefelé.
Na jó, már jön és hozza is. Én emg akkor elköszönök.
Katinka