Sziasztok!
Felhívtam a dokinőt, Katának is kétféle baci van az orrában. Az egyik a steptococcus. És Ő ugye nincs beoltva pneumo ellen. Szóval, majd mond valamit holnap B.E..
Kata: Nem kérdeznéd ezt, ha ismernéd apósomat.
Mondjuk az nagyon idegesít, hogy csak úgy kijelenti, hogy akkor Ő jön ide metszeni meg permetezni. Semmi, hogy esetleg segíthet-e, vagy valami. Jön és kész. De mindenben ilyen. Nincs ellentmondás. Ő mindig mindent mindenkinél jobban tud és kész. És mindenbe beleszól.
Hármaska: Egyelőre nem. Dolgozni szeretnék egy-két évet előtte. De nincs elvetve.
Múltkor lemaradtam Nálad és nem éretettem, hogy, akkor Te nem gyesen/gyeden vagy, hanem fizetetlenen. Vagy a kettő együtt? De miért? Bocs, ha már leírtad.
Ja, délben pedig Katát az orrfolyása miatt hozom el (így is teljesen tele van Neki mire megyek érte, nem fújatják ki Neki rendesen, pedig ki tudná fújni), Dorcsit pedig azért, mert sérelmezte, hogy Őt miért nem hozom.
Szami: Én is kifejezetten szeretem a kint száradt ruhákat. Már én is kint teregettem. Tényleg más az illatuk, de én szeretem. Bár bogarakat én is szoktam találni.
Anikó: Örülök, hogy jobban vagytok. Teszek majd fel képet. Most van egy nagyon szupi a lányokról. Elolvadok tőle.
Dorka: Péntek? Baranya után talán jó lenne. Tényleg jó lenne már beszélgetni. Régen találkoztunk.
Olga: Jó, hogy jobban vagy. Fülfájós vagy?
Egyelőre ennyi, majd még jövök, bár du. balett és angol.